Bu arkadaş tamamen hislerimle ve sığ düşüncelerimle yorumum o ki başarılı olamaz. Daha doğrusu beklentimizi karşılamaz. Bize maç kurtaracak kritik müdahaleler yapacak savunmacı lazım mitroviçin idare edeceğini düşünüyorum. Bir de bu arkadaş 23 yaşına kadar niye Bolton, betis, köln,udinese' vs. ye gitmemiş?Eğer bir hırvat 23 yaşına kadar yurt dışı görmemişseo hırvat işe yaramazdır. Madem Corlukayı alamıyoruz o zaman mitroviçe de para harcamaya değmezdi. Seneye nasıl olsa işimişi görmemiş olacak hem göndermek için hem de almak için para harcmak zorunda kalacağız.Ama herşeye rağmen bütün düşüncelerimi çürütüp başarılı olmasını canı gönülden isteyeceğim.
bu nasıl bir mantık anlamadım çıkmamasının bir sürü nedeni olabilir kulübü vermemiştir kendisi istememiştir.
sonuçta 23 yaşında hırvat milli takımına yükselmiş bir stoper kesinlikle boş değildir. tamamen hislerinle hiç izlemediğin bir adamı
gömmek değişik ilginç bir yaklaşım ya düşündüklerinin tersi olursa
Gerçekten sırf eleştirmiş olmak için eleştiriyorsunuz bu kadar boş bir şekilde foruma negatif enerji vermek sizi mutlumu ediyor
anlamıyorum hani biraz olsun bilgin olsa eyvallah ama mesajın başında his diyorsun hislerim tutmayacak dersin gene bir ölçü
sen gönderdin bile daha almadan