2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372475 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ekici için Tolgay + Olcay vermenin savunulabilir hiç bir tarafı olmaz benim gözümde @Necmi abi.

Bugün en kabız menajere yetki versen, Tolgay'a 6 saat içinde 3-4 milyon euro'ya alıcı bulur.

Sat Tolgay'ı 3'e, git Ekici'ye 1 milyon + Olcay ver, 2 milyonu da stoper transferine ek bütçe yap.

Fenerbahçe'nin alternatif teklifi yüksek değil ki.
Tolgaya 6 saat icinde 3-4 milyona alici falan bulunmaz @tuncaboylu 3-4 milyona oguzhani zor satarsin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgaya 6 saat icinde 3-4 milyona alici falan bulunmaz @tuncaboylu 3-4 milyona oguzhani zor satarsin.
yok Oğuzhan 2 anca eder  :evillol: iyice abarttın tamam gevşek hareketleri var ama kafadan 8 10 arasına gider :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Ekici için Tolgay + Olcay vermenin savunulabilir hiç bir tarafı olmaz benim gözümde @Necmi abi.

Bugün en kabız menajere yetki versen, Tolgay'a 6 saat içinde 3-4 milyon euro'ya alıcı bulur.

Sat Tolgay'ı 3'e, git Ekici'ye 1 milyon + Olcay ver, 2 milyonu da stoper transferine ek bütçe yap.

büyük düşünmüyorsun :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi bu gurbetçi oyuncuların çoğunun menajerliğini babası yapıyor, onlar da işi bilmiyor.

Tolgay'ı Ahmet Bulut'a ver, 6 saat diyorum bak. 6 saat sonra "Vigo biletini hazırlayın, Celta parayı hesaba yatırıyor" diye telefon eder.

Pazarlamasını bilen adam olacak.

"Avrupa Birliği vatandaşı 25 yaşında 8 numara, Napoli maçı no look pas Liverpool'a turu getiren gol. Sakatlanmasa kimler kimler istiyordu şimdi, 3 milyon euro'ya kaçmaz bu adam. 2 sene oynatın, en kötü Çin'e satamazsam Valencia'ya satarım."

İmzalar hazır, faksı nereye çekiyoruz?

Çevrimdışı Kalyoncu

Stoper ve santrafor almamışsın fenerbahçeyi güçlendirmiyorum diye sevinen insanlar var. Tolgay +Olcay=M.Ekici bu savunuluyor inanılır gibi değil üstelik adamın sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış.

Çevrimiçi Necmi

yok Oğuzhan 2 anca eder  :evillol: iyice abarttın tamam gevşek hareketleri var ama kafadan 8 10 arasına gider :ebebe:
ozi para falan etmez bu kafayla hayal kurmayın 6 tane şl maçı oynadık kayıp

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi büyük düşünmek Fenerbahçe'yi güçlendirmemek mi, yapma lütfen?

O zaman en büyük düşünen adam Aziz Yıldırım, bizi güçlendirmemek için Mehmet Topuz'u, Diego'yu, Van Persie'yi falan aldı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ekiciyi ben istiyorum'da Necmi abi Olcay'ı verme taraftarı değilim, 300 400 bin euro verip alınabilir ya da Ömer + 200 bin euro olabilir  :)

Çevrimiçi Necmi

Abi bu gurbetçi oyuncuların çoğunun menajerliğini babası yapıyor, onlar da işi bilmiyor.

Tolgay'ı Ahmet Bulut'a ver, 6 saat diyorum bak. 6 saat sonra "Vigo biletini hazırlayın, Celta parayı hesaba yatırıyor" diye telefon eder.

Pazarlamasını bilen adam olacak.

"Avrupa Birliği vatandaşı 25 yaşında 8 numara, Napoli maçı no look pas Liverpool'a turu getiren gol. Sakatlanmasa kimler kimler istiyordu şimdi, 3 milyon euro'ya kaçmaz bu adam. 2 sene oynatın, en kötü Çin'e satamazsam Valencia'ya satarım."

İmzalar hazır, faksı nereye çekiyoruz?
çok basit düşünüyorsunuz ekiciyi fenere ver şampiyonluk yarışına sok o zaman
burda amaç ts yide güçlendirmek bir taraftan kaybettiğini diğer taraftan deveyle kaldırırsın
tolgayda kiralık gider en kötü kafa kağıdı verilmez zaten bir şeyde yok hayal kuruyoruz
kadromuz çok şişti milleti oynatacağız diye takımı oturtamıyoruz orta sahada feda gerekiyor
taşlar yerine oturmalı artık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ozi para falan etmez bu kafayla hayal kurmayın 6 tane şl maçı oynadık kayıp
sistemden kaynaklanıyor, Geçen seneki sistemde döktürüyordu....

Çevrimiçi Necmi

Ekiciyi ben istiyorum'da Necmi abi Olcay'ı verme taraftarı değilim, 300 400 bin euro verip alınabilir ya da Ömer + 200 bin euro olabilir  :)
ne ömeri ya o antalyaya gidiyor :bandit:

Çevrimiçi Necmi

sabah şenol hocayı dinledip hiçte dün konuşulduğu gibi şeyler söylemiyor
etoo yu istediğini söyledi ona uygun oyun tarzına geçeriz dedi gelirse eğer
çok gol atar bizde dedi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ekici transferinde olay azizin zayıflamış gücünü dahada zayıflatmak; Gönül'ü aldık, Caner'i de almak üzereyiz, bir de Ekiciyi alırsak iyice zayıflar :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

bu seneki ozi malesef gitmez M.ali
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

renkliler bitti canlandırmamak lazım fener ekiciyi düşüremezse oraya adam falan alamaz
ekicinin fenere gitmesi bizim için iyi bir şey değil çok iş yapar orda ilaç olur adamlara hemde bedavaya

Çevrimdışı tuncaboylu

çok basit düşünüyorsunuz ekiciyi fenere ver şampiyonluk yarışına sok o zaman
burda amaç ts yide güçlendirmek bir taraftan kaybettiğini diğer taraftan deveyle kaldırırsın
tolgayda kiralık gider en kötü kafa kağıdı verilmez zaten bir şeyde yok hayal kuruyoruz
kadromuz çok şişti milleti oynatacağız diye takımı oturtamıyoruz orta sahada feda gerekiyor
taşlar yerine oturmalı artık

@Necmi abi Tolgay kiralık verilecekse itirazım yok zaten, benim kızgınlığım bonservisiyle verilmesine olur.  :tabe:

Olcay bonservisiyle + Tolgay kiralık verilecekse; ben buna razıyım.

Ayrıca konudan bağımsız olarak soruyorum: Trabzonspor'u neden güçlendirmeye çalışıyoruz, onu anlamadım.

Trabzonspor deplasmanına gidecek olan biziz, bize çelme mi taksınlar istiyoruz?

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 ekici + Okay'ı verecekler üstüne 2 m euro Tolgay ve Olcayı alabilirler o zaman. Tolgay kötü adam değil.
Tsye para lazimsa olumlu benim icin. Ekici okay versinler biz de olcay ve tolgay ustune de azicik para biz veririz @Mehmet Ali C. Hepbana hepbana yok oyle transferlerde. Ekicinin istatistiklerini bilmiyorum ama tolgayin attigi gol yaptigi asist toplami ekicinin frikikten attigindan azdir. Iyi oyuncu ekici. Ha tek adam alalim dersen oturup dusunurum ekici mi okay mi diye ve buyuk ihtimal okayi alirim

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2017, 10:07:44
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Ekici transferinde olay azizin zayıflamış gücünü dahada zayıflatmak; Gönül'ü aldık, Caner'i de almak üzereyiz, bir de Ekiciyi alırsak iyice zayıflar :evillol: :evillol:

renkliler 10 numaraları eksik olduğu için Ekici'yi çok istiyorlar.
Suanda atıf ve stoch ile takasa gırmeyı düşünüyorlar, Bence vermemeliyiz, ellerinden almalıyız. .

Çevrimdışı Furkan Sarper

olcayla tolgayın verilmesi düşünülüyor seviniyorsunuz fb güçlenmesin diye,böyle saçma mantıkmı olur ya,güldürmeyin kendinizi.

eksik bölgelerimiz belli gidip oraya transfer yapmıycan ama gidip ihtiyacın olmayan mevkiye fb şamp yarışına girmesin diye saçma sapan bir adama iyi oyuncularını vericeksin. küçük takımmısın sen? al ihtiyacın olan mevkiye adamlarını fener isterse messiyi alsın, sen oyununu oynuycaksın şamp olucaksın. seneye şamp liginde fenermi olucak?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Tolgay kiralık verilecekse itirazım yok zaten, benim kızgınlığım bonservisiyle verilmesine olur.  :tabe:

Olcay bonservisiyle + Tolgay kiralık verilecekse; ben buna razıyım.

Ayrıca konudan bağımsız olarak soruyorum: Trabzonspor'u neden güçlendirmeye çalışıyoruz, onu anlamadım.

Trabzonspor deplasmanına gidecek olan biziz, bize çelme mi taksınlar istiyoruz?
tek maçlara ne bakıyorsun burda ligi domine etmenin hesabını yap hemde önümüzdeki 3-4 sene
küçük hesap yapma ts bizi nasıl yenecek tolgay ve olcaylamı taş gibi takım olacağız inşallah o kadro osmanlı maçına çıktığında
hepsi havlu atar
gs podolskiyi çine gönderiyor iyice küçülüyorlar önümüzdeki sene fenerinde başına aynı şey gelecek
transfer yapamıyorlar yapamıyacaklarda gidip çöpleri toplayacaklar güçlü ts bizim işimize gelir
tek tük maçlarda kalmayın geniş düşünün

Çevrimdışı Çağatay

sabah şenol hocayı dinledip hiçte dün konuşulduğu gibi şeyler söylemiyor
etoo yu istediğini söyledi ona uygun oyun tarzına geçeriz dedi gelirse eğer
çok gol atar bizde dedi

Ya şimdi birşey diyecem de ayıp olacak
hocada kızdırıyor insanı
bak ne demiş, Eto gelirse ona uygun oyun tarzına geçeriz demiş değil mi

e peki sormazlar mı adama
o zaman sene başından beri niye abouya göre
yada genel olarak söyleyeyim
yapılan transferlerde adamların özelliklerine göre
niye bir sistem bulamadın ???

bir adama göre sistem mi olur
tamam eto nun özelliklerine göre diğer oyunculara çeşitli roller verirsin
ama zaten bu da bir takım sistemi olmaz mı
bizim zaten sene başından beri bas bas bağırdığımız şey de bu değil mi
geçen seneye göre bu sene oturmuş bir sistemimiz yok
doğaçlama oynuyoruz diye yırtınmıyor muyuz

sadece eto mu düzeltecek şimdi her şeyi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Tam tersi buyuk dusunuyor abi tolgayi 3-4 milyona satiyor 6 saat icinde

Çevrimiçi Necmi

Tsye para lazimsa olumlu benim icin. Ekici okay versinler biz de olcay ve tolgay ustune de azicik para biz veririz @Mehmet Ali C. Hepbana hepbana yok oyle transferlerde. Ekicinin istatistiklerini bilmiyorum ama tolgayin attigi gol yaptigi asist toplami ekicinin frikikten attigindan azdir. Iyi oyuncu ekici. Ha tek adam alalim dersen oturup dusunurum ekici mi okay mi diye ve buyuk ihtimal okayi alirim
ilk yarı ligin en fazla ara pas yapan oyuncusuymuş

Çevrimdışı mylife1903

8-10 @Mehmet Ali C. Yapma tore icin de diyorduk 15 eder falan, diye

Çevrimdışı OrhanAker

Olcay ve tolgay trabzona gitmek istemiyormuş ekiciyi rafa kaldırabiliriz :D sezon sonu gelecekse gelsin takas filan çok saçma.

Etiketler: