Abi mevzu sende bitti elestiri otesine gidene ses cikarmadin.
Bende google soruyorum dedin.
Bu olucakis degil.
Gerci kardesimizde biraz kirilgan ama bu konuda hakliydi.
yalanmı söyleyeyim sonuçta bir eleştiri var ve haklı buluyorum
eleştiri ötesi falan değil orda eleştirinin nedeni attığı süslü mesajlar değildi
Beşiktaş yöneticisine ithamından dolayı geldi. sonrada bütün mesajlarının yönetim hoca eleştirisi
oyuncuların kötülüğü üzerine olduğu söylendi. Haklı bir eleştiriydi bilgi vermek başka bir şey
burayı sürekli Beşiktaşı kötülemek için kullanmak başka bir şey. sürekli eleştirdiği beğenmediği takım şl de na mağlup
götürdü ligde lider şampiyonluğun en büyük adayı peki bu takımda hiçmi iyi şey olmuyor.
bunu sormakta en doğal hakkı insanların.
birde kırılganmı bilmemde ne zaman atalayı biri eleştirse tepki şık olmuyor. Burda diğer üyelerden bir farkı yok
Atalayı severim ama kusurları varsa ve bu söyleniyorsa dinlemesi lazım.
Atalayın o mesajını ben görmedim görseydim bunun açıklamasını önce ben isterdim.
buranın kuralı belli bir yönetici hakkında ithamda bulunuyorsan bunu açıklayacaksın
burda her türlü eleştiri kabul sorun yok ama mesnetsiz itham affedilmez konunun önemli
yada önemsiz olmasınında bir önemi yok. bizde neler öğreniyoruz ama kaynağı açıklayamadığımız için susuyoruz.
burda öyle çamur at izi kalsın yok. Defalarca söyledik o malatya bu malatya değil aynı takım değil diye
hala bunun üzerinden prim yapmaya çalışılıyorsa iyi niyetle bakmam.
Başkanın iş bilmezliği hataları her şekilde konuşulur eleştirilir ama Beşiktaşlılığı sorgulanmaz.
geçmişin hesabını dürmek için çatır çatır savaşırken şikecilere stad açıyor diye vurmaya kalkılınca yönetim
orda duracak herkes. Birileri şampiyonluğa giden Beşiktaşı içerden karıştırmaya çalışacak burda birileri
buna alet olup yalan yanlış bilgi taşıyacak bizde bunları sessizce seyredeceğiz öylemi.
Burda aleni yönetim düşmanlığı yapılmaz yapılana izin verilmez kim olursa olsun iyi niyetlide olsa
uyarılır atalay yanlıştı uyarmamız gerekiyordu bizden önce üyelerin tepkisi oldu.
Tepki gösteren arkadaşlar haklıydı. Atalaylada uzun uzadıya özelden görüştüm dilim döndükçe anlatmaya çalıştım ötesi onun
tercihidir. Biz burda kişiye göre karar vermeyiz. Adalet bu şekilde uygulanmaz. Kim olursa olsun
forum yöneticisi bile olsa yanlışı varsa korunmaz burdan giden yöneticiler oldu.