Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9116359 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Atc1903

@Necmi siz demeden ben daha biletin b'sinden bahsetmem abi kusura bakmayın benim yüzümden konu dağıldı

Çevrimdışı mylife1903

Fenerin önemli 2 adamını al yedek oturt bekler çok kaliteli oldu şampiyonlar ligi seviyesine yakın ama kale ve stoper allaha emanet necmi abi benim merak ettiğim ne zaman eksik gedik olmadan bir sezona başlayacağız

Ahaha
Ya bu gokhan ve caner transferine agzimi acmiyorum hani istedigimden, sevdigimden degil sirf fbliler delleniyor, benim hosuma gidiyor, aciyorum bakiyorum bu sozluklerde ne yazmislar falan super yass ustune su emoshim midir medir su gucuk garigaturlerden bir tanesini gullanmayi seviyom

Besiktasin yedekleri gg, caner   :bandit: (ha bu garigaturdur iste)

Çevrimdışı anilsevim

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Atc1903

@anilsevim abi icin rahat degilse veya guvenmiyosan hic yollamayabilirsin

Çevrimiçi Necmi

Fenerin önemli 2 adamını al yedek oturt bekler çok kaliteli oldu şampiyonlar ligi seviyesine yakın ama kale ve stoper allaha emanet necmi abi benim merak ettiğim ne zaman eksik gedik olmadan bir sezona başlayacağız

haksızlık etmeyelim hep hatamız geçen seneyi düşünerek yorum yapmak
yanlış değilmi bu 11 oyuncu katıldı kadroya bir çoğu onbir oyuncusu Türkiyenin en iyi bekleri fenerin
en iyi adamları bu kadroda rotasyona düşünülüyor Kaleci kötü diyemeyiz fabri alındı ne performans vereceğini bilemiyoruz
neuerde alsan şu an aynıdır. stoperler kötü diyemeyiz. Geçen sene hepimiz biliyoruz stoper performansını belirleyen
İsmail diye bir oyuncumuz vardı şimdi tersi bekler çok kuvvetlendi stoperler kendi işlerini yapacaklar.
Doğru değerlendirme bu sene olur. geçen sene ikili stoper uyumu sağlayamadıkki bir sürü sorun yaşadık o bölgede
sürekli değişiklik oldu iddia ediyorum cl için bir şey diyemem ama tr için ülkenin en iyi savunma tandemi olacak
yeterki sakatlık yaşamayalım orda bir uyum yakalansın. şu anda ülkenin en iyi hava savunma özelliğine sahip defans hattımız olduğunun bilmem
farkındamısınız bu defans havadan geçit vermez. savunma orta sahada başlar geçen sene çok yumuşak
olan orta saha bu sene gerekli sertliğede ulaştı şimdi çok değişik bir Beşiktaş var sabredip taşların yerine
oturmasını bekleyelim eksiklikleri ondan sonra konuşalım. şimdi haksız yargıda bulunmuş oluruz.

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi siz demeden ben daha biletin b'sinden bahsetmem abi kusura bakmayın benim yüzümden konu dağıldı
Sabahin 5i bende ne konusu, bu bekarlik sultanlik kardesim, kiymetini bilin.

O degil de bu gokhan inler azicik sert futbolcu olsaydi benim ideal tipajim olacakti. Buntarz futbolculari seviyorum. Bu emre mor, kerim frei, mesii falan boyle yandan carkli, bidibidi futbolculari hic sevmiyorum. Bu cocuk bizde tutar 3 sene de oynar o fizikle. Bir sabrinin vucuda bak bir de atinc ile gokhan inlere.

Azicik daha sert futbolcu olsaydi roy keane gibi bisi cikardi.

Çevrimiçi Necmi

sıkma canını kardeşim maça geldiğinde tanışalım seni biletsiz bırakmayız merak etme @Atc1903
bir çok arkadaş var İstanbul dışında kombineli ve her maça gelemiyor.

Çevrimdışı anilsevim

@anilsevim abi icin rahat degilse veya guvenmiyosan hic yollamayabilirsin

Yok sıkıntı kardeşim
Sen de forum yöneticilerini anlayışla karsıla, oluyo çoğu zman bu durumlar
İyi seyirler sana şimdiden 👍
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimiçi Necmi

O degil de bu gokhan inler azicik sert futbolcu olsaydi benim ideal tipajim olacakti. Buntarz futbolculari seviyorum. Bu emre mor, kerim frei, mesii falan boyle yandan carkli, bidibidi futbolculari hic sevmiyorum. Bu cocuk bizde tutar 3 sene de oynar o fizikle. Bir sabrinin vucuda bak bir de atinc ile gokhan inlere.

inler sert bir oyuncudur :alala:
yani sahada kemik kırmıyor ama bayağı sert girer topa

Çevrimiçi Necmi

Ahaha
Ya bu gokhan ve caner transferine agzimi acmiyorum hani istedigimden, sevdigimden degil sirf fbliler delleniyor, benim hosuma gidiyor, aciyorum bakiyorum bu sozluklerde ne yazmislar falan super yass ustune su emoshim midir medir su gucuk garigaturlerden bir tanesini gullanmayi seviyom

Besiktasin yedekleri gg, caner   :bandit: (ha bu garigaturdur iste)
@mylife1903  bende aynı durumdayım söyleneceğim hiç istemiyordum sonra düşünüyorum  renkli
forumlarına giriyorum ve susuyorum sırıtıyorum :kop:

Çevrimdışı Berat

+

Atiba ve İnler ikilisini 2-0 gibi bir skor yakaladıktan sonra garantiye almak için birlikte görebiliriz. Ama bizim takımın pek durmaya niyeti yok :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam 10 sene İtalya'da hemen her maçta defansif orta saha oynadı abi, o sertliği kazanmıştır illa ki.

En azından Necip gibi dangıl dungul faul yapmamayı biliyordur sertken, kartsız geçiştirir.

Beni en mutlu eden transferlerden biri oldu İnler.

Son dakikaya bıraktık, geç kaldık falan diye eleştiriyoruz da, son dakikaya kalmayınca da bedava alamıyorsun bu tarz adamları. Haziran'da almaya kalksan, en az 3-4 milyon euro isterdi kulübü.

Çevrimdışı Atc1903

@Necmi abi sen blok ve koltugunu soylersen gelicem yanina insallah orda da bi helallik isticem

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben çok memnunum inlerden dolayı bizlik adam ayaklar iyi,pas kalitesi yüksek her türlü işimize yarar + atibada olmayan şut özelliğide fazlasıyla var Vodafone arenada uzaktan gollerini izleriz Necmi abi şuan düşününce: caner,adriano,talisca,inler gibi şutları çok iyi oyuncular aldık sıkışan maçlarda çok işimize yarayacaktır.

Çevrimdışı mylife1903

Insallah tutar o cocuk, manyak bir futbolcu tam sevdigim tip futbol oynuyor. Fizigi de yerinde. Ya bu zaten son 20 senede cok bozuldu futbol, taktik, teknik meknik, yok dizilis, kosu hizi, depar hizi falan bilgisayar oyunu gibi yaptilar,,cikarsin sahaya savasirsin, rakibin yumusak karnini bulursun atarsin golunu kazanirsin.  Ahh ahh kantona gibi keane gibi futbolcu yetismiyor artik. Boyle kisa bacaklilara kaldi meydan, sirk topcusu hepusu

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  bende aynı durumdayım söyleneceğim hiç istemiyordum sonra düşünüyorum  renkli
forumlarına giriyorum ve susuyorum sırıtıyorum :kop:
Sessiz agliyor herifler, sonra gurultu kopuyor sonra yeniden sessizce agliyorlar, icten icten agliyor icten yanmalilar

Çevrimdışı mylife1903

Ben çok memnunum inlerden dolayı bizlik adam ayaklar iyi,pas kalitesi yüksek her türlü işimize yarar + atibada olmayan şut özelliğide fazlasıyla var Vodafone arenada uzaktan gollerini izleriz Necmi abi şuan düşününce: caner,adriano,talisca,inler gibi şutları çok iyi oyuncular aldık sıkışan maçlarda çok işimize yarayacaktır.

Gsye 25mden sol ayaklan, 35m sag ayaklan saplayip kombo yaparsa offffff bir tane purom var tek kaldi yakarim onu ayni soyle sekil 1adaki gibi :bandit:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

19.00 da ben geliyorum bir çoğumuz gelir
Eyvallah abi. O gün bir programım var da ordan geçebilir miyim diye hesap ediyorum.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Size iyi geceler, bana iyi sabahlar 2-3'saat uyuyup ise gidecem, iki dakika da musleranin fotografina bakayim, masallah masallah

Çevrimdışı Berat

Size iyi geceler, bana iyi sabahlar 2-3'saat uyuyup ise gidecem, iki dakika da musleranin fotografina bakayim, masallah masallah

Kolay gelsin abi, onun da çocukluk resmini bul koy resmini :)

Çevrimdışı Alper1903

Gökhan aslında tam bizlik oyuncu abi. Yarı sert-efendi bir karakteri var. Roy keane veya De Jong, Melo tarzı futbolcular bizim camiada pek kabul görmüyor. Kabul görseydi bu tip bir oyuncu mutlaka zamanında gelirdi. Jones bile pek sevilmedi yarım dönem oynadı gitti. Gerçi onda Bilic'in işgüzarlığı olduğunu düşünüyorum ama taraftar arkasında durmadı hiç.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen blok ve koltugunu soylersen gelicem yanina insallah orda da bi helallik isticem
pm attım telide yazdım @Atc1903

Çevrimdışı abdusta

TAKIM YAŞLI diyenlere

A takım 24 oyuncumuzun 14 tanesi 27 ve altı yaş grubunda
üstelik 14 oyuncumuzdan nitelikli 11 i çıkarmak mümkün

Kadro mühendislerinin birde bu yönüyle incelemeleri yararlı olacaktır

Not:KARİZMA istatiğe dahil edilmemiştir

saygılar

Çevrimdışı ZORBEY

bayadır ziyaretci olarak takip ediyordum transfer dönemi cok gergin geçti ama transferlerimiz kötü değil. nasri veya eto gelseydi tadından yenmezdi ya sağlık olsun:)

herkese selam :)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi Necmi

+

Atiba ve İnler ikilisini 2-0 gibi bir skor yakaladıktan sonra garantiye almak için birlikte görebiliriz. Ama bizim takımın pek durmaya niyeti yok :D
bu takımın hücum hattı hep genç oyunculardan kurulu Aboubakar ozi talisca cenk aras kerim bunlar bir uyum sağlayıp iştahlanırsa
tank gibi olurlar

Etiketler: