2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363608 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Su stoper olayinda @Necmi abi cok sert cikti o cocuga @brkntcnr adli uyeye. Standart ornegi ev kirasindan girdi.

Simdi daha dun fikret orman baskanin feda sezonu transferleri vardi burda.
Gokhan suzen
Dentinho
Batuhan
Berat
Sinan kurumus
Mehmet akgun
Ugur boral
Escude
Mcgregor
Tfittir niyang
Olcay
Oguzhan

Ben de diyorumki, boyle cins cins topculari toplayacagina git paf takimdan takviye yap feda sezonuna benzesin. Zaten o surec iyi yonetilemedi, piyar miyar derken hiyarli piyaz oldu o feda sezonu.
Atinc ilk defa ne zaman oynadi a takimda? Mustafa denizli zamaninda degil mi?
Koy atinci, yanina cok istiyorsan eskudeyi koy kaleye hadi aldin makgregoru koy oynasin. Simao ile karijmayi tut, gonder almeyda ile fernandezi, zaten avrupada yoksun, sampiyonluk kaf daginin arkasinda mal malakmadamlari toplayacagina altyapina ozen goster.
Taraftarin saygi duyacagi bir hoca getir mesela rasim kara mesela ziya dogan. Samet kim?

Yukaridaki adamlari almak ayri dert, gondermek ayri dert. O sene alacaktin iste raketciyi.
Atinc ya da baska bir cocuk monte edilseydi o sene ikinci stoperi bulmak icin bir suru bos atis yapmak zorunda kalmayacaktik.
Turk oyuncular arasinda aman aman bir fark yok, ismael oynamis ya da kiz takiminin sag beki oynamis buyuk fark etmez.

Sonra para kalmadi, para yoktu. Paran yoksa git paftan beles oyuncuyu koy, te allam
sert çıkmamın nedeni düşünceleri değil @mylife1903
19 yaşında birinin üslubu daha saygılı olacak onun konuşmasındaki
ukalalık ben bilirimci karşındakinin fikirlerine saygı göstermez tavırdı
benim tepki verdiğim tamam gençlerimizin öz güveni olsunda bunu saygısızlık
yapma hakkı olarak düşünmesinler. çektim kızağa biraz dışarda kalsın üslubunu düşünsün diye.

Çevrimdışı mylife1903

sert çıkmamın nedeni düşünceleri değil @mylife1903
19 yaşında birinin üslubu daha saygılı olacak onun konuşmasındaki
ukalalık ben bilirimci karşındakinin fikirlerine saygı göstermez tavırdı
benim tepki verdiğim tamam gençlerimizin öz güveni olsunda bunu saygısızlık
yapma hakkı olarak düşünmesinler. çektim kızağa biraz dışarda kalsın üslubunu düşünsün diye.
Uslup onemli belli bir seviyeyi tutturmamiz lazim. Ayrica forumun popoluritesini de arttirmak lazim. @Culpable de az fikir versin bu konuda

Çevrimdışı underworld

Eto'o nerde kaldı sayın Başkan ?

Çevrimdışı 38life

Eğer bu doğruysa ve yönetim cimrilik yaptığı için Eto'o transferi olmuyorsa gerçekten yazık demektir. Ver 1 Milyon'u adamlar zaten kabul eder.

Çevrimdışı alimm

@Necmi abi Adriano için gitmek istiyor Çin'den teklif var diyolar... bu konuda bi bilgin var mı...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Adriano için gitmek istiyor Çin'den teklif var diyolar... bu konuda bi bilgin var mı...
hiç duymadım. öyle bir şey olsa birinci önceliğimiz sol bek aramak olurdu.
şampiyonluk gelecek paradan daha önemli o nedenle kilit oyuncuları satmazlar.
bir oyuncunun satılabilmesi için yedeğininde onun kadar iyi olması lazım. Caner sakat olmasa
düşünülebilirdi. ama şimdi sanmıyorum iyi bir alternatif buldularsa ancak belki olur.

Çevrimdışı alimm

hiç duymadım. öyle bir şey olsa birinci önceliğimiz sol bek aramak olurdu.
şampiyonluk gelecek paradan daha önemli o nedenle kilit oyuncuları satmazlar.
bir oyuncunun satılabilmesi için yedeğininde onun kadar iyi olması lazım. Caner sakat olmasa
düşünülebilirdi. ama şimdi sanmıyorum iyi bir alternatif buldularsa ancak belki olur.
bi ara sobol, fabra isimleri de çıkınca, bi şüphelendim...
ayrıca teşkkrler abiii..

Çevrimdışı 38life

bi ara sobol, fabra isimleri de çıkınca, bi şüphelendim...
ayrıca teşkkrler abiii..

Şuanda zaten sol bek eksiğimiz var. Sobol ve Fabrayla ilgilenilmesi çok normal. Hatta ben sol bek'e bir oyuncunun alınacağını düşünüyorum. Eğer maliyetsiz olarak halledilebilirse.

Çevrimdışı alimm

Şuanda zaten sol bek eksiğimiz var. Sobol ve Fabrayla ilgilenilmesi çok normal. Hatta ben sol bek'e bir oyuncunun alınacağını düşünüyorum. Eğer maliyetsiz olarak halledilebilirse.

şu an bonservisiyle veya 1,5 senelik kiralık alacağımız yabancı sol beki hazirandan sonra ne yapacağız

Çevrimdışı cursedofdragon

veli ve aras'a kayserispor ve G.Antepspor'dan teklif varmış.

Bizim oyuncular gitmeye sıcak değillermiş.

Çevrimdışı doganay

Eğer bu doğruysa ve yönetim cimrilik yaptığı için Eto'o transferi olmuyorsa gerçekten yazık demektir. Ver 1 Milyon'u adamlar zaten kabul eder.

O yuzden uzuyordur, pazarliklar suruyor , ordaki dogruysa baskan simdi 600 demis bekliyordur.
Antalya 1,2m der , daha sonra bizim baskan son 900 isine gelirse falan der   :D yani 1 hafta alir bu pazarlik

Çevrimiçi sozkul

Senol hocanin aciklamalarindan sonra moralim bozuldu,sanki seneye ben yokum der gibi bir hali vardi,kendi gelecegiyle ilgili cok vurgu yapti,en cok da baskanla abi kardes gibiyiz ama oyle olmak da belki iyi bir sey degildir dedi,o zaman iyice moralim bozuldu. :bandit:

Şenol Güneş'in akyazıya adının verilmesi, Fatih Terim ve CB arasında arda konusunda ortaya çıkan gerilim, Nazifoğlu'nun Riekering ile uzun vadeli düşünmuyoruz demesi, gelecek sezon için GS ile anlaştığı haberleri  geleceği açıklıyor, Şenol Güneş ve Fikret Orman'a hayır diyebilme şansı vermiyor. Adını TS stadına tüm Trabzon karşı çıkarken boşunamı verdik yani derler sonra. Sezon sonu Şenol hoca milli takımın başına geçer, oradan emekli olur.
Ben jorge Jesus ya da Reşit Akçay'ı istiyorum

1.cisi önemli demek ki şenol hoca mitrovic'i sol stoper olarak düşünüyor.

Kale ve defans hattı belli ilerisi değişicek sürekli.

Fabri

Gökhan Marcelo Mitrovic Adriano

Çevrimdışı FARUK

Antalya nın bugün büyük yatırım yaptıkları tesisin açılışı var
Yarın antalya ile hazırlık maçımız var. Benim takip ettigim kadarıyla Antalya lılar dogal olarak etoo nun gitmesine tepkili
Bu yüzden olumlu sonuçlanacaksa bile transfer işi pazartesiden önce olmaz gibi duruyor.

Antalya nın bugün büyük yatırım yaptıkları tesisin açılışı var
Yarın antalya ile hazırlık maçımız var. Benim takip ettigim kadarıyla Antalya lılar dogal olarak etoo nun gitmesine tepkili
Bu yüzden olumlu sonuçlanacaksa bile transfer işi pazartesiden önce olmaz gibi duruyor.

Eto bizle kamp yese iyi olurdu ama farketmez hazır gelicek yeter ki olsun.

Antalyanın aklını çelmek lazım veli'yi filanda verebiliriz.

Çevrimdışı 38life

şu an bonservisiyle veya 1,5 senelik kiralık alacağımız yabancı sol beki hazirandan sonra ne yapacağız

6 aylık opsiyonla alabilirsin
Bonservisiyle aldıysan kiralık gönderebilirsin.
Adriano'nun sene sonu gitmesi durumunda kadroda tutabilirsin.

Çevrimdışı 38life

O yuzden uzuyordur, pazarliklar suruyor , ordaki dogruysa baskan simdi 600 demis bekliyordur.
Antalya 1,2m der , daha sonra bizim baskan son 900 isine gelirse falan der   :D yani 1 hafta alir bu pazarlik

O pazarlık nihayete ermeden Başakşehir Eto'o'yu KAP'a bildirir.

Çevrimdışı alimm

6 aylık opsiyonla alabilirsin
Bonservisiyle aldıysan kiralık gönderebilirsin.
Adriano'nun sene sonu gitmesi durumunda kadroda tutabilirsin.
bonservis ücreti konusunda bu kadar sıkıntılı durumdayken sol beke bonservis vericez ve yazın kiralıcazz  :alala:
ha sol bek ihtiyacımız olmadığını düşünmüyorum zatenn ama şu an öncelik değill.. hem yabancı miktarında da sınıra dayanmış oluyoruzzz...

Çevrimdışı alimm

Şenol Güneş'in akyazıya adının verilmesi, Fatih Terim ve CB arasında arda konusunda ortaya çıkan gerilim, Nazifoğlu'nun Riekering ile uzun vadeli düşünmuyoruz demesi, gelecek sezon için GS ile anlaştığı haberleri  geleceği açıklıyor, Şenol Güneş ve Fikret Orman'a hayır diyebilme şansı vermiyor. Adını TS stadına tüm Trabzon karşı çıkarken boşunamı verdik yani derler sonra. Sezon sonu Şenol hoca milli takımın başına geçer, oradan emekli olur.
haydaaaaaaaaa... bu nedir abii...

yaparlar yapmıcakları şey değil.

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunes konusunda bizim camia buyuk hatalar yapti, kendi icimizden yetistiler diye bir suru yetersiz₁ insana besiktasin anahtarini teslim ettik bu insanlarin yetersiz₁ transferleri sayesinde borclar da yukseldi. Senol gunesi del bokse sonrasi ilk firsatta takimin basina gecirecektik yanlis hatirlamiyorsam kendisinin kore macerasi sonrasina denk gelirdi bu period.
Simdk senol gunes gidecekse hemen yeni senol gunes ile anladma saglanmali hu adamda resit akcaydir. Kendisini gelistirmis cok kaliteli bir insan ayni sekilde bazen anlasilmaz olabiliyor ama bize uygun bir insan. Teknik direktorlugu de kotu degil. Futboldan da anliyor ve maceraci bir insan en onemlisi ise meydan okuyan bir karakteri var ecnebi ne diyor challenger, hah bu adam ondan.
Besiktas esofmani da yakisir kendisine.

Çevrimdışı 38life

bonservis ücreti konusunda bu kadar sıkıntılı durumdayken sol beke bonservis vericez ve yazın kiralıcazz  :alala:
ha sol bek ihtiyacımız olmadığını düşünmüyorum zatenn ama şu an öncelik değill.. hem yabancı miktarında da sınıra dayanmış oluyoruzzz...

Opsiyonlu kiralık olarak alıp beğenildiği taktirde opsiyonu kullanılıp ardından hemen kiraya gönderilmesinden bahsediyorum. Birçok seçenek var. yeter ki alınmak istensin.

Çevrimdışı 38life

Bu sene şampiyon olduğumuz taktirde Şenol Güneş'in gitme ihtimalini %0 olarak görüyorum. Konuşulması bile gereksiz. Birilerinin ekmeğine yağ sürmek ve Beşiktaş'ın karşısına geçmekten başka birşey değildir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tamer Hoca iyidir hoştur ama, Şenol Hoca giderse takımı emanet eder miyiz sorusunun cevabı çok net Hayır olur.

Bu nedenle Şenol Hoca'nın yanında sonradan takımı devredebileceğimiz kalibrede birisi olmalı.

Çevrimdışı mylife1903

Tamer Hoca iyidir hoştur ama, Şenol Hoca giderse takımı emanet eder miyiz sorusunun cevabı çok net Hayır olur.

Bu nedenle Şenol Hoca'nın yanında sonradan takımı devredebileceğimiz kalibrede birisi olmalı.
Zago diyorum ne zamandir. Yabanci olursa zago olsun gelecek var onda. Yerli ise mustafa resit akcay hocam gelsin yarin baslasin.

Etiketler: