Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115818 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı arda

Ya yapma hergun takim elbisenin altina parnakarasi terlikle ise gidiyorum, besiktasli oldugum belli olsun diye.

Bende plaja beyaz bilekli spor ayakkabılarımla gidiyorum abi :) Beşiktaşlı olduğum belli olsun diye :D zaten bide havlunun yarısı Arma :D hani ayakkabılardan çakmazlarsa diye! :D Lig asıl şimdi başlıyor ulan çok heycanlı  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mylife1903

@ahmet türken  bu konuda senden daha etkili oluyor.
adamın işaret ettiği beş dakika sahada kalmıyor. en son gs maçında Burak diye başladı
daha diyeceğini bitirmeden burak sakatlanıp çıktı.
Tolga hep sakatlanır. Ahmet'in yüzünden oluyor bu :D
Tolga sakatlanmış ya bilgi Ahmet ilgilenmiştir onunla :evillol:
Simdi gs maci oncezi muslerayla ilgilenirken @ahmet türken abiden zinerji yardimi alayim ben. Oh iyi oldu cok da guzel oldu bunu ogrendigim. Yalniz ismail konusunda bir kirginligim oldu ahmet abiye

Çevrimdışı Çağatay

oyuncularımıza seviyesiz lakaplar takmayın.

Fıtrat manasında kullanmıştım
Aslinda kötü niyetli bir kelime değildir :)

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Bende plaja beyaz bilekli spor ayakkabılarımla gidiyorum abi :) Beşiktaşlı olduğum belli olsun diye :D zaten bide havlunun yarısı Arma :D hani ayakkabılardan çakmazlarsa diye! :D Lig asıl şimdi başlıyor ulan çok heycanlı  :super:
Yok ben sampiyonlar ligine kalecisiz gidiyoruz ya, ona mahsuben bireysel tepki seeinde seediorum

Çevrimdışı mylife1903

Kaleciligin fitratinda var elestirilmek, mesela 1898 yilinda ingilterede kaleciler eldivensiz oynardi, hatta tek gozu kor bir ingiliz kaleci bile vardi, zor meslek, nankor

Çevrimdışı Egos

Beşiktaş 100 gol
gs 116 gol
fener 89 gol

en kötü performans muslerada
birde muslera büyük kaleci tolga kötü kaleci derler  :kop:
istatikler yalan söylemez :bandit:

ağabey, gençler yanlış anlayacak:

beşiktaş 80 yerine 100 gol
galatasaray 150 gol yerine 116 gol

tolga biraz şanssız, bu sene defans hattımız -stoperlerdeki soru işaretine rağmen- fena sayılmaz, daha az hatalı gol yiyecektir. şampiyonlar ligi'nde iyi maçlar çıkaracağını umuyorum. orada hatalı yememeyi bırak, yüzde yüzlükleri çıkartması da gerekecek. amin.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2016, 23:37:33 Egos ]

Çevrimiçi Necmi

Simdi gs maci oncezi muslerayla ilgilenirken @ahmet türken abiden zinerji yardimi alayim ben. Oh iyi oldu cok da guzel oldu bunu ogrendigim. Yalniz ismail konusunda bir kirginligim oldu ahmet abiye
sen onun kadar sövmemişsindir. İsmail'e :D
onun etkisi rakip oyuncularda oluyor. Oyuncu bizim olunca sanırım yarım ağız çıkıyor.
deplasmandaki Akhisar maçında tolga ile ismaili yiyecekti zor tuttum tribünde.

Çevrimiçi Necmi

tolga biraz şanssız, bu sene defans hattımız -stoperlerdeki soru işaretine rağmen- fena sayılmaz, daha az hatalı gol yiyecektir. şampiyonlar ligi'nde iyi maçlar çıkaracağını umuyorum. orada hatalı yemeyi bırak, yüzde yüzlükleri çıkartması da gerekecek. amin.
tolga bu senenin en fazla kurtarış yapan kalecisiymiş
Beşiktaş maçları dışında muslerayı pozisyona sokan takımmı var :bandit:
hep görüyorsunuz Beşiktaş maçlarını vay muslera ne kaleci diyorsunuz.
sosanın cenkin beceriksizliği muslerayı kahraman yaptı :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

sen onun kadar sövmemişsindir. İsmail'e :D
onun etkisi rakip oyuncularda oluyor. Oyuncu bizim olunca sanırım yarım ağız çıkıyor.
deplasmandaki Akhisar maçında tolga ile ismaili yiyecekti zor tuttum tribünde.
Ben mac haftasina kadar gerekli malzemeyi bulayim, ekip zaten floryanin icme suyuna musil basiyormus suan. Gara boyu isiylen de biz ilgilenecez anlasildi.

Insallah cenk gonen oynar bizim macta, ama cok istiyorum, masallah muslera.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı mellfred

Twitterda taner karamana giydiriyoruz arkadaşlar taga destek verin

Çevrimiçi Necmi

tolga biraz şanssız, bu sene defans hattımız -stoperlerdeki soru işaretine rağmen- fena sayılmaz, daha az hatalı gol yiyecektir. şampiyonlar ligi'nde iyi maçlar çıkaracağını umuyorum. orada hatalı yememeyi bırak, yüzde yüzlükleri çıkartması da gerekecek. amin.
aslında hatalı gollere bakarsak Tolganın senede iki üç golü geçmiyor ama onlarıda kritik maçlarda yiyor.
muslera çok daha fazla hatalı gol yiyor. sorun hatalı yenen gol değil esas sorun tolga maç kurtaran kaleci değil.
geldiğinden beri tolga kurtardı bu maçı diyebileceğimiz bir maç yok. esas problem bu yoksa dünyanın en iyi kalecisi
bile hatalı gol yer. Neuer almanyayı kupa dışına itti.

Çevrimdışı mylife1903

İnşallah şampiyon olacagiz
Insallah insallah cok onemli bu sene, hatta paf takimi gondersinler sampiyonlar ligine umrumda degil. 32 hafta kaldi, cakip cakip gecelim. Bu gs de bilic besiktasi havasi var bizim mactan sonra dagilirlar o maca bir hakem operasyonu olmazsa.

Çevrimiçi Necmi

Ben mac haftasina kadar gerekli malzemeyi bulayim, ekip zaten floryanin icme suyuna musil basiyormus suan. Gara boyu isiylen de biz ilgilenecez anlasildi.

Insallah cenk gonen oynar bizim macta, ama cok istiyorum, masallah muslera.
onlar çeşmeden içmez olan gene garibana olur. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

:duman:

Çevrimdışı Berat

Insallah insallah cok onemli bu sene, hatta paf takimi gondersinler sampiyonlar ligine umrumda degil. 32 hafta kaldi, cakip cakip gecelim. Bu gs de bilic besiktasi havasi var bizim mactan sonra dagilirlar o maca bir hakem operasyonu olmazsa.

İmza, asılalım lige. ŞL senesi bir dahaki sezon.

Çevrimdışı mylife1903

aslında hatalı gollere bakarsak Tolganın senede iki üç golü geçmiyor ama onlarıda kritik maçlarda yiyor.
muslera çok daha fazla hatalı gol yiyor. sorun hatalı yenen gol değil esas sorun tolga maç kurtaran kaleci değil.
geldiğinden beri tolga kurtardı bu maçı diyebileceğimiz bir maç yok. esas problem bu yoksa dünyanın en iyi kalecisi
bile hatalı gol yer. Neuer almanyayı kupa dışına itti.
Rize macinda pen6 kurtardi adam be abi, gs macinda gol oncesi karsi karsiyayi kurtardi, osmanli macinda ilk saniyede yiyorduk, cikardi pozisyonu sampiyon olduk.

Tolganin eksikligi baska, ayaklar kotu falan onu herkes biliyor.
Mesela o osmanlispor macini ele alalim tolga disinda dunya uzerinde hic bir kaleci o macta gol yemezdi. Adam 6-7 tane kurtaris yapti, 90dan top cikardi falan, sonra celdigi topu tutamayip, kornere atti, kornerden gelen topa cikamadi ve golu yedi. Oyle iyi oynarken ayiya falan gol atamazsin, rustuye 12kisi yuklen hakemle falan gene yemez o oyunun ustune, muslerada yemez. Tolganin problemi o, anlik adam, maci yasamiyor ayrica bu insan kaynaklari gazetelerine falan ilan verir ya boyle havali sirketler -gendi gendi motifiye eden- gibi neydi self motivated mi ne seyse ondan yok iste tolgada.
Ayrica ilk osmanli macinda mantar gibi 2 tane yemesine ragmen ikinci yarida kurtardiklari ile macta tuttu takimi.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu bilet devretme işleri kalkmadı mı?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Abi ogrenciyim valla devredebilirsen çok iyi olur
yeni üye olmuşsun 12 mesaj yazmışsın bunların tamamına yakını kombine devri
biz forumun bu şekilde kullanılmasını istemiyoruz ve yeni üyelere bilet devredilmesinide pek uygun bulmuyoruz.
önce forum kurallarını oku ne yaşın belli ne adın birde çakma emaille üye olmuşsun @Atc1903
burda böyle gelip bilet isteyip sonra o biletleri twitterde sattıklarını biliyormusun.
ne malum öğrenci olduğun kimliğini saklayan insana neden güvenelim.

Çevrimdışı mylife1903

yeni üye olmuşsun 12 mesaj yazmışsın bunların tamamına yakını kombine devri
biz forumun bu şekilde kullanılmasını istemiyoruz ve yeni üyelere bilet devredilmesinide pek uygun bulmuyoruz.
önce forum kurallarını oku ne yaşın belli ne adın birde çakma emaille üye olmuşsun @Atc1903
burda böyle gelip bilet isteyip sonra o biletleri twitterde sattıklarını biliyormusun.
ne malum öğrenci olduğun kimliğini saklayan insana neden güvenelim.
@Necmi abi eski model ingiltere ligi hakemleri gibisin. 20 sene once falan adamlar kirmizi kart gostermeden once konusrudu, anlatirdi sonra kara kapliyi cikartirdi yazardi yazardi bir dakika boyunca tam futbolcu ulan yirttik galiba sariyla dedigi an caaarrrttt kirmizi cikartir yapistirirdi alninin ortasina.

Çevrimdışı arda

Yok ben sampiyonlar ligine kalecisiz gidiyoruz ya, ona mahsuben bireysel tepki seeinde seediorum

:D :D :D :D :D

Yapma abi! Şimdi sinerji zamanı, bakarsın Tolga coşar CL maçlarında arablara iteleriz :) Neden olmasın, umut fakirin ekmeği  :lol:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Atc1903

Necmi abi benim Besiktastan baska bi derdim yok ogrenciyim dedim size de yalan soylemem inanmiyosaniz twitterda @muhabir1903 kullanici adim Facebookta Ahmet Tarik Ciftci gmail hesabima sahte demissin lefutboll@gmail.com adresine bi mail yolla aninda sana cevabini geri iletirim.Benim kimseye yalan soyleme gibi bi derdim yok.Biraz daha anlayisla karsilamanizi beklerdim.Neyse caniniz sagolsun.Ogrenciyim bi bilete 80-90 tl veremedigim icin burada sizlere soruyorum.Bi bilet nerdeyse benim harcligimin tamamina denk geliyor.Canin sagolsun abi...

Çevrimdışı autopsy

Sanırım yanlış bilgi verdin. 16'ya kalınca zaten bütün kadroyu istediğin gibi degistirebilip tekrar bildiriyorsun. Yeni transferleri falan... atalay'in dediği gibi B listesi diye bir mevzu var. Ben de emin olmak için sormuştum.

Bu durumda. Ömeri A listesine koymanın bir manası yok. Çünkü zaten sakatlık olmadığı sürece oynamicak. Sakatlık olursa da zaten B listesinden A listesine aktarabiliyorsun.

Dostum, yanıldığımı hiç sanmıyorum . İlk 16 'ya kalınca da istediğin gibi tüm kadroyu değil sadece 3 kişiyi değiştirebiliyorsun . Ayrıca B listesine 21 yaşından büyük oyuncuyu yazamazsın . B listesine yazabileceğin oyuncunun maksimum 21 yaşında olması ve öncesinde de kesintisiz 2 yıl senin sözleşmeli oyuncun olması gerekiyor.  Detaylar bu linkte . Daha geçen gün okumuştum o yüzden yazdım .

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2400510.html

Çevrimdışı EMİR EMRE

Necmi abi benim Besiktastan baska bi derdim yok ogrenciyim dedim size de yalan soylemem inanmiyosaniz twitterda @muhabir1903 kullanici adim Facebookta Ahmet Tarik Ciftci gmail hesabima sahte demissin lefutboll@gmail.com adresine bi mail yolla aninda sana cevabini geri iletirim.Benim kimseye yalan soyleme gibi bi derdim yok.Biraz daha anlayisla karsilamanizi beklerdim.Neyse caniniz sagolsun.Ogrenciyim bi bilete 80-90 tl veremedigim icin burada sizlere soruyorum.Bi bilet nerdeyse benim harcligimin tamamina denk geliyor.Canin sagolsun abi...

kardeş hoşgeldin öncelikle gerçek Beşiktaşlıysan o parayı illa ki veriyorsun. Kombinem yok, olsa kesin devrederdim 3ün 5 in hesabı olmaz ihtiyacı olan adama, ama öğrenciliğim aklıma geldi, o parayı bir şekilde veriyorsun.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi eski model ingiltere ligi hakemleri gibisin. 20 sene once falan adamlar kirmizi kart gostermeden once konusrudu, anlatirdi sonra kara kapliyi cikartirdi yazardi yazardi bir dakika boyunca tam futbolcu ulan yirttik galiba sariyla dedigi an caaarrrttt kirmizi cikartir yapistirirdi alninin ortasina.
ne yapayım bilet isteyen mesajlarını sildim forumda mesajı kalmadı.
8 aydır üye attığı 13 mesaj ve hepside bilet isteme forumu bilet gişesi olarak kullanıyor.
otur insanlarla kaynaş sevdir kendini sana güvensinler hiç bir maçta biletsiz bırakmazlar.
sen sekiz ay dur bir yerde tek bir temasın olmasın kalk her maç bilet iste bunun özelinde demiyorum günahını
almam ama internette böyle bilet toplayıp sonrada satan bir sürü insan var. Arkadaşlar bilip güvenmediğiniz kimseye
bilet devretmeyin.

Etiketler: