2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364861 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

şu quaresma da güsel bi veda etse bize hepimiz rahata ersek iyi olcak aslında hoş bir anı olarak kalsa  :)

bu ne cesarettir yarabbi seni tanımak istiyorum yiğidim.

Beni mutlaka ara :D

Çevrimdışı tangaz

Istanbulda asik olmus falan olabilir bu abi. Mesela bak tore londrada firincinin kizina asik olmustu, tutturdu gidecem de gidecem diye.

o da olabilir belki bu nedenle ist.da kalmak için ısrarcıdır, gerçi avrupaya gitmek istiyorum demiş öyle bi rivayette var ama buna şu haliyle kimse para vermez. bırakın bize bonservis getirmesini kendisi bir kulüp bulsa en fazla 400bin brüt maaşlı bi iş bulur bizde sanırım kemiksiz 1 milyon alıyordur. nereden baksan tutarsızlık. başkan buna iyi bir öneri getirmiş kontratını uzatayım sonra kiralayım demiş. bunu bile kabul etmiyorsa akıl noksanlığı iyice netleşir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu ne cesarettir yarabbi seni tanımak istiyorum yiğidim.

Beni mutlaka ara :D

mönüde yürek vardı azcık fazla kaçırmışım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş'ta puan kaybedicek ulan harbi çok benziyor :D

Mitro: Baba

Vitor: Oglum :evillol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Nivyork havhav
Su eto bi gelse sezon sonu bir organizasyon sezon acilisi bir organizasyon parasini cikartiriz herifin. Hatta balojani da gitsin getirsinler nouma ile. Renk irkciliginin olmadigi hatta bazilarimizin istemsiz sevdigi bir ortama getirsinler balojani rahat rahat gollerini siralasin fbye.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2017, 11:57:21 mylife1903 ]

ciddi hata yapıyor ama bu çocuğun sorunlu uyumsuz olduğu gün gibi ortada kaç senedir bu ülkede üstelik milli olmuş bir oyuncu ama hala tek kelime türkçesi yok.
:D :D

Çevrimdışı tangaz

:D :D

şimdi sen neye böle gülüyorsun göremiyoruz ofiste açamıyoruz gel de meraklanma şimdi  :icool:

şimdi sen neye böle gülüyorsun göremiyoruz ofiste açamıyoruz gel de meraklanma şimdi  :icool:
Kerim Dogum gunu kutlamasi konusmasi :

Ins biz Şampiyon yap eee alcam bu sezonda :biggrinking:
 sonrasi herkes yerlere yatiyor Gülmekten ozellikle Olcay :lol:
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2017, 12:03:21 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bavulu bile hazirmis abi yazik adama, perisan oldu antalyada, safak dogan gunes eto icin
Leyla Mecnuna döndük yahu kavuşamadık bir türlü.  Bizde oynama isteği bu kadar yüksek kaç topçumuz oldu ki. Bi de Eto bu kardeşim boru değil yani.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Frank de Boer : "Fatih Terim'den futbolun nasıl OYNANMAMASI gerektiğini öğrendim. O da bir nevi öğrenmek sayılır." :kop: :kop:

imPARAtor !!!

Çevrimdışı ilhan mansız

babel ve mitroviç hayırlı olsun, mitroviç e bu yoklukta çok para verdiğimizi düşünüyorum. İnşallah verim alırız. Etoo yu alalım yeter. Transfer ne zaman kapanıyor?

Eto'o transferinde sıcak gelişme :busted_cop:

Samuel Eto'o Beşiktaş'a çok yakın :super:

Beşiktaş Yönetimi’nin, Antalya kampında kadrosunu şekillendirecek olan Şenol Güneş’in ligin ikinci yarısında fazla düşünmediği oyuncularla görüşeceği, Kerim’in yerine bu isimlerden birini seçmeye çalışacağı bildirildi. Antalyaspor’a Ömer Şişmanoğlu artı para ile bir oyuncu daha verilecek.

Kanat ve stoper transferinden sonra rotasını Samuel Eto’o’ya çeviren Beşiktaş Yönetimi, Kamerunlu oyuncuyla her konuda el sıkışmasına rağmen, henüz kulüpler düzeyinde resmi anlaşma sağlanmadı. Dün bu transferi bitirmek için girişimlerde bulunan siyah - beyazlı yönetim, Kerim Frei’i ikinci kez ikna edemeyince, Teknik Direktör Şenol Güneş’in kamp raporunu beklemeye başladı.

Yönetimin, Antalya kampında kadrosunu şekillendirecek olan Şenol Güneş’in ligin ikinci yarısında fazla şans vermeyi düşünmediği oyuncularla görüşeceği, Kerim’in yerine bu isimlerden birini seçmeye çalışacağı bildirildi. Bu transfer için Ömer Şişmanoğlu artı bir miktar para ile ikinci bir oyuncu daha vermeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi’ne, Antalyaspor Yönetimi’nin “Eto’o sizinle anlaştı. Biz de gitmesine onay verdik ama ikinci yarıda güçlü bir kadromuz olmalı. Eğer bir oyuncu daha verirseniz ya da parayı biraz daha arttırabilirseniz bu iş tamamdır” dediği ortaya çıktı. Samuel Eto’o ile el sıkışan, Antalyaspor ile de anlaşmaya çok yakın olan Beşiktaş’ın, Trabzonspor’un da bu transferden çekilmeye hazırlanması nedeniyle artık geri sayıma geçtiği iddia edildi.

Transferi artık bitiyor

Ancak Antalya’ya gelen Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın da Eto’o’yu transfer etmek için devreye girdiği kaydedildi.

Öte yandan transferde çok para harcanmasına rağmen bazı yöneticilerin ikinci bir sol bekin daha transfer edilmesi gerektiğini söyledikleri öğrenildi.  Şampiyonluk yarışının şansa bırakılmaması gerektiğini dile getiren yöneticilerin, “Varsa imkanımız yaz transfer dönemi için düşünülen isimler devre arasında alınabilir” dedikleri bildirildi.

Bu arada Kayserispor Beşiktaş’tan Veli ile Aras’ı kiralık istedi

Çevrimdışı mellfred

Kerim kendini ispat etmek kalkismasina kalkismak istemiyor demekki, yazik.  Gencecik cocuk. Zamaninda arda turan bile manisasporda oynadi yahu. Simdi vodafone arenada kerime acayip bir tepki olur, 6 ay git oyna goster kendini iste be cocuk.

Pektemek ve ismael elektirigi almaya baslayacaz yakinda kerimden.
genç yaşta dul kalmış anne tarafından şımarık büyütülmüş şişman çocuk refleksi var kerimde

Çevrimdışı doganay

ne sicak gelismeymis arkadas, bir turlu bitemedi.
her gun isiniyor aksama dogru soguyor  :lol:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Kerim'in bu tavrından sonra aklıma transferi için yönetimlerinden 'anlayış ve kolaylık' beklediğini söyleyen futbolcu tiplemesi geldi. Malum bugün yediğin hurmalar olayı. Dur bakalım.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Quaresma ve Talisca dün yapılan antrenmanda frikik yarışması yaptı ve kazanan 9-7'lik skorla Talisca oldu.Ayrıca penaltı yarışmasıda yapan ikilinin kazananı bu sefer Quaresma oldu. :bandit:

Manchester City, sezon sonunda tam yedi oyuncuyla yollarını ayıracak. Bu isimler Yaya Toure, Jesus Navas, Willy Caballero, Gael Clichy, Bacary Sagna, Pablo Zabaleta ve Aleksandar Kolarov.  (AS)

Jesus Navas :naughty: :naughty:

“Daha hızlı, daha seri”

Beşiktaş, ikinci devre hazırlıklarını Antalya’da yaptığı kampta sürdürüyor. Siyah-beyazlı takımın antrenmanları bir hayli sıkı ve disiplinli geçiyor. Özellikle Talisca ve yeni transfer Ryan Babel, antrenmanda oyunları ile göze çarpan isimler arasında yer alıyor.

“Daha hızlı, daha seri”

Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş, antrenman sırasında takımı sık sık uyarıyor. Çift kale maç esnasında deneyimli teknik adam, takımın daha hızlı ve daha seri oynamasını istiyor.

Beşiktaş maçında, takımına ‘ayağa kakın’ diyen İbrahim Üzülmez: "Benim karakterimde yere yatarak maç kazanmak yoktur, takımımda da olmaz. Beşiktaş maçında kaçırdığımız gollerden sonra üstümü başımı yırttım. Eski takımına karşı bu kadar agresif olan hoca yoktur. Beşiktaş’ı seveceğim tabii ki. Ancak şu anda varım yoğum Gaziantepspor için. Maçtaki görüntüler bunu anlatıyor zaten. Kazansaydım, attığım golden sonra nasıl sevindiğimi, yerlere yattığımı herkes görecekti. Küçük detaylarda boğulmasınlar."

Eto'o transferinde sıcak gelişme :busted_cop:

Samuel Eto'o Beşiktaş'a çok yakın :super:

Beşiktaş Yönetimi’nin, Antalya kampında kadrosunu şekillendirecek olan Şenol Güneş’in ligin ikinci yarısında fazla düşünmediği oyuncularla görüşeceği, Kerim’in yerine bu isimlerden birini seçmeye çalışacağı bildirildi. Antalyaspor’a Ömer Şişmanoğlu artı para ile bir oyuncu daha verilecek.

Kanat ve stoper transferinden sonra rotasını Samuel Eto’o’ya çeviren Beşiktaş Yönetimi, Kamerunlu oyuncuyla her konuda el sıkışmasına rağmen, henüz kulüpler düzeyinde resmi anlaşma sağlanmadı. Dün bu transferi bitirmek için girişimlerde bulunan siyah - beyazlı yönetim, Kerim Frei’i ikinci kez ikna edemeyince, Teknik Direktör Şenol Güneş’in kamp raporunu beklemeye başladı.

Yönetimin, Antalya kampında kadrosunu şekillendirecek olan Şenol Güneş’in ligin ikinci yarısında fazla şans vermeyi düşünmediği oyuncularla görüşeceği, Kerim’in yerine bu isimlerden birini seçmeye çalışacağı bildirildi. Bu transfer için Ömer Şişmanoğlu artı bir miktar para ile ikinci bir oyuncu daha vermeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi’ne, Antalyaspor Yönetimi’nin “Eto’o sizinle anlaştı. Biz de gitmesine onay verdik ama ikinci yarıda güçlü bir kadromuz olmalı. Eğer bir oyuncu daha verirseniz ya da parayı biraz daha arttırabilirseniz bu iş tamamdır” dediği ortaya çıktı. Samuel Eto’o ile el sıkışan, Antalyaspor ile de anlaşmaya çok yakın olan Beşiktaş’ın, Trabzonspor’un da bu transferden çekilmeye hazırlanması nedeniyle artık geri sayıma geçtiği iddia edildi.

Transferi artık bitiyor

Ancak Antalya’ya gelen Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın da Eto’o’yu transfer etmek için devreye girdiği kaydedildi.

Öte yandan transferde çok para harcanmasına rağmen bazı yöneticilerin ikinci bir sol bekin daha transfer edilmesi gerektiğini söyledikleri öğrenildi.  Şampiyonluk yarışının şansa bırakılmaması gerektiğini dile getiren yöneticilerin, “Varsa imkanımız yaz transfer dönemi için düşünülen isimler devre arasında alınabilir” dedikleri bildirildi.

Bu arada Kayserispor Beşiktaş’tan Veli ile Aras’ı kiralık istedi

olacak bu iş olacak başka yolu yok.

Veli ve aras'ı kiralık kayseriye verelimde 2 oyuncu için kiralama ücreti 1 milyon € yu ni görelim.

Eto için ömer + veli + Aras (Kiralık) verebiliriz :)

Metin Albayrak: "Mitrovic için Anderlecht, 5 milyon euroluk teklif yaptı ancak Rijeka bize söz verdiği için teklifi kabul etmedi"
Kaynak:DHA

Çevrimdışı alimm

Walter Kanneman....

Bilen, izleyen, fikir sahibi olan var mı acaba......
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Walter Kanneman....

Bilen, izleyen, fikir sahibi olan var mı acaba......

onu mu alıyoruz ?

Etiketler: