Yok bayağı BJK formalı Ricardo Andrade Quaresma Bernardo vardı, Q7 hata yapmayan bir oyuncu değil. Başka hesaplar dediğiniz bu mu ??
Karijmanin baska heaaplRi soyle
Mesela ben real madride transfer oluyorum grupta gs geliyor. Birak kornerleri falan kullanmayi kaleciyi def eder aut atislarini bile kaleye vururum cift motor takar olumune oynarim gol atinca da seref tribununun onune fb stadinda korayin apis arasini acarak kaydigi gibi kayar ve yellerim ustune de kartal pencesi yaparim.
Baska hesap budur bence. Karizma da kendince zorladi zorladi bir aksiyon yapmak istedi, aksiyonu tolga yapti iki mac daha kalede tolga simdi.
Karijma olayinda degisen birsey yok. Zaten bu herif azicik akilli olsaydi azicik tembel olmasaydi orta kesecegine kutuya yonelip sut atsaydi burada oynamazdi. Neden sut atmiyor anlayamiyorum, tam odunla dovmelik iki tane mese odunu kafasinda kiracaksin her sezon 10 gol atar.
Milletin ayaginin iciyle topu gonderemedigi yere herif kobana mobana vuruslari yapiyor, ayak var yetenek var kafa yok herifte. Senol gunes bunu kesmez hatta yakinda aut atislarini da kullandirir. Adam yattara ile sampiyonluk kovalamis bunu hayatta kesmez.
Tamam hocam kesme ama azicik dayaktan da bisi olmaz, alacan haydari bir buna bir kerime ver allah ver ver allahim ver sonra transfere gerek kalmayacak.