Fotomaç'ta çıkan "Tolgay devre arasında Fener'e" haberinin bir gerçekliği var mıdır sizce?
Gercek tabi paralel evrende tolgayin sozlesmesi devre arasinda bitiyor ve fbye gidiyor, orada fbnin baskani bill gates ve ikinci baskan stiv cobs. Sonra bunlar hoca olarak meazzayi getiriyorlar, kadikoy stadini yikip 3 gunde yeniden insa ediyorlar 98bin kisilik olaraktan. Takimin hucum gucunu arttirmak icinde pele ile eusebioyu getiriyorlar, lefteri nanda parbata goturup lazurus cukuruna sokuyorlar falan filan
Gereksiz bir haber sorulmasi gereken neden sadece bize karsi, simdi ben baskanin yerinde olsa bizim muhabirlere haberler ucururum soyle
Mehmet topal soku
Besiktasin gecen sezon devre arasinda gokhan gonulle beraber mehmet topala da sozlesme imzalattirdigi ortaya cikti. Ismarlama ve besiktasi karistirmak icin cikartilan tolgay aslan haberlerini okuyan baskan fikret orman cilgina dondu.
Kurmaylarini topladi
Besiktasin 1 numarasi gece saatlerinde kurmaylarini topladi ve durum degerlendirmesi yapti. Yonetimde fotomac gazetesine karsi inanilmaz bir tepki olustu. Ikinci baskan cebi, gerekli mudahelenin yapilacagini ve kasadaki sozlesmelerin cikartilacagini belirtti.
Kasanin sifresi 1903
Besiktasin gizli operasyonunda gorevli olan ahmet nur cebi baskan fikret ormanin izniyle sifresini sadece ikisinin bildigi baskanlik odasindaki siyah beyaz kasayi acti ve yonetim kurulu arkadaslarinin onune mehmet topalin 3 yillik sozlesmesini koydu. Sozlesmeyi goren butun yonetim kurulu soka girdi.
5milyon yuro ve ya futboldan men
Besiktas yonetimi sozlesmede bulunan 5 milyon yuroluk tazminat maddesini isletmek icin kulubun avukatlarini acil sekilde toplantiya cagirdi, imzalanan sozlesmeye gore mehmet topal bu sezon besiktas formasi giymezse besiktasa 5 milyon yuro saf parasi odemek zorunda, bu tazminat odenmezse ve siya beyazlilar uefaya basvurursa, mehmet topalin futboldan men edilebilecegi kulislerde dile getiriliyor.
Hah usenmesinler yazilmisi var