2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362601 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2017, 00:07:11
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Yahu senede ortalama 3 gol atıyor adam, direkt oynatsan ne olacak?

Şenol Günes ile o 13 olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yahu senede ortalama 3 gol atıyor adam, direkt oynatsan ne olacak?
Aboubakar da Porto da 20 ye yakın gol atmıştı. Biz de atabildi mi? Atamadı. Traore nin Şenol hpca faktörü ile birlikte 3 golde kalacağını düşünmek bence yanlış olur. Bize ilerde topu indirip arkadaşlarına aktarsa bile baya faydalı olur. İlla gol atmasına da gerek yok yani. Takıma kazandırsın, bu golle olur, asistle olur fark etmez.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Adamdan fazla beklentim yok,kilit maçlarda 5 gol atsın yeter,birde abubakar üzerinden stresi alsın...

Çevrimdışı tangaz

sanırım hiç birimiz kalkıp traoreden 15 gol beklemiyoruz değil mi? maksat hocanın tarifine uyan ve kontrat şartları uygun birini alabilmek...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Bu forum öyle bir hale geldi ki insanlar düşüncelerini özgürce ifade edemiyor kısıtlıyorsunuz milleti
Oyüzden bende gidiyorum bu forumdan
Yazık gerçekten çok yazık söyleyecek çok birşey yok.
hadi ya senin özgürlük anlayışın küfür ve hakaretmi
13 moderasyon çoğunluğu küfür ve hakaret bence düşüncelerini
ifade etme şeklini değiştir. bir kez silindi üyeliğin sonra farklı isimle geldin
görmezden geldik. Aynen devam ediyorsun iyi ben göndereyim seni temiz olsun.

Çevrimdışı Savaş

sanırım hiç birimiz kalkıp traoreden 15 gol beklemiyoruz değil mi? maksat hocanın tarifine uyan ve kontrat şartları uygun birini alabilmek...

Demba Ba Nisan ortasında oynamaya başlasın kalan kritik maçlarda 3 4 gol atsın diye savunuluyor Traore az gol atar diye istenmiyor.

Akıl tutulması yaşıyoruz bence. Gerçekten öyle.

Çevrimdışı 38life

Aboubakar da Porto da 20 ye yakın gol atmıştı. Biz de atabildi mi? Atamadı. Traore nin Şenol hpca faktörü ile birlikte 3 golde kalacağını düşünmek bence yanlış olur. Bize ilerde topu indirip arkadaşlarına aktarsa bile baya faydalı olur. İlla gol atmasına da gerek yok yani. Takıma kazandırsın, bu golle olur, asistle olur fark etmez.

Traore asist yapan tipte bir forvet değil. Kale odaklı düşünen bir forvet. Topu alır kaleyi bulmaya çalışır.

Çevrimdışı tangaz

ben azizden 2 transfer bekliyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

Basket takımına mı :bandit: :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Şenol Hocanın Traore'yi isteyeceğini düşünüyorum.
Umarım sözünü dinletebilir.
o boyla quaresmanın arkaya giden toplarının bir kısmını ceza sahasında yakalar. :D

Çevrimiçi Necmi

Traore asist yapan tipte bir forvet değil. Kale odaklı düşünen bir forvet. Topu alır kaleyi bulmaya çalışır.
bulurmu :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

parayı basıp yarın ekiciyi açıklasalar ne güzel olur, değil mi murat abi  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Demba yı çok seven biri olarak Ba mı Traore mi deseler şu an sakat olan ve son 7-8 maç oynayacak Ba yı seçmem. Ama başkan seçerse de önümüze bakarız. Ama büyük kumar olur orası ayrı tabi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

gerçekten Demba BA yı istanbula getiren yönetimin başka birini alacağına inanıyormusunuz.
öyle bir şey olsa Demba BA getirilmez buraya.  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

3.5 senede toplam 6 asist yapabilmiş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

gerçekten Demba BA yı istanbula getiren yönetimin başka birini alacağına inanıyormusunuz.
Zaten abi maksat sohbet olsun. Karar belli. Ba ile anlaştık. Güvenilir kaynaklar yazdı...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Basket takımına mı :bandit: :D

konu basket olunca obradoviç ağzının ortasına yapıştırıyor karıştırmıyor  :D

ben fitbola 2 transfer bekliyor ve istiyorum azizden via FFP  :utan

Çevrimdışı Tolga

:evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

3.5 senede toplam 6 asist yapabilmiş.
Neyse zaten Ba yı aldık. Boşa kürek çekneyelim Ba iyi topçu (ah bir de sakat olmasa var ya)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

bulurmu :alala:

Valla 90 dakika maçlarını seyretmek lazım. Attıklarından yola çıkarsak fena değil gibi gözüküyor ama kaçırdıklarını bilmiyoruz. Kaçırır mı, ne kadar kaçırır? bunları da bilmek lazım net birşey söylemek için. Ama Şenol hoca verim alır gibi duruyor. Adamın boyu da 2.03 müş. Atınçtan 7 cm uzun, düşünün yani. Ama videolara baktığımda kafayla attığı çok az gol görüyorum oda enteresan bir durum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Traore muhtemelen hazır gelecek.
Bu durumda Abou' yu bile kanata çekebiliriz.
Babel ve Quaresma' ya alternatifsiz olmadıklarını da gösterir.

Traore' nin indireceği toplarda Talisca'nın ceza sahası dışından çok gol atacağını düşünüyorum.

Arkalarına da Energizer misali Atiba - Ozzie

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Necmi abi,geçen sene devre arası son dakika 2 stoper geldi..Fikret orman bu belli olmaz...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biri Mehmet Ekici olsun da paracıklar gelsin

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gokhan-

O kırık eski haline döndüyse olay bitmiştir, 1-2 hafta takımla beraber idman yapıp çıkar gollerini sıralar baba, öyle Nisanı falan bulmaz yani bence.
Sakatlığının tek kötü yanı o anı unutmaması ve bu sebeple ürkek davranması olur, tercihim BA'dan yana.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

ben 3-4 saat öncede yazdım DEMBA tamam die. taa amerikadan getirilen adam alınmıştır. hatta raporları zaten okeymişde amerika kıtası raporları uefada ulmuyormuş burda yalandan bir iki hastane şey edecekler ardından imza töreni yapılcak. ben ikisi birden alınsın diyorum  :iblush:

Etiketler: