2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12345429 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

fener yensin başakşehiri bence artık başakşehirinde geriye düşme zamanı geldi.
Biz akşam kazandıktan sonra fener artık devre dışı demektir. Beşiktaşın puan kaybedeceğine
tek güvendikleri takım osmanlı biz burdan çıktığımız anda artık psikolojik savaşda direk
lehimize döner Kasımpaşa maçını çok gereksiz kaybettik kazanmış olsaydık çok yol almış
olurduk.
he psikolojik üstünlük diyorsun abi , e tabi önemli bişey :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Biz akşam kazandıktan sonra fener artık devre dışı demektir. Beşiktaşın puan kaybedeceğine
tek güvendikleri takım osmanlı biz burdan çıktığımız anda artık psikolojik savaşda direk
lehimize döner Kasımpaşa maçını çok gereksiz kaybettik kazanmış olsaydık çok yol almış
olurduk.
Kasımpaşa maçının telafisi bu maç. Normalde bu akşamki maçta yaşanacak puan kaybı tolore edilebilirdi ama Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra bi de üstüne gs bin Konya'yi deplasmanda yenmesi üzerine bu maçı kazanmak farz oldu. GS deplasmanına gideceğimiz gerçeği dururken sıralamada GS bin arkasına düşmek hiç iyi olmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

büyük ihtimal alınacak zaten

Paramız yetmez abi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Olcay için 2 milyon € olayi doğru galiba Simdi Badem de yazmış

Ts nin Olcayi istemesine karsilik bizde Ekici icin oncelik istemişiz ve Ts de kabul etmiş

Eger Ekici baska takima giderse Ts 2 milyon € tazminat oder maddesi koydurulmus sozlesmeye :bandit:

Yani Fb Ekiciyi bu yil A-L-A-M-A-Z !

Saglam anlaşma

He tutup 3.5-4 milyon € onerirlerse baska çünkü 2 milyon € su bize gelecek , 2 de Ts ister en az 4 milyona alabilir Ekici yi Fb

Öneremezler, sattıkları kadar alabiliyorlar ve Nani'den gelen paranın tamamına yakınını "doğru transfer" Skrtel'e harcadılar.

Çevrimdışı tuncaboylu

yok gelmez yeni ffp geldi bunun şartlarına uyup uymamaları beklenir.
Gelirse gs ye gelir. dedikodular geldi açıklanmıyor diyor ama göreceğiz.

Fenerbahçe'nin bu seneki 20 milyon euro zarar taahhüdünü karşılamakta epey zorlanacağını düşünmüyorum abi.

Geçen sezonun ilk 9 ayında 75.5 milyon lira zarar açıklamışlardı.

http://www.hurriyet.com.tr/fenerbahcenin-9-aylik-zarari-75-5-milyon-lira-40086042

Bu sene tribün, kombine ve ürün satış gelirleri iyice yerlerde, geçen sene 35 bin kombine satmışlardı o zararı açıklarken.

Çevrimdışı Necmi

Fenerbahçe'nin bu seneki 20 milyon euro zarar taahhüdünü karşılamakta epey zorlanacağını düşünmüyorum abi.

http://www.hurriyet.com.tr/fenerbahcenin-9-aylik-zarari-75-5-milyon-lira-40086042

Bu sene tribün, kombine ve ürün satış gelirleri iyice yerlerde, geçen sene 35 bin kombine satmışlardı o zararı açıklarken.
20 M mi yoksa bütçenin %20 simi ikisinin arasında çok fark var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hocanin bunu soylemesi kesinlikle planli. Soyle ki, biz Ekici'yi alip yarim sezon Trabzon'da oynamasina musade ediyoruz. Trabzon bu yuzden cok sicak bakiyor Ekici'yi bize vermeye. Taraftarimiz bu anlasmaya kizmasin bozulmasin diye de Senol hoca cikip "o bolgede yeterli oyuncu var, onlar gitmeden Ekici'ye gerek yok" diye aciklama yapti. Yani planli bir aciklamaydi.

Şunun farkına vardım ki, hoca son zamanlarda yönetimle işbirliği içinde ve ortak akıl yürütüyorlar.

Devre bittiğinde "Elimde iki stoper var, Rhodolfo ve Marcelo" dedi. Millet "hoca Tosiç'i ve Atınç'ı stoper düşünmüyor" derken 2 stoper alındı.

Antalyaspor başkanının dansözlük yapma veya fiyat yükseltme riskine karşı "Eto'o olsa da olur, olmasa da olur" edasıyla yorum yaptı, çoğu kişi "zaten hoca pivot santrafor istiyordu" algısına kapıldı.

"Yedek sol bekim yok, Olcay var sadece. Kanatta Aras iyiyse Babel oynayamaz" dedi, 2 gün sonra Olcay gitti. Millet "Olcay zaten hocanın planları arasında yokmuş" fikrine kapılmıştı çoktan.

Çevrimdışı tuncaboylu

20 M mi yoksa bütçenin %20 simi ikisinin arasında çok fark var.

20 milyon euro zarar taahhüdü var, bizimkiyle aynı anlaşmayı 1 sene geç yaptılar.

Biz bile o taahhüddü yerine getirmekte zorlandık geçen sene: O kadar adam sattık, stadı açtık falan; ancak 13 milyon euro'yla kapatabildik.

CL olmadan o taahhüdü yerine getirmek zor.

Çevrimdışı Necmi

birde kasaya geçen sene 45 M$ stadın isim hakkından nakit gelir soktular unutma
şimdi öyle bir gelir yok ama giderler aynı storlar zararda kombine satışı yok tahminim geçen seneyle bu sene
arasında 70 M$ civarı bir eksi oluşacak. bizimde şl gelirleri ve buna bağlı gelirlerden nerden baksan 50 M€ gibi bir
girdi oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

olurduk.

Biz Osmanlı'yı yenmeliyiz elbette, ama Fenerbahçe Başakşehir'i yenemesin.

O heriflerin momentum kazanmalarına gerek yok, beraberlik iyidir o maçta.

Çevrimdışı tuncaboylu

birde kasaya geçen sene 45 M$ stadın isim hakkından nakit gelir soktular unutma
şimdi öyle bir gelir yok ama giderler aynı storlar zararda kombine satışı yok tahminim geçen seneyle bu sene
arasında 70 M$ civarı bir eksi oluşacak. bizimde şl gelirleri ve buna bağlı gelirlerden nerden baksan 50 M€ gibi bir
girdi oldu.

Tabii tabii.

Yani eğer rakamlarda bir katekulli yapmazlarsa (ki UEFA yemez, Demirören yapınca kesti cezayı bize) ya da Emenike'yi falan bir Arap takımına naylon bir şekilde satmazlarsa, 20 milyon euro'ya inmeleri imkansız gibi bir şey.

Öyle bileklik satışıyla falan kurtarmaları da zor Galatasaray'ın yaptığı gibi.

Çevrimdışı Necmi

20 milyon euro zarar taahhüdü var, bizimkiyle aynı anlaşmayı 1 sene geç yaptılar.

Biz bile o taahhüddü yerine getirmekte zorlandık geçen sene: O kadar adam sattık, stadı açtık falan; ancak 13 milyon euro'yla kapatabildik.

CL olmadan o taahhüdü yerine getirmek zor.
biz bu sene artıyla kapattık ama geçen sene stadı açtık ama gelirlerini gösteremedik. bizi 3 maç
satılan biletler kurtardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

biz bu sene artıyla kapattık ama geçen sene stadı açtık ama gelirlerini gösteremedik. bizi 3 maç
satılan biletler kurtardı.

Ersan'ı da unutma.  :tabe:

Geçen sene transferde +15 milyon euro artıdaydık.

O kadar satış yapamasak yine sıkıntıdaydık.

Çevrimdışı Necmi

Tabii tabii.

Yani eğer rakamlarda bir katekulli yapmazlarsa (ki UEFA yemez, Demirören yapınca kesti cezayı bize) ya da Emenike'yi falan bir Arap takımına naylon bir şekilde satmazlarsa, 20 milyon euro'ya inmeleri imkansız gibi bir şey.

Öyle bileklik satışıyla falan kurtarmaları da zor Galatasaray'ın yaptığı gibi.
beter olsunlar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2017, 09:48:36
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ Ailesi,

İyi Haftalar, Aksam gülelim gülmeye devam edelim inş.  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı tangaz

fenerin -20 milyon taahhütünü yerine getirmeyeceğini düşünüyorum. adamların döviz geliri yok sattıkları 3-5 bilet var oda tl cinsinden federasyondan alacakları maç başı puanları gene tl (ki puan da alamıyorlar  :evillol: ) döviz kuru da bu kadar yükselmişken verdikleri taahhütü yerine getirmeleri çooook zor görünüyor ve bu yeni daha ağır cazaları da beraberinde getirecektir. altyapı iyidir altyapıyla çıksın fener maçlara türk fitboluna öncülük etsinler altyapı hamlesi ile  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Ersan'ı da unutma.  :tabe:

Geçen sene transferde +15 milyon euro artıdaydık.

O kadar satış yapamasak yine sıkıntıdaydık.
boş ver en kötü devre sonuna doğru kombineleri iptal eder taraftardan destek isterler
3-4 maç bilet alır gireriz. Herkes Beşiktaş için bu kadarını yapabilir sanıyorum.
Şampiyonlukların arka arkaya gelmesi birazda taraftarın yapacağı fedakarlıkla olur.
Oyunu satışımız olmazsa yaza ciddi bir transfer yüküde olmayacak Bir talisca hamlesi gelebilir.
Canerin bonservisi alınır. Birde lense hamle yaparlar :D almasalar bile feneri bayağı hırpalatır
başka oyuncu almalarına engel olunmuş olur. ellerinde ne varsa lense gömmelerini sağlamak lazım :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her puan kaybettikleri maçtan sonra ağlayanları gördükçe Fikret Orman'ın ve yönetimin değeri daha iyi anlaşılıyor. Bir tarafta tetikçi basın sözcüsü öbür tarafta emzikli başkanlar, koskoca camiaları düşürdükleri halleri görünce aklı başında taraftarlarına acıyorum gerçekten..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

fenerin -20 milyon taahhütünü yerine getirmeyeceğini düşünüyorum. adamların döviz geliri yok sattıkları 3-5 bilet var oda tl cinsinden federasyondan alacakları maç başı puanları gene tl (ki puan da alamıyorlar  :evillol: ) döviz kuru da bu kadar yükselmişken verdikleri taahhütü yerine getirmeleri çooook zor görünüyor ve bu yeni daha ağır cazaları da beraberinde getirecektir. altyapı iyidir altyapıyla çıksın fener maçlara türk fitboluna öncülük etsinler altyapı hamlesi ile  :bandit:
zaten akşamki konuşma onun sinyalleriydi :evillol:
adam resmen biz oyuncu falan alamıyoruz bari yabancı yasağı getirin kimse alamasın
durum eşitlensin dedi :D
Beşiktaşada resmen yalvardı ekiciden çekilelim diye. Etoo transferine girmemişler üst akıl değillermiş.
Başkanın sözlerinin etkisi bu. İşte böyle böyle pısmaları sağlanacak. Efendinin kim olduğunu anlarlar artık.
daha bitmedi. Önümüzdeki on yıla hata yapmazsak damga vururuz.onlar daha dibi görmedi. önce dibi görecekler sonra
yükselmeye başlarlar ama bu durumdada hep karşılarında güçlü bir Beşiktaş olacak. Onlar için hiç bir şey
bu kadar kolay olmayacak. Devlet desteği gelmezse toparlayamazlar Devlet desteği gelirsede bir daha büyüyemezler
o desteği verirken bunun bedelide olacak.

Çevrimdışı Necmi

Her puan kaybettikleri maçtan sonra ağlayanları gördükçe Fikret Orman'ın ve yönetimin değeri daha iyi anlaşılıyor. Bir tarafta tetikçi basın sözcüsü öbür tarafta emzikli başkanlar, koskoca camiaları düşürdükleri halleri görünce aklı başında taraftarlarına acıyorum gerçekten..
:nerd:

Çevrimdışı tuncaboylu

:nerd:

Aylık kotayı dolduruyor, yarın bir tartışma olduğunda "benim de yönetimi övdüğüm 3-4 mesaj var" diyecek.  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı sametbagan

maamıt gel maamıt‚kafa sallayacan daha...

ruh hastası canlı yayında kankisini çağırdı...

Herkese günaydın biraz gülelim .Aklı başında bi fener taraftarının yazdığı mesaj :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı sametbagan

Aylık kotayı dolduruyor, yarın bir tartışma olduğunda "benim de yönetimi övdüğüm 3-4 mesaj var" diyecek.  :lol: :lol: :lol: :lol:
Bu sabah herkes formda bakıyorumda gol üstüne goller .Allah neşemizi bozmasın akşamda 3 puan alırsak deymeyin keyfimize :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herkesin bir tarzı var :) Benim Fikret Orman gitsin, istifat etsin dediğim bir tane mesaj bulana Kazan'da arpa suyu ısmarlıyorum  :icool: Gerçi bulmasanızda olur isteyene ısmarlarız, iletişim DM  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Herkesin bir tarzı var :) Benim Fikret Orman gitsin, istifat etsin dediğim bir tane mesaj bulana Kazan'da arpa suyu ısmarlıyorum  :icool: Gerçi bulmasanızda olur isteyene ısmarlarız, iletişim DM  :D
biraz işlerini düzelt sonra alırım bir dal :D

Etiketler: