2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360856 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Şu Galatasaraya yatmaktan bıkmayan Akhisarı 2 hafta sonra Vodafone Arenada 5 lemezsek, taraftar olarak o ortamı yaratmazsak yuh olsun bize :akuma:

Çevrimdışı ardiles

Aziz, Beşiktaş maçlarını kaçırmaz pür dikkat izler. Hangi oyuncunun şampiyonlukta kilit rolde olduğunu bilir.

Geçen yıl "Fiorentina Gomezi göndermek için çok uğraştı" diyordu bu yılda Q7 hakkında konuşuyor. Başına gelecekleri biliyor tabi.

Azizin öngörüsü: Q7 2. yarı coşar

Çevrimdışı Orhan_

Adebayor'u mu alıyor muşuz biz yahu? Var mı izleyen eden ne durumdadır kendisi? Bi 10 senedir falan yazıyorlar bu adamı bize.

Çevrimdışı levitate

Talisca tam Konya maçlarının adamı mal gibi savunma yaparken gider 30 metreden çakar bi tane :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şu Galatasaraya yatmaktan bıkmayan Akhisarı 2 hafta sonra Vodafone Arenada 5 lemezsek, taraftar olarak o ortamı yaratmazsak yuh olsun bize :akuma:
Bizim için sıradan bi maç ama Akhisar cl finaline çıkar gibi çıkacaktır, handikap yaparız ama 5-6 olur mu bilmem adamlar hayatını ortaya koyabilir abi  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Adebayor'u mu alıyor muşuz biz yahu? Var mı izleyen eden ne durumdadır kendisi? Bi 10 senedir falan yazıyorlar bu adamı bize.

bu afrika kupasında 3 maçtada oynamış galiba ben izlemedim bende merak ediyorum son durumu nasıl  ki :alala:

Çevrimdışı Fatih_

Bu forumda bunlarida gorucekmisiz demekki.
Elemanin birisi cikar aklinca @atalay  a afra tafra yapar
yonetici cikar evet bizde anlamiyoruz dediklerinden google abiye soruyoruz der
ama suclu anlamaya calismak degil karisik yazanda olur
Vay beee ne guzel dunya x bir futbolcu yazilir ilk ona sorar, her mac sonunda onun yazdiklarini referans alirsiniz ama arkadas suslu konunusuyi olur.
Benim serhatmidir nedir her msj.inda olumsuz burda sacma sapan msj.larini cekmekmek istemiyorum dedigimde moderasyonu veririsiniz.
Ozellikle @Necmi  abi bu konuda cik yanlis yaptin biraz incele burasi senin degil hepimizin firmu diye buradayiz ama bence buyuk yanlis yapildi.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bizim için sıradan bi maç ama Akhisar cl finaline çıkar gibi çıkacaktır, handikap yaparız ama 5-6 olur mu bilmem adamlar hayatını ortaya koyabilir abi  :D

geçen sezonun sonundaki 3-3 lük akhisar maçı ve 89da üst direkten dönen top diyorum sadece. ekstra bir motive oluyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Bu forumda bunlarida gorucekmisiz demekki.
Elemanin birisi cikar aklinca @atalay  a afra tafra yapar
yonetici cikar evet bizde anlamiyoruz dediklerinden google abiye soruyoruz der
ama suclu anlamaya calismak degil karisik yazanda olur
Vay beee ne guzel dunya x bir futbolcu yazilir ilk ona sorar, her mac sonunda onun yazdiklarini referans alirsiniz ama arkadas suslu konunusuyi olur.
Benim serhatmidir nedir her msj.inda olumsuz burda sacma sapan msj.larini cekmekmek istemiyorum dedigimde moderasyonu veririsiniz.
Ozellikle @Necmi  abi bu konuda cik yanlis yaptin biraz incele burasi senin degil hepimizin firmu diye buradayiz ama bence buyuk yanlis yapildi.
yanlış olan ne insanların fikirlerini söylemesimi
işte hepimizin diyorsan o eleştiriyi yapanlarda herkesin içinde.
insanlar fikirlerini söyler burda eleştirilmeyen varmı bundan muaf olan
saygı çerçevesinde yapıldığı sürece sıkıntı yok.
Tıpkı şu anda senin yaptığın gibi

Çevrimdışı tangaz

abubakarın yedek kalması iyi oluyor en azından sakatlık riski ortadan kalkıyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2017, 23:25:12
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Senagal yensin, Sow takılsın Africa Kupasında. Bizim karaoğlan dönsün artık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ilhan Mansiz Show yapti 4 te 4 :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Ilhan Mansiz Show yapti 4 te 4 :super: :super:
izleyin acunu para kazanıp fenere versin :bandit:

Çevrimdışı tangaz

bu arada nakulma şov yapıyor ben kanat ve forvet rotasyonu için olumlu bakıyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Fatih_

yanlış olan ne insanların fikirlerini söylemesimi
işte hepimizin diyorsan o eleştiriyi yapanlarda herkesin içinde.
insanlar fikirlerini söyler burda eleştirilmeyen varmı bundan muaf olan
saygı çerçevesinde yapıldığı sürece sıkıntı yok.
Tıpkı şu anda senin yaptığın gibi
Abi mevzu sende bitti elestiri otesine gidene ses cikarmadin.
Bende google soruyorum dedin.
Bu olucakis degil.
Gerci kardesimizde biraz kirilgan ama bu konuda hakliydi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fener'e vereceğini zannetmiyorum Devlet'imiz dururkene :D  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Daha güçlü bir tv8 için kim karşı çıkabilir? Halkımız şaşırmış halde reytinglerden de belli oluyor.

Senegal-Kamerun maçı uzadı.

Valla abi İlhan mansiz icin izliyorum , Ruhundan hic bir sey kaybetmemis Ve hala Lider butun takimi orkestra Şefi gibi yönetiyor Tam bir Lider :bandit:

Karizmasindan bir sey kaybetmemiş ama Yillar onu bile yorgun düşürmüş saclari Bembeyaz...

bu arada nakulma şov yapıyor ben kanat ve forvet rotasyonu için olumlu bakıyorum
Ben gecen seneden beri yazıyorum Nakoulmayi

Büyük guc katar ister Kanat forvet oynat ister direkt forvet oynat cok iyi alternatif olurdu rotasyon icin..

Babeli de cok istedim ama Nakoulma Babelden bile daha cok katki verebilir o potansiyel var
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 00:03:48 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Fatih_

Tore beyaz futbolda. .
Bakalim ne demis

Çevrimdışı Mahmut

Abu 100 de girdi,iyi de oynuyor 5dk dır. Direk bir gollük pas verdi ama takımdaşı değerlendiremedi, tabii diğer oyuncularda yorulmaya başladı onun da etkisi var.

Çevrimdışı Orhan_

bu afrika kupasında 3 maçtada oynamış galiba ben izlemedim bende merak ediyorum son durumu nasıl  ki :alala:

İşe yarayacaksa yarın başlasın. Bi ara kulübünde sürekli yedeklerdeydi diye hatırlıyorum ama etkili oynamış kupa maçlarında. Şenol Hoca ne diyecek bakalım.

Çevrimiçi Necmi

Abi mevzu sende bitti elestiri otesine gidene ses cikarmadin.
Bende google soruyorum dedin.
Bu olucakis degil.
Gerci kardesimizde biraz kirilgan ama bu konuda hakliydi.
yalanmı söyleyeyim sonuçta bir eleştiri var ve haklı buluyorum
eleştiri ötesi falan değil orda eleştirinin nedeni attığı süslü mesajlar değildi
Beşiktaş yöneticisine ithamından dolayı geldi. sonrada bütün mesajlarının yönetim hoca eleştirisi
oyuncuların kötülüğü üzerine olduğu söylendi. Haklı bir eleştiriydi bilgi vermek başka bir şey
burayı sürekli Beşiktaşı kötülemek için kullanmak başka bir şey. sürekli eleştirdiği beğenmediği takım şl de na mağlup
götürdü ligde lider şampiyonluğun en büyük adayı peki bu takımda hiçmi iyi şey olmuyor.
bunu sormakta en doğal hakkı insanların.
birde kırılganmı bilmemde ne zaman atalayı biri eleştirse tepki şık olmuyor. Burda diğer üyelerden bir farkı yok
Atalayı severim ama kusurları varsa ve bu söyleniyorsa dinlemesi lazım.
Atalayın o mesajını ben görmedim görseydim bunun açıklamasını önce ben isterdim.
buranın kuralı belli bir yönetici hakkında ithamda bulunuyorsan bunu açıklayacaksın
burda her türlü eleştiri kabul sorun yok ama mesnetsiz itham affedilmez konunun önemli
yada önemsiz olmasınında bir önemi yok. bizde neler öğreniyoruz ama kaynağı açıklayamadığımız için susuyoruz.
burda öyle çamur at izi kalsın yok. Defalarca söyledik o malatya bu malatya değil aynı takım değil diye
hala bunun üzerinden prim yapmaya çalışılıyorsa iyi niyetle bakmam.
Başkanın iş bilmezliği hataları her şekilde konuşulur eleştirilir ama Beşiktaşlılığı sorgulanmaz.
geçmişin hesabını dürmek için çatır çatır savaşırken şikecilere stad açıyor diye vurmaya kalkılınca yönetim
orda duracak herkes. Birileri şampiyonluğa giden Beşiktaşı içerden karıştırmaya çalışacak burda birileri
buna alet olup yalan yanlış bilgi taşıyacak bizde bunları sessizce seyredeceğiz öylemi.
Burda aleni yönetim düşmanlığı yapılmaz yapılana izin verilmez kim olursa olsun iyi niyetlide olsa
uyarılır atalay yanlıştı uyarmamız gerekiyordu bizden önce üyelerin tepkisi oldu.
Tepki gösteren arkadaşlar haklıydı. Atalaylada uzun uzadıya özelden görüştüm dilim döndükçe anlatmaya çalıştım ötesi onun
tercihidir. Biz burda kişiye göre karar vermeyiz. Adalet bu şekilde uygulanmaz. Kim olursa olsun
forum yöneticisi bile olsa yanlışı varsa korunmaz burdan giden yöneticiler oldu.

Arkadaslar onemli bilgi Lütfen yayalim :busted_cop:

Telefonda Kendisini Asker , Polis , Savcı ve Quaresmanin Menajeri olarak tanitan kisilere lutfen itibar etmeyiniz :)

Abu 100 de girdi,iyi de oynuyor 5dk dır. Direk bir gollük pas verdi ama takımdaşı değerlendiremedi, tabii diğer oyuncularda yorulmaya başladı onun da etkisi var.
Senegal kalecisi neler çıkarıyor oyle :o_o: :o_o:

Etiketler: