2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370626 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Tosic mitro olursa cok gulerim ama
Gulerim ama sinirden

Çevrimdışı mylife1903

mitroviçle ilgili en önemli tereddütüm şu:

sanki vidayı alacak paranız yoksa mitroviçi vereyim diyen menajer var ortada bana güvenmiyorsanız mrmiçe sorun demiş olabilir. bu oyuncuyu kötü ya da potansiyelsiz yapmaz belki ama şeklen sıkıntı gibi
SokustuRma iste abi. Seklen oyle bunlarin meneceri de aynidir.
Insallah kasar menejer degildir, berazilya milli takimina komisyon verip bir iki mac milli takima aldiranlar gibi.
Kaziklandik mi biraz pahali belki ama uyum saglarsa iyi olur bence. Rodolfoya 3 veren yonetim icin ucuz transfer hatta. Rodonun 3 ettigi yerde bu cocuk 6 eder en az.

Çevrimdışı tangaz

Olabilir Hirvat milli takiminda oynamis kolay maclarda ama bu Hirvatlarda cok yolsuzluk var oyunculari vitrin olsun diye oynatiyorlar bizde cok iyi oynasa bile oynatmayabilirler cocugu sattilar diye yeni genc bir cocuk koyup onu satmaya calisabilirler

corluka+vida varken yedeklikten öte gidemez
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Sosyal medyada herkes Mitrovic'in fiyatını (aslında normal olan fiyatını) konuşuyor ve eleştiriyor. Ama kimse profilden bahsetmiyor. Can Sıkıcı.

Çevrimdışı 38life

Hamza zu Kastamonuspor

1.5 yıl

Çevrimdışı tuncaboylu

Verilirdi o para törenin de gideceği aşikardı

Solbekimiz yoktu o dönem ve Çağlar da Almanya'ya gitmek istedi zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

etol geldiginde 100bin forma satilirsa  zaten etonun   1 senelik maasi cikmis oluyor  fikret baskan daha neyi dusunuyor
mylife i dinleyip kara baloyu  almadiniz  bari diger kara oglani alin da rahat rahat maclari seyredelim

Forma satışları o kadar bırakmıyor @Culpable. 100 bin formadan ettiğin toplam kar 5 milyon lira.

Çevrimdışı tangaz

SokustuRma iste abi. Seklen oyle bunlarin meneceri de aynidir.
Insallah kasar menejer degildir, berazilya milli takimina komisyon verip bir iki mac milli takima aldiranlar gibi.
Kaziklandik mi biraz pahali belki ama uyum saglarsa iyi olur bence. Rodolfoya 3 veren yonetim icin ucuz transfer hatta. Rodonun 3 ettigi yerde bu cocuk 6 eder en az.

geçen sene senin alexis de böle alınmıştı. o milandaki yaşlı kaleciye yürüyordu ispanyol herife menajeri aa size stoperde lazımmış seri çabuk emiş hocanızda elimde öle biri var ismi alexis agresifte biri taraftar çok sevecek falan deyip sokuşturmuştu.  bizim yönetimin transfer usullerinden biri mi oldu bu acep. öte yandan rodolfo stoperde yediğimiz iyi kazıklardan biridir zaten brezilyadan stoper alınmaz geçen ts.den yediğimiz gole bakıyorum marcelo yerinde o fizikli bir avrupalı stoper olsa o topa vurdurmazdı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mavi Tuna

Avrupa'ya katılamadıkları için kriterlerden muaflar.

Avrupa'ya katılma hakkı elde eden kulüpleri inceliyor UEFA.
Ne güzel ne ala iş ya hu...

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı tuncaboylu

kalinlastirdigim yeri yeniden  bir daha arastir bence  abi :)

kisa vadelilerden degil zun vadelilerden bahsediyorum ben

Abi banka sana krediyi açmış, parayı vermiş ve harcamışsın.

Bankaya gidip senden TL borç almıştım ama Japon yen'ine çevireceğim diyebiliyor musun?  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hamza zu Kastamonuspor

1.5 yıl
20-21 yaşındaki adamı 3.lige gönderip gelişmesini bekliyoruz, geldiğinde 22-23 yaşında olacak, şaka gibi gerçekten madem öyle neden sene başında göndermediniz. neyse sorular hep açıkta kalıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida için asıl 10m saçma. Adam yaşlı. Öyle bir rakam isteyemezler.

Vida Rakitskiy ile aynı yaşta değil mi?  :alala:

Çevrimdışı doganay

Gitarcı neden kendi takımına almadı acaba 4 milyon ingiliz takımları için bahşiş gibi
Premier lig seviyesine gelebilmesi icin burda 2-3 yil oynamasi lazim dedigin gibi onlar icin cerez parasi sonar 15m verir alir.

Çevrimdışı tangaz

Abi banka sana krediyi açmış, parayı vermiş ve harcamışsın.

Bankaya gidip senden TL borç almıştım ama Japon yen'ine çevireceğim diyebiliyor musun?  :alala:

bazı durumlarda evet ya da başka bir bankadan farklı para birimi ile para çekip diğer bankaya ödemek de mümkün dostum

Çevrimdışı ekrembaser

Ne güzel ne ala iş ya hu...

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

gs serdara erene tolgaya cavandaya falan nasıl verdi o paraları sanıyorsun

Çevrimdışı ekrembaser

bazı durumlarda evet ya da başka bir bankadan farklı para birimi ile para çekip diğer bankaya ödemek de mümkün dostum

Abi kimse japan yenine tamam demez böyle bir durum olsa dahi

Çevrimdışı sametbagan

Herkes kadro yapmış bizde nacizane bi kadro yapalım :D

Fabri

GG             Marcelo            Tosic         Adriano

Ati           Ozzi

Eto'o(gelirse)

Talisca                                    Babel

Aboubacar(afrikadayken Cenk)

Çevrimdışı doganay

Bu Eto isi yine yatacak heralde

Çevrimdışı tangaz

bu önder özen ne kadar yalancı bir adammış yaa!!!

m.demirkolun babelle ilgili bir videosunu izliyorum "adam tembel yoksa süper transfer ama tembel beşiktaşta değişirse liverpool hoffenhaim vbvbvbvb değişmeyen özelliği beşiktaşda değişirse süper olur. geçen gün bir yazı okudum önder özenin ağzından birşeyler yazılmış babel şöyle babel böyle die övgü dolu sözcükler yazılmış sonra önder hocayı aradım sordum ben böyle bir konuşma yapmadım demiş." die bir video izledim.

ee benim seyrettiğim önder özenin babelle ilgili videosu montajmıydı kandırıldım mı  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu Eto isi yine yatacak heralde
Başkan stopere o kadar harcayacağına Eto'o ya yatıracaktı bence, çünkü stoperden daha büyük önceliğimiz golcü, Başkanın öncelik belirleme konusunda ciddi sıkıntıları var, ya da aboubakar transferinin rezaletini kapatmak için ısrarla golcü konusunda ısrarcı davranmıyor, çünkü sezon başında toplam 7-8 milyon euro maliyetle aldığın adamın yerine halen golcü bakıyorsan o işte bir sıkıntı var demektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doganay

Başkan stopere o kadar harcayacağına Eto'o ya yatıracaktı bence, çünkü stoperden daha büyük önceliğimiz golcü, Başkanın öncelik belirleme konusunda ciddi sıkıntıları var, ya da aboubakar transferinin rezaletini kapatmak için ısrarla golcü konusunda ısrarcı davranmıyor, çünkü sezon başında toplam 7-8 milyon euro maliyetle aldığın adamın yerine halen golcü bakıyorsan o işte bir sıkıntı var demektir.

Eto ya bonservis odenmesi gerekmiyor ki, en azindan baskan odemek istemiyor 35 yasinda adamin bonservisine para verip almaz. Omer Sismanoglu vs birkac genc adam kiralik takasini kabul etmesini bekliyor. Onun haricinda extra para vermez baskan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eto ya bonservis odenmesi gerekmiyor ki, en azindan baskan odemek istemiyor 35 yasinda adamin bonservisine para verip almaz. Omer Sismanoglu vs birkac genc adam kiralik takasini kabul etmesini bekliyor. Onun haricinda extra para vermez baskan
Sene başında verseydi belki şu an çok farklı bi yerde olacaktık diyorum ben de..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu önder özen ne kadar yalancı bir adammış yaa!!!

m.demirkolun babelle ilgili bir videosunu izliyorum "adam tembel yoksa süper transfer ama tembel beşiktaşta değişirse liverpool hoffenhaim vbvbvbvb değişmeyen özelliği beşiktaşda değişirse süper olur. geçen gün bir yazı okudum önder özenin ağzından birşeyler yazılmış babel şöyle babel böyle die övgü dolu sözcükler yazılmış sonra önder hocayı aradım sordum ben böyle bir konuşma yapmadım demiş." die bir video izledim.

ee benim seyrettiğim önder özenin babelle ilgili videosu montajmıydı kandırıldım mı  :alala:

Yalancı olan Mehmet Demirkol da olabilir abi, hiç güvenemedim o adama.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sene başında verseydi belki şu an çok farklı bi yerde olacaktık diyorum ben de..

Eto'o ya sene başında da, sene sonunda bonservis falan verilmez.

35 yaşında takımından ayrılmak isteyen adam için bonservis ödüyorsan, enayi derler adama.

Çevrimdışı tangaz

Yalancı olan Mehmet Demirkol da olabilir abi, hiç güvenemedim o adama.

iki fenerliden biri yalancı  :D

Etiketler: