Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151392 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi murat

Abi bide bunun uzerine , Beko nun yillik 3 milyon $ , Kaldenin de 2 milyon $ lik sponsorluğunu ekleyince bizim yillik Sponsorluk geliri TL bazinda 30 milyon Tl civarina denk geliyor buna Coca cola sponsorlugunu katmadim bile

Onlar butun sponsorlarindan toplam 18 milyon Tl kazanıyorlar ve bununla övünüyorlar hem.kulup olarak hemde taraftar olarak :kop: :kop:

Deminden Beri Gs ve Fb lilere laf anlatmaya çalışıyorum bir sayfa da Bu sponsorlukla alakali
Boşver uyandırma safları :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boşver uyandırma safları :D
:D :D

Abi bilgi sifir adamlarda

Vodafone den 6 milyon $ aliyoruz diyorum adam babanizin hayrina vermiyor stad icin veriyor diyo :kop: :kop:

Bende kardesim stad icin ayri , Forma sponsorluğu icin ayri para veriyor

Stad icin Yillik 11.5 milyon $ , 10 yilda toplam 115 milyon $ verecek

Forma sponsorlugu icinde yillik 6 milyon $ dan 5 yilda 30 milyon $ verecek

Hepsinin toplami da 145 milyon $ dedim , 30 dakika gecti hala cevap yok :bandit: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Vodafone den 6 milyon $ aliyoruz diyorum adam babanizin hayrina vermiyor stad icin veriyor diyo :kop: :kop:

Hepsinin toplami da 145 milyon $ dedim , 30 dakika gecti hala cevap yok :bandit: :kop: :kop:
Vodafone göğüs sponsorluğu 3+2 yıl. İlk üç yıl 5 milyon dolar diğer iki yıl 7 milyon dolar, seneye 7 milyon dolar alacağız. Sen tatlı canını boşuna sıkıyosun kibirden ölecekler zaten 5.hafta görüşürüz de geç.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kaleciden beklentim, yenilebilcek golleri yesin abidik gubidik golleri yemesin. Fabri de o potansiyel var.

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolga konusunda benimde düşüncem artık taraftar olarak bu işi bitirmeliyiz çok fazla kaşımaya başladılar zarar verecek bu bize. "Kol kırılır yen içinde kalır."

Çevrimdışı cursedofdragon

Şaka maka yıllar nasıl da geçti. 2013 2014 sezonu başında göğüs sponsorluğuna başlamıştı vodafone. 3 yıl 5 milyon verdi bu yıl ve seneye 7 verecek. Önümüzdeki yaz başkan masaya oturur vodafonela. Tam transfer dönemi zaten başkanın pazarlıkçı moda girdiği dönem. Vodafone u çok yıpratmasa bari :)

artık zamanı geldi :D

Çevrimdışı sallapati

Yeter ya bence tolga muhabbeti.. Adam kritik bir bolgede oynuyor..  Bu saatten sonra ozellikle maclarda tolgaya verilecek en ufak tepki bile Besiktasa zarar verir. Son 3 macta tribunler gokhan gonul ve canere sevgi gosterisinde bulunuyor.. Tolgaya tribunden resmen mobbing uygulaniyor.. Ben tolga super demiyorum hatta iyi bile demiyorum ama bunlarin Besiktasa bir yarari yok... Gokhan gonul ve caner in Besiktasa ne hizmeti oldu da her mac ilk basta tribune onlqr cagiriliyor.. Deli hibi alkislaniyor? Biraz ahde vefa beyler....

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Cahillikte olmayabilir aslında. Gerçeği kabulenememekten kaynaklı kendilerince bir evren yaratmışlar.  Sanırsın ligimiz La Liga formatında ve sadece kendileri var. Olay Bundesliga modeline -İnşallah- dönüyor anlamak istemiyorlar.  :lol: @Yunus Emre Dökmeci
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı sallapati

Bu gomez transferinde volkswagen sponsorlugu gibi bir durum olabilir mi? Fiorentinaya sponsor olmus olabilirler mi... Vw wolfsburg un ana sponsoru ve destekcisi

Çevrimdışı b.damatoglu

Hoca çok çeşitli varyasyonlarda oynatabilir takımı. Hem kanat beklerini etkili kullanmak hem de göbekteki yetenek bolluğunu kullanmak için baklava deneyebilir.

Beklerde caner- gönül, ortada geride atiba önünde oğuzhan inler(ya da adriano), onların önünde galisca gibi. Cenk Abubakar'ı birlikte kullanabilir bu formatta. İç saha maçlarında oyunu rakip sahaya yıkmak adına fayfalı da olur.

Ya da Oğuzhan Atibayı bozmaz. önlerinde Talisca.  İleride Quaresma Abubakar Olcay (Adriano, Caner vs)

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Oğuzhan takımla çalışmalara başlamış. Aras özbiliz de ise ödem varmış sol dizinde tedavisine başlanmış

Çevrimdışı Doğukan E.

Oğuzhan takımla çalışmalara başlamış. Aras özbiliz de ise ödem varmış sol dizinde tedavisine başlanmış

Oğuzhan cumartesi sahada olur büyük ihtimal

Çevrimdışı Çağatay

Karabük maçında benfica 11 ini göreceğiz muhtemelen
sol tarafta yine caner-adriano ikilisini bozmayabilir hoca
sağda ise beck in önünde q7 yi görebiliriz
eğer oziyi oynatmazsa göbekte atiba-inler
önlerinde de talisca
tek olarak da aboubakarı görebiliriz ileri uçta
tandemde eğer rhodolfoyu riske etmezse marcelo-tosic ikilisini
ve kalede de tolga yı izleyebiliriz. Ben fabri nin yine oynayacağını düşünmüyorum
ama hocanın beni yanıltmasını çok isterim

Rakibe top göstermeyecek olan bu 11 ilk yarıda maçı koparacaktır.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu gomez transferinde volkswagen sponsorlugu gibi bir durum olabilir mi? Fiorentinaya sponsor olmus olabilirler mi... Vw wolfsburg un ana sponsoru ve destekcisi

Fio aklınca bizi kaziklamaya çalışıyor ama bilmiyorlar ki karşıların da Fikret Orman var :bandit:

Olay ortaya cikti , Fio Italyan basinina , Wolsburgda Alman basinina Bonservisin 7 milyon € oldugunu belirtmiş

Her 2 ülke basini da ustune basa basa 7 milyon € diyor

Benim bildiğim Fikret Orman bu parayi çatır çatır alir ustune birse mahkemeye verip tazminat alir :bandit: :busted_cop:

Oğuzhan cumartesi sahada olur büyük ihtimal
Ozinin takimla calismasi olumlu gelişme lakin riske etmeye gerek yok

Karabuk macina

Atiba.      Inler

Talisca

3 lusu ile cikariz bence

Çevrimdışı Doğukan E.

Ozinin takimla calismasi olumlu gelişme lakin riske etmeye gerek yok

Karabuk macina

Atiba.      Inler

Talisca

3 lusu ile cikariz bence
Benfica maçında uyum açısından daha iyi olması için oynaması gerek bence

Çevrimiçi Necmi

Yeter ya bence tolga muhabbeti.. Adam kritik bir bolgede oynuyor..  Bu saatten sonra ozellikle maclarda tolgaya verilecek en ufak tepki bile Besiktasa zarar verir. Son 3 macta tribunler gokhan gonul ve canere sevgi gosterisinde bulunuyor.. Tolgaya tribunden resmen mobbing uygulaniyor.. Ben tolga super demiyorum hatta iyi bile demiyorum ama bunlarin Besiktasa bir yarari yok... Gokhan gonul ve caner in Besiktasa ne hizmeti oldu da her mac ilk basta tribune onlqr cagiriliyor.. Deli hibi alkislaniyor? Biraz ahde vefa beyler....

boş ver onların biraz morale ve desteğe ihtiyacı var. sosyal medyadan
saldırı altındalar. Camianın desteğini hissetmeleri lazım. Görsünler nasıl bir camia içinde olduklarını

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı sallapati

boş ver onların biraz morale ve desteğe ihtiyacı var. sosyal medyadan
saldırı altındalar. Camianın desteğini hissetmeleri lazım. Görsünler nasıl bir camia içinde olduklarını
Onlara destek verilirken kidemlilere de kostek olunmasin Necmi abi.. Benim destege lafim yok

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Asım Metin kiralandı mı temelli mi gitti?

Atınç gelmeseydi büyük ihtimal altyapı ve stoper kontenjanından o yazılırdı cl ye belki şans bulur onu da satardık. Atınç gelince temelli gitti.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ozankarakoc

Hahah, renkli basında şov devam ediyor...

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı RevivaL

Rakitsky veya Vida'dan birini alabilseydik üst seviye bir iş yapmış olurduk. Tavuk döner'in içine istediğin malzemeleri atarsın da ayran olmaz ya yanında. Aynı öyle oldu bizim defans da

Etiketler: