Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161369 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mahmut

Ben sadece savunulması gereken yerde savunmamız, eleştirmemiz gereken yerde de eleştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Quaresma ne çok sevilmesi, ne de çok nefret edilmesi gereken bir oyuncu değil. Diğerlerinden farkı yok benim gözümde. Dünkü yaptığı da hata diyip geçiştirilecek türden bir olay değil. İnşallah tekrar etmez.

Bu konuda aynıyız ama bence taraftara düşen de bu hatayı yapan oyuncuya bile moralmen destek olup ona artı değer katmaktır bu Tolga da olsa Q7 de olsa Olcay da olsa fark etmez. Bana kalsa maç öncesi tribüne ilk Q7 yi sonra Tolgayı çağırırım alkışlarım ve dediğim gibi Beşiktaş ve insani değerlere de aykırı hareket yapmazsa da ıslıklamam ki ben şimdiye kadar hiçbir oyuncumuzdan bunu görmedim. Benim için taraftar dediğin bunu yapmalı, o kadar forma alıyoruz bilet alıyoruz ıslıklamak hakkımız tarzı düşünce bence taraftarlık falan değil.

Çevrimdışı Kalyoncu

napoliden çekinme, bence kork titre hücumda süper takım :D
Bu gruptan çıkacağız inşallah. Üçüncü olup Avrupa Liginde devam edersek baya yol alırız. Lig için yorumum çok açık Şampiyonuz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Şu kafasındaki başka hesaplar neymiş bir açıklayın çok merak ettim??

ilk cümlede yazılı

saygılar

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada sosyal medya kartallarına sesleniyorum
hürriyet'e saldırın savaş açın
yaptıkları resmen alçaklıktır aşağılık varlıklar bunlar

Çevrimdışı Mahmut

ilk cümlede yazılı

saygılar

Dün sahada Portolu Ricardo Andrade Quaresma Bernardo vardı..

Yok bayağı BJK formalı Ricardo Andrade Quaresma Bernardo vardı, Q7 hata yapmayan bir oyuncu değil. Başka hesaplar dediğiniz bu mu ??

napoliden çekinme, bence kork titre hücumda süper takım :D
Bu savunma hattı ve kaleci ile ki zaten aman yarabbi adamlar dub bir kere gelebildi reis kurtarmaya tenezzul bile etmedi b9yle rezillik olmaz

ASUS_Z00MD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Beck'i eleştiremiyorum önünde bir kere bile yardıma gelmeyen q7 vardı. q7 maça damgasını vurur diye bekledik hepimiz olumsuz anlamda vurdu. Hoca yanında oturtursa iki maç düzelir. Tolga zengin ise alkışı haketti dünkü maç özelinde şu tolga mevzusu sıkıntı yaratmasın artık taraftar sineye çeksin yoksa çok büyük bir sorunumuz olacak.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu savunma hattı ve kaleci ile ki zaten aman yarabbi adamlar dub bir kere gelebildi reis kurtarmaya tenezzul bile etmedi b9yle rezillik olmaz

1 kere geldi?

Çevrimdışı fatih e.

q7 konusunda her ne kadar oyun olarak beğenmesem de, potansiyelinin çok çok altında oynadığını düşünsem de, kadro dışı bırakma söylemleri yanlış. Aynı durum tolga için de geçerli.

Takımımızın yıllardır bir oyun düzeni vardı. Maalesef geçen yıl da gördük q7 pas oyununda olmuyor. Soldan ozzy-olcay ile paslaşarak ceza sahasına girmeye çalışırken, sağdan ise birebirde adam geçmeye ve ceza sahasına orta yapmaya çalışıyoruz. Gaziantep hazırlık maçındaki oyun anlayışıyla oynasak anlarım da ceza sahasındaki bir kişi için orta açmaya çalışmak ya tutarsa demektir, topu rakibe vermektir. Ha trabzon maçındaki gibi olmayacak şeyler de oluyor  :D

4-4-2 ile olcay ın ceza sahasına gireceğini de düşünürsek q7 11 oynar. Ancak 4-2-3-1 de q7 ilk 11 olmuyor. Sonradan oyuna girer, verimli de olur. Geçen yıl açık alan bulduğunda, ya da ceza sahasında çoğaldığımızda verimli olmuştu.

Çevrimdışı tangaz

Bu gruptan çıkacağız inşallah. Üçüncü olup Avrupa Liginde devam edersek baya yol alırız. Lig için yorumum çok açık Şampiyonuz.

ben çok kararsızım walla, gruptan mı çıksak yoksa 3. olup uefada finale mi yürüsek bilemiyorum. bir tarafta gruptan çıkmak prestij para vbvb ama diğer taraftan finale yürümek yıpratıcı olsa da olurda kupayı müzeye sokarsak apayrı bi keyif. bilemiyorum walla sankim 3. olmak daha hayırlı gibi...
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2016, 12:30:37 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Yok bayağı BJK formalı Ricardo Andrade Quaresma Bernardo vardı, Q7 hata yapmayan bir oyuncu değil. Başka hesaplar dediğiniz bu mu ??
Karijmanin baska heaaplRi soyle
Mesela ben real madride transfer oluyorum grupta gs geliyor. Birak kornerleri falan kullanmayi kaleciyi def eder aut atislarini bile kaleye vururum cift motor takar olumune oynarim gol atinca da seref tribununun onune fb stadinda korayin apis arasini acarak kaydigi gibi kayar ve yellerim ustune de kartal pencesi yaparim.
Baska hesap budur bence. Karizma da kendince zorladi zorladi bir aksiyon yapmak istedi, aksiyonu tolga yapti iki mac daha kalede tolga simdi.

Karijma olayinda degisen birsey yok. Zaten bu herif azicik akilli olsaydi azicik tembel olmasaydi orta kesecegine kutuya yonelip sut atsaydi burada oynamazdi. Neden sut atmiyor anlayamiyorum, tam odunla dovmelik iki tane mese odunu kafasinda kiracaksin her sezon 10 gol atar.
Milletin ayaginin iciyle topu gonderemedigi yere herif kobana mobana vuruslari yapiyor, ayak var yetenek var kafa yok herifte. Senol gunes bunu kesmez hatta yakinda aut atislarini da kullandirir. Adam yattara ile sampiyonluk kovalamis bunu hayatta kesmez.
Tamam hocam kesme ama azicik dayaktan da bisi olmaz, alacan haydari bir buna bir kerime ver allah ver ver allahim ver sonra transfere gerek kalmayacak.

Çevrimdışı Kalyoncu

ben çok kararsızım walla, gruptan mı çıksak yoksa 3. olup uefada finale mi yürüsek bilemiyorum. bir tarafta gruptan çıkmak prestij para vbvb ama diğer taraftan finale yürümek yıpratıcı olsa da olurda kupayı müzeye sokarsak ap ayrı bi keyif. bilemiyorum walla sankim 3. olmak daha hayırlı gibi...
Bu konuda bende işin içinden çıkamıyorum. Sanki gruptan çıksak daha iyi gibi prestij çok önemli.
Yeni UEFA Başkanı: Slovenya futbol federasyonu Başkanı Aleksander Ceferin

Çevrimdışı talha

ben çok kararsızım walla, gruptan mı çıksak yoksa 3. olup uefada finale mi yürüsek bilemiyorum. bir tarafta gruptan çıkmak prestij para vbvb ama diğer taraftan finale yürümek yıpratıcı olsa da olurda kupayı müzeye sokarsak apayrı bi keyif. bilemiyorum walla sankim 3. olmak daha hayırlı gibi...
UefA kupa falan hikaye alamayiz gruptan çıkalım bize para lazim sl de gidebildigimiz kadar gidelim

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Luccâ

Ben açıkçası Cenk'in an itibariyle Aboubakar'dan daha iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Ancak Cenk tek başına oynadığı zaman kayboluyor. Bu durumu kanatlardan birinde Ömer ile oynamaya devam ederek aşabiliriz kanaatindeyim. Ömer forvet meziyetlerinden dolayı çok fazla rakip ceza sahası içerisine giriyor ve doğal olarak hem rakip savunmayı zorluyor hemde Cenk üzerindeki yükü hafifletiyor. Aboubakar doğrudan ceza sahası içi forveti. Ancak hem Cenk hem Ömer komple 3üncü bölge oyuncuları.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TURKahvesi

şampiyon takımsak şampiyon gibi davranmalıyız bunun böyle bilinmesi gerek
yani bu bilince sahip olmalıyız
gruptan çıkmak tabiki bu konuda kimseyle tartışmam
hedef önceliğin her daim gruptan çıkmak olmalıdır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tosiç dün 20 milyon euro'luk stoper gibi oynadı, tek kelimeyle muazzamdı.

Atiba ise hayal kırıklığı yarattı bende. Bu seviye için tereddüt oluşturdu bende.

Takımımız rakipten yaşlı, ama camia olarak CL tecrübesi olarak bizden ileriler. Bu platformda basit gol yemeyecek ve oyundan düşmeyeceksin. Biz 2. yarıda penaltı beklerken oyunsan düştük,  adamlar 2'yi atıyordu dönüşte.

Netice itibariyle çok önemli bir puan, ama daha önemlisi iyi bir tecrübe oldu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fatih_

Ligde sarisinlarin puan kayiplarinin altinda bizim guclu oyunumuzunda etkisi var. Dun gece ikinci yaridada cok guclu oynadik. Karsimizdaki takim 10 kez final oynamis gecen sene ceyrek finalde Munihe ezilmeden elenmis, bu gozler Bruge maclarinida hatirliyor. Ve biz daha cok yeni bir takimiz bir arada 3 mac oynamamis oyuncular var. Zaman gectikce ilk 11 ve rotasyonlari hepimiz ezbere sayicaz. Oyunumuzda gun gectikce dahada guclenicek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benficalıların arasındaki 2 Beşiktaşlının gol sevinci :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Benficalıların arasındaki 2 Beşiktaşlının gol sevinci :evillol:

Şunun tam tersinin Turkiyede oldugunu dusunsenize...

Çevrimdışı TURKahvesi

kimse sık sık dillendirmiyor ama yüzde yüz penaltımızda verilmedi  :akuma:

Çevrimdışı Orhan_

Kendine pas atılmayınca tripten tribe girmesi-1
Takım oyunu oynamaması-2
Kendinden daha iyi kullanacak topçularımız olmasına rağmen her duran topun başına geçmesi ve kupayı alıp bırakmadığı gibi bu konuda da sadrazamın sol kolu gibi davranması-3
En olmayacak yerde çalıma girmekte beis görmemesi ve kendi oyuncumuza yapamadığı asisti rakibe yapması. Defans oyuncusu olup olmamak değil mesele, oyun zekası-oyun aklı-4
Topu ayağına yapıştırıp asıl pozisyonu kendi çalım atma isteğinin arkasına koyması-5
Defansına yeterince yardım götürmemesi-6
Disiplin sorunu-7
Unuttuklarım, görmediklerim vardır illa-8

Quaresma bu takımın ilk 11inde olmak için yeterli değildir. Yetenekleri itibari ile değil, futbol karakteri olarak yeterli değildir. Sonradan girmelidir, gerektiğinde. Çin'e falan okutabilirsek devre arasında, bence, takım adına çok güzel olur.

Çevrimdışı Çağatay

Onde caner arkasinda adriano yerine tam tersini tercih ederim caner bekte çok daha öldürücü oluyor. Eger olcay sağa monte olabilirse ne ala boylece forvet arkasi talisca, orta ikilide de ozinin yanina atiba ile enfes bir dizilis olur. Inler ve tolgay da duruma göre hamle adamlari olur.

Ayrıca;
we have talisca, they don't
Niye çünkü bize kiraladılar :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar dun taliskanin golu sadece bana mi rivaldonun fbye attigi golu hatirlatti?
Simdi vuruslar cok farkli, dakikalar benzer nedense aklima bu gol geldi. Son macti galiba fb sifir cekmeliydi ama beraberlige yatmislardi hop hop hop tonton

Durup dururken hatirladim ama taliska bu gole sevinmeseydi, vefa gosterseydi ben daha cok saygi duyardim. Butun benfika taraftari tepki gosteriyor, sevinmese ellerini acsa tribunlere bence alkislarlardi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir de şu var tabi...
Aaaaaaaa hakikaten Gol attık diye üzülüyor , basi onde adamin niye iftira atiyorsunki simdi adama abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir soruda benden: Muslera Tolgayın performansını gösterseydi ne olurdu  :bandit:
Hic bir sey olmazdı cunku adamin sonsuz kredisi var

Gs nin son 5 senede aldigi 10 kupanin en az 6 sinda DIREKT olarak etkisi var cunku

Senin kalecinin ne etkisi var ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: