Değil abi anlıyorum ama alınan genç yeteneklerin veya gelecek vaad edenlerin de bir şekilde değerlendirilemediğini görüyorum en yakınlardan bir kaç örnek vermek gerekirse Pedro Franco, Milosevic, Oğuzhan Aydoğan, Aras Özbiliz ve bundan bağımsız olarak Eslem'in 3. lig takımına kiralık gönderilmesi, bunda hocanın da payı büyük senin bahsettiğin yarışmacı takım olma durumuna girdi gelir gelmez ve kendi DNA'sına aykırı işler yapmaya başladı ben daha önce Tuncaboylu'nun belirttiği gibi en azından 1 veya 2 tane adamın A takımda olması gerektiğini düşünüyorum, U21 de sabaha kadar maç yapsalar bile A takımda kazanacağı tecrübenin yarısını bile elde edemez hele mevcut lig düzeninde.
bak serhat çok haklısın bencede bir kaç oyuncunun a takımda olması gerekirdi
ama bu konuda düştüğün hata şu bunların a takımda olmaması bu anki görevli insanların suçu değil
ben şu anda a takımda olacak yeterlilikte oyuncu görmüyorum sen görüyormusun eslemin kiralanması doğrudur.
çünkü bizde a takıma giremez bari gitsin belki pişer denmiş bu gönderilme olayı %50 gözden çıkarmadır.
çünkü yeterli değil ışık olsa şenol hoca gibi gençlere değer veren bir hoca değerlendirmezmi alt yapı felaket ama
bu geçmişdeki boş vermişlik yüzünden bunların etkisi anca 5-6 yıl sonra görünür o zaman kötü olduğunda bunları eleştirmemiz gerekir
oğuzhana gelince a takıma almadık onu yaşı 19 yatırım transferi yok etmiyoruz alt yapıya gönderiyorsun biraz pişsin Beşiktaşı tanısın
ha bir sene sonra a takıma almazsak o zaman evet eleştirmek hakkımız ama şimdi değil yoksa Emre mor gibi bir oyuncu
bulursun hemen a takıma sokarsın pişecekse burda pişsin dersin ama bu özel yetenekler için geçerli diğer türlü
oyuncuyu tüketme riskinde çok yüksek emre mor bizde olsaydı bencil egoist diye taraftar çoktan yerdi oğuzhanı
oynatsak bu hücum hattımızla çocuğu çoktan yemiştik bunlarıda gözden uzak tutmamak lazım biz yarışmacı takımız
taraftarın sabrı yok biz o sabrı sadece feda döneminde gösterdik ondada bir şey beklemeyin bizden 3 yıl diye kafamıza kazıdılar
taraftar sabretti. bir sene daha şampiyon olmamayı kaldıramazdık. sen gözlerinle görüyorsun durumu 22 yaşında talisca
geliyor adam kabul edelim yetenek abidesi ama burda homurtular başlamıştı baskı kuramıyor bilmemne yapamıyor ondan on numara
olmaz kanat olmaz diye bizde sabretmek yok luce aldığı oyuncuları shaktarda bir sene kenarda bekletiyordu biliyorsundur direk forma vermiyor.
peki luce bizde hoca olarak kalsaydı bunu yapabilirmiydi baksana 19 yaşındaki çocuk forma giymiyor diye eleştiriyoruz.