2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361098 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Mitrovic'in videosunu yapmışlar :)

Wyscout'tan alıp ben yapacaktım üşendim tek tek al yükle editle vs :)

Böyle bi adam mitrovic :)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı OrhanAker

Olcay ve tolgay gitmek istemiyor zaten bu konuyu kapatabiliriz :D

Çevrimdışı atalay

Ekici hakkında ne düşünüyorsun Atalay.

Ekici'ye olumsuz bakıyorum.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 15:24:49 atalay ]

Çevrimdışı OrhanAker

İyi stoper aldık yıllardan sonra ilk defa :D

Çevrimiçi murat

şu videoya göre sadece ayağı düzgün gibi onun harici vasat  duruyor.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2017, 20:42:42 MURAT ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu videoya göre sadece ayağı düzgün gibi onun harici vast gibi duruyor.

Video izleyince farkettim bu tek bi maçlık performansı :)

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bir stoper aldık adam daha gelmeden dar ağacını kuran arkadaşlar var.  Adam gelsin, oynasın sonra eleştirin.

Ülkede sürekli terör saldırısı oluyor. Nasıl üst seviye topçu getireceğiz. Fener, birkaç isim yapmış oyuncu zorladı defterler kapanmış adamlar gelmek istemiyor. Feyoonord da oynayan bir oyuncuya yönelmiş en son. Çok para verecek footboll ekonomisine de sahip değiliz ki basıp 10~20 milyonlar oyuncu getirelim.

Burada asıp kesmek kolay işi ama hem footboll kalitesi, hem ekonomik yapı hem de terör gibi bir illet başımız da varken çok üst düzey footbollcular getirmek çok zor. Ligi idare edecek yapıda adam bulursak iyidir.  Gönül Raketçi ister, Pepe ister, ama gerçekler başka başka...

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Su videoda yaptigi kademeler kafasini kullanan bir stoper oldugunu gosteriyor bana. Franco ve Atinc gibi hamle ve zamanlama hatalari yoktur umarim.

Çevrimdışı sağduyu

Ismail belli abi ne tek maci.
Bu cocuk eldeki stoperlerden iyi o kesin cunku eldekiler kotu. Ben milosevici de aleksisi de daha begenirim zaten hem rodolfodan hem de marselodan.

Simdi ikinci mactayim abi izliyorum. Split macinda fahis hatalari var. notlarimi aldin. Yer tutmasi, sezgileri iyi, kaymalarda yerini kaybetmiyor ayagi fena degil, yavas bir oyuncu degil ama ayaklari dA seri degil. Bundesligaya gider bu bizden sonra o tarz oyuncu fazla yakin oynamiyor iki mactir.

Milosevicle beraber oynasinlar agzimi acmam.

Ama istenilen aranan oyuncu olmadgi dogru. Ha bir stoper daha alinacaksa bu cocuk marseloyu keser.
Ayrica lider bir oyuncu da degil bence buyuk takim stoperi de degil. Kotu oyuncu degil ama biraz menejer sokusturmasi olmus. Raketciyi alamiyonuz vidayi verek vida da olmuyor bunu verelim.

Marcellodan iyiyse 5 sene stoper aramayız.  :halay:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı mylife1903

Marcellodan iyiyse 5 sene stoper aramayız.  :halay:
Ikinciyi arariz bi bes sene bu yaslanir biz ekurisini ararken

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bu video'ya göre degerlendirirsek yandık, hic begenmedim, rakip'de dinamo zagreb, hani sampiyonlar liginde 0 galibiyet 0 puan ve 0 gol ile rekor kiran takim :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Net aradığımız adam değil...

Artıları

Akan oyunda duracağı yeri biliyor,sezgileri kuvvetli,ayağı düzgün soğuk kanlı ve dan dun çıkmıyor...

Eksileri

Sert değil,vücudunu dayamayı bilmiyor,ayakları çabuk değil,duran toplarda pozisyon hatası yapıyor...

Gelişime ihtiyacı var ama burda o gelişimi gösterir mi ?zor...

İnşallah biz yanılırız,Beşiktaş'ım karlı çıkar...

Çevrimdışı Bishamon

Bu şarkı Boyko'nun Buffon gibi gösterildiği videodaki şarkı değil mi ya  :lol: Umarım onun gibi çıkmaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yıllar önce bir oyuncu gelmişti ne maytap geçmişlerdi bizimle. Adı neydi onun kim getirdiydi?
Alves - Bebe - Higuen (Penguen) :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doganay

Net aradığımız adam değil...

Artıları

Akan oyunda duracağı yeri biliyor,sezgileri kuvvetli,ayağı düzgün soğuk kanlı ve dan dun çıkmıyor...

Eksileri

Sert değil,vücudunu dayamayı bilmiyor,ayakları çabuk değil,duran toplarda pozisyon hatası yapıyor...

Gelişime ihtiyacı var ama burda o gelişimi gösterir mi ?zor...

İnşallah biz yanılırız,Beşiktaş'ım karlı çıkar...

Soyledigin artilari okuyunca baya bize lazim ozellikler gibi neden aradigimiz adam olmasin.
Pozisyon almayi da Senol hoca ogretir.  :)

Hiz - Hamle ve Onde karsilama isini iyi yapıyor gibi ayagi gayet duzgun oyun kurabiliyor ve soğukkanlı , paniklemiyor bu onemli :ok:

Duran toplarda Zamanlama ve pozisyon alma sıkıntısı var gibi gibi..

Çevrimdışı bjk4ever

Bence oldukca kotu bir transfer yaptik. Oyuncuyu tanimiyorum, ama transfer degerlendirirken 4 kritere bakarim ben:

1 dogru maliyet (bonservis bedeli, maas, kontrat suresi)
2 dogru mevki (takimin ihtiyacina gore)
3 dogru oyuncu karakteri (mevkiye gore dogru oyuncu tiplemesi mi)
4 dogru oyuncu profili (yas, tercube, geldigi takim, geldigi lig vs)

Simdi bana gore kafadan stoper ihtiyacimiz su an yok zaten.
Marcelo-Tosic bana gore iyi bir uyum yakaladi ve ikisi de iyi performans sergiledi.
Ha, eger ki sampiyonlar ligi seviyesinde dusunuyorsak ve takimin level atmasini dusunuyorsak bu takima ust duzey, kaliteli, tecrubeli bir stopere hayir demem (Ujfalusi, Zago, Skrtel, Kjaer profilinde ve kalitesinde bir oyuncu).
Ama boyle bir oyuncuyu alacak paramiz yok iste. Hem transfer butcemiz kisitli hem gelir/gider kisitlamamiz var. Bence boyle bir transfer gerekli ve yapilmasi gereken zaman
onumuzdeki yaz kesinlikle. Lig ve Avrupa ligi icin Marcelo-Tosic ve yedekte Rhodolfo-Atinc kesinlikle yeterli, ki Marcelo ve Tosic zirt pirt sakatlanip cok mac kaciran oyuncular da degil.
Bu eleman simdi CL'de tek bir maca cikmamis, profesyonel kariyerinde sadece 1 yildir ust duzey performans sergileyen, kendi milli takiminda bile sureklilik yakalayamamis bir eleman. Iyi oyuncu olabilir, potansiyelli olabilir, ama aradigimiz adam degil iste. Milosevic icin de ayni seyleri soylemistim. Potansiyelli olabilir ama Lescott dururken almak sacmalik. Lescott'u alamadiysan hic almam, cunku kadroyu sisirmekten baska birsey yapmiyorsun. Ki Milosevic'in maliyeti cok degildi, ama bu elemana 4 milyon euro yatirdik. Bana gore ihtiyacimiz olmayan (simdilik) ve dogru profili saglamayan oyuncu icin cok cok buyuk para. Bana gore bu eleman Tosic ve Marcelo'yu kesemez ve yedek kalir. Seneye de ust duzey bir stoper alir miyiz bilemeyiz, ama alsak bile 4. stopere kayar ve mac yapamayan, kenarda bekleyen, gelismeyen nur topu gibi 4 milyon euro'luk kazigimiz olur.

Takimda hala gol vurusu iyi, kaliteli bir forvet eksikligi kabak gibi ortadayken ve takimda bu kadar net bir solbek eksigi varken cok gereksiz oldu bir transfer, hele ki butceden 4 milyon euro yedigini dusunursek. Adriano yasi ve son senelerdeki Barcelona'daki rolu itibariyle gozu kapali 20 mac oynar ikinci yarida (Beck gibi) diyebilecegin bir oyuncu degil. Adam sakatlansa veya ciddi form dusuklugu yasasa alternatif yok iste. Beck solbek degil, Tosic solbekte felaket. Tosic-Marcelo ikilisini bozmayip solbeke ucuz kiralik bir alternatif bakip (mesela buraya Mitrovic profilinde kiralik oyuncu giderdi) parayi forvete gomecegimize sacma sapan is yaptik. Ki elimizde hala guvenebilecegin bir forvet yok. Gecen sene guvenilir, saglam bir forvetin bizi nereye getirebilecegini gormusken ve bu sene Aboubakar'la neler yapabilecegimizi gormusken forvete parayi gommemek buyuk hata. Umarim yanilirim.

Çevrimdışı Alper1903

Çoğu zaman yerini kaybediyor, ön cepheden yakalanırsa bir şekilde topa müdahale ediyor ama top arkasına düşerse sıkıntı. Hızını da pek beğenmedim. Kısacası bu videoya göre vasat bir stoper almışız en fazla Atınç'ın biraz daha iyisi olur. Ama videoya göre...

Beyler size bidaha video atmıcam siz video görünce sapıtıyorsunuz :)

1 maçlık performans diye belirttim orda video'yu yapan adam 1 maçtan almış.

1 maç kötü oynamış olabilir.

Ben kendim wyscout'tan izledim gayet iyi bir stoper'e benziyor :)

Çevrimdışı Yasin02

Kalecileri çok iyiymiş :D
Aquila non capit muscas.

Çoğu zaman yerini kaybediyor, ön cepheden yakalanırsa bir şekilde topa müdahale ediyor ama top arkasına düşerse sıkıntı. Hızını da pek beğenmedim. Kısacası bu videoya göre vasat bir stoper almışız en fazla Atınç'ın biraz daha iyisi olur. Ama videoya göre...
Atinca gore Artıları benim bu videodan gördüğüm kadari ile : Hizi - Ayagi baya baya iyi ve soğukkanlılığı

Atınç cok panik keza Tosicte oyle , Tosicin ayagi cok kotu mesela ayrica

Marcelo bile zaman zaman panikliyor ama bu eleman baya soğukkanlı görünüyor ayaklarina güveniyor hic paniklemiyor bence bu bir stoper icin cok onemli bir ozellik..

Beyler size bidaha video atmıcam siz video görünce sapıtıyorsunuz :)

1 maçlık performans diye belirttim orda video'yu yapan adam 1 maçtan almış.

1 maç kötü oynamış olabilir.

Ben kendim wyscout'tan izledim gayet iyi bir stoper'e benziyor :)
Bosver at sen biz izleriz ne kaa video okaaa analiz

Videolara gore yorum yapıyoruz işte

Ben Elemani baya begendim sadece Duran toplarda zamanlama ve pozisyon alma sikintisi var gibi görünüyor hayırlısı olsun bakalim

Koskoca Eto'o küçük Emrah gibi tellerin arkasından Beşiktaş idmani izliyor

Sevenlerin arasına girme Antalya

Etiketler: