2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361858 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

@atalay ve @Kartalbaz dostlarım ...

Bana çok hardcore bir şeyler yapmazlarsa burayı bırakmam diye düşünüyorum, siz nasıl bu kadar kolay vazgeçiyorsunuz? :alala:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ama bu resmen HARDCORE olmuş simdi :kop: :kop:

İnceeeeeeee..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Mehmet Ekici transferini engelleyen Beşiktaş Yönetimi'nin Sosa'yı transfer etmek isteyen Fenerbahçe Yönetimi'ne ikinci bir çalım attığı ve Aziz Yıldırım'ın da buna çok öfkelendiği öğrenildi.

Fenerbahçe ile Milan Kulübü arasında transfer görüşmeleri devam ederken Beşiktaş Yönetimi, menajerler aracılığı ile Çin'den bir takım adına Sosa'ya 6 milyon Euro'luk teklif yaparak pazarlıkları kızıştırdığı gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimiçi levitate

Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Mehmet Ekici transferini engelleyen Beşiktaş Yönetimi'nin Sosa'yı transfer etmek isteyen Fenerbahçe Yönetimi'ne ikinci bir çalım attığı ve Aziz Yıldırım'ın da buna çok öfkelendiği öğrenildi.

Fenerbahçe ile Milan Kulübü arasında transfer görüşmeleri devam ederken Beşiktaş Yönetimi, menajerler aracılığı ile Çin'den bir takım adına Sosa'ya 6 milyon Euro'luk teklif yaparak pazarlıkları kızıştırdığı gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER
Bu sene iyi trolledik fbyi
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Aziz Yıldırım  35 dakikadır konuşuyor.  25 dakika Beşiktaş konuştu. Hangi kulübün başkanı bu?
Çünkü Fenerbahçe'nin konuşulacak hali yok, konuyu değiştirmesi lazım.

Ne konuşacak? "2 ay sonra UEFA'dan ceza gelecek" mi desin, yoksa "risk raporunda zirvedeyiz" mi desin?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çünkü Fenerbahçe'nin konuşulacak hali yok, konuyu değiştirmesi lazım.

Ne konuşacak? "2 ay sonra UEFA'dan ceza gelecek" mi desin, yoksa "risk raporunda zirvedeyiz" mi desin?

ceza geleceğinin farkında, seneye sadece ligde yarışacaklar dick Beyi de yollayıp yerine yerli bir antrenör getirirler.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ricardo Quaresma için Aziz Yıldırım'dan transfer açıklaması! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu Toplantısı'nda Beşiktaşlı Ricardo Quaresma ile ilgili olarak gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım, Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma'nın Fenerbahçe'ye transfer olmak istediğini duyurdu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Quaresma'nın menajerinin sarı-lacivertli kulüple görüştüğünü açıkladı.

Aziz Yıldırım, Quaresma için "Beşiktaş'ta şu anda oynayan oyunculardan bizi gelmek istiyorlar. Quaresma'nın avukatı, 1 ay önce bizi aradı; Fenerbahçe'ye gelmek istediğini söyledi. Nedir şartları dedim? Quaresma'nın bize gelmek için şartları elimizde, istedikleri anda bunu gösteririm" dedi.

Beşiktaş'tan başa oyuncularından da Fenerbahçe'ye transfer olmak istediğini söyleyen Aziz Yıldırım, "Beşiktaş'ta şu anda sözleşmesi devam edip, sözleşme sonunda bize gelmek isteyenler var. İsimlerini söylerim ama çocuklara yazık" ifadelerini kullandı.

sporx
Bi yere kadar eğlenceli oluyor bu Aziz başgan ama bi noktadan sonra iyice kafa açıyor. Adam iyice klinik vaka oldu.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı OrhanAker

Bunun üstüne bir transfer patlatmak lazım işte şimdi :evillol: 6 aylık adebayor veya Ba farketmez :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Anlat Azizcim anlat , dinliyorum :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bunun üstüne bir transfer patlatmak lazım işte şimdi :evillol: 6 aylık adebayor veya Ba farketmez :icool:
Sow icin araplar ile gorussek, bi faks cekelim sov icin kac para istiyorlar sonra faksi yayinlariz.

Çevrimdışı mellfred

Yaklaşık iki yıldır Beşiktaş adına burada bir şeyler karalıyorum. Öyle ki belli bir süre sonra burada yazmak bir alışkanlığa dönüştü. Bu süre zarfında kendi doğrularıma göre daha iyi bir Beşiktaş dışında herhangi bir şeyin talebini veya tarifini yapmadım. Burayı bilhassa üslup açısından tercih ediyorken, aynı eleştirileri almak işi farklılaştırıyor. Birkaç vazgeçişim oldu ama mademki düzgün karalayamıyor veya anlaşılamıyorum, o halde bunu sürdürmenin anlamı yok. Çünkü aldığım reaksiyon sonrası başka şeyler karalamayacağım, ve sonuç olarak burası kişisel sayfam değil. Bu zamana kadar büyük yada küçük herhangi birinizin kalbini kırdıysam gerçekten affola. Bunu da öyle yada böyle iki yıldır burada birileriyle diyalog kurduğum için yazıyorum. Gayem en başından beri Beşiktaşlılar ile sohbetti. Bu konu dışı gereksiz iletiyi daha sonra silersiniz. Kendinize iyi bakın!
Vasatı aşamamak bu olsa  gerek
Öyle gitmek olmaz kardeşim
burası açık duvar yazdıklarını onaylamayanlar kadar faydalananlar da var

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar pazartesi Demba kesin geliyor mu. ? Adebayor ismi dönmeye başladı. Acaba plase başka bir isim mi patlayacak...

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı OrhanAker

:evillol: :evillol:
Sow icin araplar ile gorussek, bi faks cekelim sov icin kac para istiyorlar sonra faksi yayinlariz.

Çevrimdışı mylife1903

Adama yazik, taraftara da yazik. Mustahak aslinda ama neyse BATSINLAR.
ismail koybasindan memnun kaldiklari icin bizim futbolculara sulaniyor olabilirler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adama yazik, taraftara da yazik. Mustahak aslinda ama neyse BATSINLAR.
ismail koybasindan memnun kaldiklari icin bizim futbolculara sulaniyor olabilirler.
yazık mı ne yazığı yahu, bir şey olmadığının farkında adama ederinin 2 katını veriyorsun, yinede adamı getiremiyorsun  :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

bu sene diyorum mustafa pektemeki şampiyonluk kutlamalarına çağırsak

MUSTAFA PEKTEMEK FENERE KOYAN DEMEK

gibi bir tezahürat şey etsek aziz bize zarar vermek için pektemeki alır mı acaba  :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaşlar pazartesi Demba kesin geliyor mu. ? Adebayor ismi dönmeye başladı. Acaba plase başka bir isim mi patlayacak...

kesin değil abi, ikisiyle de anlaşılmış son söz Fikret Ormandaymış.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu sene diyorum mustafa pektemeki şampiyonluk kutlamalarına çağırsak

MUSTAFA PEKTEMEK FENERE KOYAN DEMEK

gibi bir tezahürat şey etsek aziz bize zarar vermek için pektemeki alır mı acaba  :naughty:
olmadı abi  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

yazık mı ne yazığı yahu, bir şey olmadığının farkında adama ederinin 2 katını veriyorsun, yinede adamı getiremiyorsun  :busted_cop:

bence de yazık bir insan 60 yaşından sonra kendini milletin maskarası yapacak duruma geliyorsa o adama gerçekten yazık...

BETER OLSUN  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan

@atalay umarım yakın zaman sonra tekrar aramıza dönersin.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

kesin değil abi, ikisiyle de anlaşılmış son söz Fikret Ormandaymış.

İnş Gomez de olduğu gibi ade-ba yı bekletip son anda Huntelaar ın kapısını çalar ve onu alırız.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Savaş

Ulan paylaşmaz ki Kartal Yuvası hesabi emziklerde indirime gittik diye. Nerdeeeee...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Mehmet Ekici transferini engelleyen Beşiktaş Yönetimi'nin Sosa'yı transfer etmek isteyen Fenerbahçe Yönetimi'ne ikinci bir çalım attığı ve Aziz Yıldırım'ın da buna çok öfkelendiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER
Fenerbahçe yönetim kurulu

Çevrimiçi COB

Işler yolunda gitmeyince hobbaa şike, fetö, rakiplere saldirmak. Psikiyatrik bir vaka. Çok sado-mazo fantazileri seviyor belli. Bakalim bizim başkan nezaman kirbaçlayacak onu. Tecavüz kaçinilmazsa zevk almaya çalişacaksin, başka yolu yok Aziz.

Çevrimdışı celiker1

Yaklaşık iki yıldır Beşiktaş adına burada bir şeyler karalıyorum. Öyle ki belli bir süre sonra burada yazmak bir alışkanlığa dönüştü. Bu süre zarfında kendi doğrularıma göre daha iyi bir Beşiktaş dışında herhangi bir şeyin talebini veya tarifini yapmadım. Burayı bilhassa üslup açısından tercih ediyorken, aynı eleştirileri almak işi farklılaştırıyor. Birkaç vazgeçişim oldu ama mademki düzgün karalayamıyor veya anlaşılamıyorum, o halde bunu sürdürmenin anlamı yok. Çünkü aldığım reaksiyon sonrası başka şeyler karalamayacağım, ve sonuç olarak burası kişisel sayfam değil. Bu zamana kadar büyük yada küçük herhangi birinizin kalbini kırdıysam gerçekten affola. Bunu da öyle yada böyle iki yıldır burada birileriyle diyalog kurduğum için yazıyorum. Gayem en başından beri Beşiktaşlılar ile sohbetti. Bu konu dışı gereksiz iletiyi daha sonra silersiniz. Kendinize iyi bakın!

Burada çok az yorum yapan veya hiç yorum yapmadan okuyan belki binlerce insan vardır.Bilginle, birikiminle bir çok insana bir şeyler aktabildiğini düşünüyorum. Yüzlerce rakamıyla ifadeleceğim sayıyla inanıyorum ki özel takipçin vardır. Hayatta aldığın eğitime inanarak "Bir kişiye bile inamdığım bir şeyi aktarabiliyorsam vazgeçmeyeceğim"dünya görüşünü savunduğuna inanıyorum. En azından benim için vaz geçme arkadaşım :super:
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: