2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356905 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bizim şu an kaç yabancımız var?
Aras yerli mi , yabancı mı sayılıyor?

Çevrimdışı Orhan

gerçekten Demba BA yı istanbula getiren yönetimin başka birini alacağına inanıyormusunuz.
öyle bir şey olsa Demba BA getirilmez buraya.  :D
Abi Murat özen son dakika süprizi olabilir yazdı gecelerde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim şu an kaç yabancımız var?
Aras yerli mi , yabancı mı sayılıyor?
Aras yabancı ve 13 yabancımız var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Traore asist yapan tipte bir forvet değil. Kale odaklı düşünen bir forvet. Topu alır kaleyi bulmaya çalışır.

3.5 senede 6 asist yapabilmiş.

2 metre 3 santim boyu var, sırf kornerlerde top indirse 4-5 asist yapması lazım o boydaki bir adamın.

Çok enteresan bir tipleme gerçekten.

@atalay buralardaysa bir yorum yapsın bari.

Çevrimdışı 38life

Demba yı çok seven biri olarak Ba mı Traore mi deseler şu an sakat olan ve son 7-8 maç oynayacak Ba yı seçmem. Ama başkan seçerse de önümüze bakarız. Ama büyük kumar olur orası ayrı tabi.

Ben böyle bir tartışmayı açıkçası boş bir tartışma olarak görüyorum. Demba Ba transferi eğer gerçekten 0 maliyet ile yapılacaksa son 1 maça yetişecekse bile alınsın. Ne zararı olur bize bunun? Ne zararı olabilir yani? Mesela gelip ümraniyede huzursuzluk falan mı çıkarır? Ha şimdi eğer Demba Ba'ya güvenip başka bir forvetten vazgeçiliyorsa bu da aşırı derecede saçma birşey olur zaten.

Demem o ki, Ba eğer gerçekten 0 maliyet ile geliyorsa "her halükarda" alınsın diyorum. Ama bunun dışında hazır bir forvet alma imkanımız var ise zaten şuan beklediğimiz hatadır. Neyi bekliyoruz Allah aşkına hemen şimdi imza attırılsın.

Çevrimiçi Necmi

Onu biliyorum abi, Zorya razı olmak zorunda çünkü bir nevi pilot takımı Shaktar'ın.

Ama CSKA'nın razı olması garip geldi, epey oynatmışlar ilk devrede.
iyide cska istemiyor diye biliyorum adam gol falan atamıyor.
menejerler yamamaya çalışıyor büyük ihtimal Abouyu falan kesemez
futbol hayatı sakatlıkla geçmiş zaten bence menejerler çıkarıyor bu haberleri.

Çevrimdışı tuncaboylu

Valla 90 dakika maçlarını seyretmek lazım. Attıklarından yola çıkarsak fena değil gibi gözüküyor ama kaçırdıklarını bilmiyoruz. Kaçırır mı, ne kadar kaçırır? bunları da bilmek lazım net birşey söylemek için. Ama Şenol hoca verim alır gibi duruyor. Adamın boyu da 2.03 müş. Atınçtan 7 cm uzun, düşünün yani. Ama videolara baktığımda kafayla attığı çok az gol görüyorum oda enteresan bir durum.

Şifo Mehmet'in bundan fazla kafa golü vardır.  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben böyle bir tartışmayı açıkçası boş bir tartışma olarak görüyorum. Demba Ba transferi eğer gerçekten 0 maliyet ile yapılacaksa son 1 maça yetişecekse bile alınsın. Ne zararı olur bize bunun? Ne zararı olabilir yani? Mesela gelip ümraniyede huzursuzluk falan mı çıkarır? Ha şimdi eğer Demba Ba'ya güvenip başka bir forvetten vazgeçiliyorsa bu da aşırı derecede saçma birşey olur zaten.

Demem o ki, Ba eğer gerçekten 0 maliyet ile geliyorsa "her halükarda" alınsın diyorum. Ama bunun dışında hazır bir forvet alma imkanımız var ise zaten şuan beklediğimiz hatadır. Neyi bekliyoruz Allah aşkına hemen şimdi imza attırılsın.
Aynı şeyi söylüyoruz zaten Demba + herhangi bir forvete herkes fittir bence...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

demba'nın ne zaman döneceği belli mi şubat sonu diyen var, mart ortası diyen var. :alala:

Çevrimiçi Necmi

Abi Murat özen son dakika süprizi olabilir yazdı gecelerde
o nerden biliyormuş :D

Çevrimdışı Orhan

Paylaşılmadı sanırım

Çevrimdışı 38life

Şifo Mehmet'in bundan fazla kafa golü vardır.  :bandit:

Arada 50 cm var nerdeyse :D

Çevrimdışı tangaz

demba'nın ne zaman döneceği belli mi şubat sonu diyen var, mart ortası diyen var. :alala:

yarın kendisi açıklar  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan

Abi Kap tan daha çok güveniyorum transferde :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu transfer döneminde yaş tahtaya basımıyor adam Çok garantici bu sene.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Bu transfer döneminde yaş tahtaya basımıyor adam Çok garantici bu sene.

Birşey bilse bile söylemiyor ki zaten. O bir transfer için "bitti" yazdığında 10 dakika sonra Kap bildirimi geliyor. Ama insanlara umut verip sonra hayal kırıklığına uğratmaktan iyidir.

Çevrimdışı tangaz

yalnız ahmet çakar güzel demiş bu gün reality şovda "tıkla roben gelsin tıkla ronaldo gelsin diyordun bi ekiciyi bile alamıyorsun lan"

:kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Krasnodar'da attığı 18 golün 4'ü

Anzhi'de attığı 18 golün 1 tanesi kafayla atılmış.

Bu sene kafayla golü yok.

Çevrimiçi murat

iyide cska istemiyor diye biliyorum adam gol falan atamıyor.
menejerler yamamaya çalışıyor büyük ihtimal Abouyu falan kesemez
futbol hayatı sakatlıkla geçmiş zaten bence menejerler çıkarıyor bu haberleri.
belki gs ye kitleyebilirler

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aras'ı kiralarsak Traore ve Ba birlikte gelir.
Rhodo' da giderse Sobol gelir, 14 yabancı olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

belki gs ye kitleyebilirler

Aslında tam Galatasaray transferi @MURAT abi, sakatlık geçmişi, bitiricilik sorunu, menajer kitlemesi.

İnanılmaz cidden, Iorfa'nın ruh ikizi gibi.  :D

Çevrimdışı abdusta

Traore en azından alıp direk oynatıp katkı alabileceğimiz bir oyuncu.

Ba anca sezonun son 5-6 maçında oynar gibi gözüküyor.

Demba ba nın bedelsiz kiralanması operasyonu gelecek seneye yatırımdır.
Çin klubu yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle ilave 1 yıl daha sembolik ücretle kiralayacaktır
Fikret Başkan bu fırsatı kacırmayacaktır.
Dembaba da karizma gibi Beşiktaşa aidiyatını defalarca bizlere hissettirdiğinden
başka klube kiralık gitmeyecek ve ısrarla Beşiktaşı ister

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Aslında tam Galatasaray transferi @MURAT abi, sakatlık geçmişi, bitiricilik sorunu, menajer kitlemesi.

İnanılmaz cidden, Iorfa'nın ruh ikizi gibi.  :D

ama konuşulan rakamlar gs vizyonuna düşük kalır. 1 milyon kira 2 milyonda maaş atsınlar  :D

Çevrimdışı Gokhan-

Demba ba nın bedelsiz kiralanması operasyonu gelecek seneye yatırımdır.
Çin klubu yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle ilave 1 yıl daha sembolik ücretle kiralayacaktır
Fikret Başkan bu fırsatı kacırmayacaktır.
Dembaba da karizma gibi Beşiktaşa aidiyatını defalarca bizlere hissettirdiğinden
başka klube kiralık gitmeyecek ve ısrarla Beşiktaşı ister

saygılar

En çok isteme nedenim de bu zaten şahsen, seneye Gomez gibi hanımköylü bir adamla uğraşmak yerine Demba BA ile devam ederiz sinir-stres yaşamayız en azından.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Demba'yı zaman zaman kanatta da kullanabiliriz, tekniği ve topla hızlanması fena değil.

Hoca Aras'ı ondan ötürü kolayca sildi sanırım.

Etiketler: