Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9119722 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı oblomov

Fikret Orman  2 ay önce şöyle birşey demişti ; "artık eskisi gibi 10 oyuncu gitti 10 oyuncu geldi olmayacak" 
tam demeci bulamadım ama böyle birşeydi...

sonuç : 11 oyuncu gitti 11 oyuncu geldi

Başkan çıtayı yükselteceğiz demiş o demecinde  :lol:
ASAP

Çevrimdışı sallapati

Başkan çıtayı yükselteceğiz demiş o demecinde  :lol:

valla başkana kızmıyorum.. sonuçta sosa gomez ve töre olağanüstü durumlardı ama ön tarafı bu kadar dolduracağımıza geriye iyi adamlar alsak iyi olacaktı

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret Orman  2 ay önce şöyle birşey demişti ; "artık eskisi gibi 10 oyuncu gitti 10 oyuncu geldi olmayacak" 
tam demeci bulamadım ama böyle birşeydi...

sonuç : 11 oyuncu gitti 11 oyuncu geldi
Gidenlerin hepsi ya kendi isteği ile gitti, ya da zaten göndermek istiyorduk.

Gönderdiklerimizin hiç birinden zarar etmedik, en fuzuli adamlar bile para kazandırdı.

Diğer yanda Galatasaray sırf Olcan, Umut ve Tarık Çamdal üçlüsünü gönderebilmek için 5.5 milyon euro harcadı, üstelik Tarık seneye geliyor yine.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

#SonDakika | :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

UEFA'yla yapılan anlaşma gereği; kadroya 23 futbolcu yazan Siyah-beyazlılar, takımı açıkladı. Kadroda Tosic, Oğuzhan Aydoğan, Ömer Şişmanoğlu, Veli Kavlak ve Aras Özbiliz dışarıda kaldı.

İşte 23 kişilik kadro:

Tolga, Utku, Caner, G.Gönül, Atınç, Necip, Eslem, Enes, Fabri, Adriano, Marcelo, Beck, Rhodolfo, Oğuzhan, Olcay, Atiba, Kerim, Talisca, G.İnler, Tolgay, Quaresma, Cenk, Aboubakar.

4+4 yapmışlar, ya kuralı bilmiyorlar ya da UEFA bize verdiği cezada madde koymuş 2  kesintiyi free oyunculardan yapacaksınız diye.

Çevrimdışı yigitcan1903

Dışarıda kalan oyuncular tahminim gibi oldu
Oğuzhanla Ömer garantiydi
Diğer ikili için Kerim Aras Toşiç İnler idi adaylar
Kerimi içerde bırakmış hoca,hem kerim hem arası kesemezdi
Bunlar ligde şans bekleyecek artık
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 12:02:03 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı sallapati

ulan ne düzenbaz renkli bir medya var.. hepsi "Beşiktaşta 5 kadro dışı" , "Şenol Hoca 5 ismin üstünü çizdi" diye haberler yapmış...

bu sene de hepinizi üstüste koyacağız

Çevrimdışı tuncaboylu

4+4 yapmışlar, ya kuralı bilmiyorlar ya da UEFA bize verdiği cezada madde koymuş 2  kesintiyi free oyunculardan yapacaksınız diye.
Tosiç'siz kötü olmuş, Rhodolfo da tam hazır değil. Marcelo-Atınç, yedekleri Necip. Çok güven vermiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

ulan ne düzenbaz renkli bir medya var.. hepsi "Beşiktaşta 5 kadro dışı" , "Şenol Hoca 5 ismin üstünü çizdi" diye haberler yapmış...

bu sene de hepinizi üstüste koyacağız
Fenerbahçe'nin listesinden bahseden var mı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aras a cok üzülüyorum cok kaliteli bir oyuncu Maclarda Az da olsa sure almayi hak ediyor bence
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

Tosiç'i almamak çok ilginç olmuş. Stoperler Atınç, Necib, Marcelo, Rhodolfo.
Rhodolfo ve Atınç'ın yeterli güce sahip olup olmadığı soru işareti, Marcelo ve Necibe kalacağız orda..

Çevrimdışı yigitcan1903

Aras a cok üzülüyorum cok kaliteli bir oyuncu Maclarda Az da olsa sure almayi hak ediyor bence
Ligde alır

Çevrimdışı 38life

Tosiç'siz kötü olmuş, Rhodolfo da tam hazır değil. Marcelo-Atınç, yedekleri Necip. Çok güven vermiyor.

Şampiyonlar liginde en fazla bir maç kaçırır Rhodolfo hatta onu da kacirmayacak bence. Benfica maçında sahada olacaktır

Çevrimdışı yigitcan1903

Hoca biraz mecbur kalmış
Ya hem kerim hem arası kesecekti
Ya da inleri falan
Tosiç için de değmez inleri kesmeye

Çevrimdışı sozkul

Önceden görseydim benzerini yazmadım @tuncaboylu  :)

Çevrimdışı 38life

Tosiç'i almamak çok ilginç olmuş. Stoperler Atınç, Necib, Marcelo, Rhodolfo.
Rhodolfo ve Atınç'ın yeterli güce sahip olup olmadığı soru işareti, Marcelo ve Necibe kalacağız orda..
Atınç şuanda maksimum seviyede fit durumda. Rhodolfo da 2.ci maça kadar tam hazır hale gelir

Çevrimdışı sozkul

Hoca biraz mecbur kalmış
Ya da inleri falan

Inler gelirken CL kadrosunda olma şartıyla gelmiştir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Inler gelirken CL kadrosunda olma şartıyla gelmiştir.
Olmasa bile o şart
İnleri kesmezdim tosiç için

Çevrimdışı oblomov

valla başkana kızmıyorum.. sonuçta sosa gomez ve töre olağanüstü durumlardı ama ön tarafı bu kadar dolduracağımıza geriye iyi adamlar alsak iyi olacaktı

Valla forumda genel hava; renkliler bu kadar kötü durumdayken niye 3-5 yılı garantiye alacak hamleleri yapmıyoruz, yapamıyoruz şeklinde. Ki bütün taraftarın gönlünden geçen de budur elbet. Ancak unutulan şu ki biz Y.D. sonrası başlayan sürecin, yani yeni yönetimin geldiği günden bu yana hala devam eden bir süreç yaşıyoruz. Bugün en çok kombine satan, ürünleri daha çok satılan kulübüz ama... Bu rüzgarı ancak geçen yıl yakalayabildik.

Diliyorum ki Fikret Orman dan sonra da aklı başında bir başkan ve yönetimle (Eğer saray yalayıcılarının bir 3 kağıdı olmazsa) ekonomik anlamda düzlüğe çıkan tek büyük olacağız.

Bu arada da 2-3 şampiyonluk sıkıştırır, Avrupa da başarı elde edebilirsek "Beşiktaş kanseri", Beşiktaş baharı olacaktır.
İşte hala o zaman; transferin son gününe kadar kurdeşen döküyorsak sesimizi daha gür ve haklı olarak yükseltme hakkımız olacaktır.
Kale ve stoper mevkimizi bu yılda nazar boncuğu olarak göreceğiz. Yapacak bir şey yok.
Rakipler milyonlarca euroluk transfer bütçesi savururken bile şampiyon olabildi ve daha yeni girdikleri FFP ye rağmen onların da bütün takımı baştan aşağı yapılandırmalarını sağladıysak...
Olur o iş be ya. Kimse sıkmasın canını. Herşeye rağmen yine omurgasını korumuş ve en güçlü adayız. Futbolcu yetiştirebilen, avrupa seviyesinde oyuncu parlatabilen, bu sayede ucuza alıp, pahalıya satabilen terk Türk takımıyız.
Mabedimiz, hocamız, yönetimimiz, ruhumuz, rüzgarımız yeter.
Yareppim amin.
 :hiho:
ASAP

Çevrimdışı Çağatay

daha öncede dediğin gibi adrianoyu da tandeme koyabilir belki hoca
ama ben tolgay yerine arası koyardım kanat rotsyonu için
ama orada da sanırım yine adriano caner ikilisinden birini kaydırabilir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı yigitcan1903

Aras bu sene ligde gösterebilirse biraz kendini
İnşallah seneye cl kadrosunda olacaktır

Çevrimdışı bjk4ever

Necip clubgrown kontenjanindan girdi sanirim. Tosic'in girmemesi kotu olmus, su anki en saglam stoper ikilimiz Tosic-Marcelo gibi gozukuyor.
4 stoper yerine 3 stoper+Necip yapip 3 kaleci bildirmek sacma geldi. Zaten 1 tane kalecinin sakatlanma sansi bile dusukken 2'sinin birden sakatlanma sansi cok cok dusuk.
Atinc takima yeni katildi ve ust seviye mac yapmadi, Rhodolfo daha formunu bulamadi.
Utku yerine Tosic yazilsaydi keske.
Onun disinda Aras ve Omer'e yazik olmus, ligde de pek fazla forma sansi bulacaklarini zannetmem.

Çevrimdışı cisse557

Bazı twitter hesapları özellikle Şenol hoca hakkında karalama yapmaya başladı. Kendi futbol uleması sananlar var sanırım. Tosic'i almadı diye sallıyor. Üstelik Kerimi almayacak Tosic'i alacakmis. Tosici Türk vatandaşı sanıyor sanırım.

Çevrimdışı OrhanAker

Tosic ve arasa yazık oldu umarım aramayız.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Bugun fikret baskan basin toplantisi duzenleyecekmis saat kacta bilen varmi?
Besiktask!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hoca biraz mecbur kalmış
Ya da inleri falan
CL de ozellikle Deplasman maçlarında orta sahada Inler - Atiba ikilisi ile baslamak lazim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: