2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363866 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Ekici-Olcay takası fena olmaz olcayın bir daha feda sezonundaki performansına döneceğini hiç sanmıyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ekici-Olcay takası fena olmaz olcayın bir daha feda sezonundaki performansına döneceğini hiç sanmıyorum

aynen. ekici sosa gibi tempolu oynayıp,dikine hızlı oynayan bir isim. duran topları etkili. ama trabzon az paraya bırakmaz

Çevrimdışı LuceGel

olcay değil olcay ömer ve kerim :D
Rıza hoca Antalyada değilmiydi  :alala: Olcay kabul ederse business biletler benden trabzona özel uçak tutamadığım için üzgünüm  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

Rıza hoca Antalyada değilmiydi  :alala: Olcay kabul ederse business biletler benden trabzona özel uçak tutamadığım için üzgünüm  :D
rıza hocayla ilgisi ne anlamadım ts ekici için olcay kerim ömer istemiş hangisi kiralık
hangisi bonservisli bilmiyorum ama istediğini nerdeyse bir haftadır biliyorum antalya etoo
için kerim ömer ve necipi istemişdi.

Çevrimiçi Necmi

aynen. ekici sosa gibi tempolu oynayıp,dikine hızlı oynayan bir isim. duran topları etkili. ama trabzon az paraya bırakmaz
onun ts devri kapandı ya şu anda tekliflerden birini kabul edecek trabzon yada sezon sonu bedava gidecek
ekici imzalamayı kabul etmiyor trabzonla yeni mukavele yapamadığına göre şu anda önüne konanı kabul etmek zorunda
ts için her zaman bizim teklifimiz ön plandadır tabiki teklif yaptıysak. söylentiler bu yönde ama işin aslını bilmiyorum.
yönetimlerinin fenerle masaya oturacağına ihtimal vermiyorum. gs sezon sonu bedava almanın peşindedir. Bakalım bekleyip
görelim ts yönetimi ne yapacak tabi oyuncuda önemli hangi takıma gidecek kimi istiyor.

Çevrimdışı Gokhan-

Olcay' giderse yakarım kendimi.

Şaka maka çok üzülürüm giderse eğer, ben çok severim Olcay, Deli İbo gibi adamları.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı LuceGel

rıza hocayla ilgisi ne anlamadım ts ekici için olcay kerim ömer istemiş hangisi kiralık
hangisi bonservisli bilmiyorum ama istediğini nerdeyse bir haftadır biliyorum antalya etoo
için kerim ömer ve necipi istemişdi.
Ts fenerden Atıfı istemişti bizden  Olcayı takasla istemişler diyor yasaklı link editörü daha fazlasını zaten isteyemez alamazlar sen sonu adam yolcu ne koparsak kar diyecekler.

Çevrimdışı Savaş

Trabzon boşa tatava yapmasın. Sene sonu bedava gidicek adam. Ne verirsek onu almak zorundalar.

Cenk'te yaptığımız gibi şimdi imzalatıp sene sonu almak var aslında ama yapmazlar heralde.

Çevrimdışı LuceGel

Olcay gitmez zaten en iyisi 1.5 -2 M € verip almak Ekiciyi. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Trabzon boşa tatava yapmasın. Sene sonu bedava gidicek adam. Ne verirsek onu almak zorundalar.

Cenk'te yaptığımız gibi şimdi imzalatıp sene sonu almak var aslında ama yapmazlar heralde.
yapmazlar birde isteyen çok kulüp varsa ts nin pazarlık hakkıdır en önemlisi burda
oyuncunun tercihi tabiki ts yede fazla söz düşmüyor aslında ts nin pazarlık şansı oyuncunun iyi niyetinden geçer

Çevrimiçi Necmi

Olcay gitmez zaten en iyisi 1.5 -2 M € verip almak Ekiciyi. :bandit:
altı ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuyamı :nerd:

Çevrimdışı 38life

Teknik ekip sanırım Talisca'yı forvette oynatıp Aarkasına Mehmet Ekiciyi koymayı planlıyor. Mehmet Ekiciyi beğenmiyorum ama kadro dengesi açısından daha dengeli bir 11 ortaya çıkar bu şekilde. Aksi taktirde mesela Eto'o Quaresma Babel Talisca Oğuzhan aynı anda sahadayken nasıl birşey ile karşılaşacağımızı henüz hiç kestiremiyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Ts fenerden Atıfı istemişti bizden  Olcayı takasla istemişler diyor yasaklı link editörü daha fazlasını zaten isteyemez alamazlar sen sonu adam yolcu ne koparsak kar diyecekler.
bir hafta önce bana gelen bilgi olcay kerim ömerdi
ts nin fenerden birini istediğini sanmıyorum :D fenere vermeye gönüllü olduğunuda
sanmıyorum işin ucunda camia tepkisini göğüslemek varki şu anki ts yönetiminin
yapabileceği bir şey değil aatıf içinde hiç değmez.
gerçekten isteyen 3 istanbul takımı varsa fener 3. tercih bile olmaz herhalde

Çevrimdışı LuceGel

altı ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuyamı :nerd:
6 ay sonra olsa imza parası olarak verceksin ki oyuncu sana şimdi lazım gelip şampiyon kadroda poz verecek mayısta . :money:

Çevrimiçi Necmi

Teknik ekip sanırım Talisca'yı forvette oynatıp Aarkasına Mehmet Ekiciyi koymayı planlıyor. Mehmet Ekiciyi beğenmiyorum ama kadro dengesi açısından daha dengeli bir 11 ortaya çıkar bu şekilde. Aksi taktirde mesela Eto'o Quaresma Babel Talisca Oğuzhan aynı anda sahadayken nasıl birşey ile karşılaşacağımızı henüz hiç kestiremiyoruz.
bunların tamamı aynı anda sahada olmazki :D

Çevrimdışı 38life

bunların tamamı aynı anda sahada olmazki :D

Bence de olmaz ama hepsi ilk 11 oyuncusu bunların. Hadi Quaresmayı yedek bıraktın diyelim Babel - Olcay olacak e bu Quaresma - Olcay'dan çok daha mı iyi olacak. Yani Tamam istediğimiz isimler güzel ama yine planlamada hata yapılıyor gibi geliyor bana. En azından taraftarın kurduğu kadro için diyorum bunu. Oyüzden Mehmet Ekiciyi beğenmesem bile Atiba - Oğuzhan Önlerinde Mehmet ileride Babel - Talisca - Quaresma sanki dengeli bir kadro gibi görünüyor gözüme. Ama tabii ki bir ortasaha futbolcusuna birden direkt olarak sen artık forvetsin demek de bir risk...

Çevrimdışı LuceGel

bir hafta önce bana gelen bilgi olcay kerim ömerdi
ts nin fenerden birini istediğini sanmıyorum :D fenere vermeye gönüllü olduğunuda
sanmıyorum işin ucunda camia tepkisini göğüslemek varki şu anki ts yönetiminin
yapabileceği bir şey değil aatıf içinde hiç değmez.
gerçekten isteyen 3 istanbul takımı varsa fener 3. tercih bile olmaz herhalde
Haklısın ama takımın çıkarları için mecbur kaldık derler biz üstüne düşmezsek Ekici önemli adam orta sahayı toparlayıp takıma top oynatacak adam Oğuzhanla beraber umarım yönetimde benim gibi düşünüyordur.

Çevrimdışı alimm

3ünden 1 i dir heralde...   :D
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

Bence de olmaz ama hepsi ilk 11 oyuncusu bunların. Hadi Quaresmayı yedek bıraktın diyelim Babel - Olcay olacak e bu Quaresma - Olcay'dan çok daha mı iyi olacak. Yani Tamam istediğimiz isimler güzel ama yine planlamada hata yapılıyor gibi geliyor bana. En azından taraftarın kurduğu kadro için diyorum bunu. Oyüzden Mehmet Ekiciyi beğenmesem bile Atiba - Oğuzhan Önlerinde Mehmet ileride Babel - Talisca - Quaresma sanki dengeli bir kadro gibi görünüyor gözüme. Ama tabii ki bir ortasaha futbolcusuna birden direkt olarak sen artık forvetsin demek de bir risk...
öyle bir kadroda iki ihtimal var ya biz içlerinden geçeriz yada bizim içimizden geçerler :D
pekde korkacak bir şey yok anadolu takımlarını dağıtır bu kadro güçlü takımlarada böyle çıkacak halimiz yok
Ekiciyi beğenip beğenmeme yorumu yapamayacağım trabzon o oynarken çok kötüydü iyi bir takımda ne yapar
bilemedim normal koşullarda iyi oyuncu kötü takımda bile ışıldamalı ama ekiciden bu ışığı göremedik diğer
taraftan sorunları var buda onu kötü göstermiş olabilir gerçek hali bundan sonra gittiği takımda belli olur.
alan takım zar atar düşeşde gelebilir hepyekte :D

Çevrimdışı alimm

transfer sezonu istenidiği gibi söylentiler doğrultusunda gerçekleşirse ocak sonrası takımın görüntüs şöyle olurrr...

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı sametbagan

Devre arası ne yapıp ne edip @7 yi alternatif olarak kullanmak lazım.Tıpkı milli takımda olduğu gibi konuşup ikna etmek lazım
Gerekirse 2 yıl makul bedelle uzatıp seni alternatif olarak 18 e alacağım diyeceksin.Yoksa hücumdaki kısırlık aynı şekilde devam eder

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

ben de quaresma ilgili bişeyler yazayım. belki hak verirsiniz. quaresma iyi hoşta skora katkısı az. kanat oyuncusu bir sezonda ortalama 6-7 gol 10-11 asistle falan oynamalı bence. quaresmanın besiktasta skora katkısı hep az oldu. bir sezonda ligde attıgı gol sayısı en fazla 4 falan heralde. asist sayılarıda çok iyi değil. şahsen lens i , nani'yi ben daha çok beğeniyorum.yani şu an bana deseler lens quaresma takası olacak kabul ederim. quaresma ile duygusal bağımız var kabul ama yine ilk yarının sonlarına doğru salmaya başladı. alakasız yerlere orta açıyor. sürekli çizgide kalıyor. içeri hareketlenmiyor. olcayı hiç beğenmem ama quaresmadan tek iyi yanı sürekli içeri hareketlenmesi. rakip quaresmaya 2 kişi ile basınca çaresiz kalıyoruz. bence şenol hocanın bunada bir el atması lazım

Çevrimdışı underworld

Ekici transferine girmişiz ama Trabzon Olcayı istiyormuş  :)
Sat sat sat

Çevrimdışı bjk4ever

Bence transfer doneminde olmasi gerekenler:

1 Winner, kaliteli, bitirici ust duzey bir forvet. Adi gecen oyunculardan Eto'o ve Bony'e raziyim. Torres oyuncu karakteri olarak aranan oyuncu degil. Jackson Martinez gelirse Gomez'i asar ve tam olarak aradigimiz tipte bir oyuncu, ama ihtimal vermekte zorlaniyorum. Sturridge keza imkansiz.

2 Sol aciga uzak forvet ozellikli bir oyuncu. Babel'in maliyeti ucuk olmayacaksa raziyim. Aradigimiz tipte bir oyuncu, bosta ve formda.

3 Alternatif bir solbek sart bence. Orada sayisal eksiklik var ve Tosic, Beck solbek degil.

4 Stoper soylentileri var, ama gereksiz su anda bence. Tosic-Marcelo oturmus ikili, back-up olarak da Rhodolfo ve Atinc yeterli. Zaten ikinci devrede sadece Avrupa ligi maclari olacak. Seneye kesinlikle ust duzey tecrubeli bir oyuncu sart gibi, ama bu gelecek senenin transferidir. Su an oyle bir oyuncu luks olur, ki bu butcelerle bulamayiz zaten.

5 Orta saha da bence gereksiz olur. Talisca donecek ve Oguzhan+Tolgay hala elimizde.

Onun disinda Ekici bence 3 buyuklere de fayda saglar, ozellikle FB ve GS'ye (bizde o mevki baya dolu). Ama bonservissiz olacaksa buyursun gelsin. Ama 2 milyon euro bonservis bedeli vs verilecekse aman derim. O kadar ozellikli bir oyuncu degil bence.

Çevrimdışı underworld

Olcay komple ,ömer ve frei kiralık tamam bu iş

Etiketler: