2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344941 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

sonradan ovale geçtik mi açarken oval değildik

evet başta değildi baya oluyor ama geçeli  :D

Çevrimdışı 38life

Başakşehirin 2.ci olmasını çok istiyorum.

Yalnız stad ve taraftar olunca hakem bütün takdir hakkını ev sahibi takımdan yana nasıl kullanıyor görüyoruz.

O yüzden yarın stadı doldurucaz her zaman ki gibi yine :)

Çevrimdışı Berat

Hibrit çimin yaygınlaşması gerekiyor giderek.

Çevrimdışı tangaz

ismi bi ara bizimle de anılan emmanuel mas epey iyi oyuncu. latin alacaksan brezilyalı değil arjantinli alacaksın avrupa futboluna daha uygunlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yalnız stad ve taraftar olunca hakem bütün takdir hakkını ev sahibi takımdan yana nasıl kullanıyor görüyoruz.

Aynen oyle ama ben Full olacagini sanmiyorum 30-33.000 arasi taraftar olur yarin tribünde
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

sonradan ovale geçtik mi açarken oval değildik
Evet açılışta Oval degildi ama sezon basi itibari ile Oval panolara gecis yaptik

Ayrıca Kalenin biraz ilerisinde dijital pano bitiyordu ve 3 parca normal pano vardi

Sene basi itibari ile normal panolarda kaldirildi ve Tamamen dijital panoya gecis yapildi

Tribun kat aralarındaki Beton görüntü de Siyah Kaplama ile kapatıldı , üzerlerine de Beşiktaş jk yazildi

Dikkati bakmayınca belli olmuyor ama Bayagi bir degisiklik yapildi stadda bu sene..

Çevrimdışı Berat

Olcay'a maşallah.

Çevrimdışı 38life

Cezalıyım anasını satim. Etmediğim küfürün cezasını çekiyorum.

Başak takıl başak.

Bursa senin Allah cezanı versin.

Çevrimdışı 38life

EssiLor

• Ziyaretçi

Alsınlar heveslerini ite kaka maç kazanıyorlar nereye kadar :)
Ama halis denen totoş ağzımı bozduracak şimdi Başakşehir lehine çok düdük çaldı neyse yarın konyayı arenada 3-4-5 kaç olursa atmamız lazım Başakşehir in gs maçı da var illa ki orda puan kaybederler.

Çevrimdışı underworld

#SONDAKİKA | Çok büyük bir maddi sıkıntı yaşayan Dynamo Kiev, geçen sezon 50 Milyon Euro istediği Yarmolenko'yu 10 Milyon Euro'ya satış listesine ekledi.
5 milyona anlasak

Çevrimdışı 38life

Yarın akşama kadar.

Bi bizim şöyle balımız yok fener,gs,başak hepsinde var bu bal.

Çevrimdışı mylife1903

Bi bizim şöyle balımız yok fener,gs,başak hepsinde var bu bal.
Haksiz rekabet resmen

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bizim maca fanatik gs'li yankaya'yı vermisler, cok dikkatli olmaliyiz, bu adam gs-antep macinda burakin golüne sevinmisti, beraber atmislardi o golü.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

EssiLor

• Ziyaretçi

Şu Başakşehir i bi devre dışı bırakamadık hergün dahada sinirleniyorum bu duruma
Halis Özkahya denen eyyamcı dan hakem falan olmaz şimdi burda ağzımı bozduracak yine moderasyon alıcam onun yüzünden oyüzden susuyorum ama bu hakemlerle türk hakemleriyle türk futbolundan ne köy olur nede kasaba.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 17:20:09 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı 38life

Başakşehirin kazanması iyi. GS ve fb nin önlerinde ekstra bir engel olarak duracak Başakşehir, umutsuzluklari artacak. Hemde sezon sonu 2.ci olmaları. Renklilerden herhangi birinin CL'ye girme şansının olmaması bizim için iyi olacak.

Çevrimdışı Mahmut

Başakşehirin kazanması iyi. GS ve fb nin önlerinde ekstra bir engel olarak duracak Başakşehir, umutsuzluklari artacak. Hemde sezon sonu 2.ci olmaları. Renklilerden herhangi birinin CL'ye girme şansının olmaması bizim için iyi olacak.
Bence hiç de iyi değil, bize rakipler şu an niye iyi olsun ki.
Şampiyonluk garanti olsa dediğin anlarım da başak böyle 1-0 kazanma potansiyeli yüksek bir takım.

Cezalıyım anasını satim. Etmediğim küfürün cezasını çekiyorum.
Güvendiğin birine devret biletini stad bos kalmasin

EssiLor

• Ziyaretçi

Ne olursa olsun bunları küçümsememek lazım
Cengiz mossoro Visca emre gibi adamları var bu adamlar direkmen skora direkmen etki edecek adamlar
İrfan şansa bala attı Başakşehir fatih terim stadında Oğuzhan Babel Talisca Quaresma Gibi silahlarımızla bunların fişini çekmemiz lazım.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 17:28:25 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı 38life

Bence hiç de iyi değil, bize rakipler şu an niye iyi olsun ki.
Şampiyonluk garanti olsa dediğin anlarım da başak böyle 1-0 kazanma potansiyeli yüksek bir takım.
Sezon sonunda bizden daha fazla puan toplayabileceklerini mı düşünüyorsun?

Etiketler: