Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124455 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Hayırlı olsun. Umarım her biri önemli işler, büyük katkılar yaparlar.

Çevrimdışı ekrembaser

Nasıl 4 yıllık
Taksitle mi aldık
Gomeze dönmesin bu da
Ffpden dolayı bu sene kiralık gösterip seneye opsiyonu kullanacaz +4 yıllık anlaşma yapılmış

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı 38life

442 nin çeşitli varyasyonları var abi. Baklava dilimi şeklinde de oynanabilir.

Cenk      abubakar
   Talisca
Inler    ozi
     Atiba

Şeklinde olursa hepsi oynayabilir. Bu durumda bekler çok önemli bir konuma geliyor.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu 4-4-2 değil ki 4-1-2+1+2

Çevrimdışı tuncaboylu

Ffpden dolayı bu sene kiralık gösterip seneye opsiyonu kullanacaz +4 yıllık anlaşma yapılmış

Opsiyon 10 milyon euro diyorlardı, demek bu sene 2.5 kiralama + seneye 7.5 satın alma olabilir.

Eğer bu şartlarda alındıysa ve umulan katkıyı sağlarsa, büyük iş olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Fatih Doğan'ın amacı ne?

Başkana "Asıl hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde ve Avrupa Kupaları'nda başarı" dedirtmeye çalıştı da, soruya çok saçma yerden girince içinden çıkamadı.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 14:50:33 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Eclips

Su aboubakara once bi 1 sene bakalim :D ondan sonra karar verilsin aliniyor mu diye.

Çevrimdışı ekrembaser

İsmail airden nefret ederim ama çok güzel soru sordu Fabriye Şenol hocam izle duy sesimizi

Çevrimdışı Eclips

Bu muhabirler niye hep sacmasapan sorular soruyorlar arkadas ya?? Bu adamlar birde BJK muhabiri mi? Caner'e fb sorusu, Inler'e gs sorusu, Sadece ortaligi karistirmak icin soru soruyorlar.. baskan bunlara bi el at be. Sinirlendim burda.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Aboubakar icin benim anladığım seneye 7.5 daha verip opsiyonu alacağız sanırım. Yada taksite bölünerek her sene 2.5 verilecek.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

abubakar transferi için başkana sallıyanlara gelsin 4 yıllık anlaşma  :)

Adriano deli ya :kop:

boyu küçük geldi zıplıyor hopluyor :D Koltuğun üstüne çıktı :D

Adamda haklı şimdi talisca ile atınç'ın arasında kaldı :D

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar icin benim anladığım seneye 7.5 daha verip opsiyonu alacağız sanırım. Yada taksite bölünerek her sene 2.5 verilecek.

Aynen bu şekil olacak bence de.

Çevrimdışı tangaz

hayırlı uğurlu olsun. seneye daha iyileri olsun. amin  :pray:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Caner her toplu fotoğraftan çabuk kaçıyor, 1-2 aya atarsa üzerindeki baskıyı iyi olacak. Daha ısınamadı bizim "ortamlara" :)

Çevrimdışı Tolga

Aboubakar için belirlenen opsiyonu gelecek sezon ödeyeceğimizi söyleyerek anlaşmışız anladığım kadarıyla.

Tüm transferlerimiz hayırlı olsun...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı abdusta

Fikret Başkan bonservisi Bonus karta 4yıl taksite böldürmüşdür 2.5+2.5.....

Saygılar

Çevrimiçi Mehmet57

Inler 1.83, Ebubekir 1.84, Atiba 1.87, Talisca 1.91, Rhodolfo 1.93, Atinc 1.97.

En azindan merkez uzun boylu oyunculardan kurulu oldu.

Çevrimdışı mylife1903

4-4-2 de Talisca veya ozi  oyun dışında kalacak ,Halbuki bizim orta sahamız kalabalık ,eldede zengin orta saha kadrosu var

saygılar
Atiba beck ve caner varken direkt lucescu sisteminin yandan yemisini oynarim 2-7-1 @tangaz reislen en sevdigimiz. Uclu yapacaz yani

Çevrimdışı eski inönü

hayırlı olsun. Aboubakar'ın alınmış olmasına çok sevindim. Tapacagımız tipte bir forvetimiz oldu. Uzun yıllar kafamız rahat edecek.

Çevrimdışı mylife1903

Tolga'yı bilemem de Necip konusuna katılmıyorum. Necip stopere devşiriliyor ve orada hata yapıyorsa sorunun aranacağı yer Necip değildir . Kabul ediyorum, Necip çok geliştiremedi kendisini, yedek oyuncu olarak değerlendirilmeli vs ama o adam buranın altyapısından yetişti . Ne gereğinden fazla para kazandı , ne yedek kalınca ağzını açtı. Elinden geleni de dibine kadar yapan bir adamdır . Necip kambur falan değildir , Necip Beşiktaş'tır .
Sureyya abi bir
Necip iki laf yok!
Necip ayrica bizim cocugumuz gerekirse odunla doveriz gerekirse en cok onu severiz.

Etiketler: