2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372012 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tam tersi buyuk dusunuyor abi tolgayi 3-4 milyona satiyor 6 saat icinde
Okay Tolgay takası da olumlu abi :D

Çevrimdışı tangaz

dün giremediğim saatlerde tam benlik yazışmalar olmuş. böyle tartışmanın ortasına dalıp dağıtmalık cinsten. güzel mesajlar gördüm ama en güzeli de abubakarın pivot santrafor olduğunu iddia eden mesajdı   :kop: :kop: :kop:

sabah sabah güne güzel başladım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Ya şimdi birşey diyecem de ayıp olacak
hocada kızdırıyor insanı
bak ne demiş, Eto gelirse ona uygun oyun tarzına geçeriz demiş değil mi

e peki sormazlar mı adama
o zaman sene başından beri niye abouya göre
yada genel olarak söyleyeyim
yapılan transferlerde adamların özelliklerine göre
niye bir sistem bulamadın ???

bir adama göre sistem mi olur
tamam eto nun özelliklerine göre diğer oyunculara çeşitli roller verirsin
ama zaten bu da bir takım sistemi olmaz mı
bizim zaten sene başından beri bas bas bağırdığımız şey de bu değil mi
geçen seneye göre bu sene oturmuş bir sistemimiz yok
doğaçlama oynuyoruz diye yırtınmıyor muyuz

sadece eto mu düzeltecek şimdi her şeyi
aslında sorun forvet değildi orta saha sıkıntılıydı ekiciyi boşa gelsin demiyoruz
tekrar pas oyununa döner takım dün hocayı eleştirirken herkes bana tepki gösteriyordu
ilk yarıları çöpe atarak oynadık forvetleri hiç kullanamadık takımı quaresmanın ellerine bıraktı
bunlar hep yanlış şeylerdi ikinci yarı bu hatalardan dönmek gerekiyor. Belliki hocada görmüş
bazı şeyleri keyfi yerindeydi sabah bayağıda mantıklı konuştu neyseki kaybettiğimiz bir şey yok
ikinci yarı telafi edilir

Çevrimdışı Kalyoncu

Olcay ve tolgay trabzona gitmek istemiyormuş ekiciyi rafa kaldırabiliriz :D sezon sonu gelecekse gelsin takas filan çok saçma.
Hahaha yönetim kabul etmiş yani bu teklifi :) neyse bizim çocuklar akıllı çocuklar gelmeden söyleyeyim fener istesede bundan daha çöpünü bulamaz.

Çevrimdışı mylife1903

Okay Tolgay takası da olumlu abi :D
Ekici olmadi da okay oldu o da olumlu ama okay icin kasayi da acmak lazim. Fb iki yabancisini verip rahatlayacak fb sikisti kaldi, gebersinler. Ts cok istiyorsa tolgay ile olcayi ekici ile bir miktar kaju versin. Boykoyu da verebiliriz aslinda. Boyko ile milosevic var daha

Çevrimdışı mylife1903

dün giremediğim saatlerde tam benlik yazışmalar olmuş. böyle tartışmanın ortasına dalıp dağıtmalık cinsten. güzel mesajlar gördüm ama en güzeli de abubakarın pivot santrafor olduğunu iddia eden mesajdı   :kop: :kop: :kop:

sabah sabah güne güzel başladım  :bandit:
Kandirilmis

Çevrimdışı tangaz

sağlıklı bir ekici her türlü iş yapar sırf duran top ortaları bile yeter fernandes sonrası bu eksikliği dolduramadık. ama yineliyorum sağlıklı bir ekici. kendisi kolay ve sık sakatlanan türden bir oyuncu, ayrıca takım kimyasına aykırı hareketleri gittiği her takımda görüldü. kısaca arıza diyebiliriz.

ekici alt yaş kategorilerinde almanyanın gözbebeği bir oyuncuydu m.özilin önünde görülüyordu ama mental problemleri nedeniyle yolu ts.ye kadar düştü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Ekici olmadi da okay oldu o da olumlu ama okay icin kasayi da acmak lazim. Fb iki yabancisini verip rahatlayacak fb sikisti kaldi, gebersinler. Ts cok istiyorsa tolgay ile olcayi ekici ile bir miktar kaju versin. Boykoyu da verebiliriz aslinda. Boyko ile milosevic var daha
yok boykonun başka yeri var gibi :D

Çevrimdışı mylife1903

Ora zor gibi abi. Ucakta bekleyecek boyko herhalde kieve mi inse ucak lyvova mi inse diye oturup fal acacaz

Çevrimiçi Necmi

Hahaha yönetim kabul etmiş yani bu teklifi :) neyse bizim çocuklar akıllı çocuklar gelmeden söyleyeyim fener istesede bundan daha çöpünü bulamaz.
hayal kurma derim ben olcayın kabul ettiğini duydum tolgayı bilmiyorum

Çevrimdışı tangaz

dök şu eteğindeki taşları yaw,

bu gizemli adam ayaklarını bırak bilgiyi paylaş bizlerle  :D

hem bilgi paylaşınca güzel :utan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

dök şu eteğindeki taşları yaw,

bu gizemli adam ayaklarını bırak bilgiyi paylaş bizlerle  :D

hem bilgi paylaşınca güzel :utan
paylaştık ya daha neyi paylaşacağız :bandit:
boykoyu opsiyonlu kiralamadınmı süre bitene kadar onu değerlendirmek gibi bir seçeneğin olamaz

Çevrimdışı tangaz

paylaştık ya daha neyi paylaşacağız :bandit:
boykoyu opsiyonlu kiralamadınmı süre bitene kadar onu değerlendirmek gibi bir seçeneğin olamaz

belli mi olur belki raketçi boyko vida yarmolenko gomez q7 rasında böyle NBA takası gibi bir şeyler döner  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

belli mi olur belki raketçi boyko vida yarmolenko gomez q7 rasında böyle NBA takası gibi bir şeyler döner  :bandit:
:nerd:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rakistky icin son teklifimiz 4 milyon € + Sezon sonu Boyko imiş sanırım onu ima ediyorsun da kabul etmezler :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

kimse benim sözlerimle bitti zart zurt hayale kapılmasın dedikoduları ve kendi yorumlarımı paylaşıyorum

Çevrimdışı mylife1903

Guzel olur abi
Karijmayi cine veririz, karijmadan geleni boykoyu ve holoskodan kalani akhmetova veririz, olcay ile tolgayi tsye veririz, kerim ile omeri antalyaya veririz, milosevic ile francoyu basaksehire veririz, aras ile mustafa pektemek ve veliyi osmanlispora veririz, fbye de basi veririz, dost camia

Çevrimdışı tuncaboylu

hayal kurma derim ben olcayın kabul ettiğini duydum tolgayı bilmiyorum

Olcay ettiyse, Tolgay zaten eder; kiralık gidecek sonuçta.

Kiralık olduğundan eminsin bu arada, değil mi @Necmi abi?  :bandit:

Çevrimdışı Çağatay

boykoyu çok küçümsüyorsunuz ama boyko malagayla bi kamp yesin
bakın siz nasıl olacak o adam
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:evillol: uefayı alırız bu dediğin adamlar gelirse abi  :iblush:

Çevrimdışı tuncaboylu

Rakistky icin son teklifimiz 4 milyon € + Sezon sonu Boyko imiş sanırım onu ima ediyorsun da kabul etmezler :bandit:

Bu teklifle ancak Vida'yı alabilirsin, o da iyi pazarlıkla.

Çevrimiçi Necmi

bilmem boykoyu nasıl teklif edecekler opsiyonlu kirada

Çevrimiçi Necmi

Olcay ettiyse, Tolgay zaten eder; kiralık gidecek sonuçta.

Kiralık olduğundan eminsin bu arada, değil mi @Necmi abi?  :bandit:
hiç bir şeyden emin değilim fikir yürütüyorum bir şey duymuş değilim olabilir diyorum

Çevrimdışı mylife1903

bilmem boykoyu nasıl teklif edecekler opsiyonlu kirada
Kendi oyuncumuzun opsiyonuna para odeyip onu takasa sokariz abi, efsane transfer olur.

Etiketler: