2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361014 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yalçın

Tosicin kademe bilgisi ve sezgisi %70 ? Emin misin?

Kesinlikle.

Bu benim gorusumdur tabi. Aksini iddia eden gerekcelerini koyar; bu anlamda tartisiriz. Bana gore boyle.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Miloseviç ile olsa tutamazsın kendini. Miloseviçin zamanlama problemi çok büyük.
+olarak hizi da Rhodolfo dan hallice :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu arkadaş tamamen hislerimle ve sığ düşüncelerimle yorumum o ki başarılı olamaz. Daha doğrusu beklentimizi karşılamaz. Bize maç kurtaracak kritik müdahaleler yapacak savunmacı lazım mitroviçin idare edeceğini düşünüyorum. Bir de bu arkadaş 23 yaşına kadar niye Bolton, betis, köln,udinese' vs. ye gitmemiş?Eğer bir hırvat 23 yaşına kadar yurt dışı görmemişseo hırvat işe yaramazdır. Madem Corlukayı alamıyoruz o zaman mitroviçe de para harcamaya değmezdi. Seneye nasıl olsa işimişi görmemiş olacak hem göndermek için hem de almak için para harcmak zorunda kalacağız.Ama herşeye rağmen bütün düşüncelerimi çürütüp başarılı olmasını canı gönülden isteyeceğim.
Hırvat milli takımında oynayan ve kadroya çağrılan her oyuncu Beşiktaşda 11 oynar benim hislerimde bu yönde. Bonservis ücreti için biraz yüksek diyebilirsiniz 23 yaşında gelecek vadediyorsa güzel bir para maaş 1 milyon € oda güzel.Zaten Hırvat milli takımında oynasın sürekli 2 seneye iyi paraya satarız. Manoel gibi güney amerikadan bir dünya para verip oyuncu getiresiye böyle yatırımlar iyidir. Nerden bakarsam bakayım çok başarılı bir transfer olarak görüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

şu menejer sokuşturması kelimesini ne kadar seviyorsunuz hemen yapıştır biz mrmici hırvat milli takımından aldık
oyuncu şekerbegoviç ve biliç tavsiyesiymiş vida alacağınıza bunu alın daha iyi bir stoper demişler mrmiçde onaylamış
bu kadar hırvatlarla iç içeyken hemde milli takım seviyesinde bir oyuncu nasıl menejer sokuşturması olabilir
Menecer sokusturmasi nasil oluyor @Necmi abi soyle bu cocuk izledigim kadariyla kotu bir stoper degil hatta eldekilerden iyi ama ihtiyacimiz olan stoper mi, degil. @38life dedigi gibi rodolfonun yerine aliniyor olabilir. Rodolfonun 3 ettigi yerde bu 6 eder ama biz daha farkli bir oyuncu bekliyorduk. Bilic onu dedi bilic bunu dedi dinlersek burnumuz kanalizasyondan cikmaz.

Eneramoyla topa girer birazdan @Serhat Akkaya doksandan golu yapar.

Tosicin kademe bilgisi ve sezgisi %70 ? Emin misin?
Kademe bilgisi sikintili da Sezgisi iyi :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Bu arkadaş tamamen hislerimle ve sığ düşüncelerimle yorumum o ki başarılı olamaz. Daha doğrusu beklentimizi karşılamaz. Bize maç kurtaracak kritik müdahaleler yapacak savunmacı lazım mitroviçin idare edeceğini düşünüyorum. Bir de bu arkadaş 23 yaşına kadar niye Bolton, betis, köln,udinese' vs. ye gitmemiş?Eğer bir hırvat 23 yaşına kadar yurt dışı görmemişseo hırvat işe yaramazdır. Madem Corlukayı alamıyoruz o zaman mitroviçe de para harcamaya değmezdi. Seneye nasıl olsa işimişi görmemiş olacak hem göndermek için hem de almak için para harcmak zorunda kalacağız.Ama herşeye rağmen bütün düşüncelerimi çürütüp başarılı olmasını canı gönülden isteyeceğim.
bu nasıl bir mantık anlamadım çıkmamasının bir sürü nedeni olabilir kulübü vermemiştir kendisi istememiştir.
sonuçta 23 yaşında hırvat milli takımına yükselmiş bir stoper kesinlikle boş değildir. tamamen hislerinle hiç izlemediğin bir adamı
gömmek değişik ilginç bir yaklaşım ya düşündüklerinin tersi olursa
Gerçekten sırf eleştirmiş olmak için eleştiriyorsunuz bu kadar boş bir şekilde foruma negatif enerji vermek sizi mutlumu ediyor
anlamıyorum hani biraz olsun bilgin olsa eyvallah ama mesajın başında his diyorsun hislerim tutmayacak dersin gene bir ölçü
sen gönderdin bile daha almadan

Çevrimdışı mylife1903

Hırvat milli takımında oynayan ve kadroya çağrılan her oyuncu Beşiktaşda 11 oynar benim hislerimde bu yönde. Bonservis ücreti için biraz yüksek diyebilirsiniz 23 yaşında gelecek vadediyorsa güzel bir para maaş 1 milyon € oda güzel.Zaten Hırvat milli takımında oynasın sürekli 2 seneye iyi paraya satarız. Manoel gibi güney amerikadan bir dünya para verip oyuncu getiresiye böyle yatırımlar iyidir. Nerden bakarsam bakayım çok başarılı bir transfer olarak görüyorum.
Satamazsak bile bu bakis acisi dogru. Bizim seviyemiz icin yeterli oyuncu. Guney ameriga demesen iyiydi uyuz oluyorum onlarin futbolcularina. Guney ameriga 2 hollanda iki

Çevrimdışı Bishamon

Kesinlikle.

Bu benim gorusumdur tabi. Aksini iddia eden gerekcelerini koyar; bu anlamda tartisiriz. Bana gore boyle.
Tosicin maclarda kademeyi bozdugu onlarca pozisyon var ayrica sezgisi de cok zayif surekli sirtina dayandigi adamlardan calim yiyor

Çevrimiçi Necmi

Menecer sokusturmasi nasil oluyor @Necmi abi soyle bu cocuk izledigim kadariyla kotu bir stoper degil hatta eldekilerden iyi ama ihtiyacimiz olan stoper mi, degil. @38life dedigi gibi rodolfonun yerine aliniyor olabilir. Rodolfonun 3 ettigi yerde bu 6 eder ama biz daha farkli bir oyuncu bekliyorduk. Bilic onu dedi bilic bunu dedi dinlersek burnumuz kanalizasyondan cikmaz.

Eneramoyla topa girer birazdan @Serhat Akkaya doksandan golu yapar.

işte nedenleri bilmiyorsun rudolfhonun yerinemi tosiçin yerinemi as takımamı yedek olarakmı
cazip bulunup yatırımmı yapıldı ortada bir bilgi yokken nasıl menejer transferi diyebilirsin bize gelen oyuncularda
bir özellik var farkettinmi aldığımız oyuncu geldiği takımın taraftarı tarafından ağlayarak gönderiliyor
tepki gösteriyorlar buda aktif olan iyi olan oyuncuyu aldığımızı gösterir bu tip oyuncuyu menejer sokuşturduysa eyvallah öyle
menejere eskiden çürük çarık takımında oynayamayan oyuncuları sokuştururlardı. şimdi taraftarının arkasından ağladığı oyuncuları sokuşturuyorlar

:claps: :claps: :claps:

Katılıyorum

Manoel parasina Mitrovic iyidir kesinlikle , Manoleden de daha cok fayda saglar hic degilse Avrupa ekolünden geliyor

@COB arkadasimiz yazdi az once Balkanlarda ayagi iyi olmayan pas atamayan adam Ust takima cikamaz diye buda fikir verir en azindan

Ayrica @atalay in yazdigi ve önerdiği bir oyuncu olmasi beni biraz rahatlattı açıkçası

Gerçi Atalay gerekçeli aciklama da yapti bu konuda onu da dikkate almak lazim

Çevrimdışı Yalçın

Tosicin maclarda kademeyi bozdugu onlarca pozisyon var ayrica sezgisi de cok zayif surekli sirtina dayandigi adamlardan calim yiyor

Tamam. Zannetim ki hakkini yiyorum adamin. Bu goruse katilirim; azi var fazlasi yok.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi murat

miloseviç ile kıyaslamamak lazım.miloseviç zaten ya tutarsa transferiydi, Tutmadı  ama çok şeymi kaybettik hayır. Geliş fiyatı maaşı kira bedeli vs karşılaştırdığımızda zarar minimumdur.

Çevrimdışı cursedofdragon

usta bizim başkanla görüşmek için antalyaya gleiyormuş.

Göz göre göre olcay & Tolgay = Ekici takasına giricez galiba.

Akıllı bir iş gibi durmuyor.

Çevrimiçi murat

işte nedenleri bilmiyorsun rudolfhonun yerinemi tosiçin yerinemi as takımamı yedek olarakmı
cazip bulunup yatırımmı yapıldı ortada bir bilgi yokken nasıl menejer transferi diyebilirsin bize gelen oyuncularda
bir özellik var farkettinmi aldığımız oyuncu geldiği takımın taraftarı tarafından ağlayarak gönderiliyor
tepki gösteriyorlar buda aktif olan iyi olan oyuncuyu aldığımızı gösterir bu tip oyuncuyu menejer sokuşturduysa eyvallah öyle
menejere eskiden çürük çarık takımında oynayamayan oyuncuları sokuştururlardı. şimdi taraftarının arkasından ağladığı oyuncuları sokuşturuyorlar
Yıllar önce bir oyuncu gelmişti ne maytap geçmişlerdi bizimle. Adı neydi onun kim getirdiydi?

Çevrimdışı 38life

Nasil bir stoper ? Siralayalim:

1 - Bire birde etkili
2 - Kafa toplarinda ustun
3 - Hizli.
4 - Kademe bilgisi ve sezgisi olan
5 - Bekten orta sahaya top cikarisi diklemesine olan ve bosa top atmayan
---

Marcelo bu kistaslar arasinda, 1: 70% etkili, 2: 80%, 3: 70%, 4:70%, 5: 50% bir adamdir bana gore.

---

Tosic ise: 1: 80% etkili, 2: 50%, 3: 80%, 4:70%, 5: 60% bir adamdir ayni sekilde.

---

Stoper muhabbetlerimizi bu ve bu tarz kistaslarla yaparsak sanki daha iyi cozumlemeler elde edecegiz.
Tosic'in kademe bilgisi ℅70 ise benim bitiriciliğim Mario Gomez

Çevrimdışı Yalçın

Baskan Olcay'i vermez. Tolgay'i verir, yine de Olcay'i vermez.

Olcay'in yeri ayridir Baskan'in gozunde. Keza benim de. Pozitif nese katan adamlara da ihtiyac olur bazen takimda. Olcay bu gorevi isteyerek ustlenenlerden. Gorecegiz artik.

Suleyman Seba

Çevrimiçi murat

Ne olcay ne tolgay ikisiylede kafa kafaya takas istemem ama hoca çok istiyorsa olcay ile veya tolgayın bizim bilmediğimiz bir sorunu varsa belki o nedenle teke tek belki bir nebze kabul edilebilir. Adam sezon sonu elini kolunu sallayarak zaten ayrılacak trabzondan.

Çevrimdışı underworld

Olcay amigoluk yapacaksa sete çıksın sahada işleri başkasına bıraksın.

Çevrimdışı mylife1903

Abunun arkasindan aglayan portolu bulurum mu diyorsun @Necmi abi

miloseviç ile kıyaslamamak lazım.miloseviç zaten ya tutarsa transferiydi, Tutmadı  ama çok şeymi kaybettik hayır. Geliş fiyatı maaşı kira bedeli vs karşılaştırdığımızda zarar minimumdur.
Miloşeviç ten zarar etmedik desek yeridir zaten

1 milyon $ a aldik

2 kez kiraladik yarisini cikardik , Maas da vermedik :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Olcay amigoluk yapacaksa sete çıksın sahada işleri başkasına bıraksın.
Olcay gitsin gitmesinede Ekici içinmi gitsin akan oyunda bir tane asistini gösterebilirmisin? 10 numara mevkiinde oynayan bir adamdan bahsediyoruz ben sana Olcayın 10-15 tane bulurum. Şimdi Ts kadrosuna bak felan dicen ben sana Feda dönemi dicem forvetmi var dicen Cardozo dicem. Ekiciyi isteyenler neyine bakarak istiyor bir açıklasınlar bizde bilelim. Duran top için istiyorsanız elde Talisca var Talisca seneye gitmiş olsa Caner var. Adam sahada ruh gibi dolanan bir adam.

Çevrimdışı atalay

sağ ayaklı olunca sol stoper oynanmaz diye bir kural mı var?

Sol stoper oynayan ismin sol ayaklı olması şart değil. Ama sol stoper pratiği yüksek olmalı.

Çevrimdışı mylife1903

Yıllar önce bir oyuncu gelmişti ne maytap geçmişlerdi bizimle. Adı neydi onun kim getirdiydi?
Amokachi mi @MURAT abi? Rahim de olabilir

Çevrimdışı Kalyoncu

Sol stoper oynayan ismin sol ayaklı olması şart değil. Ama sol stoper pratiği yüksek olmalı.
Ekici hakkında ne düşünüyorsun Atalay. Tolgay+Olcay= Mehmet Ekici takası hakkında?

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Tolgay-Ekici takasi iyi olur kanimca. Tolgay'in tek iyi yani kendi sahamizdan cikarken kolay adam eksiltebilmesi. Onun disindaki butun ozellikleri standart ayarda. Hatta sut cekebilme kabiliyeti cok kotu. Sadece antremanda atiyordur golleri. Ayrica cikarken top kaptirip yedirdigi cok gol var.

Olcay'in gitmesini istemem.

Etiketler: