2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12354295 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Eto'u yu alacak para kalmadı. Unutun. Antalyaspor bize hayatta Eto'o yu vermez. Olsyadı o transfer sezon başında olurdu.

Eto'o için bonservis ödenmeyecek zaten, takasla alınacak.

Çevrimdışı sosyalkartal

Fabri geldğinde de yerden yere vurdunuz şimdi göklere çıkarıyonuz bu adamı da beğenmediğinize göre kesin süper çıkacak  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

En geç 1- 1,5 sene sonra başka bir takıma kiralanacak. Milosevic,pedro ayarında bir transfer. Devre arasında stoper alınmaz. Devre arasında Stoper transferiyle şampiyon olan takım olmadı şimdiye kadar. Fikret orman yönetimi hücum transferlerinde başarılı fakat defans transferlerinde başarısız . Hayırlı olsun yine de

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Eto'o bizim idmani izlemiş :bandit:
Canı çekmiştir.  İki düz koşu yapaydı bizimkilerle.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı sosyalkartal

Açın kap bildirimlerini etonun adım adım düşüşünü izleyin yükleniyor.... :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sametbagan

Mevzu okuyup okumamak değil ki sana iş çıktı ondan bahsettim bunun için okumama gerek yok ki herkes biliyor senin 10 dakikada topçudan anladığını

Merak etme sen bu yüzden başıma bişey gelmez @tangaz

Çevrimdışı atalay

İlaveten filtrelediğim bir oyuncuyu takımımda görmek güzel. Hayırlı olsun, umarım utandırmaz.

Çevrimdışı anilsevim

Olumlu rüzgar estireyim :)

https://mobile.twitter.com/AlexHoliga/status/816595910289489920
vidadan iyi demiş
Bu linkteki arkadaş taktiksel olarak ve havadan vidadan iyi diyo, genç vs
Baya bi sohbet etmişler, çevirebilirsiniz

Şubat tarihli bi yazı, orayı takip eden birinin yazısı
http://balkanfutbol.blogspot.com.tr/2016/02/matej-mitrovic.html?m=1

Bilgi olarak aktardım arkadaşlar
Ne vereceğini izleyip göreceğiz. Hayırlısı olsun
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı berkotistis

Hırvatistan milli takımında nerde forma giymiş Euro 2016'da mı oynamış? 2'si hazırlık maçında ilk defa bu sene forma giymiş Milli takımda. Ne yani Milli takımda daha yeni diye büyük oyuncu mu yani. İsmail Köybaşı da Euro 2016'da milli takımda oynadı. İsmail ondan daha mı iyi yani bunu mu demek istedin  :biggrinking:

Paralar yine uçup gitti çar çur oldu. Seneye sıradan bir takıma kiralarız her zaman olduğu gibi.

İsmail Köybaşı Hırvatistan milli takımında mı oynuyor sizce ?

Çevrimdışı anilsevim

Olumlu rüzgar estireyim :)

https://mobile.twitter.com/AlexHoliga/status/816595910289489920
vidadan iyi demiş
Bu linkteki arkadaş taktiksel olarak ve havadan vidadan iyi diyo, genç vs
Baya bi sohbet etmişler, çevirebilirsiniz

Şubat tarihli bi yazı, orayı takip eden birinin yazısı
http://balkanfutbol.blogspot.com.tr/2016/02/matej-mitrovic.html?m=1

Bilgi olarak aktardım arkadaşlar
Ne vereceğini izleyip göreceğiz. Hayırlısı olsun

Euro 2016 kadrosundaydi
Ayrıca son 4 hırvat milli maçın 3 ünde ilk 11
Yürü be mitrovic :)
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı tuncaboylu

İlaveten filtrelediğim bir oyuncuyu takımımda görmek güzel. Hayırlı olsun, umarım utandırmaz.

Bol şans.  :ok:

Forumda bu kadar gömücü varken, utandırmasa iyi olur.  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi merhaba, bir takımda 2 tane stoper olur birisi sağ ayaklı olursa diğeri sol ayaklı olmak zorundadır, tüm dünya futbolunda genel geçer kural budur bizim elimizdeki adamların hepsi sağ ayaklı Marcelo, Rhodolfo diğer ikisi zaten o bölge için yeterli değil Tosic ve Atınç, o yüzden Vida ve Rakitskiy isimleri dolanıp duruyordu bu adam gelince şaşırdı millet.

Vida da sağ ayaklı @Serhat Akkaya.

Dünyada o kadar çok sol ayaklı stoper yok zaten, diğer ayağını biraz iyi kullanan sol stoper oynuyor.

Çevrimdışı Gokhan-

Hırvatistan milli takımında nerde forma giymiş Euro 2016'da mı oynamış? 2'si hazırlık maçında ilk defa bu sene forma giymiş Milli takımda. Ne yani Milli takımda daha yeni diye büyük oyuncu mu yani. İsmail Köybaşı da Euro 2016'da milli takımda oynadı. İsmail ondan daha mı iyi yani bunu mu demek istedin  :biggrinking:

Paralar yine uçup gitti çar çur oldu. Seneye sıradan bir takıma kiralarız her zaman olduğu gibi.

Nerden biliyorsun adamın kötü transfer olduğunu+ paraların çarçur olduğunu, kahin misin  :bandit:

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida da sağ ayaklı @Serhat Akkaya.

Dünyada o kadar çok sol ayaklı stoper yok zaten, diğer ayağını biraz iyi kullanan sol stoper oynuyor.

Bir bilgi daha:

Milli takımda iki maçta Vida ile beraber tandem oynamışlar ve Mitroviç sol stoper olarak görev almış.

Yani Hırvatistan Milli Takım antrenörünün gözünde Vida'dan daha iyi sol stoper oynuyor.

Çevrimdışı Orhan_

Mitrovic;

Hava toplarında oldukça etkili.

Defanstan çıkarken 1. bölgeden 2. bölgeye yüksek yüzdeli paslar atıyor, 1. bölgeden 3. bölgeye de etkili paslar çıkarıyor.

Çok sakatlanan bir oyuncu değil.

Türkiye'de tempolu ve hızlı bir oyun olmadığı için Mitrovic'i çok zorlayacak santrfor olmayacaktır.

Sezileri kuvvetli ve rakibin santrfora attığı toplarda araya girip pozisyonu başlamadan bitiriyor.

Pas oyununda iyi bir oyuncu.

Rhodolfo'ya göre çok daha hızlı bir oyuncu.

Çirkef değil ama gerektiği zaman tatlı sert müdahaleler yapıyor.

Çok kart görmüyor, karta meyilli oynamıyor.

Gelecek vaat eden ve ileride Avrupa'ya satılabilecek bir oyuncu.

Oyuncuyu takip eden bir arkadaşın (wyscout, ismi unuttum) BjkTv'de yaptığı açıklamalar.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2017, 17:57:01 Orhan_ ]

Çevrimdışı Kasper

30-31-32 yaşındaki adamlara para gömüp katar gibi getirmektense bu tip potansiyelli oyuncuları almak daha iyidir. milosevic olmadı, bu da olmaz diye karamsar bakmamak lazım. size birkaç sene önce gençlerbirliğinin sol beki tosic stoperiniz olacak felan deselerdi gülerdiniz değil mi, zamanın ne getireceğini bilemiyoruz, beklemekteen başka çare de yok. olumlu ya da olumsuz kesin yargılar üretmenin de manası yok. hayırlısı olsun

Çevrimdışı benyv-

Devre arası stoper transferiyle kimse şampiyon olmaz dendi de. Daha geçen sene bunu biz yaptık? Ne çabuk unutuldu. Devre arasında tanımadığımız adamı aldık diye ön yargılı davranmayalım. Marcelo da beklediğimizden iyi çıktı ve katkı sağladı bize(fiyatına göre). Hırvatistan milli takımı yıldızlar topluluğu, oraya girebilen ve Hırvatistan'ın en iyi takımında oynayan 23 yaşındaki bir defans oyuncusunu almışız, bence daha iyisini alamazdık zaten. Çin piyasası, İngiltere klüplerindeki parayı görüyorsunuz. Yıldız oyuncu bize gelmez, yıldız adayı gelir ancak.

Çevrimiçi sozkul

Potansiyel aralığı geniş

Sol ayaklı mı, yoksa çift ayaklı mı?

Çevrimdışı onur_U

ben oyuncuyu izlemedim ama 3m euro'ya alternatif oyuncu alınması "bunca hatalı stoper transferinden sonra" mantıklı gelmiyor.
bu yüzden oyuncu yerine transfer stratejimizi ve yönetimi gömmek istiyorum   :lol:

Çevrimiçi sozkul

olabilir, basının önünde ne diyecek tam bir maldı kaç tane maç sakata geldi falan mı diyecek  :evillol:

Bide ev toplantılarında ismaile sanat müziği söyletiyorlardı, takıma moral veriyordu musik ziyafetiyle

Çevrimiçi sozkul

Sneijder'in sözleşmesinde 7.5 milyona serbest kalır maddesi var, Podolski'ye de en fazla 6 teklif geliyor.

Stoperleri yok, santraforları yok. Üstüne takımın 2 bel kemiğini gönderdikten sonra, 12-13 milyon euro'yla hangi deliği dolduracaklar? Gelen adamlar katkı verecek mi?

Galatasaray o ikisini satarsa, 3-4 hafta içinde yarıştan kopar.

ntv de gs muhabiri sneijder'e 10 luk teklif geldiği söyleniyor dedi.
Bunlar nasıl muhabir arkadaş ben anlamıyorum, adam işini sevmese bile bukadarını öğrenir artık yahu.

Çevrimdışı eski inönü

Vida'dan çok daha iyi transfer. Hayırlı olsun. Umarım bizim dağınık oyun sisteminde harcanmaz.

Çevrimiçi Necmi

En geç 1- 1,5 sene sonra başka bir takıma kiralanacak. Milosevic,pedro ayarında bir transfer. Devre arasında stoper alınmaz. Devre arasında Stoper transferiyle şampiyon olan takım olmadı şimdiye kadar. Fikret orman yönetimi hücum transferlerinde başarılı fakat defans transferlerinde başarısız . Hayırlı olsun yine de
sen ciddimisin :alala:
biz geçen sene şampiyon olurken sen nerdeydin :D

Çevrimiçi sozkul

Kötü diyene rastlamadım çoğunluğun fikri şu an  ihtiyacımızın olmadığı yönünde, bize sol stoper lazımdı..

Tosiç sakatlanırsa sol stoper olarak Babel oynayacakmış, U12 de sol stoper oynamış  :)

Çevrimdışı berkotistis

FM 2017 profili , oyunda Schalkeye transfer olmuş

Etiketler: