2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396498 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

15 Mart'ta FED'in faiz arttırımı ve ekonomik projeksiyonları sonrası 4'ü görmek sürpriz olmaz. Halihazırda ise TL, Dolar karşısında en çok değer kaybeden para birimi. Yurt dışı seyahat ve alışveriş planınız varsa ertelemeyin. Ayrıca mevcut kur asgari ücreti 300 dolar bandına düşürdü.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2017, 19:01:17 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bilmeniz gerektiğinde söylüyoruz @Yunus Emre Dökmeci
her zaman herkesi teşhir etmeye gerek varmı yanlış bir şey yapar üyeliği
silinir. birde burda yazıp utandımaya gerek yok bence. Burda cezaları bile
üyeler göremez kimse kimsenin cezasını bilmez. alan bir kendi bilir birde biz görürüz.
Sende haklisin abi

Ne diyim ins arada kaynamis iyi bir arkadasimiz değildir diye temenni edeyim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

bilmeniz gerektiğinde söylüyoruz @Yunus Emre Dökmeci
her zaman herkesi teşhir etmeye gerek varmı yanlış bir şey yapar üyeliği
silinir. birde burda yazıp utandımaya gerek yok bence. Burda cezaları bile
üyeler göremez kimse kimsenin cezasını bilmez. alan bir kendi bilir birde biz görürüz.

Atılan kişileri söylemeniz lazım bence @Necmi abi.

Sonuçta kalıcı bir ceza almışlar ve üyelikleri iptal edilmiş.

Yani geçici bir durum değil, kişiye özel bir durum da sayılmaz.

Çevrimdışı mylife1903

@Çağatay

Alacagin evin fiyati = 10 -15 yil arasi kira bedeli ise  kosarak al

Alacagin evin fiyati = 15 yillik kira bedeli ise  dusunmeden al
Alacagin evin fiyati = 20 yillik kira bedeli ise   bu parayi baska yerde degerlendiremiyorsan o zaman al
Alacagin evin fiyati = 25 yillik kira bedeli ve uzeri ise hic  dusunmeden alma

aylik 2000 tl kira geliri olan evi 1.5milyon tl ye almak enayiliktir

ekonomi insaat yaparak gelismez [ ama Turkiyede  ekonomi insaat ile olculur]
Yahu oyle deeemee @Culpable
Mesela yol da bi insaattir mesela demiryolu yerine duble duble yolcuklsr yaparsan ekonomi gelisir, turkiye avrupa birligine girer. Mesela duble yol yaptin ne guzel iki tane de gereksiz tarim arazilerinin ustune otimotiv fabrikasi acarsib bak ne guzel istihdam artar benzin sarfiyati artar bu artan benzin sarfiyati vergi olarak o vergi de yol su elektrik olarak doner yani sonra efenime solim bu araclarin yedek parca ihtiyaci yag ihtiyaci icin mesela soyle zeytin agaclarini kesip yag ve otomotiv yansanayi fabrikalari kurarsin ayni sekilde milli gelirimiz artar turkiye buyur.

Halbuki tasimayi demiryoluyla yapsan ne olacak vaginlar 50 sene gidecek gelecek ekinomiye bir katkisi olmayacak. Kalkinmak icin duble yok, kalkismaya kalkismayin duble yol diyorum

Fikret baskan da ayni sekilde mesela yol yapsin, besiktas insaat as var yol yapalim herseyin yolu yoldan gecer.

Sonra ne gerek var bu zeytini gemlikten almaya bak ispanyadan aliriz yunanistandan aliriZ. Anlatamadim yol iyidir guzeldir insaat da iyidir duble yol cok iyidir.

Çevrimdışı mylife1903

15 Mart'ta FED'in faiz arttırımı ve ekonomik projeksiyonları sonrası dolar kurunun 4 TL'yi görmesi sürpriz olmaz. Halihazırda ise TL, Dolar karşısında en çok değer kaybeden para birimi. Yurt dışı seyahat ve alışveriş planınız varsa ertelemeyin. Ayrıca mevcut kur asgari ücreti 300 dolar bandına düşürdü. Evet, günlük sadece 10 dolar.
Ne guzel olmus azicik olumlu bakin. Mesela antalyada kar yaginca domates fiyati da yukseliyor yani ozellikle aci biber. Agzima suremez oldum biberi, kufuru biraktim
Yakinda dolar 4 lira olunca yuro da 4.5 olur benzin mesela 1.2 yuro civarina gelir ayni avrupadaki gibi yani. Avrupa ile ayni seviyeye gelecegiz yahu karamsarliga gerek yok.

Mesela siz turkiyede 5 kilo domates aliyorsunuz biz o paraya ancak 1kg domates alabiliriz yani

Çevrimdışı Culpable

@atalay  ayin 24 unde merkez var 
o tarihe kadar  bir faiz karari cikmaz ise  zaten  marta gerek kalmaz ondan once gorur 4 leri  .

hokumet faiz arttirmiyacagim diyor   piyasa arttiricaksin diyor
merkezin 70 milyar rezervi var mudahale edemiyor

sabit  kur dedikodulari var piyasada  70 milyar rezervini 1 gunde eritilirler 
dedikodusunu bosver boyle birseyi dusunmek bile ulke acisindan tehlikeli
birde piyasadan  cok dehset para kaciyor yurtdisina  ozellikle yerli isadamlari

FED istihdam istedi ulasti saatlik  ucretlere bakiyordu 6-7 aydir  secim sonrasi bol mesai yaptilar bu saatlik ucret artisina pozitif etki yaratir  Mart kesin gozu ile bakilir ama piyasalar bunu zaten satin aldi ve aliyor

ama Tahvil balonu patlar ise FED in eli kolu baglanir

15 Mart'ta FED'in faiz arttırımı ve ekonomik projeksiyonları sonrası dolar kurunun 4'ü görmesi sürpriz olmaz. Halihazırda TL, Dolar karşısında en çok değer kaybeden para birimi. Yurt dışı seyahat ve alışveriş planınız varsa ertelemeyin.

Çevrimdışı Çağatay

@Çağatay

Alacagin evin fiyati = 10 -15 yil arasi kira bedeli ise  kosarak al

Alacagin evin fiyati = 15 yillik kira bedeli ise  dusunmeden al
Alacagin evin fiyati = 20 yillik kira bedeli ise   bu parayi baska yerde degerlendiremiyorsan o zaman al
Alacagin evin fiyati = 25 yillik kira bedeli ve uzeri ise hic  dusunmeden alma

aylik 2000 tl kira geliri olan evi 1.5milyon tl ye almak enayiliktir

ekonomi insaat yaparak gelismez [ ama Turkiyede  ekonomi insaat ile olculur]

eywallah abi

inşaat sektörü öyle işte memleketimizin yegane iş kolu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Transfer seZonu oldugu icin yazalim
Olcay, kerim, aras, rodolfo, veli, boyko, pektemek, milosevic, omer ve tolgay gibi futbolculari gonderirsek takim guc kaybetmez. Adini yazdiklarimdan bir olcaya uzulurum hatta olcay haric hepsi bugun kampi terk edebilirler.
10 tane futbol ismi yazdim kalecisinden santraforuna bir suru adam yer isgqli yapiyor. Bu adamlarin yerine paf takimindan cocuklar otursun bu 10 adamin maliyeti nerden baksan 60 milyon lira yahu, yuh.

Turkiyeden alinacak adamlat listemiZi guncelleyelim

Aydin karabulut
Okay ve ekici
Musa
Tunay torun
Bir tane de net golcu al kapat transferi. Kalan varini yokunu da raketciye bak.
aldıklarınıda yarın göndermeye uğraşırsın çünkü gönderdiğinle aldığın arasında bir kalite farkı yok
yazdığın oyuncular aras olcay veli tolgaydan daha iyi değil bunların gitmeside zor
ciddi ararız bunları aras iyi bir oyuncu şu ana kadar faydalanmamamız kötü yapmaz biraz şenol hocadan kaynaklı olcay bu takımın dinamosu kim ne derse desin bir süre formsuz kaldı diye tu kaka edilmemeli veli sağlıklı döndü bir çok kişinin aksine sağlıklı bir veli çok iyi oyuncudur. yok kimsede böyle oyuncu mesela gs ye kan yapar biz atiba olduğu için değerini bilmiyoruz her maç mutlaka kırmızılık bir haraket yapan topaldan dahamı kötü. Tolgay desen onu elden çıkartmak kesinlikle iş bilmemek olur. diğerleri gidebilir ama anadolu topçusunu alırken kırk defa düşünmek gerekiyor biraz takımında iyi görünmesi bizde iyi performans vereceği anlamı taşımaz istanbula geldiğinde %80 i patlıyor.

Yahu oyle deeemee @Culpable
Mesela yol da bi insaattir mesela demiryolu yerine duble duble yolcuklsr yaparsan ekonomi gelisir, turkiye avrupa birligine girer. Mesela duble yol yaptin ne guzel iki tane de gereksiz tarim arazilerinin ustune otimotiv fabrikasi acarsib bak ne guzel istihdam artar benzin sarfiyati artar bu artan benzin sarfiyati vergi olarak o vergi de yol su elektrik olarak doner yani sonra efenime solim bu araclarin yedek parca ihtiyaci yag ihtiyaci icin mesela soyle zeytin agaclarini kesip yag ve otomotiv yansanayi fabrikalari kurarsin ayni sekilde milli gelirimiz artar turkiye buyur.

Halbuki tasimayi demiryoluyla yapsan ne olacak vaginlar 50 sene gidecek gelecek ekinomiye bir katkisi olmayacak. Kalkinmak icin duble yok, kalkismaya kalkismayin duble yol diyorum

Fikret baskan da ayni sekilde mesela yol yapsin, besiktas insaat as var yol yapalim herseyin yolu yoldan gecer.

Sonra ne gerek var bu zeytini gemlikten almaya bak ispanyadan aliriz yunanistandan aliriZ. Anlatamadim yol iyidir guzeldir insaat da iyidir duble yol cok iyidir.
Sonra Avrupa bizi kıskanır ne melazim abi :lol:

Avrupada 40-50 sene once metro varken burada metro - havaalani - Yol - kopru yapilinca Avrupa bizi kıskanıyor tabii kiskanirlar sonucta onlar 40 sene once yapmislar eskimiş biz yepisyeni yapiyoruz simdi bunu neden kiskanmasinlarki :biggrinking:

Çevrimdışı Culpable

@mylife1903  yazdiklarinda ciddi olmadigini soyle :)
insaat ile  ulke ekonominin kalkinacagini dusunuyorsan  uykudan uyan  uyumuyorsan kendine saglam bir tokat at

bak bunca kriz oldu hicbirinde yakalanmadim  hep nakitte idim  yada farkli para biriminde
kriz oncesi japon yenini cok severim ben :)

krizi 1-2 yil onceden koklar  hissederim 

bugune kadar gelmis gecmis en buyuk kriz   kapida :)
ve bu krizden etkilenmiyecek  tek sektor  ilac sektoru :)
2017 yilinda ilac sektorunde dev birlesmeleri izleyecegiz

2017 de olacaklari ben yazdim  sen takip et  :ebebe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne guzel olmus azicik olumlu bakin. Mesela antalyada kar yaginca domates fiyati da yukseliyor yani ozellikle aci biber. Agzima suremez oldum biberi, kufuru biraktim
Yakinda dolar 4 lira olunca yuro da 4.5 olur benzin mesela 1.2 yuro civarina gelir ayni avrupadaki gibi yani. Avrupa ile ayni seviyeye gelecegiz yahu karamsarliga gerek yok.

Mesela siz turkiyede 5 kilo domates aliyorsunuz biz o paraya ancak 1kg domates alabiliriz yani

Domates pazarda 7 liraydı cuma günü.

Yani 15 gün öncesinin kuruna göre 2 dolardı.

Bugünün kuruna göre 1.85 dolar.

15 günde ne kadar ucuzladı domates, bu insanlar nankör kardeşim.

Ayrıca Avrupa'a falan kaç oyro o domates, biliyor musunuz?

7 lira iyidir domates için yani, 50 liran varsa 7 kilo alabiliyorsun ve üstüne para artıyor.

Çevrimdışı ekrembaser

sol bek sobol gelmiş diyolar adriano gidiyo mu acaba

Çevrimiçi Necmi

Atılan kişileri söylemeniz lazım bence @Necmi abi.

Sonuçta kalıcı bir ceza almışlar ve üyelikleri iptal edilmiş.

Yani geçici bir durum değil, kişiye özel bir durum da sayılmaz.
Nouma7 üyeliği sonlandırıldı aldığı mod onayı sonrasında attığı çirkin bir özel mesaj yüzünden
üyeliği sonlandırıldı @tuncaboylu  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı mylife1903

aldıklarınıda yarın göndermeye uğraşırsın çünkü gönderdiğinle aldığın arasında bir kalite farkı yok
yazdığın oyuncular aras olcay veli tolgaydan daha iyi değil bunların gitmeside zor
ciddi ararız bunları aras iyi bir oyuncu şu ana kadar faydalanmamamız kötü yapmaz biraz şenol hocadan kaynaklı olcay bu takımın dinamosu kim ne derse desin bir süre formsuz kaldı diye tu kaka edilmemeli veli sağlıklı döndü bir çok kişinin aksine sağlıklı bir veli çok iyi oyuncudur. yok kimsede böyle oyuncu mesela gs ye kan yapar biz atiba olduğu için değerini bilmiyoruz her maç mutlaka kırmızılık bir haraket yapan topaldan dahamı kötü. Tolgay desen onu elden çıkartmak kesinlikle iş bilmemek olur. diğerleri gidebilir ama anadolu topçusunu alırken kırk defa düşünmek gerekiyor biraz takımında iyi görünmesi bizde iyi performans vereceği anlamı taşımaz istanbula geldiğinde %80 i patlıyor.
@Necmi abi iyi ya da kotu oyuncu olmalari degil giderlerse guc kaybetmeyiz, tolgay kariyeri boyunca oynadigi takimlara bonservis kazandirmamis bir oyuncu biz de 450binnyuroya aldik. Kimse bizim 450binnyuroya aldigimiz adama 7-8 milyon yuro vermez.
Nba de var mesela boyle oyuncular kotu oyuncular degildir ama devamli ya takasta ya da free olarak takim degistirirler.
Ayrica buyuk takimlarda kan degisikligi iyidir, olcay disinda diger oyuncularin da besiktasa bir aidiyatlari yoktur. Mal olmayabilirler ama mal gibi vitrinde sergilenmesinler sahaya cikip kendilerini gostersinler, kiraya gitsinler mesela. Kerim basta olmak uzere. Pektemeki kiraya zor verdik ya o karakterde bir adamin bu formayi giymesini ben sindiremiyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nouma7 üyeliği sonlandırıldı aldığı mod onayı sonrasında attığı çirkin bir özel mesaj yüzünden
üyeliği sonlandırıldı @tuncaboylu  @Yunus Emre Dökmeci

Teşekkürler abi, biraz provokasyon kokusu vardı o arkadaşta zaten.  :tabe:

Nouma'nın bizdeki forma numarası 21'ken, Nouma7 nick'i seçmesi falan da garipti.  :lol:

Çevrimdışı atalay

İroni yaptığını biliyorum @mylife1903 ama büyük bir kriz geliyor. @Culpable
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2017, 20:15:15 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar şu ekonomi sohbetini bıraksak iş hayatımızda zaten sürekli içindeyiz bari burda nefes alalım
buranın konusu futbol ekonomi değil

Abi.

Musa - Visca - Ndiaye - Aminu gibi oyunculara yönelirsek kalite sikintisi yasamayiz bence

Ozellikle Visca - Aminu ve Ndiaye Nokta atisi olur :bandit:

Çevrimdışı anilsevim

Sobol hayırlı olsun
Adriano ya yedek alındı. Ukrayna milli takımında da oynuyor
İyi bi yedek olur
Tosic' i artık stoper harici izlemeyiz en azından
Sene sonu Caner dönünce de duruma göre adrianoya veya sobola yol verilir
Rhodo da verilecek, kendine bi yer bulursa
Stoper rotasyonu:
Marcelo mitroviç
Tosic atınç

Forvet için daha beklıyeceğiz, o karın ağrısı :)
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı mylife1903

Domates pazarda 7 liraydı cuma günü.

Yani 15 gün öncesinin kuruna göre 2 dolardı.

Bugünün kuruna göre 1.85 dolar.

15 günde ne kadar ucuzladı domates, bu insanlar nankör kardeşim.

Ayrıca Avrupa'a falan kaç oyro o domates, biliyor musunuz?

7 lira iyidir domates için yani, 50 liran varsa 7 kilo alabiliyorsun ve üstüne para artıyor.
Valla ben pazar alisverisini hep 50$lik yapiyorum kriz falan hissetmiyorum, hamarat kari alin kardesim kendinize mesela bak benim kari bir domates bir patates ile yogurtlu iskender yapar.
Enflasyon dusuyor bak ne guZel dedin 15 gunde %10 dusmus enflasyon bir ayda %20 dusecek mesela bir sene sonra dusun yani %240 dusecek bu enflasyon canavari ve hepiniZ duzluge cikip dumduz olacaksiniZ, dumduZuleceksiniZ yani

Sonra maaslara zamcik gelecek falan, daha ne istiyonuz ne nankor millet ya

Bak ben mesela turkiyeye gelince bir avrupa baskenti goruyorum, yollar binalar falan buyuk bir zevk eseri yani bir ust akil eseri.
Nankorsunuz

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler abi, biraz provokasyon kokusu vardı o arkadaşta zaten.  :tabe:

Nouma'nın bizdeki forma numarası 21'ken, Nouma7 nick'i seçmesi falan da garipti.  :lol:
üyelik sonlandırmak için bayağı ince eleyip sık dokuyoruz @tuncaboylu
öyle kolay kolay atılma olmaz bunu ciddi haketmesi lazım hiç bir şekilde burdan keyfi kişisel husumet kaynaklı
adam atmadık. ama kim olursa olsun buraya burdaki insanlara ve Beşiktaşa saygısı olmayan birinin burda durmaması gerekiyor.

Çevrimdışı atalay

Rize maçına tek oyu kullanan kişi ise Kamboçya tatili kazandı.

Bu cevabı kim verdi? Mevcut kur ile fiyat-kalite endeksi en yüksek tatil seçimi olur.

Çevrimdışı Çağatay

arkadaşlar şu ekonomi sohbetini bıraksak iş hayatımızda zaten sürekli içindeyiz bari burda nefes alalım
buranın konusu futbol ekonomi değil

ekonomi düzelince bırakacaz söz :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Abi.

Musa - Visca - Ndiaye - Aminu gibi oyunculara yönelirsek kalite sikintisi yasamayiz bence

Ozellikle Visca - Aminu ve Ndiaye Nokta atisi olur :bandit:
yerlerine hangi yabancıları göndereceğimizide düşünün o zaman

Çevrimdışı Bishamon

Bu cevabı kim verdi? Mevcut kur ile fiyat-kalite endeksi en yüksek tatil seçimi olur.

Sanırım sınav zannetti ve boş bırakmayayım dedi bi seçeneğini  :alala:

Etiketler: