Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nasıl 4 yıllıkTaksitle mi aldıkGomeze dönmesin bu da
442 nin çeşitli varyasyonları var abi. Baklava dilimi şeklinde de oynanabilir.Cenk abubakar TaliscaInler ozi AtibaŞeklinde olursa hepsi oynayabilir. Bu durumda bekler çok önemli bir konuma geliyor.SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ffpden dolayı bu sene kiralık gösterip seneye opsiyonu kullanacaz +4 yıllık anlaşma yapılmış
Bu Fatih Doğan'ın amacı ne?
Adriano deli ya
Aboubakar icin benim anladığım seneye 7.5 daha verip opsiyonu alacağız sanırım. Yada taksite bölünerek her sene 2.5 verilecek.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4-4-2 de Talisca veya ozi oyun dışında kalacak ,Halbuki bizim orta sahamız kalabalık ,eldede zengin orta saha kadrosu varsaygılar
Tolga'yı bilemem de Necip konusuna katılmıyorum. Necip stopere devşiriliyor ve orada hata yapıyorsa sorunun aranacağı yer Necip değildir . Kabul ediyorum, Necip çok geliştiremedi kendisini, yedek oyuncu olarak değerlendirilmeli vs ama o adam buranın altyapısından yetişti . Ne gereğinden fazla para kazandı , ne yedek kalınca ağzını açtı. Elinden geleni de dibine kadar yapan bir adamdır . Necip kambur falan değildir , Necip Beşiktaş'tır .