Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114613 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ProjectOrigin

Akhisar hocayi kovunca o maclara yazdigim 4 puani 6 yaptim hemen. Gsyi tokatlariz onlarda cenk gonen var, ajan.  Basaksehirde pektemek var onlarin dikisini de attik. Fbyi saymiyorum artik adamlarin sol beki delissimo. Sikinti osmanlispor ile konyaspor. Konya maci iyi kotu gecti gitti, bitti de osmanlispor buyuk sikinti keske pektemeki oraya verseydik.

Kedilere 3 puanı verip gitti.Mutlulukla karışık bir hüzün vardır içinde, 2. gs maçına kadar kalsaydım diye  :lol: :lol:

Çevrimdışı ozankarakoc

Son 5 sezonda 3 büyüklerin yediği golleri derledim... ('Kardeş deli misin, işin gücün yok mu senin' diyen olursa cevabım: 'Çok özledim be abi' :) Şu milli maç araları beni hasta ediyor.)

2015-2016

Beşiktaş 35
Fenerbahçe 27
Galatasaray 49

2014-2015

Beşiktaş 32
Fenerbahçe 29
Galatasaray 35

2013-2014

Beşiktaş 33
Fenerbahçe 33
Galatasaray 32

2012-2013

Beşiktaş 49
Fenerbahçe 39
Galatasaray 35

2011-2012

Beşiktaş 47
Fenerbahçe 38
Galatasaray 30

Toplam:

Beşiktaş 196
Fenerbahçe 166
Galatasaray 181

Not: Tolga Zengin, 2013-2014 sezonunda geldi.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı anilsevim

Antep hazırlık maçına ist de olmadığımdan dolayı gidemeyeceğim
İsteyen varsa bedelsiz devredebilirim
Varsa öğrenci arkadaşlar vs özelden yazabilir
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Zafer55

Son 5 sezonda 3 büyüklerin yediği golleri derledim... ('Kardeş deli misin, işin gücün yok mu senin' diyen olursa cevabım: 'Çok özledim be abi' :) Şu milli maç araları beni hasta ediyor.)

2015-2016

Beşiktaş 35
Fenerbahçe 27
Galatasaray 49

2014-2015

Beşiktaş 32
Fenerbahçe 29
Galatasaray 35

2013-2014

Beşiktaş 33
Fenerbahçe 33
Galatasaray 32

2012-2013

Beşiktaş 49
Fenerbahçe 39
Galatasaray 35

2011-2012

Beşiktaş 47
Fenerbahçe 38
Galatasaray 30

Toplam:

Beşiktaş 196
Fenerbahçe 166
Galatasaray 181

Kim der 2015-2016 da gs de muslera vardı diye.
Bide olmasaymış vışşşş.

Çevrimiçi Necmi

2015-2016

Beşiktaş 35
Fenerbahçe 27
Galatasaray 49

2014-2015

Beşiktaş 32
Fenerbahçe 29
Galatasaray 35

2013-2014

Beşiktaş 33
Fenerbahçe 33
Galatasaray 32

2012-2013

Beşiktaş 49
Fenerbahçe 39
Galatasaray 35

2011-2012

Beşiktaş 47
Fenerbahçe 38
Galatasaray 30

Toplam:

Beşiktaş 196
Fenerbahçe 166
Galatasaray 181

Beşiktaş 100 gol
gs 116 gol
fener 89 gol

en kötü performans muslerada
birde muslera büyük kaleci tolga kötü kaleci derler  :kop:
istatikler yalan söylemez :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

demek 7. olmayacağımız kesinleşti :D
Totem abi, @Armağan Bozkurt yok ya 7. Olmamiz lazim. Ayrica senol gunes de sonunu getiremez, lusirdir yani

Çevrimdışı ozankarakoc

Beşiktaş 100 gol
gs 116 gol
fener 89 gol

Tamam itiraf ediyorum, bu istatistikleri buraya yazmak için Tolga Zengin'den 5,000 Euro aldım :D
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş 100 gol
gs 116 gol
fener 89 gol

Yapma sunu @Necmi abi ya muslera olmasa herifler kume dusecek, muslera ile 4yeme keyfi yasiyor adamlar, muslera olmasa dakika basimgol yiyecekler, ustune cenk gonenle karambol keyfi. Muslera olayi bende bu sene, ilgileniyorum o konuyla. Yakinda avatarda gorurseniz sasirmayin muslerayi, bagirsak enfeksiyonu falan olabilir o bizim mac oncesi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eğer gs ye fetocu demezsek ceza almayız :D
Ama öyle değil mi olan bir şeyi söylüyoruz diye ceza almamız çok saçma necmi abi

Çevrimdışı mylife1903

Tamam itiraf ediyorum, bu istatistikleri buraya yazmak için Tolga Zengin'den 5,000 Euro aldım :D
O besbin yuroyu transfermarkte bagisla kardes tolganin piyasa degerini 15milyon ingiliz mangiri yapsinlar birine cakariz onu 1.5 ikiye herifler sevinir kelepir aldik, diye

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O besbin yuroyu transfermarkte bagisla kardes tolganin piyasa degerini 15milyon ingiliz mangiri yapsinlar birine cakariz onu 1.5 ikiye herifler sevinir kelepir aldik, diye
Alemsin abi ya

Çevrimdışı mylife1903

Ama öyle değil mi olan bir şeyi söylüyoruz diye ceza almamız çok saçma necmi abi

Goze goz, diyemiyoruz yazih
@Mehmet Ali C. Kandirilmistir onlar yahu, montejjjj(ozturk serengil tonlamasiylen) hepsi, yok oyle videolar, klipler falan, arif kendini yere atmazdi cat diye bir ses duyardi o parnagindan yoksa dusmez oyle o arif. Ne kul hakki yedi adamlar, tek basima ben bir selale aglamisimdir bu pislikler yuzunden.

Bunlarin lobileri sahaya yansimadigi icin biz itham edersek, suclu duruma duseriz, yersen

Ha kufur de yataga yansimiyor gene cakiyorlar cezayi
Ulkede bir sikenin cezasi yok.

Çevrimdışı arda

eğer gs ye fetocu demezsek ceza almayız :D

Can Yücel'in pek veciz bir sözü geldi aklıma Necmi abi; "Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz..." Birilerinin artık hicivle küfürü ayırt etmesi gerekiyor zira yeri geldiğinde BKM'ye de gideriz.. Plaja takım elbiseyle, düğüne parmak arası terlikle gidilir mi hiç! hiç..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mylife1903

Can Yücel'in pek veciz bir sözü geldi aklıma Necmi abi; "Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz..." Birilerinin artık hicivle küfürü ayırt etmesi gerekiyor zira yeri geldiğinde BKM'ye de gideriz.. Plaja takım elbiseyle, düğüne parmak arası terlikle gidilir mi hiç! hiç..
Ya yapma hergun takim elbisenin altina parnakarasi terlikle ise gidiyorum, besiktasli oldugum belli olsun diye.

Çevrimdışı anilsevim

Antep hazırlık maçına ist de olmadığımdan dolayı gidemeyeceğim
İsteyen varsa bedelsiz devredebilirim
Varsa öğrenci arkadaşlar vs özelden yazabilir

Devrettim bilginize, msj atmayınız, tesekkürler
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı OrhanAker

Tolga sakatlanmışmı hiç şaşırmadım nedense :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Asporda haberleri izliyorum bonus kafa bir kizcagiz sunuyor haberleri, besiktas haberlerinin sonunda soyle dendi "besiktas antremani kalecisiz yapilan cift kale macla sona erdi" ya

Çevrimdışı Ersoy

Hafifmiş tedbir amaçlı yarıda bırakmış...
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Antremandan kaytarma amaclidir o

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Tedbir iyidir tedbirsiz hacete giden d.mala d.mala taş arar derler. Tedbir amaçlı komple futbolu bırakmalı...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Yapma sunu @Necmi abi ya muslera olmasa herifler kume dusecek, muslera ile 4yeme keyfi yasiyor adamlar, muslera olmasa dakika basimgol yiyecekler, ustune cenk gonenle karambol keyfi. Muslera olayi bende bu sene, ilgileniyorum o konuyla. Yakinda avatarda gorurseniz sasirmayin muslerayi, bagirsak enfeksiyonu falan olabilir o bizim mac oncesi
@ahmet türken  bu konuda senden daha etkili oluyor.
adamın işaret ettiği beş dakika sahada kalmıyor. en son gs maçında Burak diye başladı
daha diyeceğini bitirmeden burak sakatlanıp çıktı.
Tolga hep sakatlanır. Ahmet'in yüzünden oluyor bu :D
Tolga sakatlanmış ya bilgi Ahmet ilgilenmiştir onunla :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence tedbire gerek yok dahada üstüne gitmeliydi

Çevrimdışı Çağatay

Tolga bölgesinde zorlanma varmış
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

temiz 3 gün helalinden kaytarır.
onca kamp bitirdik ben kam fotolarında videolarında tolga'yı hiç göremedim

Çevrimiçi Necmi

Tolga bölgesinde zorlanma varmış
oyuncularımıza seviyesiz lakaplar takmayın.

Etiketler: