@Necmi abi site kapali kaldiginda hemen sunucu yetersiz geldi degistirdik yada buna benzer seyler yaziyorsun
yonetimi burda savunmak icin mesajlar yaziyorsun ya
ben simdi site kapali oldugunda yazdigin sebep ile yonetimi savundugun mesajlari ayni kefeye koyuyorum nasilmi

bak soyle
bu websitesi yada forum bir sunucuda calisiyorsa sana o sunucunun yetersiz gelmesi yada degistirmen gibi bir durum imkansiz [celeron server alirsin anlik forumda online 5000 kisi olur o zaman sorun yasarsin celeron serverlar tarih olali 10 yil olmustur herhalde ]
2000 yilindan kalmis en basit bir sunucu ozellikleri bile bu websitesini barindirmaya yeter de artar bile bu sekilde olan 10 tane formu bile o sunucu barindirir

bu su demek oluyor siz sunucu kullanmiyorsunuz shared hosting kullaniyorsunuz yani ucuz etin suyu misali ayni sunucuda yuzlerce websitesi var
ama siz sorun cikinca hemen sunucu diyorsunuz shareed hosting demiyorsunuz buda dogal olarak algi yaniltiyor

ha diyorsanki jayir biz shared hosting kullanmiyoruz gercekten bu site kendine ait sunucuda bariniyor ama genede sorun cikiyor ozamanda su sonuc cikiyor siz bu site isinden 1 gram bile anlamiyorsunuz

gunumuz sartlarina uygun ozeliklikte bir sunucda ben 100 tane bu buyuklukte forum sitesi barindiririm bir saniye bile kesinti olmaz

ne is yaparsan yap yaptigin isi bilmen lazim isi bilmelisinki optimizasyon yapabilesin ha optimizasyon yapamiyorsan omur boyu SIKINTI cekersin yaptigin iste
yukarida yazdigim sunucu olayini yonetim ile kendin bagdastirabilirsin bana uzun uza yazdirma

kisaca : yonetime saglam bir stoper lazimdi[yani sunucu] ama onlar gunu kurtaralim diye shared hosting kullandilar bu iki sene icinde 10 tane shared hosting[stoper] aldilar ve 10 stoper e oyle yada boyle 3 tane saglam stoper parasi bayildilar
ama gercek cozum 1 tane saglam bir sunucu alip uzun yillar SIKINTI cekmemekdi
sonuc hala sorun var ama 3 tane sunucu parasi elden gitti ama biz hala shared hostingde tutunuyor kesintiler yasiyoruz