Arkadaşlar, ayaklarımız biraz yere bassın; genelde aşırı Beşiktaş iyimserliğini aşırı Beşiktaş karamsarlığı takip ettiğinden temkinli olmakta fayda var. Ola ki Karabük maçında berabere kaldık ve Benfica maçında farklı bir mağlubiyet aldık - psikolojik olarak bu ihtimallere hazır olmamız gerekiyor zira takım henüz hazır değil.
yoo bence takım hazır abartmamak lazım takımdaki oyuncuların tamamı futbolun dilini biliyor.
bu takımın hazır olmama hali bile süperlig deki hazır takımlardan çok daha üst seviyede.
Vodafone arenada oynanacak bir maçta puan kaybı gibi bir durumun düşünülmesi bile abesdir
bence bu takım karabüküde yensin artık. allahtan ilk maç içerde oynayacağız bu kadroyla
deplasman olsaydı biraz risk olabilirdi. cl maçıda dışarda olması avantaj takım ısınmadan ilk maçı cl de içerde yapmak
sıkıntı olabilirdi. Takımda uyum sorunu yok. Antep maçında bir karışıklık yoktu. ilerde elbette daha iyi olacak
uyumsuz hali buysa ben uyumlu halini düşünemiyorum. fizik olarak takım hazır yeni gelen oyuncuların
hepsi hazır gelmiş. zeki oyuncular oluncada ortaya güzel şeyler çıkıyor. Şenol hoca takımları lig başında
zirve yapmaz 5-6 hafta sonunda zirveye çıkar bir dahada form durumu düşmez.
Bu sene güzel bir lig geçireceğiz diye umuyorum