Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153045 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Sanki ne kadar çok refresh edersem Karabük maçı o kadar çabuk gelecek... Oysa ne alakası var...  :ebebe:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kalyoncu

İsmail köybaşı ismail köybaşıııı :)
Kalinic geçen devre arası adı bizimle anılmıştı oda gelse tolgayı izlerdik ayakları çok kötü.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 'TaNeR'

CL maçımızdan 2 gün önce lig maçımızın olması normal mi?  :alala:

Karabük maçı misal cuma ya da cumartesine verilemez miydi?
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Karabük maçı Cumartesi.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kutay

Oh be sonunda milli ara bitti lig ve şl'ye odaklanabilriz artık rahat rahat
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

:alala:

Çevrimiçi Necmi

şu ismailden kurtulmamız bir şanstıda
fenere kitlememize diyecek bir şey bulamıyorum :D
bu şansla bile açıklanamaz.
Fikret Ormanda volkan babacan şansı var :evillol:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Karabük maçı Cumartesi.

TFF sayfasından maç pazar diye not almışım önceden... evet cumartesiymiş, rahatladım bi nebze  :)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı KadirA

Atiba oynamaz arkadaşlar karabük maçında. Ozi hazırsa Ozi-İnler. Değilse İnler-Tolgay görürüz.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı anılnr

Tolga Zengin

Fabri

Yanlız Tolga'nın fotodaki stad doluluğuyla efsane görünüyor ya.Biz buraya U21 ile çıksak yine zor kaybederiz.

Bu arada Okay Yokuşlu kesinlikle takıma kazandırmak lazım.Ligde de beğeniyordum gerçekten dengeli bir oyuncu.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2016, 01:19:49 anılnr ]

Çevrimiçi 38life

Oğuzhan Aydoğan U-21 takımıyla çalışacakmış artık. Üzüldüm gerçekten. Demek ki tamamen boş bir transfer.

Çevrimdışı EagleForce

Tolga oynarsa çok fena söverim. Yeter yahu yeter. Vallahi yeter.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca anlamak istemiyor ama Tolga olayi cok farkli bir boyutta. Ve geri donusu cok zor su noktadan sonra. Tolga cok buyuk hatasi olmadan gol yese dahi isliklanacak protesto edilecek ve sonunda is kufure kadar gidebilir maalesef. Tolga'nin dogru duzgun calismamasi, antremanlardan kaytarmasi buna ragmen ilk11 cikmasi da taraftarin tepkisinin artmasina yol aciyor.

Çevrimiçi Necmi

Oğuzhan Aydoğan U-21 takımıyla çalışacakmış artık. Üzüldüm gerçekten. Demek ki tamamen boş bir transfer.
nerden anladın boş olduğunu :alala:
çocuk daha 19 yaşında a kadroda yer bulma şansı hiç yok
utku bile U-21 de oynayacak herhalde tribünde oturarak tecrübe
kazanacak değiller.

Çevrimdışı artena_condari

Fotomaç'ta çıkan "Tolgay devre arasında Fener'e" haberinin bir gerçekliği var mıdır sizce?

Çevrimdışı mylife1903

Fotomaç'ta çıkan "Tolgay devre arasında Fener'e" haberinin bir gerçekliği var mıdır sizce?
Gercek tabi paralel evrende tolgayin sozlesmesi devre arasinda bitiyor ve fbye gidiyor, orada fbnin baskani bill gates ve ikinci baskan stiv cobs. Sonra bunlar hoca olarak meazzayi getiriyorlar, kadikoy stadini yikip 3 gunde yeniden insa ediyorlar 98bin kisilik olaraktan. Takimin hucum gucunu arttirmak icinde pele ile eusebioyu getiriyorlar, lefteri nanda parbata goturup lazurus cukuruna sokuyorlar falan filan

Gereksiz bir haber sorulmasi gereken neden sadece bize karsi, simdi ben baskanin yerinde olsa bizim muhabirlere haberler ucururum soyle

Mehmet topal soku

Besiktasin gecen sezon devre arasinda gokhan gonulle beraber mehmet topala da sozlesme imzalattirdigi ortaya cikti. Ismarlama ve besiktasi karistirmak icin cikartilan tolgay aslan haberlerini okuyan baskan fikret orman cilgina dondu.

Kurmaylarini topladi

Besiktasin 1 numarasi gece saatlerinde kurmaylarini topladi ve durum degerlendirmesi yapti. Yonetimde fotomac gazetesine karsi inanilmaz bir tepki olustu. Ikinci baskan cebi, gerekli mudahelenin yapilacagini ve kasadaki sozlesmelerin cikartilacagini belirtti.

Kasanin sifresi 1903

Besiktasin gizli operasyonunda gorevli olan ahmet nur cebi baskan fikret ormanin izniyle sifresini sadece ikisinin bildigi baskanlik odasindaki siyah beyaz kasayi acti ve yonetim kurulu arkadaslarinin onune mehmet topalin 3 yillik sozlesmesini koydu. Sozlesmeyi goren butun yonetim kurulu soka girdi.

5milyon yuro ve ya futboldan men

Besiktas yonetimi sozlesmede bulunan 5 milyon yuroluk tazminat maddesini isletmek icin kulubun avukatlarini acil sekilde toplantiya cagirdi, imzalanan sozlesmeye gore mehmet topal bu sezon besiktas formasi giymezse besiktasa 5 milyon yuro saf parasi odemek zorunda, bu tazminat odenmezse ve siya beyazlilar uefaya basvurursa, mehmet topalin futboldan men edilebilecegi kulislerde dile getiriliyor.

Hah usenmesinler yazilmisi var

Çevrimdışı Yasin A.

karabük maçına gökhan inler - tolgay ikilisi ile başlamak iyi olur oguzhan'ın durumuna göre zorlamaya gerek yok benfica maçına hazır olsun atiba ile beraber.
önde talisca'ya 90 dakika forma verir mi tam emin olamıyorum. ayrıca cenk'i de kesmeyecek gibi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

nerden anladın boş olduğunu :alala:
çocuk daha 19 yaşında a kadroda yer bulma şansı hiç yok
utku bile U-21 de oynayacak herhalde tribünde oturarak tecrübe
kazanacak değiller.
Kadroda şans bulması ayrı bir olay A takımla çalışıp tecrübe kazanması ayrı. Şenol Güneş o seviyede görmemiş U21 e yollamış, bu da yetersiz olduğunun bir göstergesi. En azından kiralık gönderebilirlerdi, U21 de ne kadar geliştirecek kendini?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

karabük maçına gökhan inler - tolgay ikilisi ile başlamak iyi olur oguzhan'ın durumuna göre zorlamaya gerek yok benfica maçına hazır olsun atiba ile beraber.
önde talisca'ya 90 dakika forma verir mi tam emin olamıyorum. ayrıca cenk'i de kesmeyecek gibi.
Bende atiba-tolgay, inler-tolgay olmalı. Taraftarlar tolgaydan vazgeçti ama şenol güneş geçmeyecektir hemen.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

15 milyon öroya neden olmasın  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Neden U-21 takımı pavyon mu? Adam kötü yola mı düştü?

18 yaşında çocuk, CL listesinde adı yok ve ligde sıra gelmez. U-21 de maçlara çıksın,  Turkiye Kupası maçlarında da oynar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2016, 09:01:08 tuncaboylu ]

Çevrimdışı artena_condari

Tolgay'da eğreti bir kibir var; Cenk gibi hamle oyuncusu olmayı egosuna yedirebilir mi bilmiyorum, nitekim geçen sezonda da yedek kalmaktan ileri gelen huzursuzluğunu dile getiren haberler çıkmıştı. Gaziantep maçında da gördük zaten, kendini göstermek gayesiyle gereksiz yere çalım ve şut deneyip bencilce oynadı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kesin gözüyle bakıyorum. Fotomaç kesin olmayan hiç bir haberi yayınlamayan, basın organlarının en prestijli temsilcilerinden biridir.

Çevrimdışı Çağatay

Kesin gözüyle bakıyorum. Fotomaç kesin olmayan hiç bir haberi yayınlamayan, basın organlarının en prestijli temsilcilerinden biridir.

Yapma yaaa... Tolgay haberini mi yazmışlar...
vah vah yazık oldu valla ya niye gidiyor şimdi Tolgay
Fotomaç yazmayaydı eyiydi... şimdi oturup ağlayacam
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

Bence de Fuad Avni dakma isim kullanıyor, yoksa hemen bulurdu fodomaç
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Her gün sabah 8'de gazete bayiine gidip Fotomaç alırım.

Ellerim titreyerek açarım Beşiktaş sayfasını, giden biri var mı diye korkarak göz gezdiririm hızlıca.

Transfer dönemi bitince rahatlar gibi olmuştum, ama Aziz Yıldırım'ı hesap edemedim işte.

Etiketler: