2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358806 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Gene naptiniz. Rahat durun be arkadaslar.

Çevrimdışı tangaz

arkadaşlar şu evet hayır konusu ile alakalı olarak 2 laf etmek istiyrum. şimdi töredir ardadır buraktır murat bozdur topçu popçu tayfasının videolarını bence hoş görü ile karşılayın. evet sanata spora siyaset bence de yakışmıyor ama bir de içinde bulunduğumuz günleri düşünün ve kendinizi o gençlerin yerine koyun empati yapın. mesela ben töre olsam rıdvandır veya bir başkasıdır propagandamızda sen de bir video yükle dese hayır diyemezler arada hatır vardır çıkarlar vardır ilişkiler vardır ve birazda korku vardır. ülkede dolar alan teröristtir deniyor veya aleyhte görüş belirten kişiler denk getirilirse bir dönem balyozcu ergenekoncu bir dönemde himmetçi₁ oluyorsa bu genç insanlarda bu veya benzeri nedenlerle belki de ekmeklerinden olmamak için bu işe kalkışıyor olabilirler. içlerinde farklı düşünce varken videolarda tamtersini ifade edebilirler.  keşke hiç olmasa ama hiç birimiz içlerini bilemeyiz belki rıdvan dahi sandık başında perdeyi kapayınca hayır diyecek ohh ne güzel hem federasyonda görevi kptım hemde hayırı bastım die keyiflenecek, bilemeyiz. oylar kapalı ortamlarda kullanılır ve kimse kimsenin iç dünyasını bilemez...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ardiles

Hardcore dedinizde aklıma geldi  :D

Sakaryadan rahmetli hocamız Ekrem Karaberberoğlu. Kralların hocası olarak tanınırdı ve sıkı bir Beşiktaş taraftarıydı nur içinde yatsın. Eli sopalı şamarı bol hocamızın tokatlaya tokatlaya yetiştirdiği futbolculardan bazıları Recep Çetin, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Bülent Uygun, Hakan Şükür...

Kendisiyle yapılan ropörtajdan bölümler:

Recep Çetin'i çok takdir ederim

"Çok kuvvetli ve çabuk bir çocuktu Recep. Karasu'nun İhsaniye köyünden. Köy çocuğu olduğu için çok kuvvetli bir yapısı vardı. Fındıkçı olmaları da büyük avantaj. Çünkü fındık insanın anatomik yapısını müthiş güçlendirir. Recep bir maçta sakatlandı. Bileği öyle şişti ki ayakkabı giyemiyor. Beşiktaş maçına gittik. Ben de Beşiktaşlıyım ama onlara da ne olduğumuzu göstermemiz lazım. Recep'in ayağına masaj yaptım ve bileğini tamir ettim. Ayakkabısını giydi ve 'tamam' dedi, zıplayıp durmaya başladı. 'Tepinme oğlum, enerjini sahaya sakla' diye uyardım. O gün öyle bir futbol oynadı ki, sağ kanattan bıkmadan, usanmadan robot gibi gidip geliyor. İşte Beşiktaş'ın gözü o gün Recep'te kaldı. Ayrıca o kadar iyi bir çocuk ki, onu sevdiğim kadar çok da takdir ederim. Beşiktaşlı futbolcu oldu, milli oldu, bir sürü para kazandı ama geldi köyünden kız aldı."

En haşarısı Bülent'ti

"Bülent Uygun çok haşarı bir çocuktu. Benden ne tokatlar yemiştir. Hulusi diye bir arkadaşı vardı. Zengin bir ailenin oğluydu. Bir gün öğle yemeğinden sonra bisikletimle stada giderken, Hulusi ile Bülent'i gördüm. Bir otomobilin önünde gülüşüyorlardı. Tam Atatürk Lisesi'nin önündeydiler. Bir durum olduğunu anladım. Bir baktım iki kız geldi, otomobile girdiler. Bülent'e seslendim, 'Saat 14.30'da idman var, biliyorsun değil mi?' dedim ve yoluma devam ettim. Bülent idmana geldi ama korkudan titriyor. Odaya aldım, 'Bak oğlum dedim. Sana rica ediyorum. Çok yeteneklisin ve futboldan ekmek yiyeceksin. Hulusi'yle aşık atma. Onun çiftlikleri var, malı, mülkü var. Yapma, senin için üzülüyorum' dedim. Bana erkek sözü vermesini istedim. Söz verdi. Başını okşadım ve Allah yolunu açık etsin dedim."

Hakan Şükür 3 yılda hava topuna çıkmayı öğrendi

"Eğer Ekrem Karaberberoğlu'nun talebesiyseniz kendinizi mutlaka düzeltirsiniz. Bakmayın siz şimdi benim gülerek konuştuğuma. Hakan uzun boylu olduğu için onu önce libero oynattım. Baktım ki olmayacak, santrfor görevini verdim. Antrenman bitiyor, onu ve iki kanat oyuncusu ile stoper Soner'i sahada bırakıyordum. Soner sert ve kuvvetli bir oyuncu. Ona, 'Hakan'a olabildiğince sert gir' diyorum. Soner hava topunda her seferinde Hakan'ı yere yıkıyor, Hakan da yakınıyor. Ona dedim ki, 'Ayağa kalkacaksın ve sen Soner'i yere devireceksin.' Hilafsız aynı tempoda üç sene hava topuna çalıştık. Tokadı yiye yiye hava toplarında rakibinden korkmamayı ve mücadele etmeyi öğrendi. Soner'in onun gelişmesine büyük katkısı oldu. Ama Allah için Hakan da hiçbir gün bana karşı gelmedi. Çok çalıştı. Birleşik hareketlerle top tekniği de gelişti. Benim oyuncularımın hepsinin top tekniği birinci sınıftır. Antrenmanda herkesin bir topu vardı ve iki ayaktan başlayarak, baldır, göğüs, kafa dâhil top sektirilerek çalışılırdı. Bugün menajerlik yapan Erdinç Şehit de benim talebemdi ve kafasında 1500 defa top sektirirdi. Hakan da hiç itiraz etmeden ve yılmadan çalışarak hak ettiği yere geldi. Hatta az bile geldi."

Röportajın tamamı http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1478

Çevrimdışı Evenf

arkadaşlar şu evet hayır konusu ile alakalı olarak 2 laf etmek istiyrum. şimdi töredir ardadır buraktır murat bozdur topçu popçu tayfasının videolarını bence hoş görü ile karşılayın. evet sanata spora siyaset bence de yakışmıyor ama bir de içinde bulunduğumuz günleri düşünün ve kendinizi o gençlerin yerine koyun empati yapın. mesela ben töre olsam rıdvandır veya bir başkasıdır propagandamızda sen de bir video yükle dese hayır diyemezler arada hatır vardır çıkarlar vardır ilişkiler vardır ve birazda korku vardır. ülkede dolar alan teröristtir deniyor veya aleyhte görüş belirten kişiler denk getirilirse bir dönem balyozcu ergenekoncu bir dönemde himmetçi₁ oluyorsa bu genç insanlarda bu veya benzeri nedenlerle belki de ekmeklerinden olmamak için bu işe kalkışıyor olabilirler. içlerinde farklı düşünce varken videolarda tamtersini ifade edebilirler.  keşke hiç olmasa ama hiç birimiz içlerini bilemeyiz belki rıdvan dahi sandık başında perdeyi kapayınca hayır diyecek ohh ne güzel hem federasyonda görevi kptım hemde hayırı bastım die keyiflenecek, bilemeyiz. oylar kapalı ortamlarda kullanılır ve kimse kimsenin iç dünyasını bilemez...
Besiktas taraftarı eger gokhan la ilgili derdi varsa bunu forumda yazabilmeli.

edit:mesajı içerik olarak foruma uygun olmadıgı için kısalttım.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 05:09:31 Evenf ]

Çevrimiçi sozkul

Abi insanlari hor gormek ve bilmislik taslamak bana gore degil. Buraya yaziyorsan buradaki insalarida dusuneceksin. Burada herkes kraliyet ailesinde degil ve kimse futboluda bilmek zorunda degil. Burasi forum eglenirsin her girdigimde edit babam edit. Yazik @tuncaboylu 30 dakika yaziyosa 2 saat edit yapiyor kimseye koz vermeyeyim diye cunk sonra yine kullaniliyor. Burasi forum makale yazmiyoruz ve daha yasi genc arkadaslarda var. Ben kendisinin yazdiklarindan dolayi onu elestiriyorum. Ama o hic tanimadigi adama iftira atiyor. Hos degil bunlar. Bana hardcore filan yaziyor @Yunus Emre Dökmeci ama kendisi senol hocanin ayni memleketten oldugu icin tolgayi oynattigini iddia ediyordu. Anlatmak istedigim at camuru izi kalsin sonra burda kimse bisey demedi diye at kosturulsun. @Necmi abi kadar sabirli adam tanimadim hayatimda.

Yazdıkların, üslubun , birisinin kişiselliğine bu kadar direk saldırın, hemde benzeri bi eleştiriyi yaptıktan hemen  sonra Yusuf Tekeli'nin anında 1903 defa alkışlaması bana sanki birikmiş bir nefreti-öfkeyi imametti.  Üzüldüm @kartalBaz.
Birisinin uslubunu burnu büyük buluyorsanız bunu söylemenin başka yolları olmalı.

atalay, Necmi ile gerilip beni alıntılama dediğinde yaptığını yersiz ve birazda ağır bulmuştum mesela. Başka bir sertliğini hatırlamıyorum. Sende bu gün çok serttin.
Kendini alıntılamasından gıcık kaptıysan, engelle görme, yazdıklarını snop buluyorsan engelle yine görme. Tanıdığın yok işe giremiyorsun ondan değilmi bu yaptıkların gibi yaklaşımlar nasıl bir düzeyi temsil ediyor sence? Hemde iftira atma dedikten hemen sonra, iftira sınıfına soktuğun konuda iftiralık bir konu değil.
@Yunus Emre Dökmeci nin yaptığıda ayıp.
Ama oda senin başlattığın sertlkle alakalı, balıklama atlamaya hazırmış zaten

@Necmi, kartalbazın ilk eleştirilerini makul eleştiri sınırları içinde görmende beni şaşırttı.  Birdaha oku lütfen.

Ayrıca Umut Güner'in bu işe aracılık etmiş olması duyumu neden iftira sınıfına giriyor. Adam memleketi yada memleketindeki büyüklerin ricası ile böyle birşey yapmış olamaz mı? Kendin diyorsun iyi birşey yapıyoruz diye, o yaptıysa doğru yapmış demen lazım.

@atalay, sende lütfen editlemeyi bırakır mısın, bende bırakacağım artık, her mesajdan sonra dönüp bir iki hatamı buluyordum, bu edit tehlikeli birşeymiş. önemli bir itham var, resmen eski yazdıklarını değiştirip kendini haklı çıkaracağın şekle getirdiğin gibi söyleniyor. Ben korkarım böyle ithamlardan, edit yasak bana artık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hardcorenin ne demek oldugunu herkes biliyordur heralde :alala:

Lakin Günümüz de Turkce kelime gibi sikca kullanilmaya baslayan bir kelime COK SERT anlaminda altinda baska bisey aramaniza gerek yok

Bende Dun @atalay in cevabından sonra Off bu Hardcore olmus dedim yani bu COK SERT olmus anlamında

Q7 üzerinden sahsima saldiriya geçmenizi ise ACİZLİGİNİZ olarak görüyorum , hayırdır arkadaslar kuyruk aciniz mi var da boyle Hepininiz birden ayni agizi kullanarak bana karsi saldırıya geçtiniz ?

@Yusuf Tekeli @Berat @Çağatay @kartalBaz
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 09:23:47 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2017, 08:55:59
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Günaydın Beşiktaş Ailesi,

Olaylar , Olaylar ...

Neyse kapatın konuyu , birbirinizi kırmayın.

SOnucta hepimiz Beşiktaş'ın Çocuklarıyız.   :-*

Olaylar , Olaylar ...

:friendship: :friendship:

EssiLor

• Ziyaretçi

Töre beni sinirlendiriyor.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Arkadaşlar, 1986-1987 sezonunda Malatyasporlu futbolculara verilen teşvik primiyle çalınan şampiyonluğumuz Beşiktaşımızın çalınan tek şampiyonluğu değildir. 1992-1993 sezonundaki 0-8'lik Ankaragücü - Galatasaray maçıyla çalınan şampiyonluğumuz da vardır. Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Sadi Tekelioğlu, 1992-1993 sezonunda Gençlerbirliği'nin yardımcı teknik direktörü olarak görev yapıyormuş ve o sezon son hafta oynanmış olan Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı için Gençlerbirliğili futbolculara Galatasaray tarafından teşvik primi verilmiş. Sadi Tekelioğlu bu itirafı yaptı sağolsun. Anlaşılan o ki o dönemde bu şike işlerini yapan Galatasaraylı yönetici ya da yöneticiler iki taraflı çalışmışlar; bir taraftan Ankaragücülü futbolcuları bağlarken diğer taraftan da Gençlerbirliğili futbolcuları bağlamışlar. Beşiktaşımızın çalınan şampiyonlukları bununla da sınırlı değil. Koyu Galatasaraylı Rasim Ozan Kütahyalı'nın, 'Galatasaray'ın o şampiyonluğundan (1996-1997 sezonu şampiyonluğu) utanıyorum' minvalinde sözler söyleyerek şaibeli bir sezon olduğunu vurguladığı 1996-1997 sezonunda ise bariz hakem hataları sonucunda şampiyonluğumuz elimizden alındı. Bütün bu ve benzeri yaşananlardan sonra taraftarlarımız çoğumuzun malûmu olduğu üzere, 'Parayla şampiyonluk ne kadar kolay' sözleriyle başlayan tezahüratı üretip söyleyerek Galatasaray'a olan tepkilerini o tezahüratla dile getirmeğe başladılar. Beşiktaşımızın çalınan şampiyonlukları bunlarla da sınırlı kalmadı. 2003 yılında 100. yılımızda şampiyon olduktan sonra 101. yılımıza girerken sezonun ilk yarısının sonunda bir maçı eksik Fenerbahçe'nin 11 puan önünde lider durumdaydık. Beşiktaşımıza o sezon (2003-2004 sezonu) büyük bir operasyon yaptılar ve 2003-2004 sezonu şampiyonluğumuzu herkesin gözü önünde çalarak Fenerbahçe'ye verdiler.

Bunlar kamuoyuna yansımış ve kamuoyunca malûm olan alenen çalınan şampiyonluklarımız. Beşiktaşımızın yukarıda belirttiklerimden başka çalınan şampiyonlukları da vardır belki. Fenerbahçe kulübünün eski genel sekreterlerinden Semih Bayülken, Fenerbahçe'deki 35 yıllık yöneticilik döneminin öz eleştirisini şu sözlerle yaparak itirafta bulunmuş: "Her şeyi yaptım, hakem bile satın aldım, hatta aklınıza gelebilecek her türlü hakem hilesini yaptım. Zamanında her şey yaptık; ancak şimdi anlıyorum yaptıklarımın çoğu yanlışmış. Hatalarımı kabul ediyorum." Bütün bu yazdıklarım sonrasında açıkça ve rahatlıkla şunu söyleyebiliriz ki Türk futbolunu kirlettiler ve Makyavelist anlayışla yani başarı için her yol mubahtır anlayışıyla kendi kulüplerini ve kendilerini yukarı taşımak, başarılı kılmak için her türlü gayrimeşruluğu, yalanı, dolanı, spekülasyonu, manipülasyonu yapmaktan vb. kötülükleri, hırsızlıkları yapmaktan çekinmediler. Türkiye'de yapılan bu tür kötülüklerden açık ara en çok zarara uğrayan kulüp ise bildiğim kadarıyla Beşiktaşımız olmuştur.

Bütün bunlara rağmen Şeref Bey Stadyumumuzun kullanımının Yeni Malatyaspor'a açılması kararını olumlu karşılıyorum. Sadece Yeni Malatyaspor'a değil eğer bir gün Fenerbahçe ya da Galatasaray dahi bizden Şeref Bey Stadyumumuzun kullanımını isteseler, onlar bize stadsız kaldığımız dönemimizde stadyumlarını açmadıkları, dostluk ellerini uzatmadıkları hâlde onlara da stadyumumuzun açılmasından, kullandırılmasından yanayım.

Bunu şunun için söylüyorum arkadaşlar: Kulübümüzün bu sezonki sloganı Efendi Beşiktaş'tır. Bu sloganımız sadece bu sezona has bir şeyi ifade etmiyor. Bu söz Beşiktaş'ın temel karakteristik özelliklerinden birini ifade ediyor. Sadece bugün ya da bu sezon için değildir Beşiktaş'ın efendiliği; Beşiktaş, kuruluşundan bugüne kadar daima Efendi Beşiktaş olarak var olmuştur ve dilerim ki kulübümüz var olduğu müddetçe de daima Efendi Beşiktaş olarak var oluruz.

Sevgili kulübümüz Beşiktaşımızı dünyadaki diğer kulüplerden ayıran ve Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü yapan şey, müzemizdeki sayısız kupalarımız ve çok sayıdaki şampiyonluklarımız, spordaki ve futboldaki ilklerimiz ve rekorlarımız değildir; Beşiktaş'ı Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü yapan şey; Beşiktaşımızın eşsiz ruhu, şanlı ve şerefli tarihi, dürüstlüğü, efendiliği, centilmenliği, sportmenliği, diğer kulüplere ve takımlara olan saygısı ve hürmeti ve bunlar gibi diğer üstün değerleridir. Bizi biz yapan değerlerimiz bunlardır. Rahmetli Efsane Başkanımız Süleyman Seba, başkanlığı döneminde, "Ben bu kulübe haram kupa sokmam!" demiş. Bizim için sportif başarıdan önce değerlerimiz gelir. Beşiktaş ve Beşiktaşlılar olarak haram kupa, şaibeli başarı istemeyiz. O yüzdendir ki şanlı ve şerefli kulübümüzün temel ilkelerinden biri 'Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan' ilkesidir.

Beşiktaş'a tarih boyunca yapılmış olan haksızlıklara ve çalınmış olan şampiyonluklarımıza ben de üzülüyorum. Fakat biz, bize kötülük yapanlara onların bize yaptıkları gibi kötülükle karşılık veremeyiz, vermemeliyiz. Biz Efendi Beşiktaş'ız ve yürüdüğümüz yolda hep Efendi Beşiktaş olarak yürümeliyiz. Bize kötülük yapanlara bile Beşiktaş'a yakışır şekilde iyilikle karşılık vermeliyiz. Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü olmak kolay değildir, sorumluluk ister. Beşiktaş ve Beşiktaşlılar olarak bu sorumluğu taşımağa azmetmek durumundayız hatta zorundayız.

Lütfen hepimiz bunun farkında olalım. Dürüst Beşiktaş, Efendi Beşiktaş, Centilmen Beşiktaş, Saygılı Beşiktaş, Hürmetli Beşiktaş, Şanlı Beşiktaş, Şerefli Beşiktaş... Biz buyuz. Boşuna demiyoruz Beşiktaş Şeref'tir; Şeref Beşiktaş'tır diye. Değerlerimize daima sahip çıkalım ve bize haksızlık, kötülük yapanlara dahi Beşiktaş'a yakışır şekilde efendice karşılık verelim, iyilik yapalım, iyilikle davranalım.     
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 10:09:35 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Olaylar , Olaylar ...

Bazi arkadaslar Quaresmayi görmeye tahammul edemiyorlar , Kaba tabirle Kuduruyorlar her 11 de gördüklerinde bu yuzden Patlamaya hazir bomba gibiler en ufak bir şeyde onuda kullanarak Insanlarin sahsina karşı Saldiriya geçiyorlar ama onlari da anlıyorum cok zor onlar icin bu durum , Alayina Trivela :eyes

Siz hepiniz ben tek , cok sukur hepinize yeterim tek basima , yetiyorum da zaten..
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 09:25:30 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

günaydın arkadaşlar,

hadi herkes bi ucundan tutsun eline bi faraş bir süpürge alsın kırılıp dökülenleri süpürelim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Anlamadigim bir sey de Şu bunu herkese soruyorum :busted_cop:

Neden Trubunlerin Quaresma oley oley tezahüratı yapmasi bu kadar zorunuza gidiyor ve tepki gosteriyorsunuz ?

Ayni tribünler Mac boyunca Fabriiiii Fabriii Fabriii tezahurati da yapiyor

Ayni tribunler Mac boyu Atiba Hacinsin Catismalar baslasin tezahüratı da yapıyor

Ayni tribünler mac boyu Butun futbolculara destek oluyor neden onlara tepki gostermeyip Sadece Quaresmaya tezahurat yapılınca tepki gosteriyorsunuz ? Birazcik tutarli olun cok tutarsizsiniz

Tribunler Her futbolcumuza destek olup adina tezahurat yapiyor bu cok normal hepsi bizim futbolcumuz ve hepsine sahip cikiyoruz

Benim Q7 asiri sevdigimi dusunuyor ve ondan baskasini umursamadigimi dusunuyorsunuz tamam hak veriyorum evet Q7 yi seviyorum ama siz Benim Q7 oynamayinca panikledigimi hic gordunuz mu ?

Ama dun Atiba Sakatlandi haberini gorunce en cok ben panikledim ve israrla Cift on libero ile maca baslamamiz gerektigini soyledim

Yine Hepiniz Burada Babeli yerden yere vururken transferini forumda en cok isteyen kisi de bendim hatta isteyen tek kisi bendim , simdi kimse tek kelime edemiyor Babelle ilgili cunku hepinizi ters koseye yatırdı laflarinizi size yutturdu !!

Yahu Babel bizi yaniltti bile diyemediniz hic biriniz bu erdemi bile gosteremediniz

Mesela ben Fabride yanildim ve yanildigimi Fabriden ozur diledigimi defalarca yazdim burada

Nerde kalmistik ? Tutarlı olun Adil olun durust olun Erdemli olun arkadaslar :busted_cop:

Saygilar
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 09:51:39 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

Besiktas taraftarı eger gokhan la ilgili derdi varsa bunu forumda yazabilmeli.

edit:mesajı içerik olarak foruma uygun olmadıgı için kısalttım.

bencede yazabilmeli ama içeriği bolca futbol+biraz karakter analizi+azcık siyaset formülünde birleştirerek yapmalı die düşünenlerdenim. empati yapmalıyız birazda. sporla siyaset yanyana gelmemesi gereken kavramlar ama bu coğrafyada hangi kuralı doğru uyguluyoruz ki @Evenf

keşke ülkemizde birşeyler daha güzel olabilse bir baba olarak bunu en çok ben isterim, bir gün tek başına kalacak kızım için...

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı İhsan

Ben neden ceza aldım %50 öğrenebilir miyim @Necmi buradan açıklar mısın? Herkes gördün neden ceza aldığımı

@El Nino
Caza iyidir. Caza alanlar buranın adeta efsaneleri, yıldızları ve demirbaşları oldu.  :biggrinking:

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

4-5 sayfa birikmis uzun zamandir ilk defa. Uyurken gecenin sakin gecmeyecegi belliydi zaten.

Simdi toparlayalim, @sozkul abi sabah tuvaletten bir daha okudum "ozet gec"dedigin iletimi, benim uslup biraz sacma sizofrenik oldugu icin algida secicilik yaptirabiliyor. Diyorum ki o iletide;
10000 mesaj yazmisim, en az bi 3000 tane de cop tenekesindedir, 24 saat forumdayim her poha yaptigim yorum bulurum sonra yeri gelince kullanirim, iyi bisi degil bu demek istemisim. Gene anlatamadim bak.

@kartalBaz atalaya kalkisma yapmis, patlamis azicik. Simdi o cocugu da anlamak lazim, yurtdisinda yasiyor, usa diyor profilinde. Amerigada boyle ortadan konusan, politik insanlar sevilmez. Net, olacaksin. Rusyada da aynidir. Simdi @atalay biraz notr yaziyor, suslu kelimeler kullandigi konusuna da katiliyorum, iyi egitimli ve kulturlu bir cocuk kendisi ama yazdiklari biraz nasil anlatsam fazla ortadan. Boyle olunca amerika kitasindan birinin gelip "ya kardesim ne diyorsun sen, bunun sonu iyi mi, kotu mu" demesi cok normal.
Amerikadan birine yok efenim bunun potansiyel araligi genis falan gibi kelimelerle bisi anlatamazsiniz. Ne kadar genis, mesela fabri fevzi tuncay da cikabilir oscar cordoba da olabilir. Ama hangisi nedir, azicik net konusmak lazim bu insanlarla.

Bir patlama olmjs, boyle arkadas ortaminda normal.

Yahu @Yunus Emre Dökmeci bunu babel konusunda ikinci sefer yapiyon bana, aramaya tikla mylife1903 yaz babel yaz bir ara gozunu seveyim. Alintilatma bana kendi kendimi

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Günaydın Arkadaşlar
Bugün maçımızda yok transferde yok.
uyanmaya gerek yok :ebebe: :uyucam:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

@El Nino
Caza iyidir. Caza alanlar buranın adeta efsaneleri, yıldızları ve demirbaşları oldu.  :biggrinking:
Bu @El Nino hizli baslangic yapti zaten @İhsan abi. Gozum ustunde cocugun. Bir tane daha var yeni uye o da atarli basladi. Uzundur boyle akvaryum gibi kapali kaldik devamli birbirimizi seediyoruZ yeni kan yoktu iyi oldu yeni baliklar gelsin soyle akvaryuma ya da boyuh denizlere acilalim. Finding nemo gibin

Ceza konusunda @Yunus Emre Dökmeci ve @cursedofdragon ile ben allstar karmasini olusturuyoruz herhalde.
Ben bi iki aydir falan almadim galiba, iki sefer okuyorum yollamadan.

Odunla terbiye boyle yapiyor adami iste. Cezadan degil, moda girince cok zorlaniyor forumu takip etmek. Birisi moddaykende sayfalarda kayma falan oluyor, basim donuyor, basim agriyor sonra

Çevrimdışı İhsan

Transfer döneminin bitmesine sayılı gün kala dikkatimi çeken bir durum var.
Takımımız kafa top konusunda ligin en güçlü takımı oldu.
İstatiskleri bilmiyorum ama muhtemelen hiç kafa golü yemedik ve en fazla kafa golü atmışızdır.

Bu konuda 'Marcelo', Rodolfo, 'Tosiç', Mitroviç, Ersan, Atınç, 'Atiba', 'Talisca', 'Babel', 'Cenk', Abu çok iyiler. Bunların altısı aynı anda oynuyor ve boy ortalaması neredeyse 1.90 !!!
İşin iyi yanı kafa toplarında iyi olmakla beraber pas oyununda açık ara bir numarayız.

Transferleri dönem dönem ele alarak insafsızca eleştiriyoruz. Ama uzun vadeli transfer politikamızı hiç umursamıyoruz. Dönüp son 4 yıla bakınca transferlerin kötü olduğunu gerçekten düşünüyor muyuz?
Kaldıkı bu takımı kurarken transferden parada kazandık.  :ok:

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 10:35:27 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

İstatiskleri bilmiyorum ama muhtemelen hiç kafa golü yemedik ve en fazla kafa golü atmışızdır.

Bu konuda 'Marcelo', Rodolfo, 'Tosiç', Mitroviç, Ersan, Atınç, 'Atiba', 'Talisca', 'Babel', 'Cenk', Abu çok iyiler. Bunların altısı aynı anda oynuyor ve boy ortalaması neredeyse 1.90 !!!
İşin iyi yanı kafa toplarında iyi olmakla beraber pas oyununda açık ara bir numarayız.

Transferleri dönem dönem ele alarak insafsızca eleştiriyoruz. Ama uzun vadeli transfer politikamızı hiç umursamıyoruz. Dönüp son 4 yıla bakınca transferlerin kötü olduğunu gerçekten düşünüyor muyuz?
aynen öyle abi geçen gün haberi vardı en çok gol atan biziz ve akşamına marcelo bi tane daha attı ve hiç yememişiz kafa ile :D

Çevrimdışı Ensar

vay arkadaş bi akşam bakmadık foruma neler olmuş neler , neyse iyi ki bakmamışım yoksa bi moderasyon felan alırdım mazallah Allah korusun :D hadi öpüşün sarılın barışın hepimiz kardeşiz olur böyle şeyler :)

Çevrimdışı mylife1903

Son 4 yila ya da fikret orman yonetimine bakarsak transferde tutarsiz ve basari yuzdelerinin dusuk oldugunu soyleyebiliriz. Birazdan @Serhat Akkaya listeyi yazar, hemen unutluyor. Berat, sinan, gokhan suzen, ugur boral, sezercik diye baslar bu liste niang, dani, eskude, dentinyo diye devam eder.

@tuncaboylu gelir simdi bunlarin cogunun ilk sene yapildigini falan anlatir.

Benim gorudugum ve 200 sefer yazdigim ise azicik baska

Aplani gomez olanin bplani damdon olmaz
Aplani gomez olanin bplani abubakar olmaz

Tutarsiz.

Bu arada unutlmasin bu yonetimin en buyuk basarisi senol gunesi transfer konusund dinlememektir. Dinleselerdi rozanin kursat, adem, yulasi gibi senolun ozan, serdar, eren, volkanini cekecektir.
Ayni sivri dili yuzunden mehmet ekici olayi da karisti

Çevrimdışı Ensar

Son 4 yila ya da fikret orman yonetimine bakarsak transferde tutarsiz ve basari yuzdelerinin dusuk oldugunu soyleyebiliriz. Birazdan @Serhat Akkaya listeyi yazar, hemen unutluyor. Berat, sinan, gokhan suzen, ugur boral, sezercik diye baslar bu liste niang, dani, eskude, dentinyo diye devam eder.

@tuncaboylu gelir simdi bunlarin cogunun ilk sene yapildigini falan anlatir.

Benim gorudugum ve 200 sefer yazdigim ise azicik baska

Aplani gomez olanin bplani damdon olmaz
Aplani gomez olanin bplani abubakar olmaz

Tutarsiz.

Bu arada unutlmasin bu yonetimin en buyuk basarisi senol gunesi transfer konusund dinlememektir. Dinleselerdi rozanin kursat, adem, yulasi gibi senolun ozan, serdar, eren, volkanini cekecektir.
Ayni sivri dili yuzunden mehmet ekici olayi da karisti
Genç ve yakışıklı bir adam, bir ayağı topal, bir gözü kör ve ayrıca kambur bir kızla evlenmiş.

Bir gün yolda karşılaştığı bir arkadaşı merakla sormuş:

– Neden topal bir kız ile evlendin?

Genç: “Sokakta gereksiz yere dolaşmasın, bir de kavga ederek beni kovalamasın diye” cevap vermiş

Arkadaş: “Ya gözünün birinin kör olmasına ne diyeceksin”

Genç: “Tek gözü ile kusurlarımın yarısını görsün.”

Arkadaş: “Tamam. Peki kambur olması?”

Genç biraz da kızarak arkadaşına:

“Be kardeşim sen de amma uzattın! “O kadarcık kusur kadı kızında da bulunur”

velhasılı kelam amma uzattınız be kardeşim ne istiyorsunuz büyük başkanımızdan dönün de rakiplere bakın :D ayıp ayıp hiç yakıştıramıyorum abi olmaz böyle

Etiketler: