2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350504 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bizden daha fazla gol yedi fener hatırlatayım dedim.
bizden az yiyende var :D başak 11 gol yemiş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2017, 16:10:20
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
kjaer i niye satsınlar ki. zaten kadrodaki kaliteli futbolcuların basını skrtel le ikisi olusturuyor. ligin en az gol yiyen takımı.

:biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Bence biraz puan durumunu averajları, golleri incele.
Sonra fenerin oyuncuları sözlesmerini kım satılık kım kiralık iyice bir incele kardesım.
2018 sezonunda nasıl iyi olacaklar burda hep beraber görcez.  :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bizden az yiyende var :D başak 11 gol yemiş
Bizden 8 gol fazla attıklarını da yinelemek lazım, ne kadar gol sıkıntısı çektiğimizi anlamak adına..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2017, 16:16:01
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Adana 16 maçta 13 gol atar, gelir fenere tek maçta iki tane çakar .  :halay:

Çevrimiçi Necmi

Bizden 8 gol fazla attıklarını da yinelemek lazım, ne kadar gol sıkıntısı çektiğimizi anlamak adına..
bizde şimdi osmanlıya 5 atarız dengelenir sıkıntı yok

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bizde şimdi osmanlıya 5 atarız dengelenir sıkıntı yok
Biz bu sene 3 golden fazla zor atarız bir maçta.. bir tane 4 atmışız o da Alanya'ya. Üçüncü lig takımına bile 2 gol zor atıyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Puan Durumunu bilmeden burayi okuyanlar FB arayi acti gidiyor sanacak.

Fener'in 4 ve 7 Puan önünde olan iki Rakibimiz var. Üstelik Oyun olarak da Fener'den daha iyiler. Bu özellikle Basaksehir icin gecerli.

Neden hep onlar konusuluyor?

Ben oyun olarak Gs'nin kesinlikle fenerden daha kötü olduğunu düşünüyorum. Sadece fenerden değil, Osmanlıdan Bursadan falan da kötü.

Çevrimdışı Gokhan-

Diyorum ya bu Beşiktaş'ın defansı sorunlu lafı hep algı hep algı.
Biz bugün oynayacağımız maçı gol yemeden tamamlarsak Fb'den daha az gol yemiş olacağız.
Belki bu konu da sosyal medya ve spor medyasında bu kadar bıdıbıdı olmasaydı o 4.2 milyon €'yu stopere değil de forvete gömmüş, huzura ermiştik.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sene olmuş 2017 hala başgan elini cebine atsın muhabbetleri...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Adana 16 maçta 13 gol atar, gelir fenere tek maçta iki tane çakar .  :halay:

Kjaer oynamadığındandır  :)

Çevrimdışı tangaz

Fabri - Gökhan Gönül - Marcelo Guedes - Dusko Tosic - Adriano - Atiba Hutchinson - Oğuzhan Özyakup - Ricardo Quaresma - Anderson Talisca - Ryan Babel - Cenk Tosun

akşamki ilk 11 belli olmuş  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Evenf

pardon sadece fenerbahce bizden az gol yemişti sadece. yanlıs hatırlamısım. ama o orta saha ve takım için gene bu buyuk bir basarı. ikinci olarak bilmedigim birşey mi var herkes kjaer i satmaya calısıyor anlamadım. ucuncusu man city nin tek sponsoru etihad degildi. zaten bu transferler etihad sponsurluk anlasmalarından daha fazla para akıtmasıyla cezayı aldılar. benim soylemek istedigim eger beşiktaş santrfor almak isteseydi alırdı. 4.2 milyon euro gidip hakkında kimsenin birşey bilmedigi ve bir tane bile youtube videosu olmayan adam para verecegine bir tane santrfor alınabilirdi. ayrıca zaten aboubakar ı bile yönetimi eleştirmek için yeter artar bile. adamı gecen sene portonun sampiyonulugunu yaktı diye yolladılar. bizde menajerlerin oyununa gelip aldık. bu arada @Necmi abi bankada bir milyar dolar paran olsun bir lirasını kullanmazsın demiş. bunu bir acıklarsa sevinirim. cunku benim bildigim kuluplerin paraları genelde bir bankada duruyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fabri - Gökhan Gönül - Marcelo Guedes - Dusko Tosic - Adriano - Atiba Hutchinson - Oğuzhan Özyakup - Ricardo Quaresma - Anderson Talisca - Ryan Babel - Cenk Tosun

akşamki ilk 11 belli olmuş  :bandit:
En ideal kadro ama ileri dörtlü fecaat savunma anlamında. Haftasonu Everton karşısında çaresizleri oynayan Man City gibi olmayalım tek korkum o..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

En ideal kadro ama ileri dörtlü fecaat savunma anlamında. Haftasonu Everton karşısında çaresizleri oynayan Man City gibi olmayalım tek korkum o..
Dur abi gözünü seveyim. Bugün takım şampiyonluk için ışık verecekmi bakacağız. Atiba'ya sabırlar diliyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dur abi gözünü seveyim. Bugün takım şampiyonluk için ışık verecekmi bakacağız. Atiba'ya sabırlar diliyorum.
Oyun anlamında çok umutlu değilim ama galip çıkmamamız için hiç bir sebep yok, iki tane çok önemli eksikleri var biz ise tam kadroyuz (Abo'yu saymıyorum as kadrodan :) )
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ilk devre skor bulup 55-60 gibi necip sahaya sürülürse sıkıntı olmaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Evenf

pardon sadece fenerbahce bizden az gol yemişti lig başlamadan. yanlıs hatırlamısım. ama o orta saha ve takım için gene bu buyuk bir basarı. ikinci olarak bilmedigim birşey mi var herkes kjaer i satmaya calısıyor anlamadım. ucuncusu man city nin tek sponsoru etihad degildi. zaten bu transferler etihad sponsurluk anlasmalarından daha fazla para akıtmasıyla cezayı aldılar. bu arada tabi gidip başka bir sponsora baskı yapsınlar demiyorum ama bir spor kulubunun zorunda kalırsa bunu yapacagana da suphme yok. neyse benim soylemek istedigim eger beşiktaş santrfor almak isteseydi alırdı. 4.2 milyon euro gidip hakkında kimsenin birşey bilmedigi ve bir tane bile youtube videosu olmayan adam para verecegine bir tane santrfor alınabilirdi. ayrıca zaten aboubakar ı bile yönetimi eleştirmek için yeter artar bile. adamı gecen sene portonun sampiyonulugunu yaktı diye yolladılar. bizde menajerlerin oyununa gelip aldık. bu arada @Necmi abi bankada bir milyar dolar paran olsun bir lirasını kullanmazsın demiş. bunu bir acıklarsa sevinirim. cunku benim bildigim kuluplerin paraları genelde bir bankada duruyor.
edit: fenerbahce lig başlamadan bizden az gol yemişti.

Çevrimdışı tangaz

çok talihsiz bir dönem yaşıyorum akşam bjk burada maça gidemiyoruz arkadaş  :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

pardon sadece fenerbahce bizden az gol yemişti sadece. yanlıs hatırlamısım. ama o orta saha ve takım için gene bu buyuk bir basarı. ikinci olarak bilmedigim birşey mi var herkes kjaer i satmaya calısıyor anlamadım. ucuncusu man city nin tek sponsoru etihad degildi. zaten bu transferler etihad sponsurluk anlasmalarından daha fazla para akıtmasıyla cezayı aldılar. benim soylemek istedigim eger beşiktaş santrfor almak isteseydi alırdı. 4.2 milyon euro gidip hakkında kimsenin birşey bilmedigi ve bir tane bile youtube videosu olmayan adam para verecegine bir tane santrfor alınabilirdi. ayrıca zaten aboubakar ı bile yönetimi eleştirmek için yeter artar bile. adamı gecen sene portonun sampiyonulugunu yaktı diye yolladılar. bizde menajerlerin oyununa gelip aldık. bu arada @Necmi abi bankada bir milyar dolar paran olsun bir lirasını kullanmazsın demiş. bunu bir acıklarsa sevinirim. cunku benim bildigim kuluplerin paraları genelde bir bankada duruyor.

Sanırım kendi alternatif evreninde yaşıyorsun sen de.  :bandit:

İlk olarak maçların çoğuna 4 savunmacı ve 3 defansif orta sahayla maçlara çıkıp da 17 maçta 14 gol yemek başarı falan değildir.

İkinci olarak önce "UEFA bağışlara göz yumuyor" diyorsun (ki yok öyle bir şey), sonra sponsorluk anlaşmasından fazla para verildiği için ceza yediklerini iddia ediyorsun.

Adam bağışı kabul ettiriyorsa, sponsorluk anlaşmasıyla ne uğraşsın?

"Etihad bana bağış yaptı" der olay kapanır.

Bu kadar basit bir çıkarımı yapabilmeni beklerim.

Son olarak geçen sene Porto ligi liderin 15 puan arkasında bitirdi, kaçan şampiyonluğun Aboubakar'la ne alakası var?

Çevrimdışı mylife1903

Atıf, Ozan, Volkan Şen :D
Okuya okuya geliyorum. Benden once ismaeli yazan olduysa kalbini kirarim. Isameeelll ismaeeelllll
Mutfakta biri mi var ismaell

Çevrimdışı tangaz

Okuya okuya geliyorum. Benden once ismaeli yazan olduysa kalbini kirarim. Isameeelll ismaeeelllll

reis onu sana ayırdık  :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

reis onu sana ayırdık  :icool:
O top class kategorisine giriyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

O top class kategorisine giriyor..
Top kalastir o top class olsa duramazsin

Çevrimdışı mylife1903

Yutup vidyosu yok ne demek yahu, ergen renkli konusmasina benZiyor eksisozluk ergen gergeni gibin

Ben uc tane doksan dakika macina baktim, yutupta hepisi var.
yanlis hatirlamiyorsam @KUMANOVALI abimiz ilk linki koydu, sonrasi zaten gugil, yutup falan agilli kendi aciyor.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Söyleye söyleye adamı sonunda kadroya sokacaksın. Okuduğum haber doğru ise cesur oyunundan dolayı ve skor ürettiği için İsmael oynayacakmış. Yazarken kendim bile inanmadım ya la... Bana, Beyaz ışık göründü galiba

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Etiketler: