Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122215 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Yapılan zincirleme hataları eleşitirirken, Konyaspor'un organizasyonunu da kutlamak gerek. Özellikle Skubic ve Bajic'in aksiyon öncesi ve final aksiyonunda ki pozisyonları...

Guzel bir kosu oyunuydu, dikkat edersen topu atmadan iki sefer fake gosterdiler bizim defans uyanamadi, bir karijma uyandi eliyle gosterdi Ama o da tembel iste kendi kosup kesmedi pozisyonu.

Çevrimdışı scarfright

Böyle olması belki daha iyidir.Geçen sene de fb ye güzellemelerin ardı arkası kesilmiyordu.Göz önünde olmayalım  :evillol:
Şampiyonluk konusunda tereddut yok ama işte kitleleri etkisine alabilen bi araç bu medya. Geçen hafta dökülen takım bu hafta süper gösteriyorlar. Şu 5.hafta gelsin ak üzüm siyah üzüm çıksın meydana.

Çevrimdışı İhsan

Muslera bizde olsa 100 degil 70 Gol yerdik

Tolga Gs de olsa 116 degil 150 Gol yerlerdi en temizinden :bandit:

Muslera Tolga'dan çok daha fazla hatalı gol yedi  :outtahere:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Atc1903

Guzel bir kosu oyunuydu, dikkat edersen topu atmadan iki sefer fake gosterdiler bizim defans uyanamadi, bir karijma uyandi eliyle gosterdi Ama o da tembel iste kendi kosup kesmedi pozisyonu.

geçen sene Fb'yi 2-1 yendikleri maçta attıkları golün nerdeyse aynısı.Arka direğe kes,pivot santrafor indirsin,şut ve gol

Çevrimdışı atalay

Geyik kanı Rusya'da çok meşhur. Cinsel gücü arttırdığı ve yaşlanmayı yavaşlattığı düşünülüyor. @mylife1903 haklı. Yalnız oyuncunun hızlı tedavisi için at plasentasını öneririm.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şampiyonluk konusunda tereddut yok ama işte kitleleri etkisine alabilen bi araç bu medya. Geçen hafta dökülen takım bu hafta süper gösteriyorlar. Şu 5.hafta gelsin ak üzüm siyah üzüm çıksın meydana.

Sırf blöfle, algıyla 3-5 maç götürürsün, bütün sezonu götüremezsin.

Bu algıdan çekinen 1-2 rakibin işte korkarak oynar, 1-0 öne geçmişken 2'ye gitmek yerine kabuğuna çekilir falan; ama sezon uzundur ve o defolar illa ortaya çıkar.

Çevrimdışı mylife1903

Muslera Tolga'dan çok daha fazla hatalı gol yedi  :outtahere:
Katiliyorum, muslera da iyi bombaci aslinda.

Tolga cok goze batiyor azicik dinlenmesi lazim. Tolganin olayini dun gece yazdim adam kendi kendini motive edemiyor. Harika oynarken armut gibi bir gol yiyip butun maci berbat ediyor.
Musleraya ise cok top geliyor ve basarili gozukuyor.
Bizim istatistigimiz soyle:
Kalemize ortalama 5 top geliyor.
1 tanesi kesin gol
2 tanesi aut ya da korner
1 tanesi kurtariliyor
1 aha bu bir belirleyici. Direkten donerse sampiyon oluyoruz, kaleyi tutarsa puan kaybi.

Tolga oynamis, noyer oynamis fark etmez. Tolganin ayaklari azicik duzgun olsa bu kadar goze batmazdi. Top adama gidince ben sigara yakip top kaybini bekliyorum.

Stoperler de cok sakar onu unutmamak lazim son konya macinda marselo o topu saf saf kornere atinca yamik vurusuylan herkes anladi o topun kaleye girecegini.

Çevrimdışı atalay

Takım sağ tarafta öbeklenmiş. Tosic, sol stoper pozisyonuna kadar içeri girmiş. Quaresma'nın oyuncuyu takip etmesi gerek. Onun uyarısı ile Tosic geri adım attı ve ofsaytı bozdu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Katiliyorum, muslera da iyi bombaci aslinda.

Tolga cok goze batiyor azicik dinlenmesi lazim. Tolganin olayini dun gece yazdim adam kendi kendini motive edemiyor. Harika oynarken armut gibi bir gol yiyip butun maci berbat ediyor.
Musleraya ise cok top geliyor ve basarili gozukuyor.
Bizim istatistigimiz soyle:
Kalemize ortalama 5 top geliyor.
1 tanesi kesin gol
2 tanesi aut ya da korner
1 tanesi kurtariliyor
1 aha bu bir belirleyici. Direkten donerse sampiyon oluyoruz, kaleyi tutarsa puan kaybi.

Tolga oynamis, noyer oynamis fark etmez. Tolganin ayaklari azicik duzgun olsa bu kadar goze batmazdi. Top adama gidince ben sigara yakip top kaybini bekliyorum.

Stoperler de cok sakar onu unutmamak lazim son konya macinda marselo o topu saf saf kornere atinca yamik vurusuylan herkes anladi o topun kaleye girecegini.
Yıllar önce Tugay'dı sanırım onun attığı bir serbest vuruş aklıma geldi top taca gitmişti  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla şampiyon olduk ezici bir futbolla ama Fb bizden daha iyi oynamış bütün sezon boyunca.

via:TanerKaraman  :evillol:
Insanlari Trolledigini , Algi operasyonu yaptığını sanıyor ama Kendini Rezil ediyor farkinda degil ulan sunu 3 yasindaki çocuğa soylesen sana bi yerleriyle güler :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Günaydın Arkadaşlar,

Sürekli şu renkli transferler övülüp, bizim aldığımız yıldızların konusu olmaması cidden sıkıntı verici bişey.
Böyle bir iğrenç algı var. Acıyorum bakıyorum bütün gazeteleri: gs-fb on numara transferler ama BJK için Kan kaybı var ortada....
artık gerçekten bu yıl gecen yıldan iyi top oynamamız lazım sırf sunların çenesini kapamak için.... :akuma:
Ben izlemiyorum rahatsızda olmuyorum. İzlesemde olmam geçen sene feneri yere ğöğe sığdıramıyolardı 100 atar şöyle iyi takım baktı atamıyolar bu sefer fener gol yemiyor dediler :) sonuç: Şampiyon Beşiktaş yazdılar. Oturup mehmet Demirkol,Ali ece birazda olsa metin tekin izleyin gerisini atın çöpe,geri zekalı futbolu benden az bilen adamların nesini izleyeceğim (aspor). Sunucu kızlar için izliyosan o konuda haklı olabilirsin :) :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı scarfright

Yapılan zincirleme hataları eleşitirirken, Konyaspor'un organizasyonunu da kutlamak gerek. Özellikle Skubic ve Bajic'in aksiyon öncesi ve final aksiyonunda ki pozisyonları...

Konyalı olduğum için az biraz Konya yı takip ederim babamdan da dolayı. Skubiç iyi futbolcudur ben beğeniyorum. Yani defansta biraz defoları var biraz ama Anadolu kuluplerine göre daha iyi bi adam.

Çevrimdışı mylife1903

Geyik kanı Rusya'da çok meşhur. Cinsel gücü arttırdığı ve yaşlanmayı yavaşlattığı düşünülüyor. @mylife1903 haklı. Yalnız oyuncunun hızlı tedavisi için at plasentasını öneririm.
Ya bu ruslarda manyak manyak tedavi yontemleri var zaten. Heriflerin doktorlari receteyle alternatif tip falan yaziyor. Buyuculere falan gonderiyorlar. Abuk sabuk bitki caylari ile bobrekleri falan iyilestiriyor herifler.
Cinsel gucu arttiriyor, genclestiriyor ustune artik kani hacamat yaptirirsan 10 yas genclesiyorsun. Atibayi mi gondersek ne yapsak. At plasentasi demeyecektin yahu.
Bu at kanindan da gforet gibi bisiler yapiyorlar galiba ustune salam, sucuk falan yapiyorlar. Boyle beslene beslene okuz irisi oluyor adamlar.
Emre mora acidim rusya macinda mesela ufacik cocuk, rusyada sinemaya sokmazlar onu spor falan da yaptirmazlar anasini da sorguya cekerler, sen bu cocuk kucukken dusurdun bunu, beslemiyorsun cocugu diye.

Gokhan ve atincin saglik kontrolunu dikkatle inceledim. Atinc mesela harika cocuk, gokhan inler de inanilmaz fit. Sporcu dedigin bu kivamda vucuda sahip olmali bence. Simdi sergen, kantona falan degilsen vucudun en kktu gokhan inler kadar olmali bence. O olcan, sarbi falan bizim kerim, gokhan gonul boyle sporcu vucudu olmaz bence. Yahu o ronaldonun vucudu acayip mesela, helal olsun adama. Ayrica karijmayi ne kadar elestirsek de cocuk kendine bakiyor ve fit vucudu var.

Tolga mesela saglam bir vucudu olsa bu kadar sik sakatlanmaz bence.

Buyuk onderin sozleriyle kapanisi yapalim

Saglam kafa saglam vucutta bulunur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya bu ruslarda manyak manyak tedavi yontemleri var zaten. Heriflerin doktorlari receteyle alternatif tip falan yaziyor. Buyuculere falan gonderiyorlar. Abuk sabuk bitki caylari ile bobrekleri falan iyilestiriyor herifler.
Cinsel gucu arttiriyor, genclestiriyor ustune artik kani hacamat yaptirirsan 10 yas genclesiyorsun. Atibayi mi gondersek ne yapsak. At plasentasi demeyecektin yahu.
Bu at kanindan da gforet gibi bisiler yapiyorlar galiba ustune salam, sucuk falan yapiyorlar. Boyle beslene beslene okuz irisi oluyor adamlar.
Emre mora acidim rusya macinda mesela ufacik cocuk, rusyada sinemaya sokmazlar onu spor falan da yaptirmazlar anasini da sorguya cekerler, sen bu cocuk kucukken dusurdun bunu, beslemiyorsun cocugu diye.

Gokhan ve atincin saglik kontrolunu dikkatle inceledim. Atinc mesela harika cocuk, gokhan inler de inanilmaz fit. Sporcu dedigin bu kivamda vucuda sahip olmali bence. Simdi sergen, kantona falan degilsen vucudun en kktu gokhan inler kadar olmali bence. O olcan, sarbi falan bizim kerim, gokhan gonul boyle sporcu vucudu olmaz bence. Yahu o ronaldonun vucudu acayip mesela, helal olsun adama. Ayrica karijmayi ne kadar elestirsek de cocuk kendine bakiyor ve fit vucudu var.

Tolga mesela saglam bir vucudu olsa bu kadar sik sakatlanmaz bence.

Buyuk onderin sozleriyle kapanisi yapalim

Saglam kafa saglam vucutta bulunur.
Evet Gökhan Gönül'ün vücudu futolcu vücudundan daha çok halı saha topçusu vücuduna benziyor bu da bence sık sakatlanma sebebi, kendine daha iyi bakması lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Yıllar önce Tugay'dı sanırım onun attığı bir serbest vuruş aklıma geldi top taca gitmişti  :evillol: :evillol:
Abahha
Abidin aydogdu yahut orhan ayhan anlatirdi maclari

Riza riza basti topa, gazhane tarafindan kaydi kaydi kaydi, durdu soyle bir etrafina bakti, basti calimi tac cizgisinin seref tribunu tarafinda karsi kaeleye 25m mesafeye geldi riza kendi ekseni etrafinda dondu, patlatti topa, top gitti gitti top havada zeki patlatti topa sutunuuuuu
Evet sayin dinleyiciler top havadayken martiyi gordum, vapurla gecerken bogazi biz bu martilari beslerdik hic unutmam muhammed alinjn macini anlatmaya gidiyorum bir sabah, buyuk bir marti geldi cayimi devirmisti ah ah eski istanbul
Ha bu arada zekinin vurdugu topu merAk eden dinleyicilerimiz icin bilgilendirme yapalim top diregin yanindan sahayi terk etti evet hani diregin diye sordugunuzu duyuyorum, korner direginin yanindan, tac.

A bu arada besiktas sifo mehmetin goluyle one gecti, simdi ankara sutudyolarina baglaniyoruz

Çevrimdışı scarfright

Bu algıdan çekinen 1-2 rakibin işte korkarak oynar, 1-0 öne geçmişken 2'ye gitmek yerine kabuğuna çekilir falan; ama sezon uzundur ve o defolar illa ortaya çıkar.
Katılıyorum. 5. Haftada yorumlarının hepsini tokat gibi ağızlarına yapıştırmamızı bekliyorum. Böyle kem küm edip her zamanki gibi kıvırmalarını.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

geçen yıl febe'yi hatırlattılar bana , 1-0, 2-1 , sansa bala son dk ile götürdüler sonrada patladılar. inş.sonraları ikisinde aynı olacka bu yıl. :claps:

Çevrimdışı atalay

Talisca, Aras, İnler, Adriano, Caner gibi akan oyunda şut üzerinden oyunlar oynayan oyuncuların olması bir avantaj. Fakat son birkaç yılda en doğru pası kovalayan bir ekip için hücum pratiğinin dışında sonuçlar da doğurabilir. Bunun dışında durun toplar; kenar serbest vuruşları ve kornerlerde ya da direkt vuruşlar için Caner, Aras, Talisca gibi iyi isimler var. İyi ve güçlü organizasyonlar kurgulayabilirsek ekstra skor katkısı alabiliriz.   

Çevrimdışı mylife1903

Takım sağ tarafta öbeklenmiş. Tosic, sol stoper pozisyonuna kadar içeri girmiş. Quaresma'nın oyuncuyu takip etmesi gerek. Onun uyarısı ile Tosic geri adım attı ve ofsaytı bozdu.
Orada bence top atildiktan sonra necip ile marcelonund a kosu hatasi var @atalay. Boyle izlediler ismail koybasi gibi ikinci pozisyonu almadilar. Zaten o geri 4lu beck disinda normal ofsayt kontrolu yapamaz bence.
Becki bir tarafa koyarsak o kalan ucluden aykusu en yuksek olan da tosic bence. Elit bir stoper olsaydi zaten o kafayla tosic ustunden gelen topu, tak diye kornere atardi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Talisca, Aras, İnler, Adriano, Caner gibi akan oyunda şut üzerinden oyunlar oynayan oyuncuların olması bir avantaj. Fakat son birkaç yılda en doğru pası kovalayan bir ekip için hücum pratiğinin dışında sonuçlar da doğurabilir. Bunun dışında durun toplar; kenar serbest vuruşları ve kornerlerde ya da direkt vuruşlar için Caner, Aras, Talisca gibi iyi isimler var. İyi ve güçlü organizasyonlar kurgulayabilirsek ekstra skor katkısı alabiliriz.   
Geçen sene ve ondan önceki sene bazen bunu abartır noktaya getirdik belkide iyi şut çeken oyuncu olmadığı için, uygun pozisyonda bile şut çekmeyip halen pas kovaladığımız kaç tane pozisyon oldu sayısını unuttum bence iyi fayda sağlayacaktır ama oyun dinamiğini bozmadığı sürece.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 10:44:44 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rhodolfo, Marcelo gibi o bölgeyi karıştıracak uzun boylu ve hava hakimiyeti yüksek oyuncularla defans bölgesinden skor sayısını arttırmamız gerekiyor bu tip organizasyonlarla..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

Fenerin önemli 2 adamını al yedek oturt bekler çok kaliteli oldu şampiyonlar ligi seviyesine yakın ama kale ve stoper allaha emanet necmi abi benim merak ettiğim ne zaman eksik gedik olmadan bir sezona başlayacağız

Biz uyuncu almadık, Takas yaptık.
İsmail'in yerine sağolsunlar Caner ve Gökhanı verdiler...  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
Necip, Skubic'e gönderilen yüksek topta yan yana durdurduğu Bajic'i takip etmiyor ve Bajic'in de marke vaziyetteki gol dokunuşu.

Hatalı olan diğer olağan şüpheliyi daha önce yazdım. @mylife1903

Geçen sene ve ondan önceki sene bazen bunu abartır noktaya getirdik belkide iyi şut çeken oyuncu olmadığı için, uygun pozisyonda bile şut çekmeyip halen pas kovaladığımız kaç tane pozisyon oldu sayısını unuttum bence iyi fayda sağlayacaktır ama oyun dinamiğini bozmadığı sürece.
Rhodolfo, Marcelo gibi o bölgeyi karıştıracak uzun boylu ve hava hakimiyeti yüksek oyuncularla defans bölgesinden skor sayısını arttırmamız gerekiyor bu tip organizasyonlarla..

Geçen sezon devre arasına kadar Ersan ve Rhodolfo, ikinci yarısında Atiba organizasyonun merkeziydi ve kötü sonuçlar vermedi. Talisca'nın pas opsiyonu varken yanlış şut tercihleri var.

Konyalı olduğum için az biraz Konya yı takip ederim babamdan da dolayı. Skubiç iyi futbolcudur ben beğeniyorum. Yani defansta biraz defoları var biraz ama Anadolu kuluplerine göre daha iyi bi adam.

Skubic ile Osmanlıspor'dan Pinto ligin iyi seviyedeki beklerinden..
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 10:55:33 atalay ]

Çevrimdışı cbi

Merhaba,
Cumartesi Gazianteple oynanacak hazırlık maçına 2bilet arıyorum.
Devredebilecek kişiler ulaşabilirse sevinirim

Çevrimdışı atalay

Kanat oyunlarında; kenardan gelen yüksek toplarda Aboubakar etkili bir isim. Doğru pozisyon alarak, aksiyon bölgesinde gol vuruşları yapabiliyor. Caner, Adriano özellikle Porto'da iken bu servisleri yapan Quaresma ile Beşiktaş'ın hücumuna bir opsiyon katacaktır. Artı bir oyuncu olarak sahadayken Cenk, mevcut formasyonda Talisca geriden gelerek kutuya girerek ekstra oyuncu olabilir. Oralarda etkili olabiliyor. Olcay, Ozzy ve Adriano'nun koridor oyunları, beklerin son çizgiden yay civarına çıkardığı şut asistleri de yine hücumda birer opsiyon.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 11:04:22 atalay ]

Etiketler: