2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367450 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Adam Stoke City'de kiralık zaten, geçen  transfer döneminin haberi mi bu?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu senenin haberi :)

Medyayaya düşen ilgilendiğimiz oyuncular ;

Forvet Adayları ;

Eto
Torres
Bakambu
Bony

Stoper Adayları ;

Rakitsky
Manoel

Sol bek Adayları ;

Sobol

2. yarı ilk 6 hafta sonunda şampiyonluk yarışı dışında kalabiliriz. Son haftalarda oynadığımız futbol ile böyle birşey ihtimal dahilinde.

Böyle birşey mümkün değil :)

Başakşehir arayı açar dersen katılırımda :)

Çevrimdışı o2bucak

Adı geçen transferlerde en çok istediğim adam Fernando Torres

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EagleForce

Olmayacak transferler pesinde kosup isler son gune kalmaz umarim bu kez. Alinacak adamlar takimla kampa katilsa keske. 6 yilda 1 sampiyon oluyorlar algisini kirmak icin cok onemli bu yilki sampiyonluk. Sarisin kardesleri bu halde yakalamisken affetmememiz lazim.

Çevrimdışı tangaz

günaydın Beşiktaşlılar  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin abi. Gunun menusunde neler var.
isteyim bende hemen eve gecip forumun basina oturacam 1-2 saat icinde.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adı geçen transferlerde en çok istediğim adam Fernando Torres

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum :super: :super:

Torres gelecek dertler bitecek :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bjk bu sene sampiyon olabilir mi abi :D

Çevrimdışı tangaz

Gunaydin abi. Gunun menusunde neler var.
isteyim bende hemen eve gecip forumun basina oturacam 1-2 saat icinde.

Bende işteyim reis yoğunum bugün yarında işe geleceğim yılsonu envanter sayımı falan
günün menüsü hindi hindi ve gene hindi tatlı olarak noel baba ve geyikli bir pasta içecek olarak da şampanya
erkek ismi mr.polyanna
kız ismi mrs.polyanna
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bjk bu sene sampiyon olabilir mi abi :D

Torres gelmezse oluruz  :D

Torres gelmezse oluruz  :D
:steamed: :steamed: :steamed:

Torres burada Gomez etkisi yaratir abi bu kadar net konuşuyorum

Çevrimdışı tangaz

:steamed: :steamed: :steamed:

Torres burada Gomez etkisi yaratir abi bu kadar net konuşuyorum

bende hadi ordan diyorum Yunus Emreciğim ve bu kadar net konuşuyorum  :icool:

Çevrimdışı sametbagan

Günaydın Beşiktaş delileri herkese şimdiden Mutlu Yıllar

Herşey gönlünüzce olsun.Bir de beşiktaşım Marshall stoper ve leblebici alsın 2017'de de  Şampiyon Beşiktaş yazdıralım  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Beşiktaş delileri herkese şimdiden Mutlu Yıllar

Herşey gönlünüzce olsun.Bir de beşiktaşım Marshall stoper ve leblebici alsın 2017'de de  Şampiyon Beşiktaş yazdıralım  :icool:

sanada mutlu yıllar

bu marshall stoper ne demek boyacı falan mı nasıl bişey oluyor ki  :D

Çevrimiçi Necmi

senin çok seslilikten anladığın senin sürekli uzun uzun konuşmalar yaparak geliştirdiğin dayatmaların. baktın açıklamaların daha doğrusu dayatmaların tükeniyor karşı taraf yemiyor bu numaraları o zamanda klasik cümlelerin geliyor "Burası Beşiktaşa özgü bir yerse Beşiktaş korunur değerleri korunur oyuncusu korunur taraftarı korunur bundan daha doğal ne varki biz burayı sürekli birileri gelsin Beşiktaşa gömsün diye açmadık burası kimsenin gaz atma yeri değil". sonra isteyen istediğini söyleyemez cümlesi senin için pek geçerli gibi görünmüyor buradan bakınca. bir gün bu foruma girecek birilerini bulamazsan sebebi sen olacaksın bunun. @Necmi
tükenmeyle alakalı değil bu forum ilk açıldığında söylediğim bir söz bu bu forumun temeli bu cümleyle kuruldu.
Burda asla Beşiktaşa gömmelere izin verilmeyecek. Farketmez kurulmasının sebebide benim fişi çekileceği zaman forumun çekende zaten ben olacağım. Forum bu güne kadar bir yerlere geldiyse bu burda Beşiktaşa gömmeye çalışanların çabasıyla gelmedi. bunu defalarca test ettik ne zaman gömmeler başlar forumdan insanlarda çekilmeye başlar ne zaman temizliğe girişiriz eski üyeler tekrar giriş yapar bu forumda neden hep katılımın takip edenlerin çok altında kaldığını oturup düşünün bence insanlar burda yazılanlara uygun düşünse paylaşım yapar. Sence insanlar aylarca bir oyuncuya gömülmesini okumak istiyorlarmı. Bak haklısınız haksızsınız olayına bile gelmiyorum. insan çok sevdiği yemeği bile sürekli yiyemez.
kaldıki sürekli bir şeyleri dayatıyorum birilerinin konuşmasını kısıtlıyorum mantığı ne derece doğru sence ben istemediğim birini neden forumda tutupda karnımı ağrıtacağım. Birinden çok rahatsızsam silerim kaydını olur biter senin mantığınla baksam olaya benmi zorluyorum sizmi?
Bende sizin gibi fikirlerimi yazıyorum bu neden rahatsız ediyor sizi. Bu güne kadar fikirlerime ters düştüğü için birinin üyeliğine son verdiğime şahit oldunuzmu? Tam tersi fikirlerim örtüştüğü halde forum kurallarına göre haraket etmedikleri için çok üye gitti burdan.
Karşı eleştiriye açık değilsen eleştiri yapmayacaksın bu kadar basit. Dayatmayla burda kalan kalmasın zaten. Kimseye bir şey yedirmek derdinde falan değilimki. Burda herkes biliyorki küfür hakaret aşağılama ve alaycı üslup kullanmadığı sürece insanlar fikirlerini söyler. Bunlardan birini yapanda gereken işleme uğrar. Fikrini söyleyenede karşı fikir söylenir. Hiç kimse bundan gocunmayacak forum ortamları fikirlerin çarpışmasıdır. Haklı olanında haklılığı eninde sonunda çıkar ortaya bizim görevimiz etik olmayan şekilde konuşulmasına engel olmak kimseye şirin görünmek gibi bir derdimiz yok. @tangaz

Çevrimdışı LuceGel

Günaydın arkadaşlar yeni yıla yeni santraforumuzla girsek  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı sametbagan

sanada mutlu yıllar

bu marshall stoper ne demek boyacı falan mı nasıl bişey oluyor ki  :D
Şimdi yazılışını yanlış yazmış olabilirim ama benim bildiğim defansın komutanı konumundaki oyun kurabilen dikine oynayabilen pozisyon bilgisi yüksek
örnek vermek gerekirse Bonucci,Ramos,Silva tarzı hem oynayan hem oynatan :D

Çevrimiçi Necmi

Başakşehir'in 2.ci yarı maçları ;

Başakşehir - Kayseri +3
Fenerbahçe - Başakşehir 0
Başakşehir - Bursaspor +1
Kasımpaşa - Başakşehir +1
Başakşehir - Antep +1
Osmanlıspor - Başakşehir 0
Başakşehir - Alanyaspor +3
Konyaspor - Başakşehir +1
Başakşehir - Karabükspor +1
Akhisar - Başakşehir +3
Başakşehir - Galatasaray +3
Ç.Rizespor - Başakşehir +3
Başakşehir - Beşiktaş +3
Antalyaspor - Başakşehir 0
Başakşehir - Gençlerbirliği +3
Trabzonspor - Başakşehir +3
Başakşehir - Adanaspor +3
Kayserispor - Başakşehir +3

+35 puan.36+35 = 71 Puan

Beşiktaş'ın 2.ci yarı maçları ;

Osmanlıspor - Beşiktaş +3
Alanyaspor - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Konyaspor +3
Karabükspor - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Akhisar +3
Galatasaray - Beşiktaş +1
Beşiktaş - Ç.Rizespor +3
Beşiktaş - Kayserispor +3
Antalyaspor - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Gençlerbirliği +3
Trabzonspor - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Adanspor +3
Başakşehir - Beşiktaş 0
Beşiktaş - Fenerbahçe +3
Bursaspor - Beşiktaş +1
Beşiktaş - Kasımpaşa +3
Gaziantep - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Osmanlıspor +3

47 Puan.35+47= 82 Puan

Galatasaray'ın 2.ci yarı maçları ;

Konyaspor - Galatasaray +1
Karabükspor - Galatasaray  +1
Galatasaray - Akhisar +3
Galatasaray - Kayserispor +3
Ç.Rizespor - Galatasaray +3
Galatasaray - Beşiktaş +1
Antalyaspor - Galatasaray 0
Galatasaray - Gençlerbirliği +3
Trabzonspor - Galatasaray +3
Galatasaray - Adanaspor +3
Başakşehir - Galatasaray 0
Galatasaray - Fenerbahçe +1
Bursaspor - Galatasaray +1
Galatasaray - Kasımpaşa +3
G.Antepspor - Galatasaray +1
Galatasaray - Osmanlıspor +1
Alanyaspor - Galatasaray +3
Galatasaray - Konyaspor +3

34 Puan. 33+34 = 67 Puan

Fenerbahçe'nin 2.ci yarı maçları ;

Fenerbahçe - Adanspor +3
Fenerbahçe - Başakşehir +3
Kayserispor - Fenerbahçe +3
Bursaspor - Fenerbahçe +1
Fenerbahçe - Kasımpaşa +3
G.Antespor - Fenerbahçe +3
Fenerbahçe - Osmanlıspor +3
Alanyaspor - Fenerbahçe +3
Fenerbahçe - Konyaspor +3
Karabükspor - Fenerbahçe +1
Fenerbahçe - Akhisar +3
Galatasaray - Fenerbahçe +1
Fenerbahçe - Ç.Rizespor +3
Beşiktaş - Fenerbahçe 0
Fenerbahçe - Antalyaspor +3
Gençerbirliği - Fenerbahçe +3
Fenerbahçe - Trazbzonspor +3
Adanaspor - Fenerbahçe +3

45 Puan. 45+31 =76 Puan

1-)Beşiktaş
2-)Fenerbahçe
3-)Başakşehir
4-)Galatasaray
fenere bonkör davranmışsın 76 puanı rüyalarında bile göremezler bizde 82 yi bulamayız.
78-79 bizim için yeterli bir puandır. Başakta 70 i zor görür onların bütün deplasmanları zor ikinci yarı
genel sıralama doğru olabilirde puanlar biraz yüksek gitmiş ama başak ikinci olabilir. bir ihtimal

Çevrimiçi Necmi

geçen sene 79 da kalmadık mı :)

Son maça garantiledik diye yedek oyuncularla çıkmasak 82 puan yapıyordu :)
ama bu senede garantiledikten sonraki maçları düşün  :naughty:

Çevrimdışı tangaz

tükenmeyle alakalı değil bu forum ilk açıldığında söylediğim bir söz bu bu forumun temeli bu cümleyle kuruldu.
Burda asla Beşiktaşa gömmelere izin verilmeyecek. Farketmez kurulmasının sebebide benim fişi çekileceği zaman forumun çekende zaten ben olacağım. Forum bu güne kadar bir yerlere geldiyse bu burda Beşiktaşa gömmeye çalışanların çabasıyla gelmedi. bunu defalarca test ettik ne zaman gömmeler başlar forumdan insanlarda çekilmeye başlar ne zaman temizliğe girişiriz eski üyeler tekrar giriş yapar bu forumda neden hep katılımın takip edenlerin çok altında kaldığını oturup düşünün bence insanlar burda yazılanlara uygun düşünse paylaşım yapar. Sence insanlar aylarca bir oyuncuya gömülmesini okumak istiyorlarmı. Bak haklısınız haksızsınız olayına bile gelmiyorum. insan çok sevdiği yemeği bile sürekli yiyemez.
kaldıki sürekli bir şeyleri dayatıyorum birilerinin konuşmasını kısıtlıyorum mantığı ne derece doğru sence ben istemediğim birini neden forumda tutupda karnımı ağrıtacağım. Birinden çok rahatsızsam silerim kaydını olur biter senin mantığınla baksam olaya benmi zorluyorum sizmi?
Bende sizin gibi fikirlerimi yazıyorum bu neden rahatsız ediyor sizi. Bu güne kadar fikirlerime ters düştüğü için birinin üyeliğine son verdiğime şahit oldunuzmu? Tam tersi fikirlerim örtüştüğü halde forum kurallarına göre haraket etmedikleri için çok üye gitti burdan.
Karşı eleştiriye açık değilsen eleştiri yapmayacaksın bu kadar basit. Dayatmayla burda kalan kalmasın zaten. Kimseye bir şey yedirmek derdinde falan değilimki. Burda herkes biliyorki küfür hakaret aşağılama ve alaycı üslup kullanmadığı sürece insanlar fikirlerini söyler. Bunlardan birini yapanda gereken işleme uğrar. Fikrini söyleyenede karşı fikir söylenir. Hiç kimse bundan gocunmayacak forum ortamları fikirlerin çarpışmasıdır. Haklı olanında haklılığı eninde sonunda çıkar ortaya bizim görevimiz etik olmayan şekilde konuşulmasına engel olmak kimseye şirin görünmek gibi bir derdimiz yok. @tangaz

haklı olanın haklılığı eninde sonunda ortaya çıkmıyor senin dayatmaların yada benzeri üslubun nedeniyle girmeyenleri de biliyoruz görüyoruz tek tek burada isim vermeyeceğim ama daha yakın dönem bir arkadaş sırf senin yüzünden gitti. sen karşı görüş belirtmiyorsun sen dikta ediyorsun dayatıyorsun. bu hususta da hiç objektifde değilsin. sonra burada x y z üyelerin yapabileceği yorumları sen yapmamalısın çünkü sen otoritesin burada sen bu yorumlara girdiğinde hedef göstermiş oluyorsun ve bunun doğru olmadığını ısrarla kavramıyorsun. mesela polyanna mevzusunda konunun ne olduğunu herkes biliyor kimi hedef aldığını ve bunun nasıl bir gelişimle ortaya çıktığını herkes biliyor konunun bir espriden ibaret olduğu da biliniyor ama sen orada kurnazca bir şey yapıyorsun ve tribüne oynuyorsun "forum üyeleriyle dalga geçilmesine izin vermem" deyip aklın sıra robin hoodculuk yapıyorsun. bakın ey üyeler sizleri nasıl savunuyoruma getiriyorsun, olmayan bir şeyi varmış gibi gösterip biz polyanna diyenleri hedef gösteriyorsun. yedik mi bunu? tabiki yemedik. senin yaptığın görüşe karşıt görüş türetmek değil sadece polyannacılık örneğindeki gibi hedef saptırmak ve forum üyesini hedef göstermedir. yaptığın işte tam olarak budur ve dayatmanın dik alasıdır... @Necmi

Çevrimdışı tangaz

Şimdi yazılışını yanlış yazmış olabilirim ama benim bildiğim defansın komutanı konumundaki oyun kurabilen dikine oynayabilen pozisyon bilgisi yüksek
örnek vermek gerekirse Bonucci,Ramos,Silva tarzı hem oynayan hem oynatan :D

doğru yazmışsın bende daha önce duydum bunuda neden marshall diyolar cidden bilmiyorum burada bu tabiri kullananı yakaladım mı soruyorum. tanım doğru içerik doğru ama neden marshall denmiş ilk kim demiş niye demiş? olayın köküne iniyorum yanii  :D

Çevrimdışı mellfred

tüm karakartallara mutlu seneler, yeni yılınız kutlu olsun

Çevrimdışı sametbagan

doğru yazmışsın bende daha önce duydum bunuda neden marshall diyolar cidden bilmiyorum burada bu tabiri kullananı yakaladım mı soruyorum. tanım doğru içerik doğru ama neden marshall denmiş ilk kim demiş niye demiş? olayın köküne iniyorum yanii  :D
[/quote Versatil oyuncu , pivot santrafor , fuleli kanat  gibi bir deyim sanırım :D

Çevrimdışı sametbagan

Versatil oyuncu , pivot santrafor , fuleli kanat  gibi bir deyim sanırım

Etiketler: