pardon sadece fenerbahce bizden az gol yemişti sadece. yanlıs hatırlamısım. ama o orta saha ve takım için gene bu buyuk bir basarı. ikinci olarak bilmedigim birşey mi var herkes kjaer i satmaya calısıyor anlamadım. ucuncusu man city nin tek sponsoru etihad degildi. zaten bu transferler etihad sponsurluk anlasmalarından daha fazla para akıtmasıyla cezayı aldılar. benim soylemek istedigim eger beşiktaş santrfor almak isteseydi alırdı. 4.2 milyon euro gidip hakkında kimsenin birşey bilmedigi ve bir tane bile youtube videosu olmayan adam para verecegine bir tane santrfor alınabilirdi. ayrıca zaten aboubakar ı bile yönetimi eleştirmek için yeter artar bile. adamı gecen sene portonun sampiyonulugunu yaktı diye yolladılar. bizde menajerlerin oyununa gelip aldık. bu arada @Necmi abi bankada bir milyar dolar paran olsun bir lirasını kullanmazsın demiş. bunu bir acıklarsa sevinirim. cunku benim bildigim kuluplerin paraları genelde bir bankada duruyor.
Sanırım kendi alternatif evreninde yaşıyorsun sen de.

İlk olarak maçların çoğuna 4 savunmacı ve 3 defansif orta sahayla maçlara çıkıp da 17 maçta 14 gol yemek başarı falan değildir.
İkinci olarak önce "UEFA bağışlara göz yumuyor" diyorsun (ki yok öyle bir şey), sonra sponsorluk anlaşmasından fazla para verildiği için ceza yediklerini iddia ediyorsun.
Adam bağışı kabul ettiriyorsa, sponsorluk anlaşmasıyla ne uğraşsın?
"Etihad bana bağış yaptı" der olay kapanır.
Bu kadar basit bir çıkarımı yapabilmeni beklerim.
Son olarak geçen sene Porto ligi liderin 15 puan arkasında bitirdi, kaçan şampiyonluğun Aboubakar'la ne alakası var?