Yumurta tavuk mevzusu derken bundan bahsediyorum zaten hep devre arasında nerden adam bulacağımızı konuşuyoruz sezon başında 12 transfer yaptık ba da gelirse toplam 16 transfer yapmış olacağız, devre arasında neden golcü arıyoruz kısmını sorgulamamız lazımken nerden nasıl ne şartlarda adam bulacağımızı konuşuyoruz. Önümüzdeki sene en az 4-5 tane transfer yapacağımız daha bugünden belli.
ülkenin içinde bulunduğu durum + ffp olmasa haklısın birlikte gömelim ama mevcut koşulları hesaba katınca haksızlık ediyorsun.
yaz aylarına dönelim hepimiz mutluyuz şarkılar türküler söylüyoruz. transfere girişiyoruz kasada harcayabileceğimiz para 0(sıfır). olsun diyoruz töreyi satarız + gomez gitse dahi en azından 3-5 ordan gelir neredeyse 20 milyona yaklaşan bir bütçemiz olur en kötü 15imiz olur güzel bir kadro kurarız zaten kaleci stoper solbek gomez gidersede santrafor alacağız bu para yeter die piyasaya çıkıyoruz. sonra töre 3 milyon kiralık rakamını görünce hayallerden gerçeklere doğru hızlı bir geçiş yaşıyoruz ve transfer başlıyoruz.
kaleci fabri geliyor burun kıvırıyoruz gelinen noktada adama vıdıvıdı edsek taş kesiliriz. süper transfer
GG alınıyor benim halen içime sinmese de psikolojik etkileri bedelsiz oluşu yerli oluşu nedeniyle ok diyoruz. nötr kalıyorum genel toplamda.
marcelonun bonservisi alınıyor çok düşük bedelle daha 12 ay önce 6 milyon istenen adamı 1/5i bedelle alıyoruz. o paraya daha iyisini getirene oscarıda eşantiyon die verirler dünyada.
atınç alınıyor son gün tümüyle matematik transferi itiraz eden çıkmaz sanırım.
ismayli gönderip bedelsiz sayılabilecek bir bedelle adrianoyu alıyoruz. itiraz eden gene yok performası da orta karar daha iyisini alma imkanımız bence yoktu çünkü hepi topu 3 milyonla pazara gitmiştik.
aras kadroya giriyor ee zaten devre arası transferiydi yaz aylarına yazmaz muhasebesi
sonra sosa diyorki gitcem de gitcem karı durmuyor. biz gomezi ikna edelim derken sosa gitcem die tutturuyor buyur burdan yak. ulan napcaz durumunu derinden hissediyoruz italyanlar 2-3 atalım çok kasmayın diyor bildiğin psikolojik savaş. derken 15 temmuz oluyor 3 gün sonra gomez çıkıyor sorry gelemem babam kızıyor diyor. cepte beş kuruş yok alman gereken dünya markası bir santrafor ve ikna edilemzse 10 numara ihtiyacın war. bu arada hala paran yok sosada ne geleceğine bağlı. Allahtan başkan iyi cenk ediyorda italyanlardan 7,5 geliyor ve biz transfer yapabilir hale geliyoruz. tekrar çıkıyoruz piyasaya
bir anda caner fırsatı doğuyor bedelsiz hemde kim olsa atlardı bizde atladık doğru transferdi.
sıra geliyor can alıcı noktaya 10 numara kim olacak golcü kim olacak
sürpriz bi şekilde talisca geliyor hepimiz şaşkın ayakta alkışlıyoruz başkanın heykelini dikiyoruz sosa tukaka ediliyor
ginler alınıyor gene bedelsiz bakınca mantıklı diyoruz geçen sene atibaya bişey olsa ne poh yeriz die az dövünmedik diyoruz. doğru hamle oldu diyoruz.
en çok eleştirdiğim adam olan abubakarı ise sona bıraktım. gomez sonrası istenilen profil değildi evet ama çok çöp bir transfer değildi gelirken sonuçta fazla paran yok bonservis ödeyecek paran hiç yok kiralanabilecek adamlar arasındda cazip bir oyuncu düşürdüm dedi başkan kağıt üzerinde doğruydu adamı patagonyadan almadık portodan aldık rakamları rezil değildi iş görür gibi duruyordu. başarısız oldu ama bu hata direkt yönetime eksi yazdırmaz benim gözümde.
toparlayacak olursam. çok transfer yapmamız biraz 3 kulvarın zorunluluğu için rotasyonu genişletmek ama birazda ayrılan kilit isimlerin boşluğunu doldurmak için yapıldı. daha evvel sıksık yazdım dünyada şampiyon olupda kadrosu bu denli rotasyona uğrayan takım yoktur die ama bunun suçlusu yönetimdir demek haksızlık olur.
biz bahtsız bedevi bir camiayız kabul edelim. bakın geçen şaka yollu yazdık ama sırf şu terör hadisesinin bize geçen yaz 5 milyon sırf konser vb gelirlerinden zararı oldu. bu yazda o parayı kaldıramayacağız stadımızdan gene konser vb olmayacak.