Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150972 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sizinle bir gozlemimi paylasmak istiyorum. Hani Ertugrul Karanlik Tolga'nin calismaktan kaytarmak icin sakatlik bahanesine sigindigini soylemisti. Dikkat ediyorum ne zaman lige ara verilse Tolga ilk hafta ne hikmetse sakatlaniyor ve antremanlara cikmiyor, ama mac yaklastikca iyilesiyor ve bir kac antremana cikip formayi aliyor. Bu rastlanti olabilir mi?
Yok rastlantı değil, bu kadar rastlantı çok üst üste gelemez, Karanlık'ın, Sambade'nin açıklamaları, kulüp içinden aldığımız duyumlar bunun rastlantının çok ötesinde olduğunu gösteriyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sozkul

Asım Metin kiralandı mı temelli mi gitti?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosyal Medya taraftar hesaplarinda muthis bir kenetlenme ve dayanışma var :busted_cop:

Butun Buyuk Beşiktaş taraftar hesaplari birbirlerini etiketleyerek birbirlerine sahip çıkıyor , Taraftarda ayni şekilde destek veriyor

BTD , BGT , Antipati Kurtarildi , Qua kapatildi ve yeniden acildi ve 1 saat icinde 5.000 takipciye ulaştı

Facebooku olanlar lütfen sizde bu sayfalara yorum ve begenilerle destek olun Baska Beşiktaş yok :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

YORUMSUZ

Alıntı
Şenol Güneş, Talisca'yı Hamle Oyuncusu Olarak Kullanacak1
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Talisca'yı hamle oyuncusu olarak kullanacak ve genelde yedek kulübesinde şans verecek.
Sondakika.com

Saygılar

Çevrimdışı panic13

Nedir bu kalecilerden çektiğimiz ya ?

Tolga Zengin

Cenk Gönen

Tolga Zengin

titretip kendime geldim @cursedofdragon
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Kibar Feyzo

Şu Tolga meselesini taraftar olarak uzatmamızın kimseye bir faydası yok.
Bu "takımın" patronunun Şenol Güneş olduğu konusunda hemfikirsek onun alacağı kararlara saygı duymalıyız.
Bir dahaki transfer dönemine kadar bu takımın kalecileri Tolga, Fabri ve Utku.
Ben teknik direktör olsam ben de oynatmam Tolga'yı.
Ama bir taraftar olarak şu anda bana susmak düşer.

Tolga meselesinin yumuşak karnımız olmasına izin vermemeliyiz.
Yoksa malum medya fırsat buldukça konuyu kaşıyıp duracak.
Şimdi de 2015 sonunda Frey'le yapılan röportajdaki Şenol Güneş suçlamalarını gündeme getirmişler.
Frey'in kesildiği sezon yerine geçen Harun Tekin 45 maç oynamış.
Adam Milli Takım'a yükseldi, bütün büyüklerle adı geçti.

Bu ekonomik koşullarda takımın tüm eksiklikleri bir seferde kapatılamıyor maalesef.
Örnek olarak verilen Muslera için GS, Lazio'ya 7m Avro ve Lorik Cana'yı verdi.
Bizim üst düzey bir stoper ve kaleci için harcayabileceğimiz para toplamda 5m Avro idi.

Safları sıklaştıralım, medyaya karşı bir olalım.
"Biz on bir arkadaşız lakin arkamız daha var."

Çevrimdışı D-MAN

Çok erken şampiyonluk havasına girmek çok tehlikeli.

Çevrimdışı D-MAN

Şu Tolga meselesini taraftar olarak uzatmamızın kimseye bir faydası yok.
Bu "takımın" patronunun Şenol Güneş olduğu konusunda hemfikirsek onun alacağı kararlara saygı duymalıyız.
Bir dahaki transfer dönemine kadar bu takımın kalecileri Tolga, Fabri ve Utku.
Ben teknik direktör olsam ben de oynatmam Tolga'yı.
Ama bir taraftar olarak şu anda bana susmak düşer.

Tolga meselesinin yumuşak karnımız olmasına izin vermemeliyiz.
Yoksa malum medya fırsat buldukça konuyu kaşıyıp duracak.
Şimdi de 2015 sonunda Frey'le yapılan röportajdaki Şenol Güneş suçlamalarını gündeme getirmişler.
Frey'in kesildiği sezon yerine geçen Harun Tekin 45 maç oynamış.
Adam Milli Takım'a yükseldi, bütün büyüklerle adı geçti.

Bu ekonomik koşullarda takımın tüm eksiklikleri bir seferde kapatılamıyor maalesef.
Örnek olarak verilen Muslera için GS, Lazio'ya 7m Avro ve Lorik Cana'yı verdi.
Bizim üst düzey bir stoper ve kaleci için harcayabileceğimiz para toplamda 5m Avro idi.

Safları sıklaştıralım, medyaya karşı bir olalım.

Çok haklısın ama Tolga konusunda kimseye saygı duymam abi.

Çevrimdışı tuncaboylu

YORUMSUZ

Saygılar

Şenol Hoca dün röportajda Talisca için hamle oyuncusu diyince, bunlar da çıkarım yapmışlar.

İşin komik tarafı Şenol Hoca o manada kullanmamış bu cümleyi, metnin tamamını okuyunca anlıyorsunuz.

Çok değil 5 gün sonra Talisca ilk 11 çıkar, bu mesaj da sosyal medya çöplüğünde kaybolur gider.

Çevrimdışı D-MAN

Fabri'nin kariyerinde 114 maç var 28 yaşında bir kaleci için inanılmaz derecede az bizim 22 yaşındaki kerimin bile 154 maçı var.Ama bu Tolga'dan iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.

Gs Formasinda bulunan butun sponsorlardan 1 yilda toplam 18 milyon TL kazanacakmış

Biz sadece Göğüs sponsorundan o kadar kazaniyoruz :busted_cop:

Vodafone: 6 milyon $ = 17.5 milyon TL :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

YORUMSUZ

Saygılar
Cok dogru yapar, hem de cok ama cok cok dogru.
Taliska kim ya dun bohtu bugun koktu daha, olcay mi kesecek, quaresmayi mi kesecek azicik oturacak kenarda. Sampiyon takima geldi

Çevrimdışı mylife1903

Gs Formasinda bulunan butun sponsorlardan 1 yilda toplam 18 milyon TL kazanacakmış

Butun sponsorlari toplasan anca bir vodafone ediyor, ayrica parasini gectim bu nef ney ya ne olaki o oyle nef mef

Herkes kalibresine gore sponsor aliyor bir zamanlar bizim de boyle sponsorlarimiz vardi kolaturka fiyapi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaşın maçı olmadığında huzurum kaçıyor, beşiktaş bir nevi ilaç benim için bünyem aşırı miktarda beşiktaş istiyor

Çevrimdışı abdusta

BİR ANALİZ!!

Takımıza yeni transferlerle sol açıkta da oynayabilen 3 Sol ayaklı
futbolcu katıldı.
Şenol hoca oynanacak mevkiye seçecegi oyuncularda Sağ ve Sol ayak durumunuda gözönünde bulundurur
Hatta Sol stoper mevkiine uzun süre Sol ayaklı stoper arandı,Atınç Nukan ve Sosiç ile bu sorun geçici olarak halledildi.

Bu vesile ile Olcay ve Karizma bir süre sonra Sağ kulvarı kullanmaya başlıyacak
Talisca,Caner hatta Adriano bu kulvarda dusunulebilecegi gibi zaman zaman Talisca soldan içeri katederken sol boşluğu Caner doldurabilir

Bu durumda deplasmanlarda ve CL ön alan şu şekilde olusabilir

Gökhan İnler       Atiba

Olcay veya Karizma          Ozi               Talisca

Aboubakar

Saygılar
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2016, 18:24:15 abdusta ]

Çevrimdışı cagdas44

Yok artik bu ciddi mi?
Ne sezonuydu bu sezon hah tuRgay sener sezonu hah rahmetlinin topragi bol olsun bir vecizesi aklima geldi

Yok artik ali sami

Alıntı
Galatasaray'ın Fatih Terim'in doğum günü sebebi ile internet sitesinden kutlama mesajı yayımlaması ile ilgili olarak da teknik adam, "Galatasaray benim eski kulübüm değil, kulübüm. Dursun Beye de teşekkür ederim. Hatırlanmak güzel bir şey. Çok teşekkür ederim onlara. Bana ailem söyledi, dün bende mutlu oldum. Güzel bir jesti" dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/fatih-terimden-arda-turan-ve-galatasaray-aciklamasi-40216131

Çevrimiçi Necmi

birde kıyamet kopmuştu bedavaya veriyoruz diye :)
zaten gs ninkide bitsin stad isim hakları ikisinin toplamı vodafone arena etmeyecek
birde bildiğim kadarıyla biz fiyatları kdv siz açıklıyoruz artı kdv diyoruz onlar brüt açıklıyor
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2016, 18:53:47 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Çok erken şampiyonluk havasına girmek çok tehlikeli.
ne zaman çıktıkki :alala:

birde kıyamet kopmuştu bedavaya veriyoruz diye :)
zaten gs ninkide bitsin stad isim hakları ikisinin toplamı vodafone arena etmeyecek
birde bildiğim kadarıyla biz fiyatları kdv siz açıklıyoruz artı kdv diyoruz onlar brüt açıklıyor
Abi bide bunun uzerine , Beko nun yillik 3 milyon $ , Kaldenin de 2 milyon $ lik sponsorluğunu ekleyince bizim yillik Sponsorluk geliri TL bazinda 30 milyon Tl civarina denk geliyor buna Coca cola sponsorlugunu katmadim bile

Onlar butun sponsorlarindan toplam 18 milyon Tl kazanıyorlar ve bununla övünüyorlar hem.kulup olarak hemde taraftar olarak :kop: :kop:

Deminden Beri Gs ve Fb lilere laf anlatmaya çalışıyorum bir sayfa da Bu sponsorlukla alakali

Çevrimiçi Kartal Ç

Şaka maka yıllar nasıl da geçti. 2013 2014 sezonu başında göğüs sponsorluğuna başlamıştı vodafone. 3 yıl 5 milyon verdi bu yıl ve seneye 7 verecek. Önümüzdeki yaz başkan masaya oturur vodafonela. Tam transfer dönemi zaten başkanın pazarlıkçı moda girdiği dönem. Vodafone u çok yıpratmasa bari :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat

Sezon başı ben dahil Fabri transferine güzelliyorduk, şimdi fanları olduk :)
Kendi adıma kısa videolarından yaptığım çıkarımların doğru olduğunu gördüm. Ayakları iyi ve çevik bir kaleci, duracağı yeride iyi biliyor. Süper bir kalecimi tabiki değil ama işimizi görür. Boyko gibi üzerine gelen topları yemesin tolga gibi geri pasları ıskalamasın araya atıla. Toplara erken uyansın, konsantrasyonunu maç boyu en üst seviyede yaşasın yeterli olur.

Şaka maka yıllar nasıl da geçti. 2013 2014 sezonu başında göğüs sponsorluğuna başlamıştı vodafone. 3 yıl 5 milyon verdi bu yıl ve seneye 7 verecek. Önümüzdeki yaz başkan masaya oturur vodafonela. Tam transfer dönemi zaten başkanın pazarlıkçı moda girdiği dönem. Vodafone u çok yıpratmasa bari :)
Su 10 yillik Stad sponsorlugi bitsin de o + 5 yillik opsiyon içinde terletir Vodafone yetkililerini :bandit:

Etiketler: