Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132562 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok, atibayi kesecek bir futbolcu daha dogmadi
Ayrica atiba kesilemez ve kesilmesi teklif dahi edilemez, oyle atibayi kesme kalkismalarina kalkismanin alemi yok
Oğuzhanı bu takımda kesebilecek hiçbir insan evladı yok kendisi isterse kesilir atibayı kesmek için kalkışma girişimi bile yapılamaz

Çevrimdışı abdusta

VAdofone arena iç saha maçlarında ideal kadrom

TOLGA ZENGIN

Gökhan Gönül  - Luiz Rhodolfo Dini Gaioto  - Marcelo Antônio Guedes Filho -Caner Erkin

Oğuzhan Özyakup  - Atiba Hutchinson

Ricardo Andrade Quaresma Bernardo - Talisca Anderson Souza Conceição - Adriano Correia Claro

Vincent Aboubakar

Saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tabiki oyle ama Ozide sanki bizim evin cocugu gibi, elimizde buyudu resmen izledikce daha neler verebileceginin siniri yok o kadar yetenekli.Her mac gelisiyor resmen Inlere gore eksikleri olabilir ama fazlasi var aslinda gunu kurtarmak icin onu kaybetmeyi goze almak korkuttu beni. Hoca gerci en iyisini bilir baska hoca olsa korkum daha buyuk olurdu.
Oğuzhan kesilemez kesilmesi teklif dahi edilemez kendisi istemezse oynamaz onun dışında ozi kesilemez

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Fatih_

TOLGA ZENGIN

Gökhan Gönül  - Luiz Rhodolfo Dini Gaioto  - Marcelo Antônio Guedes Filho -Caner Erkin

Ricardo Andrade Quaresma Bernardo - Talisca Anderson Souza Conceição - Adriano Correia Claro

Vincent Aboubakar

Saygılar

Abi Tolga Zengini neden buyuk yazmissin yoksa Juventusun kadrosu gibi isimler  :D

Çevrimdışı abdusta

Abi Tolga Zengini neden buyuk yazmissin yoksa Juventusun kadrosu gibi isimler  :D

Anlamı şu FIX,SABIT  DEĞİŞMEZ -Kale direği değişir TOLGA ZENGİN değişmez(hocamızın kararı)

konu gelmişken bende Kalenin daha sağlam ellere teslim edilmesini isterim ancak transferler bittiğinden
değişim için tercih hakkımızın olmadığından Hocamızın seçim kararına saygı duyuyorum
geçmiş yazılarımı okursanız hiçbir futbolcumuzu yuksek dozlu eleştirmedim buna kalecimiz Tolga da dahil

Saygılar

Çevrimdışı wbishop82

herkese digiturkplay tavsıye ederim.işten çıktım eve geldi.sardım geriye ne varsa izledim :)

Gelelim değerlendirmelere.Başkan direk olmasa da stoper konusunda ya da bütün transfer süreci hakkında bir kaç tüyo verdi
sezon başı kesinlikle gökhan töre ile alakalı satış beklentimiz varmış bence ve buradan gelecek para ile ilgili hamle planlamışlar.Yine Gomez ve Sosa nın son günlere kalmasından dolayı vakit kalmadığından söz etti.Elimizde sadece 3M harcama limiti vardı ve sosa yı 14 gün kala elden çıkardık dedi.Yani N'Klou vs gibi bonservisi olmayan oyunculara yönelmemelerinin nedeni bence bu.ilk etapta yüksek olan fiyatlar azalacak ve elimizdeki gökhan dan gelecek 15M civarı bir parayla transfer yapacaktık.Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.Sosa satışı bence başkanı kurtarmış.Benim direk çıkarımım bu.Tabi gomez ve sosa nın ayrılması çok etkiledi.STOPER için zaman kalmadı demese de bunu kastetti.Ben başkan ın bundan ders çıkaracağını düşünüyorum.Sanırım west ham verilen sözleri tutmadı.zaten çok zor bir transfer dönemiydi.bitti kurtulduk dedi :)

stoper konusunda oda farkında alınması gerektiğinin.Ancak hoşuma giden başka birşey oldu.Hata yaptığı malum olsada,panik transferi yapmadı.Sözlerinden oyuncu bulduklarını ancak fiyatların yüksek olduğunu çıkarabilirsiniz.Ya Aziz olsaydı ?? ben hata da yapsa,menfaatlerimizi düşünmesinden dolayı tebrik ederim başkanı.

Çevrimdışı EagleForce

Anlamı şu FIX,SABIT  DEĞİŞMEZ -Kale direği değişir TOLGA ZENGİN değişmez(hocamızın kararı)

konu gelmişken bende Kalenin daha sağlam ellere teslim edilmesini isterim ancak transferler bittiğinden
değişim için tercih hakkımızın olmadığından Hocamızın seçim kararına saygı duyuyorum
geçmiş yazılarımı okursanız hiçbir futbolcumuzu yuksek dozlu eleştirmedim buna kalecimiz Tolga da dahil

Saygılar

Tolga'nin bu saatten sonra Vodafone Arena'da ilk11 cikmasi sorunlara yol acabilir. Ozellikle hata yapmaya, idmanlari kacirmaya devam edip hala ilk 11 cikarsa.

Çevrimdışı Efe

transfer sezonu ne hararetli geçti son anda işi kurtardık defans hariç ama daha geniş bi kadromuz var artık ligde konsantrasyonu kaybetmeyerek gidersek şampiyonluk çok yakın şampiyonlar ligi ise tam bir mullak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

gomez ilk maçta ilk gol'ü nü atmış  :bawling:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Efe

TOLGA ZENGIN

Vincent Aboubakar

Saygılar

kaleye fabriyi yazdık mı gruptan çıkıp açık ara şampiyon olur bu kadro
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Atc1903

Eğer Olcay bu performansla devam ederse Şenol hoca onu ilk 11'den kesmez bence

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

transfer sezonu ne hararetli geçti son anda işi kurtardık defans hariç ama daha geniş bi kadromuz var artık ligde konsantrasyonu kaybetmeyerek gidersek şampiyonluk çok yakın şampiyonlar ligi ise tam bir mullak
defans ve kale kağıt üzerinde sorunlu görünüyor ama kadro çok genişledi geçen sene bu kadro daha fazla puan yapardı bence şampiyonluk benim için kafi, şampiyonlar liginde beklentim yok ama 2. ya da 3.üncü olacağız.

Çevrimdışı Berat

defans ve kale kağıt üzerinde sorunlu görünüyor ama kadro çok genişledi geçen sene bu kadro daha fazla puan yapardı bence şampiyonluk benim için kafi, şampiyonlar liginde beklentim yok ama 2. ya da 3.üncü olacağız.

Abi bırak 4. olalım yeter ki kupa bizde olsun  :naughty:

Çevrimdışı Fatih_

Kendimce kadro bu kadroyu yapar iken hocamizin sezon aonu demeclerinden kendimce cikardigim 4~3~3 oynama istegini on goruyorum.
Tolga Zengin
Gokhan Gonul.   Rodolfo.  Marcelo. Caner
Inler.  Oguzhan.    Atiba. 
Talisca.       Aboubakar.     Ouarezma.     

Çevrimdışı mylife1903

Asporda turgay demir sacmaliyor, harika....

Gulmek isteyenler acsin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi bırak 4. olalım yeter ki kupa bizde olsun  :naughty:
tr liginde epey favori görüyorum bizi iddaa bile bizi favori görüyor rahat ol  :iblush:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gulmek isteyenler acsin.
boş beleş adam yahu abi gereksiz hiç sevmediğim bir adam  :iblush:

Çevrimdışı Berat

Gulmek isteyenler acsin.

İsmini %99 dayı koydum, abi bu arada Sibirya'da niye Türk kanalarına bakıyosun ? Yok mu bi' geyik belgeseli, Rus fashion tv filan :D
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 21:44:28 #Berat ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Gulmek isteyenler acsin.

Mesajını okuyunca açtım, Eto'o konusundan beri mantıklı konuşuyor şu anda.

Ne saçmaladı ben izlemediğim sırada?

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu Abi ben kendi futbolcumu kotulemek istermiyim? Sen diyorsunki en sert kelime yetersiz felan.. Simdi Besiktas icin yetersiz bir adama ne denir? Benim kullandigim kelime? Bu simdi cok mu bir agir kelime? Neyse ben artik bu forumda yazici degil okuyucu olucam.

Bence ağır bir kelime @Eclips dostum, kötü demek hoş değil futbolcumuza.

Sen yazmaya devam et, kırgınlık olmaz bu kadar kolay.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Sizce Necip takımımıza yakısan bi topcumu

kotuye kotu demek bence suc olmamalı.

Ligimizde Necip gibi cok topcu vardır. Tmm altyapıdan cıktı evladımız ona bişey dediğim yok ama gelgelelim yetersiz maalesef ve kendini hiç bir zaman geliştirmedi geliştiremedi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sizce Necip takımımıza yakısan bi topcumu

kotuye kotu demek bence suc olmamalı.

Ligimizde Necip gibi cok topcu vardır. Tmm altyapıdan cıktı evladımız ona bişey dediğim yok ama gelgelelim yetersiz maalesef ve kendini hiç bir zaman geliştirmedi geliştiremedi.
sonuçta beşiktaşımızın formasını giyiyor kötü kelimesi hoş olmaz onun yerine yetersiz desek daha hoş olur sanki....

Etiketler: