2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349634 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

başakşehir gibi takımlar küme düşme stresi dışında asla stresli duruma girmezler üstelik belediye olanakları ve siyasi çevrede bu denli destek verirken bu hamleleri yapmaları sürpriz değil. ama ben şampiyon olabileceklerine ihtimal vermiyorum.
Ben yaptıkları hamleler ve stres altında olmamalarından dolayı bizle beraber iddaalı görüyorum durumlarını.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Ben yaptıkları hamleler ve stres altında olmamalarından dolayı bizle beraber iddaalı görüyorum durumlarını.

bir ihtimal 30-32inci haftayı görebilirler tıpkı 2009daki sivas gibi ama renkliler yarış dışında kalırlarsa olur bu da.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sarp

başakşehir gibi takımlar küme düşme stresi dışında asla stresli duruma girmezler üstelik belediye olanakları ve siyasi çevrede bu denli destek verirken bu hamleleri yapmaları sürpriz değil. ama ben şampiyon olabileceklerine ihtimal vermiyorum.
Çok güzel özetlemişsiniz  hocam. Kesinlikle katılıyorum.

Çevrimdışı tangaz

radikal bir cümle olacak ama şu kadro şu rakipler şu ortam ile şayet çok talihsiz sakatlıklar yaşamazsak şampiyonluk kaçmaz. kaçarsa da hocaya yazar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Başakşehir transferde harika işler yapıyor kim ne derse desin. Şimdide Schalke'den sağ bek almışlar. Umarım bizim transfer komitesi de biraz feyz alır bazı konularda..

Schalke'den aldıkları adamın Beck'ten bir artısı yok.

Schalke'ye gelene kadar oynadığı takımlar vasat. Geçen sene Schalke'ye gelip arada sırada oynadı, bu sene 6 aydır doğru düzgün oynamıyor.

3 ay sonra 28 olacak ve 3 milyon euro para vermişler.

Neyinden feyz alacaklar bizimkiler, böyle bir adam alsak küreği kaptığın gibi gelirdin.

Çevrimdışı tangaz

Schalke'ye gelene kadar oynadığı takımlar vasat. Geçen sene Schalke'ye gelip arada sırada oynadı, bu sene 6 aydır doğru düzgün oynamıyor.

Neyinden feyz alacaklar bizimkiler, böyle bir adam alsak küreği kaptığın gibi gelirdin.

burada yapabileceği performanstan bağımsız olarak 1 milyonluk adama 3 milyon bayılmışlar die düşünüyorum. ondan sonra belediye tabii yolları açamaz karda kışta  :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İhtiyaç ve nokta transfer anlamında yorum yaptım. Yoksa onların aldıkları adamı biz niye alıyoruz almıyoruz demedim, kendi planları çerçevesinde yaptıkları işlerin doğru olduğunu düşündüğümü belirttim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

İhtiyaç ve nokta transfer anlamında yorum yaptım. Yoksa onların aldıkları adamı biz niye alıyoruz almıyoruz demedim, kendi planları çerçevesinde yaptıkları işlerin doğru olduğunu düşündüğümü belirttim.

Vasat bir kariye sahip ve takımındaki sistem değişikliğinden dolayı 6 aydır oynayamayan 27.5 yaşındaki bir sağ beke 3 milyon euro bayılmışlar işte.

Ayrıca 3 milyon euro da Başakşehir ölçeğinde nasıl para, onu da senin yorumuna bırakıyorum.

Sağ bek lazımken sağ bek almaksa methettiğin şey, çok büyük bir olay değil.

O kadarını Galatasaray da yapıyor, sağ bek lazım olduğu için ha babam sağ bek alıyorlar.  :)

Çevrimdışı tangaz

tipik bir antrenör takımı izlenimi veriyorlar gerek saha içi gerek kadro planlaması anlamında. ama gene de belediyenin solüsyon parasını bundesligaya bayıldığı gerçeği değişmiyor. belediyelerin profesyonel spordan el çekmeleri gerekiyor. şayet belediye başakşehire yaptığı yatırımları istanbulda açacağı 5 ayrı futbol akademisine yapsa (altınordu türevi gibi) ülke sporuna daha büyük hizmet vermiş olur.

Çevrimdışı Evenf

şimdi istenilen seviyede santrafor gelmeyecekk bu aşikarrr... seneye başkan bi süpriz yapıp mandzukiç yapsa....

manzukiç
                 talisca
X                             X

nihat kovaçeviç ikilisinden daha efsane olurr....
talisca adam eksilten ve çalım atan bir futbolcu değil. serbest vurusları ve topa vurusları iyi sadece. o bolgede oynayan futbolcu biraz bu özelliklere sahip olmalı. Mandzukic in de maaşını odeyemeyiz maalesef.

Çevrimdışı Evenf

tipik bir antrenör takımı izlenimi veriyorlar gerek saha içi gerek kadro planlaması anlamında. ama gene de belediyenin solüsyon parasını bundesligaya bayıldığı gerçeği değişmiyor. belediyelerin profesyonel spordan el çekmeleri gerekiyor. şayet belediye başakşehire yaptığı yatırımları istanbulda açacağı 5 ayrı futbol akademisine yapsa (altınordu türevi gibi) ülke sporuna daha büyük hizmet vermiş olur.
aynen katılıyorum. belediyeler eger bir spora yatırım yapacaklarsa bunlar amator sporlar olsun. sırf su an hukumetle yakın oldukları için bunun avantajı kullanan bir belediye varken su an İzmir den bir tane takım olmaması ve destek verilmemesi de bir ilginç.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2017, 15:16:09 Evenf ]

Çevrimdışı tuncaboylu

burada yapabileceği performanstan bağımsız olarak 1 milyonluk adama 3 milyon bayılmışlar die düşünüyorum. ondan sonra belediye tabii yolları açamaz karda kışta  :icool:

Aynen öyle.

"Takım lider, biz neden komisyon almayalım ki o zaman?" demişler muhtemelen.

Zaten tepki gösteren yok, taraftar yok, her yaptığın hareketi alkışlayan köşe yazarları mevcut.

Ben transfer dönemi bitmeden 3-4 milyonluk bir transfer daha bekliyorum onlardan.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynen katılıyorum. belediyeler eger bir spora yatırım yapacaklarsa bunlar amator sporlar olsun. sırf su an hukumetle yakın oldukları için bunun avantajı kullanan bir belediye varken su an İzmir den bir tane takım olmaması ve destek verilmemesi de bir ilginç.
Destek değil Köstek de olunuyor süper lige çıkmasınlar diye. Resmen istedikleri gibi şekillendiriyorlar alt ligleri..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

aynen katılıyorum. belediyeler eger bir spora yatırım yapacaklarsa bunlar amator sporlar olsun. sırf su an hukumetle yakın oldukları için bunun avantajı kullanan bir belediye varken su an İzmir den bir tane takıma olmaması ve destek verilmemesi de bir acayip.
Izmir takimi hangi ligde mucadele edecek, gavurun liginde oynasinlar.
Isim degistirsinler
Panaltay
Olimpiakarsi
Aek gostepe

Bu ligde onlara yer yok hatta stad falan da yapilmayacak, gavuristana stad icin bu devlet para mi bassin?

Bu izmir turkiye falan deeel

Çevrimdışı tangaz

Izmir takimi hangi ligde mucadele edecek, gavurun liginde oynasinlar.
Isim degistirsinler
Panaltay
Olimpiakarsi
Aek gostepe

Bu ligde onlara yer yok hatta stad falan da yapilmayacak, gavuristana stad icin bu devlet para mi bassin?

Bu izmir turkiye falan deeel

köln belediyesi sponsor olsaya bunlara

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresma yıllık 2.5 milyon euro rakamları umarım doğru değildir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

köln belediyesi sponsor olsaya bunlara
Koln uzak be abi. Kibrisa baglasinlar.

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma yıllık 2.5 milyon euro rakamları umarım doğru değildir..
Imza parasidir o.

Çevrimdışı tangaz

Koln uzak be abi. Kibrisa baglasinlar.

köln iyidir abi. kıbrısta para yok yunanlarda da yok en sağlamı köln belediyesi hem merkelde koltuk çıkar arada iyi olur çok da güzel olur

Çevrimdışı Berat

Çin'deki yeni yabancı kuralından sonra Jackson'a yüklensek, ayak tırnağı bile iş yapar o adamın bu ligde.

Çevrimdışı Savaş

Ulan nasıl özledim takımı. Başlasa da izlesek.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Evenf

Santrafor işinden vazgeçtik galiba. Doğrudan seviye yükseltecek bir oyuncuyu bu zamanda ve bizim şartlarımızla bulamayacağımızı düşünürsek doğrusunu da yapıyoruz bana kalırsa. Zaten hücum hattında çorbaya dönmüş seviyede bir kalabalık var. Talisca ve Babel'in yeni rollerde kullanıldığı bir kurguyla gol sıkıntısını aşabilir Şenol Hoca. Aboubakar da kaldığına göre kendini gösterebilecek bir süreci daha olmalı.
Beşiktaş ın sevmedigim ozelligi de bu. acil ihtiyacın olan birşeyi gecistirmek. galatasaray wesley i aldıgında da en az bizim kadar borcluydu ama gidip boyle bir transferi bitirmeyi bildi. fenerbahce den hic bahsetmiyorum. su kotu sezonunda bile iyi transferler yapıp gelecek seneye en azından iyi bir takım bırakmayı basardılar. bizim için seviye yukseltecek santrfor olayına kısmen katılıyorum. çünkü zaten bonservisinine sahip oldugumuz tek forvet var ve aboubakar muhtemelen gelecek sene yolcu. riske girip birazda elini cebine ayıp iyi bir forvet/santrfor alabilirsin. sampiyonlugu bir santrfor yuzunden kaybetmemiz bence Beşiktaş yonetimi adına utanc verici olur.

Çevrimdışı tangaz

Çin'deki yeni yabancı kuralından sonra Jackson'a yüklensek, ayak tırnağı bile iş yapar o adamın bu ligde.

çinliler kalan kontratının %75ini versinler adama elinde de bonservisi yürüyelim o işe  :D ama ben mendesin o heriften yüklüce bi tazminat koparmadan bir takıma satışı yapılacağını sanmıyorum. onuda bizim başkan vermez, vermesinde zaten. :money:

şayet çinden birilerini alacaksak martinezin takım arkadaşları alan ve goulartı öneririm  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş ın sevmedigim ozelligi de bu. acil ihtiyacın olan birşeyi gecistirmek. galatasaray wesley i aldıgında da en az bizim kadar borcluydu ama gidip boyle bir transferi bitirmeyi bildi. fenerbahce den hic bahsetmiyorum. su kotu sezonunda bile iyi transferler yapıp gelecek seneye en azından iyi bir takım bırakmayı basardılar. bizim için seviye yukseltecek santrfor olayına kısmen katılıyorum. çünkü zaten bonservisinine sahip oldugumuz tek forvet var ve aboubakar muhtemelen gelecek sene yolcu. riske girip birazda elini cebine ayıp iyi bir forvet/santrfor alabilirsin. sampiyonlugu bir santrfor yuzunden kaybetmemiz bence Beşiktaş yonetimi adına utanc verici olur.
şakamı bu :alala:
nasıl elini cebine atacaksın

Çevrimiçi Necmi

çinliler kalan kontratının %75ini versinler adama elinde de bonservisi yürüyelim o işe  :D ama ben mendesin o heriften yüklüce bi tazminat koparmadan bir takıma satışı yapılacağını sanmıyorum. onuda bizim başkan vermez, vermesinde zaten. :money:

şayet çinden birilerini alacaksak martinezin takım arkadaşları alan ve goulartı öneririm  :bandit:
JM nin menejeri mendes değil sanırım  Henrique Pompeo diye biri yada firma

Etiketler: