2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390899 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

hem hocanında pivot santrafor dileği gerçekleşmiş olur. pivotun ağa babası  :bandit:
hoca pivot santrafor iştiyorsa necid kado dışı.hem hocanın bursalı topçu kontenjanıda dolar.

Çevrimiçi Necmi

Değil abi anlıyorum ama alınan genç yeteneklerin veya gelecek vaad edenlerin de bir şekilde değerlendirilemediğini görüyorum en yakınlardan bir kaç örnek vermek gerekirse Pedro Franco, Milosevic, Oğuzhan Aydoğan, Aras Özbiliz ve bundan bağımsız olarak Eslem'in 3. lig takımına kiralık gönderilmesi, bunda hocanın da payı büyük senin bahsettiğin yarışmacı takım olma durumuna girdi gelir gelmez ve kendi DNA'sına aykırı işler yapmaya başladı ben daha önce Tuncaboylu'nun belirttiği gibi en azından 1 veya 2 tane adamın A takımda olması gerektiğini düşünüyorum, U21 de sabaha kadar maç yapsalar bile A takımda kazanacağı tecrübenin yarısını bile elde edemez hele mevcut lig düzeninde.
bak serhat çok haklısın bencede bir kaç oyuncunun a takımda olması gerekirdi
ama bu konuda düştüğün hata şu bunların a takımda olmaması bu anki görevli insanların suçu değil
ben şu anda a takımda olacak yeterlilikte oyuncu görmüyorum sen görüyormusun eslemin kiralanması doğrudur.
çünkü bizde a takıma giremez bari gitsin belki pişer denmiş bu gönderilme olayı %50 gözden çıkarmadır.
çünkü yeterli değil ışık olsa şenol hoca gibi gençlere değer veren bir hoca değerlendirmezmi alt yapı felaket ama
bu geçmişdeki boş vermişlik yüzünden bunların etkisi anca 5-6 yıl sonra görünür o zaman kötü olduğunda bunları eleştirmemiz gerekir
oğuzhana gelince a takıma almadık onu yaşı 19 yatırım transferi yok etmiyoruz alt yapıya gönderiyorsun biraz pişsin Beşiktaşı tanısın
ha bir sene sonra a takıma almazsak o zaman evet eleştirmek hakkımız ama şimdi değil yoksa Emre mor gibi bir oyuncu
bulursun hemen a takıma sokarsın pişecekse burda pişsin dersin ama bu özel yetenekler için geçerli diğer türlü
oyuncuyu tüketme riskinde çok yüksek emre mor bizde olsaydı bencil egoist diye taraftar çoktan yerdi oğuzhanı
oynatsak bu hücum hattımızla çocuğu çoktan yemiştik bunlarıda gözden uzak tutmamak lazım biz yarışmacı takımız
taraftarın sabrı yok biz o sabrı sadece feda döneminde gösterdik ondada bir şey beklemeyin bizden 3 yıl diye kafamıza kazıdılar
taraftar sabretti. bir sene daha şampiyon olmamayı kaldıramazdık. sen gözlerinle görüyorsun durumu 22 yaşında talisca
geliyor adam kabul edelim yetenek abidesi ama burda homurtular başlamıştı baskı kuramıyor bilmemne yapamıyor ondan on numara
olmaz kanat olmaz diye bizde sabretmek yok luce aldığı oyuncuları shaktarda bir sene kenarda bekletiyordu biliyorsundur direk forma vermiyor.
peki luce bizde hoca olarak kalsaydı bunu yapabilirmiydi baksana 19 yaşındaki çocuk forma giymiyor diye eleştiriyoruz.

Çevrimiçi Necmi

hoca pivot santrafor iştiyorsa necid kado dışı.hem hocanın bursalı topçu kontenjanıda dolar.
biz istersek değerli olur :D

Çevrimdışı tangaz

metin albayrak özelinden bahsedelim tamam kartal yuvalarında çuvalladığı senin on dakikalık bakışla yaptığın yorummu
bir şey çok kötüdür alırsın kötü bırakırsın bu iş yapmadığın anlamına gelmez çok kötüden kötüye getirmişsindir
bu yönetim başa geldiğinden beri kartal yuvaları sürekli çıkışta geçmişde gelen bir dizi pis işler oldu bunlara mal edilmez adım adım çözülüyor
50 bin forma satışından 500 bin satış rakamlarına ulaştı. Alacak bir şey bulamazken şu anda çeşitler oldukça fazlalaştı yeterlimi değil elbette eskiden iyi ama çok daha iyi olmalı basın sözcüsü değildi medyadan sorumlu yöneticiydi. Bir kişi konuşmalı zaten her kafadan bir söz çıkmasını engellersin
Beşiktaşın medya aktivitesinide beğenmezsin ama bu basına konuşmak değil şu anda kulüp medyada en etkili kulüp oldu
sosyasl medyada tekiz nerdeyse bu taraftar yönetimi sayesinde oldu pat diyemi taraftarın sosyal medyada örgütlendiğini sanıyorsun
sırf bu işi organize etmek için departman kuruldu. işin yazılı basın ayağı var dergi satışları uçuk arttı işin görsel medya ayağı var bjktv de
yapılan iyileştirmeleri görmezden gelemeyiz maç yayınını profesyoneller kadar iyi yapar duruma geldi yeterlimi değil ama buda bir ilerleme
birde dış basının yönetilme noktası var peki bunu genel anlamda Beşiktaşa olan tavırla mukayese edelim eskiden programın sonunda
bir iki dakika ayrılan geneldede zaman kalmadığı için haftaya konuşalım denen Beşiktaş birinci haber durumuna yükseldi şu anda kimse basında zayıfız diyebilirmi bize saldıran renkliler artık saldırabiliyormu turkuaz olayında bile nasıl seslerini kestik sakın basın kanadımızın kötü yönetildiğini
düşünmeyin Beşiktaş her alanda iyi yönetiliyor beklentimiz elbette daha iyi olmalı bu kadar iyi yapılanı görmeyip işin totali iyiyken içinden olumsuz
gelişen şeyleri cımbızla çıkarıp gömmeye çalışmak kusura bakmada sadece kişisel ego tatminidir.
daha çok eleştirerek Beşiktaşı daha fazla düşünüyor olmazsın hatalar elbette eleştirilecek ama kişi gömmek yaptığı iyi işleride yok saymaktır
hata eleştirirken iyiyi taktir edersen o zaman yanlışı işaret etmiş olursun diğer türlü iyi işler yapanıda ürkütür köreltirsin riske girmesini engeller robotlaştırırsın böylece durağanlık başlar gelişme yok edilir. @tangaz

tekstil sektöründen olduğu için kartal yuvaları başına getirilmesi ve bunun yöneticiliği dönemi yaşanan yolsuzluklar yetersiz bir veri mi? @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Dudu gelsin Dudu

Çevrimdışı OrhanAker

Yuh lan geçen ekşi sözlükte izmir ile ilgili başlık vardı ! hayatını kaybeden yoktur umarım

Çevrimdışı murat baltacı

Abou
              Eto
Babel                q7
        Atiba   ozi

Bu hücum hattı çok etkili olur. Daha kenarda talisca var kanatlardan biri formsuzsa veya abou kötü gunundeyse at etoyu forvete al taliscayi Türkiye liginde her takımı açarız en kötü babel talisca inler uzaktan bombalar etoda sekenleri tamamlar.

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ YAZDIRACAGIZ.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haydaaaa :money: TFF Bursa maçına ceza vermemişti. Şİmdi cezasını vermiş. Direk TFF bayrağnı kaldırıp FB bayrağı koysunlar  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Abou
              Eto
Babel                q7
        Atiba   ozi

Bu hücum hattı çok etkili olur. Daha kenarda talisca var kanatlardan biri formsuzsa veya abou kötü gunundeyse at etoyu forvete al taliscayi Türkiye liginde her takımı açarız en kötü babel talisca inler uzaktan bombalar etoda sekenleri tamamlar.

Allah atiba ya güç kuvvet versin.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı abdusta

Eto işi zora giriyormuş..

zira Ali Şafak Öztürk hala şark kurnazlığı peşinde koşan uyanık tüccar istekleri nedeniyle
görüşmeler askıdaymış

saygılar

Çevrimdışı Gokhan-

Abou
              Eto
Babel                q7
        Atiba   ozi

2 tane Atiba olması lazım böyle bir hücum hattının arkasını toparlayabilmesi için.
Öyle bir hücum hattı ki ya patates ederiz ya da patates oluruz ortası yok.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

tekstil sektöründen olduğu için kartal yuvaları başına getirilmesi ve bunun yöneticiliği dönemi yaşanan yolsuzluklar yetersiz bir veri mi? @Necmi
bir yerde yolsuzluk olduysa bunu o yeri yönetenin yaptığı anlamı çıkmaz bir yere yönetici olarak
geliyorsun ilk bakacağın şey bu değildir öncelikler vardır. bizim kartal yuvalarında önceliğimiz ürün satışlarını arttırmaktı
yeni mağazalar açmak mevcut mağazaların tekrar düzenlemesini yapmak burda çok iyi işler oldu mesela maltepede kartal yuvası vardı kıytırık bir yerde
sahibiyle konuşuyorum hiç memnun değildi Beşiktaş sevgisiyle yapıyordu kulüp çok acımasız davranıyordu ve bu nedenle sürekli zarar ediyorlardı.
geldiler maltepe parka açtılar ve yönetimini aynı kişi yapıyor bir sürü iyileştirme yaptılar şimdi çok mutlular. kartal yuvalarında çok iyi adımlar atıldı düzen kuruldu yolsuzluk oldu ama ortaya çıkaranlarda bunlar buda kadroların elden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor. senin sözün sanki yolsuzluk yaptı gibi algılanıyor bu yanlış. senin yönettiğin bir işde birinin yolsuzluk yaptığını tesbit ettiğinde bundan senmi sorumlu olursun. senin görevin zaten bunu tesbit etmek ve sonrasında bunların yolunu kapatmak. daha kötü şeylerde olmuştur ama kol kırılır yen içinde kalır misali sızdırmadan bitirdiler.

Çevrimdışı tuncaboylu

metin albayrak özelinden bahsedelim tamam kartal yuvalarında çuvalladığı senin on dakikalık bakışla yaptığın yorummu
bir şey çok kötüdür alırsın kötü bırakırsın bu iş yapmadığın anlamına gelmez çok kötüden kötüye getirmişsindir
bu yönetim başa geldiğinden beri kartal yuvaları sürekli çıkışta geçmişde gelen bir dizi pis işler oldu bunlara mal edilmez adım adım çözülüyor
50 bin forma satışından 500 bin satış rakamlarına ulaştı. Alacak bir şey bulamazken şu anda çeşitler oldukça fazlalaştı yeterlimi değil elbette eskiden iyi ama çok daha iyi olmalı basın sözcüsü değildi medyadan sorumlu yöneticiydi. Bir kişi konuşmalı zaten her kafadan bir söz çıkmasını engellersin
Beşiktaşın medya aktivitesinide beğenmezsin ama bu basına konuşmak değil şu anda kulüp medyada en etkili kulüp oldu
sosyasl medyada tekiz nerdeyse bu taraftar yönetimi sayesinde oldu pat diyemi taraftarın sosyal medyada örgütlendiğini sanıyorsun
sırf bu işi organize etmek için departman kuruldu. işin yazılı basın ayağı var dergi satışları uçuk arttı işin görsel medya ayağı var bjktv de
yapılan iyileştirmeleri görmezden gelemeyiz maç yayınını profesyoneller kadar iyi yapar duruma geldi yeterlimi değil ama buda bir ilerleme
birde dış basının yönetilme noktası var peki bunu genel anlamda Beşiktaşa olan tavırla mukayese edelim eskiden programın sonunda
bir iki dakika ayrılan geneldede zaman kalmadığı için haftaya konuşalım denen Beşiktaş birinci haber durumuna yükseldi şu anda kimse basında zayıfız diyebilirmi bize saldıran renkliler artık saldırabiliyormu turkuaz olayında bile nasıl seslerini kestik sakın basın kanadımızın kötü yönetildiğini
düşünmeyin Beşiktaş her alanda iyi yönetiliyor beklentimiz elbette daha iyi olmalı bu kadar iyi yapılanı görmeyip işin totali iyiyken içinden olumsuz
gelişen şeyleri cımbızla çıkarıp gömmeye çalışmak kusura bakmada sadece kişisel ego tatminidir.
daha çok eleştirerek Beşiktaşı daha fazla düşünüyor olmazsın hatalar elbette eleştirilecek ama kişi gömmek yaptığı iyi işleride yok saymaktır
hata eleştirirken iyiyi taktir edersen o zaman yanlışı işaret etmiş olursun diğer türlü iyi işler yapanıda ürkütür köreltirsin riske girmesini engeller robotlaştırırsın böylece durağanlık başlar gelişme yok edilir. @tangaz

Yalnız şu bir gerçek ki, Kartalyuvası konusundaki yönetimi Hüseyin Mican daha iyi beceriyor Metin Albayrak'tan.

Cidden cingöz bir adam.

Çevrimdışı tangaz

bir yerde yolsuzluk olduysa bunu o yeri yönetenin yaptığı anlamı çıkmaz bir yere yönetici olarak
geliyorsun ilk bakacağın şey bu değildir öncelikler vardır. bizim kartal yuvalarında önceliğimiz ürün satışlarını arttırmaktı
yeni mağazalar açmak mevcut mağazaların tekrar düzenlemesini yapmak burda çok iyi işler oldu mesela maltepede kartal yuvası vardı kıytırık bir yerde
sahibiyle konuşuyorum hiç memnun değildi Beşiktaş sevgisiyle yapıyordu kulüp çok acımasız davranıyordu ve bu nedenle sürekli zarar ediyorlardı.
geldiler maltepe parka açtılar ve yönetimini aynı kişi yapıyor bir sürü iyileştirme yaptılar şimdi çok mutlular. kartal yuvalarında çok iyi adımlar atıldı düzen kuruldu yolsuzluk oldu ama ortaya çıkaranlarda bunlar buda kadroların elden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor. senin sözün sanki yolsuzluk yaptı gibi algılanıyor bu yanlış. senin yönettiğin bir işde birinin yolsuzluk yaptığını tesbit ettiğinde bundan senmi sorumlu olursun. senin görevin zaten bunu tesbit etmek ve sonrasında bunların yolunu kapatmak. daha kötü şeylerde olmuştur ama kol kırılır yen içinde kalır misali sızdırmadan bitirdiler.

yönetici olarak şunu söyleyim sana çok zor iş. ve mutlaka içerde ajanın olmalı. yönettiğin bir birimde yolsuzluk warsa ve bu organı sen çıkarıp kesip atamazsan gidersin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Yalnız şu bir gerçek ki, Kartalyuvası konusundaki yönetimi Hüseyin Mican daha iyi beceriyor Metin Albayrak'tan.

Cidden cingöz bir adam.
şimdilik öyle görünüyor kesin bir şey varsa yükseliş trendinde heleki ülkenin bu kadar ekonomik çıkmaz içinde
olması düşünülürse bayağıda başarı bu

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolgay Trabzonspor'a gitmeyi istemediği için, Fenerbahçe Mehmet Ekici transferine daha yakınmış.

Tolgay'ı bonservisi ile teklif etti bizimkiler, yoksa 5 ay için kiralik gitmeyi kabul ederdi Tolgay.

Ucuz atlattık demek ki.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı anilsevim

Tolgay Trabzonspor'a gitmeyi istemediği için, Fenerbahçe Mehmet Ekici transferine daha yakınmış.

Tolgay'ı bonservisi ile teklif etti bizimkiler, yoksa 5 ay için kiralik gitmeyi kabul ederdi Tolgay.

Ucuz atlattık demek ki.

Ben inanmıyorum bu tür haberlere
Eğer gerçekse
Ucuz mu atlattık, yoksa olcay ve tolgay' ı tamamen mi kaybettik bunu zman gösterir

Sırf transfere engel olmak için kendi oyuncunu kaybetmeyi göze almak bana doğru gelmiyo
Dediğim gibi, inanmıyorum bu tür haberlere ben
Kadromuzu yıpratmak için yapılmış haber gibi geliyor
İçerde sorun olur bu tür olaylar
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ucuz atlattık demek ki.

6 aylık sözleşmesi kalan adama başkan tolgay ı vermez. Yazin En kötü 4-5 milyon bonservis alırım adamdan diye düşünür. Hem ekici Fenere giderse alper porsuk gibi olur.

Ayrıca Talisca nın dönmesiylede ekici bizim için çok mühim değil.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

Haydaaaa :money: TFF Bursa maçına ceza vermemişti. Şİmdi cezasını vermiş. Direk TFF bayrağnı kaldırıp FB bayrağı koysunlar  :money:
aziz boş konuşmuyormuş  3 pazartesinden sonra geç gelen ceza tehditleri işe yarıyor.

Çevrimdışı Berat

Yarın baba bir sınavım var mezun olmak için kurtulmam gereken derslerden bir tanesi forumca şans dileklerinizi bekliyorum :D

Var mı transfer haberi diye bağlıyım bari saygılar. 😉

Çevrimdışı underworld

Dudu 7  Nöbetindeyim .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dudu 7  Nöbetindeyim .
6-7 ay tutarsan belki gelebilir  :) Sene sonu için düşünülüyor diyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın baba bir sınavım var mezun olmak için kurtulmam gereken derslerden bir tanesi forumca şans dileklerinizi bekliyorum :D

Var mı transfer haberi diye bağlıyım bari saygılar. 😉
Allah zihin açıklığı versin  :) Beklemedeyiz halen haber yok  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerde istiyormuş bu adamı

Çevrimdışı underworld

1 yıl bile tutabilirim ama takım ne kadar tutar orasını bilemem (ihtiyaç anlamında).
Bu arada q7 ye zam yapıp sözleşme uzatan Beşiktaş düşmanıdır.

Etiketler: