2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390148 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

gayet yeterliydi dene bakalım şimdi onun özelliklerini taşıyan birini kaça alabileceksin.
ne istiyorsun kulübede oturtabileceğin bir oyuncu için messi olmasınımı.
olcayın bir tık üstünü ne gerektiğinde kulübede oturtabilirsin nede ucuza getirebilirsin
Olcayin bir tik ustu muller abi iste. Alamazsin diyoruz.
@panic13 yabanciyi diyor. Quaresmayi gonderdin, alsana bir tane daha iyisini, gelir mi diyor.
Ben de diyorum ki quaresmayi elestiriyoruZ itleri rahatsiz ediyoruz adamla defansa gelmiyor, isteksiZ, kart goruyor, takim oyunu oynamiyor diye bunlari yapsa zaten burda olmazdi.

Karizma bir done, bu yazdiklarim tosic, adriano ve taliska icinde gecerli abubakar uzerinde kismen gecerli.
Tosic ilk11 oyuncusu olamamis bir adam, olmus olsa tosici buraya getiremezsin 900bine
Adriano az yasli genc olsa 30 eder, getiremezsin
Taliska mevkisiz futbolcu, tam bir kanat tam bir 10numara olsa o raket gibi ayakla buraya rivaldonhn uzbekistana gittigi yasta gelir
Abu farkli, mevkisiZ ama para icin geldi herhalde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Manisa değil, Akhisar.

Ayrıca Rodallega gibi adama 1.6 milyon euro bonservis verilmesinin savunulacak hiç bir tarafı olmamasına rağmen hala yazmanı hayretle izliyorum.
1-2 ay ancak oynayabilecek adamı bu kadar savunmanızı ben gayet hayretle izliyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

1-2 ay ancak oynayabilecek adamı bu kadar savunmanızı ben gayet hayretle izliyorum..

Laf sokmak için söylemedim. Tekrar özetleyeyim:

Rodallega geçen seneye kadar oynadığı takımlarda 10 sezon boyunca 10 golü geçememiş,
Kariyeri boyunca oynadığı en iyi takım Wigan Athletic olan,
Hocanın pivot santrafor kriterini sağlamayan,
Temel özelliği açık alan bulduğunda fuleli şekilde gidebilen, ama kapalı savunmalara karşı kaybolma riskine sahip,
6 ay sonra 32 yaşına gelecek bir adam.

Hangi özelliklerinden ötürü bu adama 1.6 milyon euro bonservis ve 2.5 yıllık sözleşme verilmesi gerektiğini çözmeye çalışıyorum.

Bana teknik açıdan anlat @Serhat Akkaya, bence forumdaki bir sürü kişi de bunu öğrenmek istiyor.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 14:06:56 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Aynen öyle, sadece Avrupa'da değil, Uzakdoğu ülkelerinde dahi reputasyonumuz hızla düşüyor. Kabul ediyorum, durumumuzu köpürtüyorlar haber verirken ama adam sonuçta o haberi izliyor. Biz kendimizi ülke olarak ne kadar yırtsak boşuna. Algı herşeyi belirliyor artık.
Yahu haberi benden al. Kaynana ve kayinpeder kaplicaya gideceklerdi. Benden cok turkiyeye gidip gelen insanlar. Oyle bir art niyetleri falan yok damatlari turk falan, full sempati yani. Gitmediler, ben de gidin yahu bisi olmaz diyemedim.
Cekoslavakya istediler ucak istanbul aktarmali olunca gitmediler, hindistana gittiler.

Cocuk dun kosu yarismasinda birinci olmus, odulunu vali vermis okulda, turk oldugunu ogrenince hayir duasi etmis, cok sikintidasiniz iyiki buradasiniz daha guvenli cart curt etmis. Simdi gidip kafasini mi kirayim eyyyy vali ne teroru ayagini denk al, kimsin lan sen, desem olmaz adam hakli

Çevrimiçi Necmi

Olcay misyonunu tamamladı abi bunu kabul edelim , formu geçen seneden beri düşüşe geçti ve görünen su ki kariyeri muhtemelen böyle devam edecek. kalsaydı git gide taraftarla kötü olmaya başlayacak ve eleştiriler çoğalacaktı. tam zamanında gitti ve ardında güzel duygular güzel anılar bırakarak gitti. seviyoruz olcayı
hayır kardeşim forumu düştüğü için değil ülkenin durumunu Beşiktaşın durumunu
doğru tahlil edemeyen kendilerini kaf dağında gören bazı taraftarlar yüzünden gitti.
bunlar olcayı gönderdiğinde  yerini dolduramayacağını bile anlamayan taraftar sanıyorlarki
gel dediğinde bütün oyuncular koşarak geliyor. Bak renklilere kiralık alacaklar orta saha olsun kim
olursa olsun modundalar. yetersiz değiller tam anlamıyla sıfırlar gelebilecek her 8-10 numara katkı
verecek ama getiremiyorlar ülkenin durumu bu şaka değil.
Biz dembaba ya burun kıvırırız sanki onun ayarındaki birini getirebileceğiz gomez açık açık diyor işte
basamak yaptım diye belki çinden gözden düşmüş birilerini buluruz bir sene bizi basamak yapsın diye
bir ay içinde ödeyeceğin para %30 arttı.
Yatıp kalkıp dua edelim ülke krizde ama bundan genede en az etkilenecek olan biziz. Hem iyi bir kadromuz var
hayati önemde almamız gereken oyuncu yok hemde almasakda şampiyon oluruz. hem şu an ülkede tek
para kazanan takım biziz.
Böylesine bir krizi bu şekilde atlatabilmek zaten bizi rakiplerimizin bir adım önünde tutuyor.

Çevrimdışı Orhan

3-5 milyon euro az mı 20 milyon tl yapar.
kulüplerin avrupadan men yememek için sinekten yağ çıkardığı şu dönemde...
Abi üst düzey bir adam alacaksan çok komik rakamlar.Yıllık maaşları 5 e geliyor yada gelmiyor o topçuların.O yuzden diyorum ya su konjonktür de kulubu ayakta tutmak basarıyken sen Gomez'i getirmişsin şimdi de Ba yı bedavaya getiriyorsun.Bunların beğenilmeyip yönetime eksi yazılmasını yanlış buluyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1.6 milyon bonvervis verilir mi diyoruz bir yandan da Türkiye kupasında oynattığımız 33 yaşındaki adama senelik 2 milyon euro veriyoruz. Nerden baksak tutarsızlık madem ekonomimiz kötü vs filan 33 yaşında türkiye kupasında oynatacağımız adama bu paraları vereceğimize Eslem'i koyalım ama biz tam tersini yapıp Eslem'i 3.lig takımına gönderiyoruz Başkan'ın arkadaşının takımına. Takım ve transfer planlaması böyle tutarsızlıklarla doluyken Rodealga'ya 1.6 milyon euro verilmesi mi tutarsız kalıyor daha bunun gibi 50 tane örnek sayarım. Yedek kalecimize 1.5 milyon euro verip sözleşmesini uzatıyoruz Rodealga tutarsız. Bravo.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son dakika: Kupa maçı için Kayseri'ye giden Beşiktaş'ımız zorlu hava koşulları nedeniyle Adana'ya zorunlu iniş yapıyor. (Hürriyet) :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

1.6 milyon bonvervis verilir mi diyoruz bir yandan da Türkiye kupasında oynattığımız 33 yaşındaki adama senelik 2 milyon euro veriyoruz. Nerden baksak tutarsızlık madem ekonomimiz kötü vs filan 33 yaşında türkiye kupasında oynatacağımız adama bu paraları vereceğimize Eslem'i koyalım ama biz tam tersini yapıp Eslem'i 3.lig takımına gönderiyoruz Başkan'ın arkadaşının takımına. Takım ve transfer planlaması böyle tutarsızlıklarla doluyken Rodealga'ya 1.6 milyon euro verilmesi mi tutarsız kalıyor daha bunun gibi 50 tane örnek sayarım. Yedek kalecimize 1.5 milyon euro verip sözleşmesini uzatıyoruz Rodealga tutarsız. Bravo.

Onları eleştirirken bunu öneriyorsan, sen de tutarsızsın.

Bakın Rodallaga'nın maliyeti açıklandı:

http://www.fanatik.com.tr/2017/01/24/rodallega-resmen-trabzonspor-da-1273880

2.5 senelik toplam maliyeti 5.5 milyon euro.

Çevrimdışı sozkul

Vodafone Arena 2018-2019 Uefa finaline aday oluyormuş

TFF, Avrupa Ligi finali için UEFA'ya başvurdu!

Türkiye Futbol Federasyonu, 2018-2019 sezonu UEFA Avrupa Ligi finalinin Vodafone Arena’da oynanması için UEFA’ya başvuru yaptı.

Beşiktaş yönetimi ile yapılan görüşmeler sonrasında gerekli evrakları hazırlayan TFF, finalin İstanbul’a gelmesi için başvuruda bulundu.

İstanbul; 2005 yılında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Liverpool-Milan Şampiyonlar Ligi finali ile 2009’da Ülker Stadı’nda oynanan Shaktar Donetsk-Werder Bremen Avrupa Ligi finaline ev sahipliği yapmıştı.

Haber Kaynağı: Habertürk

Böyle bir başvuru için daha yanlış bir zamanlama olamazdı.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2017, 11:41:19
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Son dakika: Kupa maçı için Kayseri'ye giden Beşiktaş'ımız zorlu hava koşulları nedeniyle Adana'ya zorunlu iniş yapıyor. (Hürriyet) :busted_cop:
adanadan otobüsle kayseriye 3 saatte giderler normal şartlarda.
ama pozantı kardan kapalı değilse...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2017, 11:44:22
başlık mı taşındı yazdığımı bulamıyorum :biggrinking:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2017, 11:49:34
Ghk nedir abi? Khk gibi mi?
Mhk gibi mi?
başlığı kaybettim bulmak için yazdığım birşeydi :lol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Kalyoncu

Aslında iki tarafta haklı. Eto'o cepte mantığıyla hareket ettik.Golcü oyuncumuzun olmadığı Ekim ayından beri belli herhangi bir çalışma yapılmadığı çok açık. Şimdiki şartlara göre Demba Ba gibi oyuncu getirebilirmiyiz hayır para ödeyecekmiyiz hayır gelsin otursun işte.Bize sıkıntı çıkaracak zor fikstür dediğimiz maçlar Nisanda başlıyor Demba Ba hazır olursa vurup geçeriz.

Çevrimdışı cagdas44

3-5 milyon euro az mı 20 milyon tl yapar.
kulüplerin avrupadan men yememek için sinekten yağ çıkardığı şu dönemde...

Yaptığımız en büyük hata döviz cinsinden ödemeleri kendimize göre düşünmemiz bizim için o para 20 milyon ama verdiğimiz adam için yine 3-5 milyon. Yurtdışına çıkınca bu şekilde 3 dolar ya da euroluk yemek yiyeceğinizde 20 liara yapıyor buna da bu yenir mi derseniz aç kalıyorsunuz çünkü yurtdışında o 3-5 lira. Son 6 ayımın 5'i yurt dışında geçti orada elime geçen oarayı burada duyanlar hayret ediyor büyük para oluyor ama orada işe yeni başlamış memur maaşı gibi bir şey bir göz bir oda az biraz sokağa çıkacak bir para oysaki

Çevrimdışı tangaz

Yumurta tavuk mevzusu derken bundan bahsediyorum zaten hep devre arasında nerden adam bulacağımızı konuşuyoruz sezon başında 12 transfer yaptık ba da gelirse toplam 16 transfer yapmış olacağız, devre arasında neden golcü arıyoruz kısmını sorgulamamız lazımken nerden nasıl ne şartlarda adam bulacağımızı konuşuyoruz. Önümüzdeki sene en az 4-5 tane transfer yapacağımız daha bugünden belli.

ülkenin içinde bulunduğu durum + ffp olmasa haklısın birlikte gömelim ama mevcut koşulları hesaba katınca haksızlık ediyorsun.

yaz aylarına dönelim hepimiz mutluyuz şarkılar türküler söylüyoruz. transfere girişiyoruz kasada harcayabileceğimiz para 0(sıfır). olsun diyoruz töreyi satarız + gomez gitse dahi en azından 3-5 ordan gelir neredeyse 20 milyona yaklaşan bir bütçemiz olur en kötü 15imiz olur güzel bir kadro kurarız zaten kaleci stoper solbek gomez gidersede santrafor alacağız bu para yeter die piyasaya çıkıyoruz. sonra töre 3 milyon kiralık rakamını görünce hayallerden gerçeklere doğru hızlı bir geçiş yaşıyoruz ve transfer başlıyoruz.

kaleci fabri geliyor burun kıvırıyoruz gelinen noktada adama vıdıvıdı edsek taş kesiliriz. süper transfer

GG alınıyor benim halen içime sinmese de psikolojik etkileri bedelsiz oluşu yerli oluşu nedeniyle ok diyoruz. nötr kalıyorum genel toplamda.

marcelonun bonservisi alınıyor çok düşük bedelle daha 12 ay önce 6 milyon istenen adamı 1/5i bedelle alıyoruz. o paraya daha iyisini getirene oscarıda eşantiyon die verirler dünyada.

atınç alınıyor son gün tümüyle matematik transferi itiraz eden çıkmaz sanırım.

ismayli gönderip bedelsiz sayılabilecek bir bedelle adrianoyu alıyoruz. itiraz eden gene yok performası da orta karar daha iyisini alma imkanımız bence yoktu çünkü hepi topu 3 milyonla pazara gitmiştik.

aras kadroya giriyor ee zaten devre arası transferiydi yaz aylarına yazmaz muhasebesi

sonra sosa diyorki gitcem de gitcem karı durmuyor. biz gomezi ikna edelim derken sosa gitcem die tutturuyor buyur burdan yak. ulan napcaz durumunu derinden hissediyoruz italyanlar 2-3 atalım çok kasmayın diyor bildiğin psikolojik savaş. derken 15 temmuz oluyor 3 gün sonra gomez çıkıyor sorry gelemem babam kızıyor diyor. cepte beş kuruş yok alman gereken dünya markası bir santrafor ve ikna edilemzse 10 numara ihtiyacın war. bu arada hala paran yok sosada ne geleceğine bağlı. Allahtan başkan iyi cenk ediyorda italyanlardan 7,5 geliyor ve biz transfer yapabilir hale geliyoruz. tekrar çıkıyoruz piyasaya

bir anda caner fırsatı doğuyor bedelsiz hemde kim olsa atlardı bizde atladık doğru transferdi.

sıra geliyor can alıcı noktaya 10 numara kim olacak golcü kim olacak

sürpriz bi şekilde talisca geliyor hepimiz şaşkın ayakta alkışlıyoruz başkanın heykelini dikiyoruz sosa tukaka ediliyor

ginler alınıyor gene bedelsiz bakınca mantıklı diyoruz geçen sene atibaya bişey olsa ne poh yeriz die az dövünmedik diyoruz. doğru hamle oldu diyoruz.

en çok eleştirdiğim adam olan abubakarı ise sona bıraktım. gomez sonrası istenilen profil değildi evet ama çok çöp bir transfer değildi gelirken sonuçta fazla paran yok bonservis ödeyecek paran hiç yok kiralanabilecek adamlar arasındda cazip bir oyuncu düşürdüm dedi başkan kağıt üzerinde doğruydu adamı patagonyadan almadık portodan aldık rakamları rezil değildi iş görür gibi duruyordu. başarısız oldu ama bu hata direkt yönetime eksi yazdırmaz benim gözümde.

toparlayacak olursam. çok transfer yapmamız biraz 3 kulvarın zorunluluğu için rotasyonu genişletmek ama birazda ayrılan kilit isimlerin boşluğunu doldurmak için yapıldı. daha evvel sıksık yazdım dünyada şampiyon olupda kadrosu bu denli rotasyona uğrayan takım yoktur die ama bunun suçlusu yönetimdir demek haksızlık olur.

biz bahtsız bedevi bir camiayız kabul edelim. bakın geçen şaka yollu yazdık ama sırf şu terör hadisesinin bize geçen yaz 5 milyon sırf konser vb gelirlerinden zararı oldu. bu yazda o parayı kaldıramayacağız stadımızdan gene konser vb olmayacak.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Demba Ba: "İyileşme sürecim çok başarılı ilerledi. Kendimi iyi hissediyorum. Şubat sonu ya da Mart başı sahalarda olabileceğim."

Demba Ba: "Beşiktaş taraftarlarını çok özledim. Pazartesi günü İstanbul'dayım. Transferim için %80 anlaşacağımıza inanıyorum." (Fanatik)

Çevrimdışı tangaz

Nikola Vlašić...
https://twitter.com/CroSports_/status/824282329392758784

@atalay lovre kalinic belçikada fena performans sergilemiyor gözlemlediğim kadarıyla. 2-3 seneye epl yapar gibi duruyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

adanadan otobüsle kayseriye 3 saatte giderler normal şartlarda.
ama pozantı kardan kapalı değilse...

Pozantı deme deme orda doğdum ben.. ahhh özledim bir gideyim...

Çevrimdışı sozkul

ülkenin içinde bulunduğu durum + ffp olmasa haklısın birlikte gömelim ama mevcut koşulları hesaba katınca haksızlık ediyorsun.

yaz aylarına dönelim hepimiz mutluyuz şarkılar türküler söylüyoruz. transfere girişiyoruz kasada harcayabileceğimiz para 0(sıfır). olsun diyoruz töreyi satarız + gomez gitse dahi en azından 3-5 ordan gelir neredeyse 20 milyona yaklaşan bir bütçemiz olur en kötü 15imiz olur güzel bir kadro kurarız zaten kaleci stoper solbek gomez gidersede santrafor alacağız bu para yeter die piyasaya çıkıyoruz. sonra töre 3 milyon kiralık rakamını görünce hayallerden gerçeklere doğru hızlı bir geçiş yaşıyoruz ve transfer başlıyoruz.

kaleci fabri geliyor burun kıvırıyoruz gelinen noktada adama vıdıvıdı edsek taş kesiliriz. süper transfer

GG alınıyor benim halen içime sinmese de psikolojik etkileri bedelsiz oluşu yerli oluşu nedeniyle ok diyoruz. nötr kalıyorum genel toplamda.

marcelonun bonservisi alınıyor çok düşük bedelle daha 12 ay önce 6 milyon istenen adamı 1/5i bedelle alıyoruz. o paraya daha iyisini getirene oscarıda eşantiyon die verirler dünyada.

atınç alınıyor son gün tümüyle matematik transferi itiraz eden çıkmaz sanırım.

ismayli gönderip bedelsiz sayılabilecek bir bedelle adrianoyu alıyoruz. itiraz eden gene yok performası da orta karar daha iyisini alma imkanımız bence yoktu çünkü hepi topu 3 milyonla pazara gitmiştik.

aras kadroya giriyor ee zaten devre arası transferiydi yaz aylarına yazmaz muhasebesi

sonra sosa diyorki gitcem de gitcem karı durmuyor. biz gomezi ikna edelim derken sosa gitcem die tutturuyor buyur burdan yak. ulan napcaz durumunu derinden hissediyoruz italyanlar 2-3 atalım çok kasmayın diyor bildiğin psikolojik savaş. derken 15 temmuz oluyor 3 gün sonra gomez çıkıyor sorry gelemem babam kızıyor diyor. cepte beş kuruş yok alman gereken dünya markası bir santrafor ve ikna edilemzse 10 numara ihtiyacın war. bu arada hala paran yok sosada ne geleceğine bağlı. Allahtan başkan iyi cenk ediyorda italyanlardan 7,5 geliyor ve biz transfer yapabilir hale geliyoruz. tekrar çıkıyoruz piyasaya

bir anda caner fırsatı doğuyor bedelsiz hemde kim olsa atlardı bizde atladık doğru transferdi.

sıra geliyor can alıcı noktaya 10 numara kim olacak golcü kim olacak

sürpriz bi şekilde talisca geliyor hepimiz şaşkın ayakta alkışlıyoruz başkanın heykelini dikiyoruz sosa tukaka ediliyor

ginler alınıyor gene bedelsiz bakınca mantıklı diyoruz geçen sene atibaya bişey olsa ne poh yeriz die az dövünmedik diyoruz. doğru hamle oldu diyoruz.

en çok eleştirdiğim adam olan abubakarı ise sona bıraktım. gomez sonrası istenilen profil değildi evet ama çok çöp bir transfer değildi gelirken sonuçta fazla paran yok bonservis ödeyecek paran hiç yok kiralanabilecek adamlar arasındda cazip bir oyuncu düşürdüm dedi başkan kağıt üzerinde doğruydu adamı patagonyadan almadık portodan aldık rakamları rezil değildi iş görür gibi duruyordu. başarısız oldu ama bu hata direkt yönetime eksi yazdırmaz benim gözümde.

toparlayacak olursam. çok transfer yapmamız biraz 3 kulvarın zorunluluğu için rotasyonu genişletmek ama birazda ayrılan kilit isimlerin boşluğunu doldurmak için yapıldı. daha evvel sıksık yazdım dünyada şampiyon olupda kadrosu bu denli rotasyona uğrayan takım yoktur die ama bunun suçlusu yönetimdir demek haksızlık olur.

biz bahtsız bedevi bir camiayız kabul edelim. bakın geçen şaka yollu yazdık ama sırf şu terör hadisesinin bize geçen yaz 5 milyon sırf konser vb gelirlerinden zararı oldu. bu yazda o parayı kaldıramayacağız stadımızdan gene konser vb olmayacak.

@tangaz ne oldu sana, aldığın depresyon hapı filan varsa bana özelden yaz kardeşim, bende istiyorum.
Sıkılmıştım @tuncaboylu ile kapışmalarınızdan, yakında onunlada eküri olursunuz gibi hissediyorum.
Güneşin altında yeni birşeyler var   :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş kulüp doktorlarının yaptığı incelemelerde Demba Ba'nın sağlık raporlarında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. (Hürriyet) :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

maçımıza özgür yankaya atanmış

gs ye ali palabıyık fenere ise mete kalkavan

Çevrimdışı tangaz

@tangaz ne oldu sana, aldığın depresyon hapı filan varsa bana özelden yaz kardeşim, bende istiyorum.
Sıkılmıştım @tuncaboylu ile kapışmalarınızdan, yakında onunlada eküri olursunuz gibi hissediyorum.
Güneşin altında yeni birşeyler var   :)

yooo sene başından beri aynı şeyleri yazıyorum. yönetimi çok suçlamak yersiz para yoktu terör çoktu mealinde onlarca yazım var.

ben yönetimi bakar yerine balotelliyi almalıydık die eleştirdim sene başı ama bakarın performansı nedeniyle yönetimi eleştirmedim bakarı eleştirdim hala da eleştiriyorum beklenen katkıyı veremedi ben mesela bakardan 25 gol beklemiyordum ama 15 gol 7-8 asist rahat rahat yapar totalde 25 skora yaklaşır diyordum gelirken ama ilk maçda sözlerimi geri aldım. gelinen noktada haklı olduğumu herkes görüyor. tuncaboylu bakarı savunuyor gene savunsun gene kapışırız veririm klavyeyi eline orası ayrı ama yönetimi içinde bulunduğumuz koşullarda eleştirmek haksızlık olur.

@sozkul abi ben sene başından beri bunu söylüyorum. şayet siz yeni görüyorsanız bence depresyon ilacı yerine başka şeyler alın, vitamin alın mesela  :D

Etiketler: