2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362262 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Burokrasi diyari...
Son memur bükücü i.m.g şehri

Kar yağınca hala yakışıyor mu Ankara'ya?

Bu arada ilkokulda tanıştım İ.M.G ile. Ben büyüdüm, şehir değiştirdim, ömrün yarısına geldim... Hala orada. Belli ki bizi de gömecek..

Çevrimdışı tangaz

Abi cok fena ceket gecen evde koltukta biraktim hanim yanlislikla oturmus ceketin ustune simdi azicik bulantim falan var diyor cok hayirlara vesile bir ceket.

Abuya giydirelim biz bunu her mac golu var bak tosic reise mesela tankla bir poz verdi adam kart gormuyor. Bak karijmaya kilibiklar gibi kacmadi dovmeli movmeli olmasina ragmen kart gormuyor.

abi biz niye deplasmanlar giderken tüm takıma bu ceketi giydirmiyoruz ki. müthüş fikir hem kimseyi gömmemize de de gerek kalmaz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Foruma uzun sure sonra okumak icin girdim ve ne tesaduf ki bu fikir ozgurlugu tartismalarini gordum.
Acikcasi benim de foruma 3-4 aydir yazmamamin sebebi bu. Yaz doneminde geldigimde bana guzel gelmisti forum; zaten bjk forumlari oldukca kisitli maalesef.
Ancak moderasyondan net bir sekilde fikir kisitlamasi gelince ben de sikilip birakmistim yazmayi. Hatirlayanlar vardir; benim tartismam da Tolga Zengin ve Aboubakar yuzunden cikmisti. Vay efendim Besiktas'in kaptani elestirilmezmis de Aboubakar gibi bir yeni transfer icin fikir belirtmek yasakmis, beklemek gerekirmis moral bozmamak gerekirmis falan filan fesmekan. Bos bos isler. Burada hakaret veya dalga olmadigi surece Besiktas'li oyuncular da catir catir elestirilir. Burada insanlar fikir belirtiyor, tartismak icin geliyor. Bu yapilamayacaksa forumun zaten anlami kalmaz. Ayrica niye bu kadar onemseniyor forum anlamiyorum. Oyuncularin morali bozuluyor vs yazani bile gordum. Sanki oyuncular foruma giriyor anasini satayim haha.

ona bende çok gülüyorum işin komik tarafı yazan inanarak yazıyor bunu. futbolcunun işi gücü yok forumu takip edecek. futbolcunun takip ettiği tek şey banka hesabıdır. bizim gibi forma sewdası peşinde koşan 1-2si ancak vardır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Kar yağınca hala yakışıyor mu Ankara'ya?

Bu arada ilkokulda tanıştım İ.M.G ile. Ben büyüdüm, şehir değiştirdim, ömrün yarısına geldim... Hala orada. Belli ki bizi de gömecek..

img yi bende çözemiştim sayende çözdüm i.melih gökçek şehri değilmi ya :D

Çevrimdışı tangaz

karakartal sevdalıları ben bugünlük kaçar.

hepinizin yeni yılını kutluyor nice şampiyonlukları sevdiklerinizle kutlayacağınız bir yıl diliyorum...

yeni yılda görüşürüz.  :icool:

Çevrimiçi Necmi

haklı olanın haklılığı eninde sonunda ortaya çıkmıyor senin dayatmaların yada benzeri üslubun nedeniyle girmeyenleri de biliyoruz görüyoruz tek tek burada isim vermeyeceğim ama daha yakın dönem bir arkadaş sırf senin yüzünden gitti. sen karşı görüş belirtmiyorsun sen dikta ediyorsun dayatıyorsun. bu hususta da hiç objektifde değilsin. sonra burada x y z üyelerin yapabileceği yorumları sen yapmamalısın çünkü sen otoritesin burada sen bu yorumlara girdiğinde hedef göstermiş oluyorsun ve bunun doğru olmadığını ısrarla kavramıyorsun. mesela polyanna mevzusunda konunun ne olduğunu herkes biliyor kimi hedef aldığını ve bunun nasıl bir gelişimle ortaya çıktığını herkes biliyor konunun bir espriden ibaret olduğu da biliniyor ama sen orada kurnazca bir şey yapıyorsun ve tribüne oynuyorsun "forum üyeleriyle dalga geçilmesine izin vermem" deyip aklın sıra robin hoodculuk yapıyorsun. bakın ey üyeler sizleri nasıl savunuyoruma getiriyorsun, olmayan bir şeyi varmış gibi gösterip biz polyanna diyenleri hedef gösteriyorsun. yedik mi bunu? tabiki yemedik. senin yaptığın görüşe karşıt görüş türetmek değil sadece polyannacılık örneğindeki gibi hedef saptırmak ve forum üyesini hedef göstermedir. yaptığın işte tam olarak budur ve dayatmanın dik alasıdır... @Necmi
bana yada bir başkasına farketmez alaycı üslubun şakası olmaz kullanırsan tepki konmasıda doğal senin yaptığın her hangi bir olaydan espiri yapmak değil direk damgalamak karşındakinin fikirlerini tek kelimeyle önemsiz hale getirmek algı oluşturmak espiri bile olsa bu kesinlikle çok yanlış bir kelime istediğin kadar şaka yaptım de sonuçta bir damga vuruyorsun forumun genelinin yorum sınırını çiziyor bu damgalamak kişinin fikirlerine saygısızlıktır. Yakın dönem kim gitti merak ettim. kaldıki gideninde yolu açık olsun kimseyi burda silah zoruyla tutmadığımız gibi hiç kimseninde burayı gaz çıkartma alanı olarak kullanmasına müsade etmeyiz. Şu anki gidişatla 3500 forum üyesinden yazan 10-15 kişi kaldıysa bunun sorgulanması gereken kısım olduğuna bakıyorum ben
nasıl serhata hep olumsuz konuşuyorsun dediğimde beni damgalıyorsun diye tepki koydu. senin yaptığında farklı bir şey değil. kesinlikle ön yargı oluşturmak. Kaldıki ben serhatın üyeliğinden bu yana bir tane olumlu mesajını bulamam ama sen benim bir sürü eleştirimi bulursun buna ramen algı yaratıyorsun.
Bunların ötesinde ben hiç bir zaman hit derdinde olmadım buranın bir çizgisi var ve bu çizgi içinde kalanlar burda yazar. kalamayanlar uyarılır. uyarılara ramen ısrar edende forumdan gider. Her forumun kendi kuralları vardır ve bu kurallara uyulması gerekir. Bunu forumda yazan herkes başta kabul etmiş demektir. Bu güne kadar benimle ters düştüğü için forumdan atılan tek bir kişi bulamazsın benimle konuştuğu gibi başka bir forum üyesiyle konuşup forumda kalabilen insan yoktur ama bunu insanlar bildikleri içinde benimle çok daha rahat konuşup tepki koyabiliyorlar.
ben nasıl tribüne oynuyorum bu güne kadar kimseye çiçek dağıttığımı gördünmü. en yakın arkadaşım bile forumda yanlış davransa benden destek göremez. bu defalarca yaşanmış bir şeydir. bumu tribüne oynamak yeni bir üyeyle haksızca tartışmaya girip forum kurallarına aykırı davranan forum üyelerinin bile üyeliği sonlandırılırken tribüne oynamak yanlış bir kelime oluyor. tribüne oynarım eski üyeleri kollarım tanıdıklarımı kollarım burda bana söylenen şeyler renkli olduğum bile söylendi. ama takılmam kişilerin söylediğine anca olayla muatap olan kişi benim adaletimi yaşar ve görür.
burada asla müsamaha gösterilmeyecek olan şey Beşiktaşa karşı yapılan yanlıştır. Bunun da çizgileri çizilmiştir. Sınırları aşana gereken yapılır. sınırların içinde kaldığında her türlü eleştiri kabul görür. ister despotluk de istersen ne dersen de burası demokratik bir platform değil burda Beşiktaş diktası hakim özgürlüğün sadece kurallar dahilindedir. @tangaz
mesela ismail konusunda en basiti mylife en çok eleştirenlerden biriydi ama sonuna kadar eleştirdi ismail konusunda burda atılanlar oldu neden mylife atılmadıda başkaları atıldı mylife ı korudukmu. adammı kayırdık. Aboubakar konusunda direk koruma kalkanlarını açmasak bu forumda gömmeleriniz yüzünden kaç kişi atılır bunu biliyormusun sen belki kelimelerine dikkat edersin biz net koruma çizgisinde kalmasak genç üyelerin çoğunun küfür edip atılacağını biliyormusun bu gün küfretmiyorlarsa bizim bu konuda net olduğumuzu bildikleri için ben bugün abou konusunda eleştirisel bir konuda yazsam ertesi gün bir çok insan küfre başlar dediğin gibi benim çizgim belirleyici olur o nedenle hep olaya kendi açından bakma derim ben olayı her görüşten insana göre bakıyorum sana yanlış gelen başkasına doğru gelir yarın birgünde sana doğru gelen başkasına yanlış gelecektir. bu böyle sürer gider. olaya bireysel değilde toplumsal bakarsan ne dediğimi iyi anlarsın. o nedenle bir kişi bana kızmışda forumdan gitmiş gitsin yolu açık olsun ne diyebilirim ben kişilere göre bakış açısı belirlememki. ismail burda korundu ne dediler o zaman ismaille yönetim imzaladığını bildiğiniz için yönetime laf gelmesin diye savunuyorsunuz. sonra imzalanmadığı anlaşıldı. kimsede bizden özür dilemedi biz resmi olarak ismailin Beşiktaşdan ayrıldığı açıklanana kadar koruduk. yönetim sözleşme yapmış yapmamış bilemeyiz ve burdaki çizgiyi belirlemez bu. burdaki kural Beşiktaş forması giyen buranın koruma kalkanları içindedir. Çıkarttığı gün bizim için yabancıdır.

Çevrimdışı Orhan_

img yi bende çözemiştim sayende çözdüm i.melih gökçek şehri değilmi ya :D

Şehri değil evinin arka bahçesi (: ...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

sturridge ismi geçiyordu. bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Foruma uzun sure sonra okumak icin girdim ve ne tesaduf ki bu fikir ozgurlugu tartismalarini gordum.
Acikcasi benim de foruma 3-4 aydir yazmamamin sebebi bu. Yaz doneminde geldigimde bana guzel gelmisti forum; zaten bjk forumlari oldukca kisitli maalesef.
Ancak moderasyondan net bir sekilde fikir kisitlamasi gelince ben de sikilip birakmistim yazmayi. Hatirlayanlar vardir; benim tartismam da Tolga Zengin ve Aboubakar yuzunden cikmisti. Vay efendim Besiktas'in kaptani elestirilmezmis de Aboubakar gibi bir yeni transfer icin fikir belirtmek yasakmis, beklemek gerekirmis moral bozmamak gerekirmis falan filan fesmekan. Bos bos isler. Burada hakaret veya dalga olmadigi surece Besiktas'li oyuncular da catir catir elestirilir. Burada insanlar fikir belirtiyor, tartismak icin geliyor. Bu yapilamayacaksa forumun zaten anlami kalmaz. Ayrica niye bu kadar onemseniyor forum anlamiyorum. Oyuncularin morali bozuluyor vs yazani bile gordum. Sanki oyuncular foruma giriyor anasini satayim haha.
Evet belki futbolcular burayi takip etmiyor olabilir ama BASIN ve YÖNETİM tarafından ciddi sekilde takip ediliyor burası

Buna burada Defalarca Şahit olduk , Ozellikle stadyum inşaatı döneminde siz Eski üye olduğunuz icin bilmezsiniz ama biz cok iyi biliyoruz

Burada Paylasilan her bilgi Aninda Haber sitelerine düştü , BeşiktaşArena Logolu fotograflar boy boy haber sitelerinde yayınlandı

Burada eleştirdigimiz ve begenmedigimiz hersey tam burada istediğimiz sekilde yeniden yaptırıldı Yönetim tarafından

Catal merdiven ilk burada eleştirildi ve tepki gosterildi ve yönetim tarafından değiştirildi

Catidaki Beşiktaş arması burada dile getirildi ve istendi ilk once alelcele Branda şeklinde yapıldı sonrada Juvedeki gibi Guzel bir Amblem yaptırıldı yonetim tarafindan

Stad disindaki Beşiktaş yazilari Burada dile getirildi ve istendi Ve bunlar yonetim tarafindan tek tek yapildi Ustelik bunlar Planda yoktu ? Tum bunlar tesaduf olabilir mi ?

Ustelik bu yazdigim konular buradan baska hicbir sosyal platformda dile getirilmedi...

Ceza konusuna gelince burada benim kadar Ceza alan uye yoktur , Benden sonra en fazla Ceza alan kisi bile Benim yarim kadar Ceza almamıştır , bunu @Necmi @Tolga @Çağrı da teyit edebilir

Üstelik ben forum Yönetiminin kemik kadrosunu taniyan ve onlarla Beraber Mac izlemis-izleyen kisiyim , Buna ragmen en fazla ceza alan kisiyim , Yani buarada kimseye ayricalik yok herkese esit davranılıyor neden bu kadar aliniyorsunuz ??

Fikirler çakışabilir ama küstüm oynamıyorum gibi davranışları yakistiramiyorum ben Sizlere Ustelik bu konuda Sikinti cikaran kisiler hep belli bir yas üstü kisiler :alala:

Normalde tam tersi gencler boyle olur ama burada tam tersi belli bir yas ustu kisiler boyle :alala:
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2016, 15:18:32 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

bana yada bir başkasına farketmez alaycı üslubun şakası olmaz kullanırsan tepki konmasıda doğal senin yaptığın her hangi bir olaydan espiri yapmak değil direk damgalamak karşındakinin fikirlerini tek kelimeyle önemsiz hale getirmek algı oluşturmak espiri bile olsa bu kesinlikle çok yanlış bir kelime istediğin kadar şaka yaptım de sonuçta bir damga vuruyorsun forumun genelinin yorum sınırını çiziyor bu damgalamak kişinin fikirlerine saygısızlıktır. Yakın dönem kim gitti merak ettim. kaldıki gideninde yolu açık olsun kimseyi burda silah zoruyla tutmadığımız gibi hiç kimseninde burayı gaz çıkartma alanı olarak kullanmasına müsade etmeyiz. Şu anki gidişatla 3500 forum üyesinden yazan 10-15 kişi kaldıysa bunun sorgulanması gereken kısım olduğuna bakıyorum ben
nasıl serhata hep olumsuz konuşuyorsun dediğimde beni damgalıyorsun diye tepki koydu. senin yaptığında farklı bir şey değil. kesinlikle ön yargı oluşturmak. Kaldıki ben serhatın üyeliğinden bu yana bir tane olumlu mesajını bulamam ama sen benim bir sürü eleştirimi bulursun buna ramen algı yaratıyorsun.
Bunların ötesinde ben hiç bir zaman hit derdinde olmadım buranın bir çizgisi var ve bu çizgi içinde kalanlar burda yazar. kalamayanlar uyarılır. uyarılara ramen ısrar edende forumdan gider. Her forumun kendi kuralları vardır ve bu kurallara uyulması gerekir. Bunu forumda yazan herkes başta kabul etmiş demektir. Bu güne kadar benimle ters düştüğü için forumdan atılan tek bir kişi bulamazsın benimle konuştuğu gibi başka bir forum üyesiyle konuşup forumda kalabilen insan yoktur ama bunu insanlar bildikleri içinde benimle çok daha rahat konuşup tepki koyabiliyorlar.
ben nasıl tribüne oynuyorum bu güne kadar kimseye çiçek dağıttığımı gördünmü. en yakın arkadaşım bile forumda yanlış davransa benden destek göremez. bu defalarca yaşanmış bir şeydir. bumu tribüne oynamak yeni bir üyeyle haksızca tartışmaya girip forum kurallarına aykırı davranan forum üyelerinin bile üyeliği sonlandırılırken tribüne oynamak yanlış bir kelime oluyor. tribüne oynarım eski üyeleri kollarım tanıdıklarımı kollarım burda bana söylenen şeyler renkli olduğum bile söylendi. ama takılmam kişilerin söylediğine anca olayla muatap olan kişi benim adaletimi yaşar ve görür.
burada asla müsamaha gösterilmeyecek olan şey Beşiktaşa karşı yapılan yanlıştır. Bunun da çizgileri çizilmiştir. Sınırları aşana gereken yapılır. sınırların içinde kaldığında her türlü eleştiri kabul görür. ister despotluk de istersen ne dersen de burası demokratik bir platform değil burda Beşiktaş diktası hakim özgürlüğün sadece kurallar dahilindedir. @tangaz
mesela ismail konusunda en basiti mylife en çok eleştirenlerden biriydi ama sonuna kadar eleştirdi ismail konusunda burda atılanlar oldu neden mylife atılmadıda başkaları atıldı mylife ı korudukmu. adammı kayırdık. Aboubakar konusunda direk koruma kalkanlarını açmasak bu forumda gömmeleriniz yüzünden kaç kişi atılır bunu biliyormusun sen belki kelimelerine dikkat edersin biz net koruma çizgisinde kalmasak genç üyelerin çoğunun küfür edip atılacağını biliyormusun bu gün küfretmiyorlarsa bizim bu konuda net olduğumuzu bildikleri için ben bugün abou konusunda eleştirisel bir konuda yazsam ertesi gün bir çok insan küfre başlar dediğin gibi benim çizgim belirleyici olur o nedenle hep olaya kendi açından bakma derim ben olayı her görüşten insana göre bakıyorum sana yanlış gelen başkasına doğru gelir yarın birgünde sana doğru gelen başkasına yanlış gelecektir. bu böyle sürer gider. olaya bireysel değilde toplumsal bakarsan ne dediğimi iyi anlarsın. o nedenle bir kişi bana kızmışda forumdan gitmiş gitsin yolu açık olsun ne diyebilirim ben kişilere göre bakış açısı belirlememki. ismail burda korundu ne dediler o zaman ismaille yönetim imzaladığını bildiğiniz için yönetime laf gelmesin diye savunuyorsunuz. sonra imzalanmadığı anlaşıldı. kimsede bizden özür dilemedi biz resmi olarak ismailin Beşiktaşdan ayrıldığı açıklanana kadar koruduk. yönetim sözleşme yapmış yapmamış bilemeyiz ve burdaki çizgiyi belirlemez bu. burdaki kural Beşiktaş forması giyen buranın koruma kalkanları içindedir. Çıkarttığı gün bizim için yabancıdır.
Cevap hakkimi bir sene sonra kullanacam :bandit:

Çevrimiçi Necmi

peki yaptığın hakaret küfür içermeyen kaç eleştirin forumda silindi. kısıtlama ve baskı varsa silinmesi lazım.
ama eleştirine karşı eleştiriyi neden yadırgıyorsun sen eleştirme hakkına sahip olunca başkası senin eleştirine fikir
söyleme hakkına sahip olmuyormu. Bizim tepkimiz eleştiriye değil küfür ve hakareti eleştiri sananlara bu gün yaygara kopartanların
eleştiri mesajlarım siliniyor diyenlerin dökeyim mesajlarını ortaya bak nasıl küfür ve hakaret olduğunu görürsün.
Ne yapalım Beşiktaş oyuncusuna küfür ve hakarete izin mi verelim. eski zamanda biri Beşiktaş oyuncusuna hakaret etti
silindi mesajı kıyamet koptu ses etmedim aradan biraz zaman geçti bir mesajına aynı kullandığı kelimeyi ben söyledim
kıyamet koptu ona hakaret etmişim peki dedim sen bunu Beşiktaş oyuncusuna söylediğinde hakaret olmuyor ben sana
söylediğimde neden hakaret oluyor. mesela (Hakaret Yasak)₄ isim kısaltmasıdır ama Beşiktaş başkanına dersen forumdan atılırsın
YD ye tüp.ü dersen gene forumdan atılırsın bir Beşiktaşlı oyuncuya aşağılamak için lakap takarsan atılırsın yada ban yersin
gömmek nasıl bir tabirdir. bir kere gömme eylemi bile forumdan atılmak için yeterli gömme farklı eleştiri farklı
sorun burda eleştirmeyi bilmemekten kaynaklanıyor. Herkes işine geldiği gibi konuşuyorda mesela bu ülkede alkol reklamı yasak
alkolü özendirici konuşma yasakken burda insanları ikaz etmemizde tepki görüyor. ne yapalım kardeşim senin yaptığın şey
forumu kapattırır. Mesela bu konuda tepki gösterdiğim biri bana inat Sebanın kadeh kaldıran resmini imzasına koyuyor.
şimdi seba yapınca devlet bunu yasalmı kabul edecek aklınca beni kandıracak seba resmi olunca tepki veremeyeceğim
verirsemde sebanın resmi forumda yasaklandı diye algı yaratacak. küçük hesap yapanlarlamı uğraşalım burda.
Beşiktaşlı oyuncu elbette eleştirilir. neden eleştirilmesin peki aboubakara ismini söylemek yerine saatçi demek eleştirimi sence
yada Beşiktaş oyuncusuna çöp demek eleştirimi?
Kelimelerini doğru seç istediğin eleştiriyi yap ben burada haftalardır orta sahayı eleştiriyorum Quaresmayı eleştiriyorum
dön mesajlarıma bak bir tane hakaret yada alay bulabilecekmisin Törenin bu takımda bir saniye bile forma giymesini istemem
bir kere bile şahsına hakaret etmedim alay etmedim. hatalarını yanlışlarını kasıtlarını koydum ortaya ve bu ihanettir dedim
söylediğim tek kötü kelime budur ve sözümünde arkasındayım zaten böyle olduğunuda transfer döneminde kanıtladı.
sen bir gün burda ettiğin bir kelimeden kulüpten açıklama geldiğini görürsen buraların nasıl takip edildiğini anlarsın
kaldıki Beşiktaş forumları sosyal medyanın yönlendiricisidir toplu fikir üretimi forumlarda olur. Hayal falan kurmuyoruz bunu defalarca
test ettik basın burdan alıntı yapıyor kaç defa tvlerde çıktı burdaki tepkiler. Yani tahmin edemeyeceğin kadar etkili
miray olayını patlatan kulübe baskı kuran burasıydı. etki süremiz 10 dakikaydı. buranın etkisini eski üyeler çok iyi bilir
defalarca buna tanık oldular. Şimdi ne konusu olduğunu söylemeyeyim ben burda bir kelime ettim ertesi gün başkan basın açıklaması yaptı.
hemde hiç sosyal medyada konuşulmadı burdada konuşulmadı sadece benim bir mesajımda koyduğum tepkiydi.
Emin ol takip ediliyor. sadece burası değil her yer takip ediliyor. oyuncularda taraftar fikirlerini önemsiyor ve ciddi
takip ediyor. Bırak yaşadığımız olayları kulüptede bizzat şahit oldum buna bırak takibi kişileri bile tek tek biliyorlar

Çevrimiçi Necmi

Cevap hakkimi bir sene sonra kullanacam :bandit:
2017 31 aralık öncesinde kabul etmem cevap hakkını o zaman :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

2017 31 aralık öncesinde kabul etmem cevap hakkını o zaman :bandit:
Acik acik bir sene yazma deseydin @Necmi abi...

Daha once yazmistim biraz daha yazayim. Ben adminlerden memnunum. Benim de sabika kaydim iyidir burda. Her turlu cezayi yemisimdir.
Fazla bulasan yonetici yok, duZgun bir ortam var yazan insanlarin cogu zaten blog gibi kullaniyor. Mesela benim ve @tangaz reisin baska bir hesabi yok sosyal medya olayi yok. Internet ile ilgili tek aliskanligimiz hu forum. Boyle olunca azicik konu disi oluyor, ortami hababam sinifina cevirdigimiz de oluyor. Adminler de katiliyor bu ortama.

Simdi az yazilma olayi bence stadyum insaati ile alakali. Stadyum basliginda toplanan uyelerin baska forumlarda da hesaplari vardir benim fikrime gore ve proje bazli bir toplanma oldu burda. Proje bitince herkes evine dondu. Normaldir. Stadyum basligi ile paralel futbol forumunda zaten az insan vardi. Ben bazen stadyum basligina baskin yapip futbol kismina adam topluyordum.

Belki surec iyi yonetilmedi belki baska bir sebep ama stadyum biter bitmez burasi butun altinlari toplanmis vahsi bati koyune dondu. Simdi gorev yeni uye kazanmak olmali. Bunun icin neler yapilabilir. Kulupten yoneticiler ile burada soylesi yapilir, forumun canlanir. Futbolcular ile soylesi de olabilir.

Cok eskiden bu forum ortamlarinda aktiftim bir yildir tek baglantim burasi. Azicik az yazilmaya basladi ama bunun gommekle ya da kisiamalarla bir alakasi yok bence. Besiktas camiasi boyledir iki mac kotu gidelim dolar buralar.

Çevrimdışı mylife1903

peki yaptığın hakaret küfür içermeyen kaç eleştirin forumda silindi. kısıtlama ve baskı varsa silinmesi lazım.
ama eleştirine karşı eleştiriyi neden yadırgıyorsun sen eleştirme hakkına sahip olunca başkası senin eleştirine fikir
söyleme hakkına sahip olmuyormu. Bizim tepkimiz eleştiriye değil küfür ve hakareti eleştiri sananlara bu gün yaygara kopartanların
eleştiri mesajlarım siliniyor diyenlerin dökeyim mesajlarını ortaya bak nasıl küfür ve hakaret olduğunu görürsün.
Ne yapalım Beşiktaş oyuncusuna küfür ve hakarete izin mi verelim. eski zamanda biri Beşiktaş oyuncusuna hakaret etti
silindi mesajı kıyamet koptu ses etmedim aradan biraz zaman geçti bir mesajına aynı kullandığı kelimeyi ben söyledim
kıyamet koptu ona hakaret etmişim peki dedim sen bunu Beşiktaş oyuncusuna söylediğinde hakaret olmuyor ben sana
söylediğimde neden hakaret oluyor. mesela (Hakaret Yasak) isim kısaltmasıdır ama Beşiktaş başkanına dersen forumdan atılırsın
YD ye tüp.ü dersen gene forumdan atılırsın bir Beşiktaşlı oyuncuya aşağılamak için lakap takarsan atılırsın yada ban yersin
gömmek nasıl bir tabirdir. bir kere gömme eylemi bile forumdan atılmak için yeterli gömme farklı eleştiri farklı
sorun burda eleştirmeyi bilmemekten kaynaklanıyor. Herkes işine geldiği gibi konuşuyorda mesela bu ülkede alkol reklamı yasak
alkolü özendirici konuşma yasakken burda insanları ikaz etmemizde tepki görüyor. ne yapalım kardeşim senin yaptığın şey
forumu kapattırır. Mesela bu konuda tepki gösterdiğim biri bana inat Sebanın kadeh kaldıran resmini imzasına koyuyor.
şimdi seba yapınca devlet bunu yasalmı kabul edecek aklınca beni kandıracak seba resmi olunca tepki veremeyeceğim
verirsemde sebanın resmi forumda yasaklandı diye algı yaratacak. küçük hesap yapanlarlamı uğraşalım burda.
Beşiktaşlı oyuncu elbette eleştirilir. neden eleştirilmesin peki aboubakara ismini söylemek yerine saatçi demek eleştirimi sence
yada Beşiktaş oyuncusuna çöp demek eleştirimi?
Kelimelerini doğru seç istediğin eleştiriyi yap ben burada haftalardır orta sahayı eleştiriyorum Quaresmayı eleştiriyorum
dön mesajlarıma bak bir tane hakaret yada alay bulabilecekmisin Törenin bu takımda bir saniye bile forma giymesini istemem
bir kere bile şahsına hakaret etmedim alay etmedim. hatalarını yanlışlarını kasıtlarını koydum ortaya ve bu ihanettir dedim
söylediğim tek kötü kelime budur ve sözümünde arkasındayım zaten böyle olduğunuda transfer döneminde kanıtladı.
sen bir gün burda ettiğin bir kelimeden kulüpten açıklama geldiğini görürsen buraların nasıl takip edildiğini anlarsın
kaldıki Beşiktaş forumları sosyal medyanın yönlendiricisidir toplu fikir üretimi forumlarda olur. Hayal falan kurmuyoruz bunu defalarca
test ettik basın burdan alıntı yapıyor kaç defa tvlerde çıktı burdaki tepkiler. Yani tahmin edemeyeceğin kadar etkili
miray olayını patlatan kulübe baskı kuran burasıydı. etki süremiz 10 dakikaydı. buranın etkisini eski üyeler çok iyi bilir
defalarca buna tanık oldular. Şimdi ne konusu olduğunu söylemeyeyim ben burda bir kelime ettim ertesi gün başkan basın açıklaması yaptı.
hemde hiç sosyal medyada konuşulmadı burdada konuşulmadı sadece benim bir mesajımda koyduğum tepkiydi.
Emin ol takip ediliyor. sadece burası değil her yer takip ediliyor. oyuncularda taraftar fikirlerini önemsiyor ve ciddi
takip ediyor. Bırak yaşadığımız olayları kulüptede bizzat şahit oldum buna bırak takibi kişileri bile tek tek biliyorlar
Beni de biliyorlar mi @Necmi abi.

Bilen goren duyan varsa ismaele selamcik soylesin benden, gozlerinden opuyorum

Çevrimdışı Fatih_

Ikinci yari 35-40 gol arasi bizi sampiyon yapar.
Cenk-Abu ikilisi 15 gol
Talisca - 10 gol
Ozi-Q7-Babel 2 ser gol yazsak 6 gol
Marcelo-Adriano-Gokhan 4 gol

Seklinde yazsak cok hayalci olmayiz sanirim.
Sampiyonlugun sifreleri Taliscadan geciyor.

Çevrimiçi Necmi

sturridge ismi geçiyordu. bilgisi olan var mı?
ciddiye alma derim ingiliz oyuncuyu dışarı çıkartmak kolay değil heleki 20-25 M bonservisi olanı
anca üst seviye elit takımlar oda anca bir ihtimal çıkarabilir.

Çevrimiçi Necmi

Ikinci yari 35-40 gol arasi bizi sampiyon yapar.
Cenk-Abu ikilisi 15 gol
Talisca - 10 gol
Ozi-Q7-Babel 2 ser gol yazsak 6 gol
Marcelo-Adriano-Gokhan 4 gol

Seklinde yazsak cok hayalci olmayiz sanirim.
Sampiyonlugun sifreleri Taliscadan geciyor.
her maç bir gol at hiç yeme 18 gollede şampiyon olursun :D
3 maç 0-0 berabere kal 15 gollede şampiyon olursun ama 100 gol atıp olamayabilirsinde
bu ölçü değil bence

Çevrimdışı Fatih_

her maç bir gol at hiç yeme 18 gollede şampiyon olursun :D
3 maç 0-0 berabere kal 15 gollede şampiyon olursun ama 100 gol atıp olamayabilirsinde
bu ölçü değil bence

Abi iste o zaman ne yapiyoruz.
Hepimiz yeni yil dileklerimize Rakitskiy i ekliyoruz.  :D
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2016, 16:53:08 Fatih_ ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şu İsmail meselesi açılınca susayım diyorum ama o kadar çok konusu açıldı ki küçük bir yorum da ben yapayım diyorum onun hakkında . 2 gol 2 asist yapayım da 2 milyonluk sözleşmeyi kapayım diye neredeyse takımı şampiyonluktan edecek futbolcunun nesini tartışıyoruz? Oyuncu yeteneksiz olur  , takıma yeterli katkıyı veremiyordur ama iyi niyetlidir , elinden geleni yapıyordur ; burada oyuncu değil oyuncuyu takıma kazandıranlar sorgulanır. Oyuncu formsuzdur , kötü bir dönem geçiriyordur ; oyuncunun moralini düzeltmeye çalışırız. Bunlar olağan, kabul edilebilir şeyler ama 2 milyonluk sözleşme kapabilmek için sahada abuk subuk işler yapan , takımını neredeyse şampiyonluktan edecek futbolcunun savunulacak bir tarafı yok. İsmail hak ettiği takımda şu an . Umarım bir daha Beşiktaş kulübünün kapısından geçmez.
Beşiktaş formasını giyen her futbolcu o formayı giymeyi hak etmiyordur. Arada istisnalar da çıkıyor.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2016, 17:16:49 Onur Küçük ]

Çevrimdışı LuceGel

Ekici transferine girmişiz ama Trabzon Olcayı istiyormuş  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

Acik acik bir sene yazma deseydin @Necmi abi...

Daha once yazmistim biraz daha yazayim. Ben adminlerden memnunum. Benim de sabika kaydim iyidir burda. Her turlu cezayi yemisimdir.
Fazla bulasan yonetici yok, duZgun bir ortam var yazan insanlarin cogu zaten blog gibi kullaniyor. Mesela benim ve @tangaz reisin baska bir hesabi yok sosyal medya olayi yok. Internet ile ilgili tek aliskanligimiz hu forum. Boyle olunca azicik konu disi oluyor, ortami hababam sinifina cevirdigimiz de oluyor. Adminler de katiliyor bu ortama.

Simdi az yazilma olayi bence stadyum insaati ile alakali. Stadyum basliginda toplanan uyelerin baska forumlarda da hesaplari vardir benim fikrime gore ve proje bazli bir toplanma oldu burda. Proje bitince herkes evine dondu. Normaldir. Stadyum basligi ile paralel futbol forumunda zaten az insan vardi. Ben bazen stadyum basligina baskin yapip futbol kismina adam topluyordum.

Belki surec iyi yonetilmedi belki baska bir sebep ama stadyum biter bitmez burasi butun altinlari toplanmis vahsi bati koyune dondu. Simdi gorev yeni uye kazanmak olmali. Bunun icin neler yapilabilir. Kulupten yoneticiler ile burada soylesi yapilir, forumun canlanir. Futbolcular ile soylesi de olabilir.

Cok eskiden bu forum ortamlarinda aktiftim bir yildir tek baglantim burasi. Azicik az yazilmaya basladi ama bunun gommekle ya da kisiamalarla bir alakasi yok bence. Besiktas camiasi boyledir iki mac kotu gidelim dolar buralar.
stadyum başlığının tabiki etkisi var ama buranın bir futbol kadrosuda vardı.
her şeyin hesabını yapıyoruz artı eksi koyuyoruz. sürecin iyi yönetilmesi diye bir şey yok çünkü bizim forumu açış nedenimiz stadyum inşaatıydı sonrası götürmeyi düşünmedik hiç planlarda öyle bir şey yoktu. zaten sosyal medyadaki ergen tayfayıda toplama gibi bir niyetimiz yok az olsun öz olsun
benim sürekli hit kasmak gibi bir arzum yok bu bana zaten maliyet olarak dönüyor forum ne kadar büyürse o kadar maliyetli oluyor. hem sunucu kiraları hemde
güvenlik açıklarını kapatmak sıkıntı. burda o kadar saldırı oldu daha güvenlik zaafiyeti yaşamadık. bazen yavaşladı o kadar.
Düzgün üsluplu olsun kaliteli insanlar toplansın sayı çokda önemli değil konu dışıda olur olacakta zaten dengede tutuluyor bazen bizde giriyoruz bazen geriden siliyoruz baktık iyice dibine vurdu hop diyoruz. yanlış gördüğümüzde dur diyoruz. bunları yapmak zorundayız. aslında bunlar hit kaygısı değil çok hit olması bana bir kazançmı sadece Beşiktaş taraftarının sosyal medya gücü açısından büyük topluluklar iyidir. bakın biraz büyüdüğünde twiteerde direk saldırıp kapatıyorlar hesapları buralarda öyle şansları yok güçleri buralara yetmez. o nedenle forumlar daha etkilidir. Birde sosyal medyayıda yönlendirir buralar. o nedenle doğru ve etkin güç olarak kullanmak gerekir. Boş eleştiri yaparak gereksizleştirmek yerine gerektiği anda şiddetli ve sağlam gerekçeli eleştiri etkisinide hızlı gösterir.
sürekli muhalif tiplerin o nedenle forumun güç etkisini zayıflatmasından dolayı pek sempatik gelmediği bir gerçek. yani sürekli bir şeyi gündemde tutmak etki yaratmaz tam tersi ilerde olası bir etkiyi zayıflatmış olur. insanları olumsuzluğa alıştırmak doğru bir şey değil. yönetim üzerinde kim daha rahat ses bulur sürekli otu b.ku eleştirenmi yoksa taktir etmeyi bilen doğru şeyleri alkışlamaktan çekinmeyenmi eleştirdiğinde daha etkili olur.
Eleştirmek gerekiyor ama her zaman dediğim gibi doğru zamanda doğru şekilde yapılmış eleştiri etkilidir gerisi boş konuşmadan gaz çıkartmadan ileri gitmez. @mylife1903

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bir sezonda 17 iç saha ,17 dış saha açı var. iç sahada 17 maçta 13 galibiyet, dış sahada 17 maçta 10 ya da 11 galibiyet bizi şampiyon yapar.ilk devre iç sahada 2 maç puan kaybettik. dış sahada 4 maç puan kaybettik. yani ligin ikinci devresi iç sahada 1 , dış sahada 2 ya da 3 maç puan kaybetme lüksümüz var. ikinci devrede iç sahada fenerbahce, konya , osmanlı var oynayacagımız en zor rakipler. bunlardan 2 sini kazanmamız şart. diğerlerinde sıkıntı olacağını düşünmüyorum. dış sahada ise gs,bursa ,osmanlı,trabzon basaksehir deplasmanları var zor olarak. bunlardan trabzon ve bursayı yenecegimizi dusunuyorum. yani kısaca iç sahada 1 , dış sahada 2 yada 3 maç puan kaybetme lüksümüz var. 18 hafta kaldı ligin bitmesine. 18 haftada 13 ya da 14 galibiyet yeter

Çevrimiçi Necmi

Ekici transferine girmişiz ama Trabzon Olcayı istiyormuş  :)
olcay değil olcay ömer ve kerim :D

Çevrimiçi Necmi

bir sezonda 17 iç saha ,17 dış saha açı var. iç sahada 17 maçta 13 galibiyet, dış sahada 17 maçta 10 ya da 11 galibiyet bizi şampiyon yapar.ilk devre iç sahada 2 maç puan kaybettik. dış sahada 4 maç puan kaybettik. yani ligin ikinci devresi iç sahada 1 , dış sahada 2 ya da 3 maç puan kaybetme lüksümüz var. ikinci devrede iç sahada fenerbahce, konya , osmanlı var oynayacagımız en zor rakipler. bunlardan 2 sini kazanmamız şart. diğerlerinde sıkıntı olacağını düşünmüyorum. dış sahada ise gs,bursa ,osmanlı,trabzon basaksehir deplasmanları var zor olarak. bunlardan trabzon ve bursayı yenecegimizi dusunuyorum. yani kısaca iç sahada 1 , dış sahada 2 yada 3 maç puan kaybetme lüksümüz var. 18 hafta kaldı ligin bitmesine. 18 haftada 13 ya da 14 galibiyet yeter
osmanlı maçı en kolay maçımız aslında ligin son haftası ya zaten şampiyon olmuş oluruz o maçın sonucu önemli olmaz
yada o maçla şampiyonluk gelecek olur osmanlıyı vodafone arenaya gömeriz o nedenle hiç düşünülmeyecek bir maç varsa osmanlı maçı
bizim vodafone arenada puan kaybetme ihitmali olan tek maçımız fener maçı ondan ötesi süprizdir zaten öyle bir süpriz yaşanırsa bilki bizi
şampiyonluktan eder o maç

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bence stopere şimdi para vermenin anlamı yok. aynı şeyi 2014-2015 sezonu devre arasında yaptık. sayısal olarak hücumcu eksiği varken gittik milosevici aldık. sonuç ortada. şimdi bize gerekli olan kanat ve santrafor. babel i aldık geriye santrafor kaldı. eto'o gelirse tamamdır.devre arasında iyi stoper bulmak zor. sezon sonunda almalıyız diye düşünüyorum. çünkü türkiye liginde savunma değil hücum şampiyon yapıyor. tosic-marcelo-rhodolfo-atınc idare ederler. avrupa liginde de zaten gerçekci olmak gerekirse yapacağımız en iyi iş çeyrek final olur

Etiketler: