Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9119512 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Geçen sene ve ondan önceki sene bazen bunu abartır noktaya getirdik belkide iyi şut çeken oyuncu olmadığı için, uygun pozisyonda bile şut çekmeyip halen pas kovaladığımız kaç tane pozisyon oldu sayısını unuttum bence iyi fayda sağlayacaktır ama oyun dinamiğini bozmadığı sürece.

Soru şu:  şutu böyle anlarda mı deneyeceğiz yoksa iyi şut çekiyorum diye hepsi birer birer şansını olduk olmadık yerden deneyecek mi? özellikle geriye düştüğümüz anlarda bu çok denenirse oyun bütünlüğü bozulur. Aklıma nedense Nihat geldi.. :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Soru şu:  şutu böyle anlarda mı deneyeceğiz yoksa iyi şut çekiyorum diye hepsi birer birer şansını olduk olmadık yerden deneyecek mi? özellikle geriye düştüğümüz anlarda bu çok denenirse oyun bütünlüğü bozulur. Aklıma nedense Nihat geldi.. :)
İşte dile getirmek istediğim konuda oydu uygun anda çekmek sırf şut çekmek için çekmemek ama bizim oyun sisteminde bazen öyle abartıyoruz ki adamın önünde kimse yok ceza sahası girişinde halen pas kovalıyor, çerçeveyi görünce vuracaksın kendine güveniyorsan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı wbishop82

asporda gelen giden listesini verdiler bayağı temizlik yapmışız.
şu an bu adam yedek olur diyeceğimiz oyuncu sayısı bir kaçı geçmiyor
oyuncuların büyük çoğunluğu ilk onbir oyuncusu.

Kesinlikle.bir cogu besiktas kalitesinde degildi.ancak feda surecinden bu yana cogu elinden geleni yapti.sorunlu ya da uyumsuz oyuncu profili cizmediler.takim olma konusunda yardimci olduklarini dusunuyorum.kalitemiz cok yukseldi.bu cok guzel.tek endisem bu kadar 11 oyuncusu karakterli oyunculardan oynayamayanlar tavri olacak.takim butunlugu herseydir.sekteye ugrarsa basarisizlik kacinilmaz olur.ozellikle caner ve quaresma soru isareti benim icin.bu sene quaresma nin bircok macta yedek kalacagini ya da oyundan cikacagini dusunuyorun.malum cikarken takindigi tavirlar.simdiden soyleyim.aras ve kerim hazir olsunlar,kadro disi kalacaktir.basin bu malzemeyi kacirmaz.bunlar elbette olmasini dilemedigim seyler ama olabiliritesi var.ozellikle gs ve ayni hafta oynayacagimiz sampyinlar ligi maci ivme acisindan eşik olacak.takim o zaman geldiginde ancak oturmus olur.o maclardan alinacak skorlar moral ve ivmeyi etkileyecek.tek guvencem senol hoca.pereira gibi biri olsa vu sureci yonetemezdi

Çevrimdışı yigitcan1903

Merhaba,
Cumartesi Gazianteple oynanacak hazırlık maçına 2bilet arıyorum.
Devredebilecek kişiler ulaşabilirse sevinirim
Bi tane var kapalı tribün 413 blok

Çevrimdışı cbi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı cbi

Çevrimdışı mylife1903

İşte dile getirmek istediğim konuda oydu uygun anda çekmek sırf şut çekmek için çekmemek ama bizim oyun sisteminde bazen öyle abartıyoruz ki adamın önünde kimse yok ceza sahası girişinde halen pas kovalıyor, çerçeveyi görünce vuracaksın kendine güveniyorsan.
Deportivonun deportivo oldugu zamanlari hatirladim simdi, deli ederlerdi adami ulan vur iste, yok illa topla kaleye girecekler. Uyuz olurdum heriflere

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Deportivonun deportivo oldugu zamanlari hatirladim simdi, deli ederlerdi adami ulan vur iste, yok illa topla kaleye girecekler. Uyuz olurdum heriflere
Barcelona isen ok ama bir yerde noktayı koymak daha mantıklı bir pas daha atarsan gol olma ihtimalin %20-30 belkide daha fazla düşüyor ama diğer türlü oran çok daha yüksek. Çerçeveyi görünce yapıştıracaksın, Barcelona bile sırf bu yüzden Suarez'i kattı kadrosuna..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz uyuncu almadık, Takas yaptık.
İsmail'in yerine sağolsunlar Caner ve Gökhanı verdiler...  :D
Aziz Ahmet Bulut'a kızıyordu, ama asıl çelmeyi Batur Sixfinger'dan yedi.

İsmail-Caner takasının arkasında o var çünkü.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Atc1903

18 kişilik maç kadrosunda altyapıdan 1 oyuncu bulundurma zorunluluğu var.Sizce hoca tercihini Atınç olarak mı yoksa Necip olarak mı kullanır.Kadro genişliği arttığı için birinin maç kadrosu dışında kalacağını düşünüyorum.Bu kişi kim olur sizce ?

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş, oyun merkezini daha geriye çekmez, orta saha kurgusunu daha dengeli kurgulayamaz ve ön bölgedeki oyunculara takım savunmasında daha doğru roller veremez ise, mevcut bek oyuncuları varken stoper pozisyonunda geçen sezonun ilk yarısında Ersan'a son bölümde ve ikinci yarıdaki bazı maçlarda Necip'e verdiği rolü kime verecek?

Atiba - Tolgay - Ozzy - Talisca - İnler gibi beş tane merkez özellikli orta saha oyuncunu nasıl kullanacak? Öyle gözüküyor ki Il Capitano için stoper pozisyonu dışında bir yer kalmadı. Rhodolfo'nun sağlıklı dönüşü ile de addio amico mio.   
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 11:25:54 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

18 kişilik maç kadrosunda altyapıdan 1 oyuncu bulundurma zorunluluğu var.Sizce hoca tercihini Atınç olarak mı yoksa Necip olarak mı kullanır.Kadro genişliği arttığı için birinin maç kadrosu dışında kalacağını düşünüyorum.Bu kişi kim olur sizce ?
Necip olur büyük ihtimalle, hoca gerektiğinde Defansta kullanmak isteyebilir  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş, oyun merkezini daha geriye çekmez, orta saha kurgusunu daha dengeli kurgulayamaz ve ön bölgedeki oyunculara takım savunmasında daha doğru roller veremez ise, mevcut bek oyuncuları varken stoper pozisyonunda geçen sezonun ilk yarısında Ersan'a son bölümde ve ikinci yarıdaki bazı maçlarda Necip'e verdiği rolü kime verecek?

Atiba - Tolgay - Ozzy - Talisca - İnler gibi beş tane merkez özellikli orta saha oyuncunu nasıl kullanacak? Öyle gözüküyor ki Il Capitano için stoper pozisyonu dışında bir yer kalmadı. Rhodolfo'nun sağlıklı dönüşü ile de addio amico mio.
Ay hadi inşallah  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Aziz Ahmet Bulut'a kızıyordu, ama asıl çelmeyi Batur Sixfinger'dan yedi.

İsmail-Caner takasının arkasında o var çünkü.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ismail transferinde verilen sozler tutulmamis diyolla

Çevrimdışı mylife1903

Hocanin ne dusundugu cok onemli insallah takintilarina teslim olmaz.
Orta sahada atiba-ginler yaparsa oguzhan formayi zor alir geri
Ileride hoca her ne olursa olsun karijmayla baslar oyuna. Adam yattarayla oynuyordu yahu karijmaya daha da guveniyordur.
Solda ben olsam olcayi oynatirim ama uzun oyuncu taliska hocaya yaya midir caca midir nedir onu hatirlatiyordur. Onu da oynatabilir. Taliska solda oynarsa belki oguzhana ortada yer acilabilir. Ileride ebubekir tek oynayacak gibi. Geri dortlude ben becki kesmem adriano az kidemli canerden o oynar. Tandemde ise kim oynayacak muhim degil necip haric torbadan cekilseler her mac olumlu.
Kale kesin fabri. 

Ariza cikartmasi muhtemel oyunculari da kesin oyuna sokar hoca ki hor gur cikmasin. Tolgay, caner, cenk gibi hocanin isi zor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Antep sen Jermen maçının Yayincisi var mi ? Yoksa Canli yayin olmayacakmi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Bu Antep sen Jermen maçının Yayincisi var mi ? Yoksa Canli yayin olmayacakmi :alala:
BJK TV de kardeşim

#SonDakika | :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

UEFA'yla yapılan anlaşma gereği; kadroya 23 futbolcu yazan Siyah-beyazlılar, takımı açıkladı. Kadroda Tosic, Oğuzhan Aydoğan, Ömer Şişmanoğlu, Veli Kavlak ve Aras Özbiliz dışarıda kaldı.

İşte 23 kişilik kadro:

Tolga, Utku, Caner, G.Gönül, Atınç, Necip, Eslem, Enes, Fabri, Adriano, Marcelo, Beck, Rhodolfo, Oğuzhan, Olcay, Atiba, Kerim, Talisca, G.İnler, Tolgay, Quaresma, Cenk, Aboubakar.

Çevrimdışı mylife1903

UEFA'yla yapılan anlaşma gereği; kadroya 23 futbolcu yazan Siyah-beyazlılar, takımı açıkladı. Kadroda Tosic, Oğuzhan Aydoğan, Ömer Şişmanoğlu, Veli Kavlak ve Aras Özbiliz dışarıda kaldı.

İşte 23 kişilik kadro:

Tolga, Utku, Caner, G.Gönül, Atınç, Necip, Eslem, Enes, Fabri, Adriano, Marcelo, Beck, Rhodolfo, Oğuzhan, Olcay, Atiba, Kerim, Talisca, G.İnler, Tolgay, Quaresma, Cenk, Aboubakar.
Tosic surpriz oldu benim icin. Arasa hoca isinamadi herhalde. Keske kiralasaydik cocugu

Çevrimdışı Atc1903

İşte 23 kişilik kadro:

tolgaydansa aras alınsa daha iyi olurdu bence

Çevrimdışı sallapati

Mario Gomez transferinde Flas gelisme :busted_cop:

Fiorentina'nın Alman golcüyü Wolfsburg'a 1.5 milyon Euro'ya sattığı iddiası, bonservisin yarısını alacak Beşiktaş'ı harekete geçirdi. Resmi belgeler istendi.

Beşiktaş'ın Fiorentina ile arasındaki anlaşmaya göre Alman golcünün başka kulübe satılmasından gelecek bonservis bedelinin yarısını siyah-beyazlı kulüp alacak. Fiorentina'nın Beşiktaş ile masaya oturduğunda 7 milyon Euro'dan kapı açtığı Gomez'i Wolfsburg'a 1.5 milyon Euro'ya sattığı öne sürüldü. Siyah-beyazlılar, Fiorentina'dan transferle ilgili resmi evrakları isterken, gerekirse UEFA'ya gideceğini bildirdi.

Çevrimdışı sallapati

Fikret Orman  2 ay önce şöyle birşey demişti ; "artık eskisi gibi 10 oyuncu gitti 10 oyuncu geldi olmayacak" 
tam demeci bulamadım ama böyle birşeydi...

sonuç : 11 oyuncu gitti 11 oyuncu geldi

Çevrimdışı yigitcan1903

Etiketler: