2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394014 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Veli Kavlak: "Allaha şükür o sancılı, acı serüven geride kaldı. Formamla yine buluşmam ilk günkü gibi aynı heyecan. "
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Ulan Rhodolfo! sen bu hallere düşecek adam değildin. Bi sakatlık nelere mâl oldu... Umarım yok pahası bir fiyata gitmezsin.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Daha dün Hoca demedi mi Olcay ı en kötü sol bek olarak kullanırım diye. Kerim veya Aras dururken Olcay ı göndermek çok kötü tercih hele de kiralık ücreti almadan inşallah yalan haberdir.

Başkan Hoca ya yokuş mu yapıyor nedir adam ne dese tam tersini yapıyorlar  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Dahs gecen gun iki tane salladi bobo.

Her maç sallıyo. O sallayamazsa Holosko yetişiyo.

Çevrimdışı underworld

Ulan Rhodolfo! sen bu hallere düşecek adam değildin. Bi sakatlık nelere mâl oldu... Umarım yok pahası bir fiyata gitmezsin.
gidiyor mu ki?

Çevrimdışı 38life

gidiyor mu ki?

Ersan'ın gelmesinin başka mantıkli bir açıklaması olamaz ki.

gidiyor mu ki?
Belli degil ama gönderilecekler listesinin basinda geliyor , kadroda düşünülmuyor

Basaksehire verelim kral olur orada Omeri de veririz , Kerimi de kiralik verip karsiliginda da Viscayi aliriz cok guzel olur cokda iyi guzel olur :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

Olcay ne için 6 aylığına kiralık gönderiliyor bilmiyorum ama kendisine ayıp ediliyor.
Beşiktaş'ta sembol olmuş bir ismi böyle küçük hesaplara piyon yapmak çok yanlış, satılacaksa doğru dürüst bir bonservis koyarsın giderse gider olmassa kalır.
Kendi istediyse eyvallah ama yönetim başka bir transfere yol açmak veya engellemek için yapıyorsa yanlış.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı caner.eryigit

Eğer Ersan transferi gerçekleşirse.mitrovic transferini kimse anlatmasın yanlış işler olmaya hızla devam ediyor.madem Ersan'ı kiralayacaktın ne gerek vardı mitrovic e yazık nasıl bir transfer aklıdır?

Futbolcularımız , Talisca - Beck ve Quaresma ailesinin Kar keyifleri :)

Rhodolfo ZU Osmanli

Aminu ZU Beşiktaş oda olumlu :bandit:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ersan dönüyorsa kaptan belli o zaman, oğuzhan gibi adama kaptanlık gitmez zamanın da bunu gs ardaya yaptı olmadı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Eğer Ersan transferi gerçekleşirse.mitrovic transferini kimse anlatmasın yanlış işler olmaya hızla devam ediyor.madem Ersan'ı kiralayacaktın ne gerek vardı mitrovic e yazık nasıl bir transfer aklıdır?

Mitrovic sağ stoper, Ersan Sol stoper, Rhodolfo gidiyorsa Mitrovic Rhodolfo'nun yerine Ersan ise Tosic'in yerine.

Mesele bu değil. Mesele Ersan'ın yeterliliği(?)

Çevrimdışı Berat

Arkadaş, sınavlarım kar yüzünden iptal olduğu için huzur bulmaya ailemin yanına geldim. Olcay kiralık gitmesi ve Ersan'ın kiralık gelmesi haberlerini gördüm. Umarım bunlar şakadan ibarettir.

Çevrimdışı Alper1903

Rhodolfo nakit, gelen parayla sonuna kadar Mandzukic kovalamak. Acaba diyorum :alala:

Ersan dönüyorsa kaptan belli o zaman, oğuzhan gibi adama kaptanlık gitmez zamanın da bunu gs ardaya yaptı olmadı
Bunu bende surekli dile getiriyorum

Orada Atiba gibi bir tecrübe ve Istikrar abidesi varken baska kaptan aramaya gerek yok

Ozelikle Ozi kaptanligi kaldiramadi , Olmadi cok agir geldi o pazubant :tabe:

Bak Necip bile kaldirdi o Pazubanti ama Ozi kaldiramadi :)

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi levitate

Rhodolfo ZU Osmanli

Aminu ZU Beşiktaş oda olumlu :bandit:
İnş olur win-win durumu iki taraf içinde :D
bipbipbupbup

Mitrovic sağ stoper, Ersan Sol stoper, Rhodolfo gidiyorsa Mitrovic Rhodolfo'nun yerine Ersan ise Tosic'in yerine.

Mesele bu değil. Mesele Ersan'ın yeterliliği(?)
Hangisi ilk 11 oynayacak bide o var tabii

İnş olur win-win durumu iki taraf içinde :D
Kesinlikle öyle :ok:

Bu arada bu benim fikrim boyle bir haber falan yok

Osmanlidan Aminuyu isteyip karsiliginda size Rhodlfoyu verelim teklifinde mutlaka bulunmamız lazim
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 18:11:42 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

Serbest cagrisim oldu kendimi su sahnede gordum

Çevrimdışı anilsevim

Ben katılmıyorum
Verilen para tartısılabilir eyw
Ama marcelo ve tosic harici stoper oynucak adammı var takımda (biri tosic yani sen düşün)
Rhodo bitti artık, o sakatlıktan bu yaşta dönemez. atınca hiç girmiyorum

Marcelo ersan
Mitroviç tosic

Kötü rotasyon mu ?
Yarın biri sakatlansa kiminli oynucaksın ?

Ücretler tartısılır ama 2 stoper gerekli idi
Sana da saygı duymakla birlikte şahsi fikrim boyle
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı 38life

Hangisi ilk 11 oynayacak bide o var tabii

Evet. 4,2 verilen adamın yedek beklemesi de tepki çeker.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bunu bende surekli dile getiriyorum

Orada Atiba gibi bir tecrübe ve Istikrar abidesi varken baska kaptan aramaya gerek yok

Ozelikle Ozi kaptanligi kaldiramadi , Olmadi cok agir geldi o pazubant :tabe:

Bak Necip bile kaldirdi o Pazubanti ama Ozi kaldiramadi :)

Aynen öyle, Ersan gelirse Türk oldugu icin verilirsin isterim gelmezse Atiba olsun illa Türk olucaksa Cenke versinler Caner sakatlanmasaydı onun olmasını isterdim kaptan'da olması gereken bütün özellikler var hırs,mücadele
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Katılıyorum,Ersan gelicekse gereksiz bir transfer oldu Marcelo ve Ersan götürürdü yedekte Tosic ve Rhodolfo dururdu mitrovice verilen bonservis parasınıda forvet alırdık sene sonuda vidayı alırdık
Sadece Beşiktaş

Etiketler: