2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358254 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

2017 ile  Ortadoğu'ya girmiş olduk

Ne zaman ciktik yahu

Çevrimdışı tangaz

2017 ile  Ortadoğu'ya girmiş olduk

hep ordaydık zaten ama 2002den beri liderliğe oynuyoruz az kaldı başaracağız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Ortalama aykumuz 80 civari diyor gugil iyimis bence.

Sekil 1a daki elemanin aykusu 75 ise 80 civari iyidir bizim icin.

Yillik gelirimizi hesapladiklari gibi hesaplamislardir bu aykuyu. Simdi bu nasil oluyor senol gunesin aykusunu aliyorsun 140 bunu ismaelin aykusuylan topluyorsun, 160 cikiyor bunu ikiye boluyorsun 80.
Ayni sekil ismaelin yillik gelirini aliyorsun  200 tane maden iscisinin yillik geliriyle topluyorsun 201e bolunce 11000$ cikiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En azından ölmüyorduk, şimdi durmadan ölüyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

1923lerde bir kalkismamiz olmus abi ama bataklik ya cikamiyoruz, debelendikce iyice batiyon.

Çevrimdışı mylife1903

En azından ölmüyorduk, şimdi durmadan ölüyoruz.
Mukadderat

Çevrimdışı Mavi Tuna

Teröre karşı uluslar arası ortak bir iş birliği olmadığı sürece bu tarz saldırıların önüne geçmek maalesef çok zor ama gel gör ki terör örgütlerini de kimlerin beslediği ortada iken bu durum bir hayal. Bugün bitirmek istesin bu işin ağ babaları terör diye bir sorun olacağını sanmıyorum. Maalesef olan masum asker, polis, eğlenceye giden vatandaş, orada çalışan emekçi, yoldan geçen anne, okula giden çocuk, eve dönen baba vs vs gibi gerçekten de masum insanlara oluyor. Sonra kınıyoruz, lanetliyoruz sonra aynı dejavu aynı dejavu...

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2017, 12:09:13 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı Gokhan-

Yitirdiğimiz canlara mı yanayım, birbirine laf sokabilmek, ayrışmak için böyle zamanları fırsat bilen cahillere mi yanayım bilemedim.
Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

sağda solda noel baba olmayaydı bu iş olmazdı noel baba kostümü satışı giyilmesi yasaklansın diyenleri görüyorum.

sonuç: operasyon başarılı görünüyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gokhan-

sağda solda noel baba olmayaydı bu iş olmazdı noel baba kostümü satışı giyilmesi yasaklansın diyenleri görüyorum.

Aynı zaman da olayı islam ve müslümanlıkla bağdaştıran, ilişki kurmaya çalışan sığırlarda var bunları görmüyor musun, ben de bu kafadan bahsediyorum işte.
Sağlı sollu cahil cühela dolmuş memleket..

Çevrimdışı tangaz

Aynı zaman da olayı islam ve müslümanlıkla bağdaştıran, ilişki kurmaya çalışan sığırlarda var bunları görmüyor musun, ben de bu kafadan bahsediyorum işte.
Sağlı sollu cahil cühela dolmuş memleket..

yok görmüyorum. ben sosyal medya falan takip etmem. benim paylaşımım öyle klavye delikanlılarının cümleleri değil hayatın ta kendisi birebir duyumlardır. az evvel bir şoförüm "abi noel babayı aslında yasaklayacaklarmış da vazgeçmişler keşke yasaklasalarmış" die bir cümle kurdu bunun üzerine paylaştım.

öte yandan at gözlüklerini çıkarmayan önemli bir güruh da var. Elhamdülillah müslümanız ama gerçekleri de görmezden gelemeyiz. senden benden fazla ibadetini yapıp sözde müslüman geçinip vücuduna bombaları dolayıp üzerine 2 rekat namaz kılıp meydana çıkıp patlatan müslümanları da yok sayamayız. bu cümleyi yazmak dahi acı verici ama gerçek...

Çevrimdışı mylife1903

Uzun zamandir gordugum en basarili teror eylemi bu oldu. Yanlis hatirlamiyorsam 1988 civari pkk koy basip coluk cocugu taramisti, gazetede ak47 ile taranmis bebek resimleri vardi,o eylem de beni cok derinden sarsmisti. Hic unutmam uyuyamiyorum, babama gittim baba dedim korkuyorum ben, hayirdir neden korkuyorsun ne oldu, pkkdan korkuyorum demistim. Iki gun annemle babamin ortasinda uyumustum o yasta.

Bence isidli olmayabilir bu terorist bence parali askere benziyor. Isidli olsa mermileri bitince kendisini patlatir daha da buyuk kayip verdirirdi. Yedek kiyafetle falan gelmis olabilir hatta bir ortagi iceriye kiyafet sokmus olabilir. Kamera kayitlaroni inceliyordur emniyet gucleri.

Goruntusunu izleyemedigim icin kesin yorum yapamiyorum ama turkiye eger kiralik teroristlerin yuvasi olduysa coknzor bir yil bekliyor bizi demektir.

Çevrimdışı kyiv

Hani çok moda oldu cehennem ateşine odun lazım. İşte bu tür eylemleri gerçekleştiren ve masum insanları öldüren ş (Hakaret Yasak)₅ hep cehennemin daimi yakıtı olun, Cehennemden ilelebet çıkamayın inşallah!

Ölenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifhalar dilerim.

Çevrimdışı mylife1903

yok görmüyorum. ben sosyal medya falan takip etmem. benim paylaşımım öyle klavye delikanlılarının cümleleri değil hayatın ta kendisi birebir duyumlardır. az evvel bir şoförüm "abi noel babayı aslında yasaklayacaklarmış da vazgeçmişler keşke yasaklasalarmış" die bir cümle kurdu bunun üzerine paylaştım.

öte yandan at gözlüklerini çıkarmayan önemli bir güruh da var. Elhamdülillah müslümanız ama gerçekleri de görmezden gelemeyiz. senden benden fazla ibadetini yapıp sözde müslüman geçinip vücuduna bombaları dolayıp üzerine 2 rekat namaz kılıp meydana çıkıp patlatan müslümanları da yok sayamayız. bu cümleyi yazmak dahi acı verici ama gerçek...
Teroristin dini falan olmaz abi. Bazi kesim anlamiyor bu adamlar yarin cami tarar, cuma namazina canli bomba saldirisi duzenler. Simdi alkislayan noel baba falan diye sacmalayan tipler o gun ne tepki verecek.

Terorirstin iyisi kotusu muslumani koministi olmaz, terorist teroristtir.  Oyle bir kac ofkeli genc diye gecistirilebilemez bu olaylar. Yasama hakkiniz elinizden aliniyor.

Çevrimdışı tangaz

Uzun zamandir gordugum en basarili teror eylemi bu oldu. Yanlis hatirlamiyorsam 1988 civari pkk koy basip coluk cocugu taramisti, gazetede ak47 ile taranmis bebek resimleri vardi,o eylem de beni cok derinden sarsmisti. Hic unutmam uyuyamiyorum, babama gittim baba dedim korkuyorum ben, hayirdir neden korkuyorsun ne oldu, pkkdan korkuyorum demistim. Iki gun annemle babamin ortasinda uyumustum o yasta.

Bence isidli olmayabilir bu terorist bence parali askere benziyor. Isidli olsa mermileri bitince kendisini patlatir daha da buyuk kayip verdirirdi. Yedek kiyafetle falan gelmis olabilir hatta bir ortagi iceriye kiyafet sokmus olabilir. Kamera kayitlaroni inceliyordur emniyet gucleri.

Goruntusunu izleyemedigim icin kesin yorum yapamiyorum ama turkiye eger kiralik teroristlerin yuvasi olduysa coknzor bir yil bekliyor bizi demektir.

o bebek resmi benim de hayatımda gördüğüm en kötü resimdir. hiç gözümün önünden gitmez. ne zaman pkk ismini duysam hep o resim gelir gözümün önüne ve nefretim artarak büyür.

diğer tespitlerin gerçekten çok mantıklı abi paralı asker gibi duruyor gerçekten de ışid falan olsa dediğin gibi bomba mutlaka kullanırdı.

Allah sonumuzu hayretsin.

Çevrimdışı kyiv

İdam şart! İdam şart! İdam şart! Yataklık edene bile idam lazım.

Çevrimdışı Gokhan-

Her ne kadar klavye delikanlısı gibi gözükseler de bu hesapların arkasında da insan var, tanımıyor olabiliriz ama sizin şoförünüz kadar, senin kadar benim kadar ete kemiğe bürünmüş insanlar.

Anlattığın bir şeylerin arkasına saklanıp, her haltı yeme durumu malesef gerçek ben pire yüzünden yorgan yakılmasına karşıyım.Herkes böyle olaylar üstünden kutuplaşmaya yer arayan tipler gibi olursa bu memleketin hali ne olur  düşünmek istemiyorum.Farklı görüşler insanın var olduğu her yer de mevcut ama hiç bir yer de bizim memleketimizde ki kadar sorun çıkmıyor.
Biri bitiyor farklı bir şey hortluyor. @tangaz

Çevrimdışı mylife1903

o bebek resmi benim de hayatımda gördüğüm en kötü resimdir. hiç gözümün önünden gitmez. ne zaman pkk ismini duysam hep o resim gelir gözümün önüne ve nefretim artarak büyür.

diğer tespitlerin gerçekten çok mantıklı abi paralı asker gibi duruyor gerçekten de ışid falan olsa dediğin gibi bomba mutlaka kullanırdı.

Allah sonumuzu hayretsin.
Adamin hareket seklinden ve ak47nin tetigine basis seklinden bile kimin egitimini aldigi belli olur. 100den fazla isabetli atis yapmis adam. Tek silahla mi daldi yoksa ak47 sisince hafif bir makineli ile de devam edip sonra tabancaya gecti mi, el bombasi neden kullanmadi. Goruntuler cikarsa daha saglikli degerlendirme yapilir. Rusya ile iliskiler duzelmisken hemen yardim istenmeli, iki uc teror uzmani incelesin.

Eger iyi egitimli bir askerden devsirme terorist olsaydi buyuk ihtimal ak47 yaninda hafif bir makineli de kullanir ve tabancayla yakin vurusa girer ustune sis ve el bombasi kullanirdi. Sonra ustunu degistirip kalabaliga karisirdi.
Isidli olsa eylem sonunda kendini de patlatirdi kalabaligin ortasinda.

Belki dag basinda hizli bir egitimden gecmis az tecrubeli bir militan olabilir.

Basarili bir eylem, insallah canli yakalanir ve konusturulur.

Çevrimdışı Gokhan-

Anlattıklarına göre lavuk proymuş zaten, öyle kafasına göre sıkmamış, çelik çekirdekli mermi falan kullanmış.
İşid üstlensede Jason Statham'ın Mechanic filminde ki gibi Arthur Bishop tipinde bir tetikçi kullandıkları muhtemel.

Çevrimdışı tangaz

Her ne kadar klavye delikanlısı gibi gözükseler de bu hesapların arkasında da insan var, tanımıyor olabiliriz ama sizin şoförünüz kadar, senin kadar benim kadar ete kemiğe bürünmüş insanlar.

Anlattığın bir şeylerin arkasına saklanıp, her haltı yeme durumu malesef gerçek ben pire yüzünden yorgan yakılmasına karşıyım.Herkes böyle olaylar üstünden kutuplaşmaya yer arayan tipler gibi olursa bu memleketin hali ne olur  düşünmek istemiyorum.Farklı görüşler insanın var olduğu her yer de mevcut ama hiç bir yer de bizim memleketimizde ki kadar sorun çıkmıyor.
Biri bitiyor farklı bir şey hortluyor. @tangaz

sonuç olarak olan güzelim ülkemize oluyor Gökhan, ülke de ne çok cahil olduğunu farklı cümlelerle dile getiriyoruz. zaten kutuplaştırmak yönetenlerin (burada yöneten iktidar ile sınırlı değil, ülkeleri de kastediyorum) en büyük temennisi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Türkiye teröristlerin yuvası değil köprüsü oldu . İsteyen terörist canı istediği zaman Türkiye'ye girişini yapıp, keşfini ve eylemini yaptıktan sonra çıkabiliyor .
Senin teröristin benim teröristim söylemi zaten olacakların habercisiydi.Senin teröristin benim teröristim diyen kafa belli bir terörist grubunun zihniyetine de en azından o zihniyetin bir kısmına sahip çıkıyordur. O zihniyete sahip çıkanlar için bir sonraki aşama da eylemdir Rus Büyükelçiye yapılan suikastte olduğu üzere.   
Durumun vehametini anlayamadık ülke olarak .
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2017, 13:13:02 Onur Küçük ]

Çevrimdışı tangaz

Adamin hareket seklinden ve ak47nin tetigine basis seklinden bile kimin egitimini aldigi belli olur. 100den fazla isabetli atis yapmis adam. Tek silahla mi daldi yoksa ak47 sisince hafif bir makineli ile de devam edip sonra tabancaya gecti mi, el bombasi neden kullanmadi. Goruntuler cikarsa daha saglikli degerlendirme yapilir. Rusya ile iliskiler duzelmisken hemen yardim istenmeli, iki uc teror uzmani incelesin.

Eger iyi egitimli bir askerden devsirme terorist olsaydi buyuk ihtimal ak47 yaninda hafif bir makineli de kullanir ve tabancayla yakin vurusa girer ustune sis ve el bombasi kullanirdi. Sonra ustunu degistirip kalabaliga karisirdi.
Isidli olsa eylem sonunda kendini de patlatirdi kalabaligin ortasinda.

Belki dag basinda hizli bir egitimden gecmis az tecrubeli bir militan olabilir.

Basarili bir eylem, insallah canli yakalanir ve konusturulur.

reis ak47ler yaklaşık 2000 mermide şişer hatta sonrasında suya daldır hafif soğut atışa devam ederler. 2000 mermide yaklaşık 100 isabetli atış böyle sınırlandırılmış bir alanda orta eğitimli bir militanında kıvıracağı türden bir eylem aslında ama adamın elini kolunu sallayarak çıkması falan paralı asker olasılığını güçlendiriyor.

Çevrimdışı Gokhan-

sonuç olarak olan güzelim ülkemize oluyor Gökhan, ülke de ne çok cahil olduğunu farklı cümlelerle dile getiriyoruz. zaten kutuplaştırmak yönetenlerin (burada yöneten iktidar ile sınırlı değil, ülkeleri de kastediyorum) en büyük temennisi.

Bahsettiğin tayfa en tehlikelileri abi, tasmaların ucu zaten bunlarda malesef bir çok insan da bu ateşe odun olmakta yaptıklarıyla ve söylemleriyle..

Çevrimdışı tangaz

işin ilginç yanı teröristler elini kolunu sallayarak girip çıkıyor ülkeye ama normal yollardan girmek isteyip de giremeyenleri de görüyoruz. bir dostum filipinlerden biri ile evlenmeye karar verdi ve hatunu tüm yasal yolları deneyerek ülkeye sokamadı. geçen gün bana 6000 dolardan fazla para harcadım getiremedim insan tacirlerine yarısını verip getirebilirdim ama ben yasal yollardan şaşmadım ve kaybettim die ağlıyordu.

Çevrimdışı mylife1903

reis ak47ler yaklaşık 2000 mermide şişer hatta sonrasında suya daldır hafif soğut atışa devam ederler. 2000 mermide yaklaşık 100 isabetli atış böyle sınırlandırılmış bir alanda orta eğitimli bir militanında kıvıracağı türden bir eylem aslında ama adamın elini kolunu sallayarak çıkması falan paralı asker olasılığını güçlendiriyor.
Abi oyle olmuyor ama catismada. 2000 mermi atmamistir. 70 sarjor eder o kadar tasimaz yaninda operasyonda. Ilk sarjoru bantlidir 60 mermi civari. Ikinci sorjor de bantlidir sonra iki tane daha almistir yanina. 180 civari mermi yapar. 2-2.5 dakikada ateslemistir hepsini. Daha sonra kacis icin ayni silahlan riske girilmez. Ufak bir otomatik alir yakin catisma icin. Iki de tabancisi vardir.
Elbombasi kullanmamasini anlayamiyorum. Sis bombasi da atardi tam egitimli bir asker. Kullandigi silahlari birakti mi acaba. O da iyi taktiktir silahlari atarsin, ugrasip dursunlar.

Kan dondurucu bir eylem.

Etiketler: