Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155400 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

bie totomac klasigi

Geldiğinde "Sosa'nın yerini doldurabilir mi?, sol kanatta Olcay Şahan'ın yerine mi oynayacak? Oğuzhan'ın arkasında Atiba ile beraber mi forma giyecek?" sorularının yanı sıra; "Tolgay'ı kesemez, Sosa'yı aratır" iddialarını da gündeme getirmişti. Fakat G.Antepspor maçı gösterdi ki Talisca'nın gözü ne Olcay'ın formasında, ne Tolgay'ın yerinde, ne Sosa'nın boşluğunu doldurmakta.. Talisca'nın hedefi Beşiktaş'ın lideri olmak. Kendisine yapılan penaltı pozisyonunda topu alıp penaltıyı kullanması, kaçırsa da moralini bozmaması, her yerden şut atıp, Aboubakar'a attığı gibi gol pasları da atması Talisca'yı bir anda öne çıkardı.

Kendisine yapilan penalti lan ne goz varmis.

Çevrimdışı tuncaboylu

Milli maçın özetini izledim, bu Fatih Terim inanılmaz ksımetli bir adam.

Estonya İngiltere'ye bu kadar pozisyon vermez, adamlar atamamış. Attığımız gol kontrpiye. Vay arkadaş.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ohal durumundan bu ismaile bi gbt falan cekseler onjn lisansi falan sahte cikar oha oluruz. Torpille futbolcu olmus iste. Incelenmeli bence bu bir basari ve kariyer hikayesidir.
Asil basari hu delissimoyu bu paralara fbye sokmaktir, trojan adam
Filmi cekilir bunun komedi dalinda goldin glob mudur nedir onu alir.
Kac tane insanin onu kapandi hu delissimo icin ben onu dusunuyorum.

Bu adama 6.5 milyon euro bonservis veren adam, şu anda Türk futbol federasyonunu yönetiyor.  :claps: :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En son hangi macti hatirlamiyorum markus munsch kesmisti noumaya hatta topu kestikten sonra dusmustu topta chikita muzu gibi gidip noumanin kafasina konmustu, numan reis de olu yaprak vurusuyla topun geldigi koseye cakmisti. Ustlerinde kirmizi yuvarlak yaka forma vardi.
Bir tane de gorur gibi oldugum muz ortayi kleberson kesmisti sol taraftan korner direginin ordan hizli atakta tam adamjn gafasina. Baska hatirlayamadim.
Ulan neler cektik yillarca fetocu ajanlar yonetse takimi bu kadar kotusunu yapamazlardi.

Taliskayi falan elestiriyorum, oguzhani kerimi elestiriyorum Ama bu gozler yulayi, ademi kursati falan izledi
Mevlevi oyuncumuz Ekrem Dağ'ı unutmana içerledim abi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi 38life

nerden anladın boş olduğunu :alala:
çocuk daha 19 yaşında a kadroda yer bulma şansı hiç yok
utku bile U-21 de oynayacak herhalde tribünde oturarak tecrübe
kazanacak değiller.

Utku U-21de olmayacak A takımda olacak. Ve U-21de tecrübe kazanılmaz "körelinir". A takımda yedek kalarak = Talisca ve Ozzy ile antrenman yaparak tecrübe kazanılır.

Çevrimiçi 38life

Neden U-21 takımı pavyon mu? Adam kötü yola mı düştü?

18 yaşında çocuk, CL listesinde adı yok ve ligde sıra gelmez. U-21 de maçlara çıksın,  Turkiye Kupası maçlarında da oynar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pavyon? Kötü yol? Alaka?

Cevap vermeye gerek bile duymuyorum...

Çevrimdışı Çağatay

Milli maçın özetini izledim, bu Fatih Terim inanılmaz ksımetli bir adam.

Estonya İngiltere'ye bu kadar pozisyon vermez, adamlar atamamış. Attığımız gol kontrpiye. Vay arkadaş.

F.T maç sonu: "Futbolda şans yoktur,futbolda şansa inanmam."

Çekemiyosunuz beyler f.t yi de çekemiyonuz,
bizden fb ye gittikten sonra milli takıma seçilen ismail i de çekemiyonuz.
ozan'ın saçlarını da çekemiyonuz hele o izzet altınmeşe stayla benini de çekemiyonuz
Dün o 1 puan şansla filan değil fatih hocanın inanılmaz taktisyenliği, oyun geometrisi ve saha kenarındaki o takımı inanılmaz yönlendirmeleri
mimikleri ve aksanlı ingilizcesi ile aldık.

vat ken ay du samtayms
big geyms iz den dı adır geyms
ay dont luk bek ay sii fıront
okazyon
in the tabelaaeeaaeaaaa
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sozkul

15 milyon öroya neden olmasın  :D

7 ye bırakırım ben Fenere, stoper alırım o parayla..

Çevrimdışı sozkul

Tolgay'da eğreti bir kibir var; Cenk gibi hamle oyuncusu olmayı egosuna yedirebilir mi bilmiyorum, nitekim geçen sezonda da yedek kalmaktan ileri gelen huzursuzluğunu dile getiren haberler çıkmıştı. Gaziantep maçında da gördük zaten, kendini göstermek gayesiyle gereksiz yere çalım ve şut deneyip bencilce oynadı.

Yediremez, babası bozuyor onu. BJK ji basamak olarak kullanıp büyük bir Avrupa takımına gitem hayali vardı galiba, şimdi işler yolunda gitmeyince kaldıramıyor.

Çevrimiçi Kartal Ç

Altyapı üstyapı köprüsü olmayınca bu çocukların parlaması mucize gibi bir şey zaten. köprü olacak takımı kurmak veya bulmak lazım artık.

Pilot takım için altınordu sistemini kurmak çok mu zor acaba? Altınordunun yıllık bütçesi ne kadarsa o kadar parayı altyapıya ayıramaz mıyız. Sponsor da bulunur. Hazır cillop gibi yeni tesisi de kazandırıldı altyapıya. Pilot takımla anlaşmak yerine kadın futbol takımının kuruluşu gibi yapılsa. Onlar gibi en alttan başlanıp her yıl bir üst lige çıkarılsa pilot takım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pilot takım için altınordu sistemini kurmak çok mu zor acaba? Altınordunun yıllık bütçesi ne kadarsa o kadar parayı altyapıya ayıramaz mıyız. Hazır cillop gibi yeni tesisi de kazandırıldı altyapıya. Pilot takımla anlaşmak yerine kadın futbol takımının kuruluşu gibi yapılsa. Onlar gibi en alttan başlanıp her yıl bir üst lige çıkarılsa pilot takım.
Rekabetin olmadığı ortamlarda helak oluyor alt yapıdaki oyuncular. Barcelona'nın Real'in yaptığı gibi belki ispanya 2.liginde oynayacak düzeye getirecek bir takım kurulabilir kademe kademe.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Kaptanımız 1 haftalık tatilden sonra idmanlara başlamış

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaptanımız 1 haftalık tatilden sonra idmanlara başlamış
Aa ne tesadüf, yine Karabük maçında sahada olacak biz de İspanya'dan idman kalecisi almış olucaz yine daha önce Ukrayna'dan aldığımız gibi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Düşünsene İspanya'dan geliyorsun kendince umutlarla çünkü senden beklentiler var bunu Teknik Direktöründe söylüyor, idmanlarda hazırlık maçlarında çok iyi performans gösteriyorsun, taraftar tezahürat yapıyor seni görmek istiyor kalede ama 1 haftadır sakat olan adam 2-3 gün idmana çıkıp yine lig maçında kalede 11 de oluyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Pavyon? Kötü yol? Alaka?

Cevap vermeye gerek bile duymuyorum...

Oğuzhan Aydoğan U-21 takımıyla çalışacakmış artık. Üzüldüm gerçekten. Demek ki tamamen boş bir transfer.

Bu mesajından adamın kötü yola düştüğü anlamı çıkardım, tekrar okursan anlarsın sebebini.  :D

U-21 berbat bir yer değil, bu tarz bir mesaj burayı okuyan insanlarda yanlış izlenim yaratabilir.

A takımla idmana çıkmak kulağa hoş gelse de, forma giyememek daha çok köreltir genç oyuncuları.

A takımla idmana çıkıp U-21'de forma giymesi de mümkün değil, yapılan mantıklı o yüzden.

@Serhat Akkaya'nın dediği gibi kiraya verilse daha iyi olurdu, ama Avrupa'ya kiralanmak şartıyla.

Yoksa 2. ligde dandik sahalarda kötü tesislerde çalışacağına, U-21'de iyi tesislerde bizim ekibimizle çalışmasını tercih ederim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rekabetin olmadığı ortamlarda helak oluyor alt yapıdaki oyuncular. Barcelona'nın Real'in yaptığı gibi belki ispanya 2.liginde oynayacak düzeye getirecek bir takım kurulabilir kademe kademe.

Bayrampaşa projesi o amaçla yapıldı, ama tutmadı.

@atalay dostum açıklayacaktı sebebini, o da kızdı gitti. Yok 4 gündür ortada.

Çevrimdışı OrhanAker

Pilot takım için altınordu sistemini kurmak çok mu zor acaba? Altınordunun yıllık bütçesi ne kadarsa o kadar parayı altyapıya ayıramaz mıyız. Sponsor da bulunur. Hazır cillop gibi yeni tesisi de kazandırıldı altyapıya. Pilot takımla anlaşmak yerine kadın futbol takımının kuruluşu gibi yapılsa. Onlar gibi en alttan başlanıp her yıl bir üst lige çıkarılsa pilot takım.
Ben de aynı şeyi savunuyorum yeterki dümende Beşiktaş olsun.
Fikret orman bu işi severek yapıyor gitmeden şu işi de rayına oturtursa süper olur.

Çevrimdışı OrhanAker

Düşünsene İspanya'dan geliyorsun kendince umutlarla çünkü senden beklentiler var bunu Teknik Direktöründe söylüyor, idmanlarda hazırlık maçlarında çok iyi performans gösteriyorsun, taraftar tezahürat yapıyor seni görmek istiyor kalede ama 1 haftadır sakat olan adam 2-3 gün idmana çıkıp yine lig maçında kalede 11 de oluyor.
Vururum :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bayrampaşa projesi o amaçla yapıldı, ama tutmadı.

@atalay dostum açıklayacaktı sebebini, o da kızdı gitti. Yok 4 gündür ortada.
Elli tane öyle proje yaptı yönetim hepsi laf. Adana Bayrampaşa Belçika'dan bir takım, yok başka takım ama ortada icraat yok bu kafayla da tutması mümkün değil. Daha ayağı yere basan ve gerçekçi projeler lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi 38life

Bu mesajından adamın kötü yola düştüğü anlamı çıkardım, tekrar okursan anlarsın sebebini.  :D

U-21 berbat bir yer değil, bu tarz bir mesaj burayı okuyan insanlarda yanlış izlenim yaratabilir.

A takımla idmana çıkmak kulağa hoş gelse de, forma giyememek daha çok köreltir genç oyuncuları.

A takımla idmana çıkıp U-21'de forma giymesi de mümkün değil, yapılan mantıklı o yüzden.

@Serhat Akkaya'nın dediği gibi kiraya verilse daha iyi olurdu, ama Avrupa'ya kiralanmak şartıyla.

Yoksa 2. ligde dandik sahalarda kötü tesislerde çalışacağına, U-21'de iyi tesislerde bizim ekibimizle çalışmasını tercih ederim.

Mesele nerede forma giydiği değil nerede antrenman yaptığı. U-21 liginde maç yapması birşey kazandırmaz Oğuzhana. Ama Talisca ile Ozzy ile antrenman maçı yapması çok şey kazandırır. Bunda anlamıcak birşey olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mesele nerede forma giydiği değil nerede antrenman yaptığı. U-21 liginde maç yapması birşey kazandırmaz Oğuzhana. Ama Talisca ile Ozzy ile antrenman maçı yapması çok şey kazandırır. Bunda anlamıcak birşey olduğunu düşünmüyorum.
Altyapıdan bu sene kimseyi a takıma çıkarmadı ki hoca ki altyapıya gönderdiği adama seneye şans versin. Belli ki direk gözden çıkarılmış bunun başka açıklaması yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Altyapıdan bu sene kimseyi a takıma çıkarmadı ki hoca ki altyapıya gönderdiği adama seneye şans versin. Belli ki direk gözden çıkarılmış bunun başka açıklaması yok.
Altyapıya göndermek yerine yurt dışına kiraya verilse daha iyi olurdu çocuk almanya u18 de oynamış oyuncu niye bu kadar erken silinsin veya silerler anlamıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sevgili dostum, seni anlıyorum. Zaten gayet tane tane yazıyorsun, burada en okunaklı ve bilgilendirici yazan kişilerden birisin zaten.

Benim dediğim şu:

A takımla antrenman + hafta sonu kadro dışı
ikilisi yerine
U-21 ile antrenman + hafta sonu ilk 11 oynatmak

daha iyidir benim gözümde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Altyapıya göndermek yerine yurt dışına kiraya verilse daha iyi olurdu çocuk almanya u18 de oynamış oyuncu niye bu kadar erken silinsin veya silerler anlamıyorum.
Rekabetçi takım haline gelince hoca bu tarz oyuncularla vakit kaybetmek istemiyor, bunu kazanacağıma diğer oyuncularla biraz daha fazla ilgilenirim diyor, bir bakıma doğru ama böyle gözden çıkarılması da hoş değil. Trabzon'da veya Bursa'da olsa Oğuzhan büyük ihtimalle çok fazla süre alırdı ve bir kaç genç oyuncu daha ama konu biz olunca hoca o kısmını da arka plana atmış görünüyor..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: