Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9147887 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Forum cok sessiz, konu disi mi yapsak?

Çevrimdışı BavyeraKartali

Yapalim ! Mesela ben italyadaki napoli macina gitmek istiyorum. Italyancasi olan hayrina anlatabilir mi ? Deplasman Curva mi ? Öyleyse A mi B mi secmeliyim ? Forumdan gidecek olan var mi ?
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Benfica'yı evinde yenmek her yiğidin harcı değil. Adamlar biletleri çok ucuz, ulaşımı ücretsiz yaparak stadı doldurarak fena baskı yapıyorlar. 55-60 bin kısının baskısında oynamak ne olur bizimkiler için görcez.

Çevrimdışı Savaş

Benfica'yı evinde yenmek her yiğidin harcı değil. Adamlar biletleri çok ucuz, ulaşımı ücretsiz yaparak stadı doldurarak fena baskı yapıyorlar. 55-60 bin kısının baskısında oynamak ne olur bizimkiler için görcez.
3 senedir deplasmanda oynamaya alıştı takım. Bunun çok sorun olacağını sanmıyorum. Ki artık çok genç bir takım da değiliz. Neredeyse hepsi tecrübeli futbolcular artık.

Bu baskıyı da kaldırsınlar bi zahmet.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Karşımızda real veya barça yok ben baya umutluyum o maçtan.
Geçen sene de lizbona karşı güzel oynadık.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

3 senedir deplasmanda oynamaya alıştı takım. Bunun çok sorun olacağını sanmıyorum. Ki artık çok genç bir takım da değiliz. Neredeyse hepsi tecrübeli futbolcular artık.

Karşımızda real veya barça yok ben baya umutluyum o maçtan.
Geçen sene de lizbona karşı güzel oynadık.

Valla şu antep maçından sonra bende baya umutlandım arkadaşlar. Deplasman olması biraz düşündürüyor beni.
İnş. dediğiniz gibi olur. en azında Talisca tanıyo rakımı  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

Once karabuk maci var arkadaslar. Benfikayi sonra dusunuruz.

Çevrimdışı OrhanAker

Once karabuk maci var arkadaslar. Benfikayi sonra dusunuruz.
Karabükte 1 - 2 tane atabilir bize kazanırız ama maç içinde sabırlı olmakta fayda var.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Karabükte 1 - 2 tane atabilir bize kazanırız ama maç içinde sabırlı olmakta fayda var.

Valla ilk haftada renklilere oynadıkları gibi inş bize oynamazlar :biggrinking:
Adamlar net 5-6 pozisyon yarattılar , kalede Tolga olunca haliyle insan ister istemez düşünüyo. :halay:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adamlar net 5-6 pozisyon yarattılar , kalede Tolga olunca haliyle insan ister istemez düşünüyo. :halay:
Adam sakatlık yaşayıp idman yapmayıp bir de üstüne maça çıkarsa söyleyecek söz bulamam..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Biz o kadar pozisyon vermeyiz ama rakipler bize gelince iyi vuruyo topa nedense :D
1-2 yeriz 4-5 atarız sıkıntı yok :D

Çevrimdışı panic13

Hazır vizem varken bi Napoli maçı çıkarması yapalım dedim; duygusal sebepler ağır bastı gitmekten vazgeçtim :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Biz o kadar pozisyon vermeyiz ama rakipler bize gelince iyi vuruyo topa nedense :D
1-2 yeriz 4-5 atarız sıkıntı yok :D

Yok kardesım Karabük'ün hakkını yemeyelim şimdi, kendi beceriksizliklerinden atamadılar kediciklere.
Farklı alıcaz inş.  :halay:

Çevrimdışı cursedofdragon

Gercekci olmak lazım.

Iceride Benfica ve Kiev'i yeneriz. Napoli ile beraberlik aliriz.

Deplasmanda Kiev ile bir beraberlik ve başka puan beklemiyorum.

Totalde 7-8 puan aliriz fakat bu çıkmamıza yeter mi bilemem. En kötü 3. olarak Avrupa Ligine devam ederiz.

senin ki gerçekci değil karamsarlık :)

Benfica ile deplasmanda berabere kalırız. (1 puan)

Dışarda Napoli'ye yeniliriz. (0 Puan)

İçerde Napoli'yi yeneriz. (3 Puan)

Benfica'yı içerde yeneriz. (3 Puan)

Kiev'i içerde yeneriz. (3 puan)

Kiev' ile dışarda berabere kalırız. (1 Puan)

11 puan ile çıkarız :)

[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2016, 14:06:46 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ne diyo bu ya :alala:
İlker Yağcıoğlu'na birisi desin ki Allah adamı taş eder. O nasıl bir yorumdur. Renkliler iyice şaşırdı...

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı artena_condari

Arkadaşlar, ayaklarımız biraz yere bassın; genelde aşırı Beşiktaş iyimserliğini aşırı Beşiktaş karamsarlığı takip ettiğinden temkinli olmakta fayda var. Ola ki Karabük maçında berabere kaldık ve Benfica maçında farklı bir mağlubiyet aldık - psikolojik olarak bu ihtimallere hazır olmamız gerekiyor zira takım henüz hazır değil.

Çevrimdışı wbishop82

Baskiyi kaldirirmiyiz bilemem ancak bu deplasmanda son 2 senedir olan oyun anlaminda basarili olan duzenimizin bu sene biraz daha sekteye ugrayabilecegini dusunuyorum.takim o psikolojiden kopabilir.aliskanlik kaybi yasanabilir.bir de bu sezon 10 tane ilk 18 e girebilecek oyuncu alindi.buna olan oyuncu bazindaki aliskanligimiz azalabilir

Çevrimdışı Zafer55

senin ki gerçekci değil karamsarlık :)

Benfica ile deplasmanda berabere kalırız. (1 puan)

Dışarda Napoli'ye yeniliriz. (0 Puan)

İçerde Napoli'yi yeneriz. (3 Puan)

Benfica'yı içerde yeneriz. (3 Puan)

Kiev'i içerde yeneriz. (3 puan)

Kiev' ile dışarda berabere kalırız. (1 Puan)

11 puan ile çıkarız :)

Bu grupta deplasmanda yenemeyeceğimiz takım da yok.Sahamızda yenilmeyeceğimiz de.Kiev e içerde kaybetip deplasmanda napoli yi yenersek şaşırmam yani.4.lük dışında hiç bir sonuç şaşırtmaz beni.

Çevrimdışı abdusta

Karabükspor maçları
istatistiklerimiz lehimize değil
birçok maçta hakem hatası ile puan vermiştik
üst direge çarpıp içeri düşen top gol sayılmadı
Bariz 2 macta 2 penaltımız verilmedi

Bu maçımızdaki Hakem hatasına dikkat diyorum!!

Saygılar
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2016, 15:05:42 abdusta ]

Çevrimdışı BlackEagle26

Kiev'de kötü takım değil bu sene nasıl bilmiyorumda geçen sene Chelsea Porto'lu gruptan Porto'yu geride bırakıp 2. çıktılar

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar, ayaklarımız biraz yere bassın; genelde aşırı Beşiktaş iyimserliğini aşırı Beşiktaş karamsarlığı takip ettiğinden temkinli olmakta fayda var. Ola ki Karabük maçında berabere kaldık ve Benfica maçında farklı bir mağlubiyet aldık - psikolojik olarak bu ihtimallere hazır olmamız gerekiyor zira takım henüz hazır değil.
yoo bence takım hazır abartmamak lazım takımdaki oyuncuların tamamı futbolun dilini biliyor.
bu takımın hazır olmama hali bile süperlig deki hazır takımlardan çok daha üst seviyede.
Vodafone arenada oynanacak bir maçta puan kaybı gibi bir durumun düşünülmesi bile abesdir
bence bu takım karabüküde yensin artık. allahtan ilk maç içerde oynayacağız bu kadroyla
deplasman olsaydı biraz risk olabilirdi. cl maçıda dışarda olması avantaj takım ısınmadan ilk maçı cl de içerde yapmak
sıkıntı olabilirdi. Takımda uyum sorunu yok. Antep maçında bir karışıklık yoktu. ilerde elbette daha iyi olacak
uyumsuz hali buysa ben uyumlu halini düşünemiyorum. fizik olarak takım hazır yeni gelen oyuncuların
hepsi hazır gelmiş. zeki oyuncular oluncada ortaya güzel şeyler çıkıyor. Şenol hoca takımları lig başında
zirve yapmaz 5-6 hafta sonunda zirveye çıkar bir dahada form durumu düşmez.
Bu sene güzel bir lig geçireceğiz diye umuyorum :)

Çevrimiçi Necmi

Baskiyi kaldirirmiyiz bilemem ancak bu deplasmanda son 2 senedir olan oyun anlaminda basarili olan duzenimizin bu sene biraz daha sekteye ugrayabilecegini dusunuyorum.takim o psikolojiden kopabilir.aliskanlik kaybi yasanabilir.bir de bu sezon 10 tane ilk 18 e girebilecek oyuncu alindi.buna olan oyuncu bazindaki aliskanligimiz azalabilir
sanmıyorum antep maçı o kopmanın olmadığını gösterdi. Tam tersi deplasmanda daha rahat kazanacak bir yapıya
dönüştü takım özellikle üstümüze gelen takımlara karşı bu sene daha rahat oyun oynayacağız geriden kontra başlatacak
çok fazla akıllı ve pas atan yetenekte oyuncu var ve hızlı birde forvetimiz var. Mesela geçen seneki fener gs deplasmanlarında çok zorlanmıştık
fenerede 3 puan verdik çünkü oyunu genişletip uzun paslarla hücum başlatacak oyuncumuz yoktu birde oyunun yönünü
değiştiremiyorduk bir sürü kısa pasla oyun kuruyorduk şimdi buna çok farklı alternatifler katabilecek kadro yapısına
geldik. Bir oyun içinde kazanmak için her şeyi yapabilecek yetenekte oyunculara sahibiz. Tek sıkıntı henüz aboubakarı
kullanmayı tam bilmiyoruz. Onun yeteneklerine göre oyun şekillenecektir.

Etiketler: