Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154881 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Elli tane öyle proje yaptı yönetim hepsi laf. Adana Bayrampaşa Belçika'dan bir takım, yok başka takım ama ortada icraat yok bu kafayla da tutması mümkün değil. Daha ayağı yere basan ve gerçekçi projeler lazım.

Kağıt üstünde gerçekçiydi: Tüm oynamayan adamları 2. ligdeki takıma ver, hoca takviyesi yap, beraber oynasınlar ve 2 sene içinde PTT 1. lige çıksınlar.

Ama üst lige çıkması beklenen takım küme düştü.

Nedenini Ümit Karaal'dan sonra anladık, zaten gönderdiklerimiz o seviyede oyuncuymuş.

Sanırım bizim esas sorunumuz oyunculara oynatacak alan yaratamamak değil, oyuncu çıkaramamak diye düşünüyorum.

Altyapı seçmelerine kadar inmek lazım bence, torpil mi dönüyor ne oluyor.

Ya da daha önce önerdiğim gibi 16-17 yaşındaki 1. lig takımı altyapısında yer alan gurbetçileri getirsinler Almanya'dan Hollanda'dan.

Çevrimdışı OrhanAker

Rekabetçi takım haline gelince hoca bu tarz oyuncularla vakit kaybetmek istemiyor, bunu kazanacağıma diğer oyuncularla biraz daha fazla ilgilenirim diyor, bir bakıma doğru ama böyle gözden çıkarılması da hoş değil. Trabzon'da veya Bursa'da olsa Oğuzhan büyük ihtimalle çok fazla süre alırdı ve bir kaç genç oyuncu daha ama konu biz olunca hoca o kısmını da arka plana atmış görünüyor..
Esasen hocanın düşüncesi doğru sorun çocuğun gittiği yer maalesef.Almanya veya hollandaya kiraya verilebilse daha iyi olurdu.

Çevrimdışı OrhanAker

Bu arada Bjktv kapatılan kanaltürkün ekipmanlarını almak istiyormuş.
Stada taşınıp hd yayına geçilecekmiş.via futbolarena :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok güzel bir haber

Çevrimdışı b.damatoglu

Altyapı uzundur torpil yeriydi. Hala da öyle olduğunu düşünüyorum.

Profesyonel scout, donanımlı yetiştirme ekibi olmadıkça bilmem ne divan kurulunun ahbabı bastırır aldırır alt yapıya...

Sıra altyapıya geldi bence. Bu iş de Şenol Hocayla olmaz.

Taner Hoca ile yapsınlar 5 senelik proje.
Anadoludan İstanbuldan Avrupadan toparlasın kendi genç kadrosunun başında dursun.

5 sene sonra devam eder A takımda.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KadirA

Güzel bir adım. Olursa hd yayın daha da profesyonel yayınlar olursa çok sevinirim.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Güzel bir adım. Olursa hd yayın daha da profesyonel yayınlar olursa çok sevinirim.

Çok güzel bir haber

Güzel bir adım bencede devamı da iyi olsun :D

Çevrimdışı abdusta

Rahmi Koç beyin Tv yayınlarına maddi destek verecegini duydum
zira Beşiktaş Gaziantep hazırlık macının yayını - kalitesi ve cekimleri LIGTV kalitesinde
ve birçok medya kuruluşu tarafından övgü almış
ulusal kanal frenkasına ihtiyacımız var

Saygılar

Çevrimdışı Savaş

O değil de durduk yere ismail bizim takımda değil diye keyifleniyorum :D

Beyler!!! İsmail bu sene bizim takımda değil!!! Ahahahahah

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

O değil de durduk yere ismail bizim takımda değil diye keyifleniyorum :D

Beyler!!! İsmail bu sene bizim takımda değil!!! Ahahahahah

Adamlar baya sinirli. biz bu adamı nasıl aldık yüzyılın kazığını yedık üzerine Caner+ GG77 yi verdik dıye  :kop: :kop: :kop:

Bide imza parası verdiler üstüne.

Çevrimdışı OrhanAker

Velinin sözleşmesi ocak ayına kadar dondurulmuş.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Velinin sözleşmesi ocak ayına kadar dondurulmuş.
Mümkünse sene sonuna kadar dondurulsun bu sene idmanlara bile çıkamaz o..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kaptanımız 1 haftalık tatilden sonra idmanlara başlamış
Mac gunu yaklasti ya iyileşmiştir :bandit:

Oh ne guzel ya 10 gun yat maca 3 gun kala 2 antrenman yap maca cik nasil olsa yerin garanti :ok:

Adam işi biliyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen.

Vay arkadaş , Onun bile yolunu bulmuş Başkan ben boyle bi adam görmedim , Gerçekten tahmin ettiğimizden cok daha ZEKI bir adam Fikret Orman..

Sıfırdan bu ise girip dünyanın masrafini yapmak yerine hazır ekipmanlarla Cok daha ucuza kapat işi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence dondurulmamalı direkt fesih işlemi yapılmalı serhat abi  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence dondurulmamalı direkt fesih işlemi yapılmalı serhat abi  :)
Bencede ama şimdi çıkacak insanlar ya fesh edilirse diğer futbolcular ne düşünür filan diyecekler ki denmedi değil :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Vay arkadaş , Onun bile yolunu bulmuş Başkan ben boyle bi adam görmedim , Gerçekten tahmin ettiğimizden cok daha ZEKI bir adam Fikret Orman..

Sıfırdan bu ise girip dünyanın masrafini yapmak yerine hazır ekipmanlarla Cok daha ucuza kapat işi
İsrafı bende sevmemde başkan ayrı bir kategoride :lol:

Rahmi Koç beyin Tv yayınlarına maddi destek verecegini duydum
zira Beşiktaş Gaziantep hazırlık macının yayını - kalitesi ve cekimleri LIGTV kalitesinde
ve birçok medya kuruluşu tarafından övgü almış
ulusal kanal frenkasına ihtiyacımız var

Saygılar
Rahmi bey büyük Beşiktaşlı destegini hic esirgemiyor sağolsun

Bu arada G.Antep maçındaki yayin gercekten cok cok iyiydi , Bir kulüp televizyonundan beklenmeyecek kadar iyiydi

11 Kamera ile mithis bir yayin yapildi hem saha ici hem saha dışı hemde stad koridorlarından mukemmel bir yayin yapıldı

Stada gidemeyen , Göremeyenler BJKTV Sayesinde stadi gezmiş gibi oldular , onlar adina sevindim ozellikle

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bencede ama şimdi çıkacak insanlar ya fesh edilirse diğer futbolcular ne düşünür filan diyecekler ki denmedi değil :)
profesyonel hayat abi özel sektörde acıyorlar mı insana bu adamdan 1.5 2 senedir hiç katkı sağlayamadık sürekli bir sakatlık hali var 1.4 m euro yıllık maaşı var bu adamın yanlış yapmış olmayız bence.

İsrafı bende sevmemde başkan ayrı bir kategoride :lol:
Ölücülük mu diyorsun :biggrinking:

Yok ya oda var ama Gercekten cok zeki adam ya bazen hayran oluyor insan onun Zekasına

Bahsedilen tv zaten kapatılmış butun Ekipmanlarina el konmus Devlet tarafindan o ekipmanlar çöp olacak , Oyle olacağına cok uygun bir fiyata kapatiriz bu işi gayet mantıklı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

profesyonel hayat abi özel sektörde acıyorlar mı insana bu adamdan 1.5 2 senedir hiç katkı sağlayamadık sürekli bir sakatlık hali var 1.4 m euro yıllık maaşı var bu adamın yanlış yapmış olmayız bence.
Ben de öyle düşünüyorum, sakat olan adam 1 senede geri gelir bu artık sakatlıktan çıktı kronik bir rahatsızlık haline geldi, bu sebeplerden dolayı fahiş ücretler alıyorlar, bencede fesih edilmeli..
Korku akıl katilidir.

Bu Gomez olayi ile ilgili dun yazmistim Baskan bu işin Pesini bırakmaz

Fio dan o 3.5 milyon € yu çatır çatır alir , Uzerine de hem fio hemde Wolsburga tazminat davasi acip ekstra para alir emin olun yapar bunu
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2016, 13:58:37 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Bishamon

Heralde devre arasında MP formülü gibi birine kiralamaya çalışacağız ama Veli'nin durumu MP'den daha kötü kimsenin alacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Heralde devre arasında MP formülü gibi birine kiralamaya çalışacağız ama Veli'nin durumu MP'den daha kötü kimsenin alacağını düşünmüyorum.
Futbol hayatı bitti adamın geri döneceği yok o yüzden sene sonunda sözleşmesini fesh etmek mantıklı.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: