2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369275 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2017, 13:44:53
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Işler yolunda gitmeyince hobbaa şike, fetö, rakiplere saldirmak. Psikiyatrik bir vaka. Çok sado-mazo fantazileri seviyor belli. Bakalim bizim başkan nezaman kirbaçlayacak onu. Tecavüz kaçinilmazsa zevk almaya çalişacaksin, başka yolu yok Aziz.

:claps: :claps: :claps: :claps:

Kendi başarısızlığında hemen başkalarına salca olmak =)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sow icin araplar ile gorussek, bi faks cekelim sov icin kac para istiyorlar sonra faksi yayinlariz.
Boşver Sow u abi LENS i alalım topyekün kafayi siyirsinlar

Zaten Kulubu Lense kıl yaptığı aciklamalardan dolayi , bize hemen yesil ışık yakarlar :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ulan paylaşmaz ki Kartal Yuvası hesabi emziklerde indirime gittik diye. Nerdeeeee...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yetmez mi ? :busted_cop:

Ridvan Akar : Quaresmanin kimseye küfür ettigini duymadim , almazlar :)

Çevrimdışı mylife1903

Bu yetmez mi ? :busted_cop:

Ridvan Akar : Quaresmanin kimseye küfür ettigini duymadim , almazlar :)
Yetmez ama evet

Yetmez ama evet
Ozamaaaann Oooooooo Ismail Koybasiiii :D

Bazi Fener Sitelerine baktım da hala Azize inanan bir kitle var , Ciddi ciddi Quaresmayi alabileceklerini düşünüyorlar

Ulan Bu kulubu Gönülden bagli olan bu kadar seven ve Ogluna bile bu sevgiyi asilayan bir adami alabileceklerini dusunmeleri resmen AKIL TUTULMASIDIR :busted_cop:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bu sene diyorum mustafa pektemeki şampiyonluk kutlamalarına çağırsak

MUSTAFA PEKTEMEK FENERE KOYAN DEMEK

gibi bir tezahürat şey etsek aziz bize zarar vermek için pektemeki alır mı acaba  :naughty:
asıl ismaili cagıralım  :lol: :evillol:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kedinin fareyle oynadığı gibi oynamışız  
Yasaklı siteye göre; Mehmet Ekici transferini engelleyen Beşiktaş Yönetimi'nin Sosa'yı transfer etmek isteyen Fenerbahçe Yönetimi'ne ikinci bir çalım attığı ve Aziz Yıldırım'ın da buna çok öfkelendiği öğrenildi.

Fenerbahçe ile Milan Kulübü arasında transfer görüşmeleri devam ederken Beşiktaş Yönetimi, menajerler aracılığı ile Çin'den bir takım adına Sosa'ya 6 milyon Euro'luk teklif yaparak pazarlıkları kızıştırdığı gelen haberler arasında.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Quaresma'nın açıklamasından sonra fb başkanı.  :kop:  :kop:

Çevrimdışı levitate

Ulan paylaşmaz ki Kartal Yuvası hesabi emziklerde indirime gittik diye. Nerdeeeee...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke :(
bipbipbupbup

Muhteşem bir kapak geldi Aziz beye :busted_cop:

Yav simdi biz bu ADAMI !!! Sevemeyelim de tasa mi dönelim :bandit:

Çevrimdışı underworld

aziz ekiciyi 2 vereceğine 2 daha eklesin q7 yi verelim

Çevrimdışı onder23

Cumartesi sabahı sinirli uyanınca bu açıklamaları gördüm.
Keyfim yerine geldi valla güzelce çayımı kahvemi içtim okuyup gülüyorum.
En çokta şuna güldüm  :)

https://twitter.com/_YuruGunese/status/825293482415816704

Allah sağduyulu fenerbahçe taraftarına sabır versin.

Çevrimdışı Gokhan-

Beyefendi'yi eleştirmeye de gelmiyor hemen bozuluyor, kendisi akşama kadar haklı haksız birilerine giydirirken iyi kendisine olunca ouvvvvvvvv.
Futbol bilgisine ve genel kültürüne gram lafım yok ama bunları yazıya dökerken öyle itici öyle burnu havada bir üslup kullanıyor ki insan hayret ediyor.
Söylediği her süslü kelimenin veya teknik kavramın Türkçe karşılığı var ama ısrarla insanların anlamadığı dilden konuşuyor bunu da insanların cahilliğine kendisinin yüceliğine ululuğuna bağlıyordu.

Çağrı gibi bir adam bırakmış yazmıyor atalay'a mı üzülelim şimdi, ben kararının arkasındayım kardeşim en güzelini yapıyorsun bırak forumu git futbol adamlarının olduğu seminerlerde falan konuş belki onlar söylediklerinden anlar.  :bandit:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Bi tane piçikoloçik ustunluk vardi ne oldu ona

Tam da bu :bandit:

2015: Nani Quaresmadan daha iyi

2016: Lens Quaresmadan daha iyi

2017: Quaresma fenerbahceye gelmek istiyor

Çevrimdışı mylife1903

Hah fb metin asik zamanlarina donuyor yavas yavas o gumus semsiye girdi bi kere daha bunlar baslangic cicim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oğuzhan Özyakup ile söyleşi yapmışlar  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

3 Temmuz Sike davasının Hakimi FETÖ cu Mehmet ekinci dun yakalanmıştı bugunde Tutuklanmış :busted_cop:

Zaten Sike davasinda Hemen butun takimlarin adi bir şekilde gecerken Ismi hicbir sekilde olaya karismayan TEK takimin GALATASARAY olmasi , GALATASARAYin kimler tarafından bugune kadar koruyup kollandigini acikca ortaya koyuyor :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Berat

Seni ve mesajlarını uzuuuuuuuuun bir süre önce kaale almayı bıraktım @Yunus Emre Dökmeci "Bey". Üzerimden acizlik,erdemlik,dürüstlük gibi kavramları istediğin şekilde döndürebilirsin, keza onlar da arka direğe isabetsiz düşüyor.

İşimiz santraforda iki büyük soru işaretine kaldı anlaşılan, Adebayor ve Ba Şenol Güneş'e bu seçiminde kolaylıklar diliyorum. JM bi' sürpriz gelse ayak tırnağıyla 10 tane atar diyişimi de yeniliyorum.

Çevrimdışı alimm

aziz'in açıklamalarından anlaşılan o kii m.ekici işide yattıı... şimdi bu transfer ortamı sonrası bize gelen m.ekici'den nasıl verim alacağızz....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Georgetown

selamlar herkese
GURURLAN!

Çevrimiçi Necmi

aziz'in açıklamalarından anlaşılan o kii m.ekici işide yattıı... şimdi bu transfer ortamı sonrası bize gelen m.ekici'den nasıl verim alacağızz....
aslında bayağıda verim aldık  :alala:
görmüyormusun Ekici nerdeyse Oğuzhan katkısı verdi :evillol:

Seni ve mesajlarını uzuuuuuuuuun bir süre önce kaale almayı bıraktım @Yunus Emre Dökmeci "Bey". Üzerimden acizlik,erdemlik,dürüstlük gibi kavramları istediğin şekilde döndürebilirsin, keza onlar da arka direğe isabetsiz düşüyor.

İşimiz santraforda iki büyük soru işaretine kaldı anlaşılan, Adebayor ve Ba Şenol Güneş'e bu seçiminde kolaylıklar diliyorum. JM bi' sürpriz gelse ayak tırnağıyla 10 tane atar diyişimi de yeniliyorum.
Ignelemelerinden ve Ustu kapalı yazdigin mesajlardan beni kaale almayı biraktiğin cok Net belli oluyor zaten @Berat "bey"

Jm konusunda ki fikrine de siddetle katılıyorum gelsin hemen baslasin mümkünse..
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 15:36:28 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

@Yunus Emre Dökmeci  @Berat  ikinizede püskürmeden konuyu kapatın isterseniz.

Etiketler: